Přejít na obsah


Fotka

DAKOTA 20


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
33 odpovědí na toto téma

#1 rasg

rasg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2011 - 19:40

Zdravim kaceri, mam takovej vetsi problem.:D Nejde mi zapnout moje navigace. Zapnu ji pouze tim, kdyz vyndam a zandam baterku. Pak normalne naskoci. Vypinani fachci normalne pres tlacitko. Navigace neprodelala zadny pad a ani nedobrovolne potapeni. Nekde jsem cetl, ze by to mohla byt taky chyba v systemu. Tak bych se chtel optat, zda-li s tim nemate nekdo zkusenosti. Diky za normalni odpovedi, rady, doporuceni.;)
  • 0

#2 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2011 - 19:45

rasg: mas tam pametovou kartu? Zkousel si to i bez ni? Dalsi vec, zkousel si upgradovat firmware na nejnovejsi? Ci naopak ponizit o jeden zpatky?
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#3 rasg

rasg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2011 - 20:02

S474N napsal/a:
rasg: mas tam pametovou kartu? Zkousel si to i bez ni?

Dalsi vec, zkousel si upgradovat firmware na nejnovejsi? Ci naopak ponizit o jeden zpatky?


Tak karta na to vliv nema. Upgrade jsem nedelal, mam tu navigaci asi tri tejdny, takze vubec nevim co a jak. Neni nova a byla asi dva roky nepouzivana. Poradis tedy kde udelat ten upgrade?:D Pocitam, ze asi nekde na garminackejch strankach.:D
Diky!
  • 0

#4 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2011 - 20:09

http://garmindakota....es.com/Versions

http://www8.garmin.c...ct=010-00781-01


  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#5 rasg

rasg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2011 - 20:22

Aktualizace probehla, ale navigaci porad zapnu jen vyndanim a zandanim baterky.:|:(
  • 0

#6 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2011 - 20:28

Reklamace?
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#7 rasg

rasg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2011 - 20:49

S474N napsal/a:
Reklamace?

No, to uz asi nevyjde. Budu to muset zkusit jinak, anebo ji zapinat jak debil pres baterky.
  • 0

#8 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 123 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2011 - 21:09

Jen tak placnu - neni mozne, aby to bylo trvale sepnute tlacitko? Neda se to nejak rozebrat a vyčistit?
  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#9 rasg

rasg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2011 - 21:10

plavcik napsal/a:
Jen tak placnu - neni mozne, aby to bylo trvale sepnute tlacitko? Neda se to nejak rozebrat a vyčistit?

To by se ta navigace vypnula, kdyz ji zapnu pres baterky. Si myslim teda...:D
  • 0

#10 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 123 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2011 - 21:29

Hm, jsem to zkusil u oregana, nandat baterky se zmacklym tlacitkem - jen se rozsviti logo garmina a když ho uvolnim, nabehne kalibrace obrazovky. POkud to ma dakota stejne, asi jsem opravdu jenom placnul do vody - vzdyt jsem plavcik...:|
  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#11 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2011 - 6:26

No me hlavne to zapinani pres baterky moc neni jasne. Ja kdyz dam baterie do pristroje, tak se urcite sam od sebe nezapne. Z toho mi vychazi, ze opravdu musi byt nekde sepnuty kontakt. Asi bych to zkusil rozdelat, prohlidnout a pripadne vycistit.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#12 Hedgehog_Family

Hedgehog_Family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 043 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2011 - 6:35

SOuhlas se Satanem, určitě je chyba v samotném konaktu tlačítka. Šroubováček (myslím, že to bude nějaký menší torx), zkusit jestli kontakty doléhají a následně vyčistit... Že se přístroj zapne vložením baterek je už samo o sobě chyba.
  • 0

#13 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 644 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2011 - 7:47

S474N napsal/a:
No me hlavne to zapinani pres baterky moc neni jasne. Ja kdyz dam baterie do pristroje, tak se urcite sam od sebe nezapne. Z toho mi vychazi, ze opravdu musi byt nekde sepnuty kontakt. Asi bych to zkusil rozdelat, prohlidnout a pripadne vycistit.


A dá se přístroj tlačítkem vypnout ??

Pokud ano, tak tlačítko funguje !!!

Na tu funkčnost a nefunkčnost tlačítka pozor, ono to tlačítko asi nebude jako vypinač na lustru, to bude jen signál pro program uvnitř GPS !!!
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#14 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2011 - 8:07

kolombo: ano, to je zvlastni, ale tam muze byt klidne nejaky studenak, ktery se pohybem prerusi/sepne. Osobne bych to nejdriv zkusil preflashovat a potom rozdelat. V posledni rade do servisu.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#15 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 644 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2011 - 8:24

S474N napsal/a:
kolombo: ano, to je zvlastni, ale tam muze byt klidne nejaky studenak, ktery se pohybem prerusi/sepne. Osobne bych to nejdriv zkusil preflashovat a potom rozdelat. V posledni rade do servisu.


Studeňák, který se projeví jen při zapínání a při vypínání ne ??

Já bych to spíše viděl na problém firmwaru s obsluhou toho tlačítka.

Změna verze FW a dotaz na systémový servis, to bych viděl jako nejlepší řešení.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#16 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2011 - 8:26

kolombo: racej si precist mou prvni radu, vzdyt to je to, co jsem radil v prvni rade. Stejne jako v citovane rade - nejdriv resit SW a az potom se v tom vrtat.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#17 alkes

alkes

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2011 - 11:54

Jenom ještě k tomu tlačítku... jako vypínač na lustru nebude vypadat určitě, ale s tím fw to asi také nebude tak jednoduché. Když je GPSka vyplá, těžko ji zapne program, který ke svému chodu potřebuje naplno rozběhlý procesor. Jak je to dělané přesně, nevím, ale spíš bych to viděl na nějaký hardwarový zapínací obvod.
  • 0

#18 rasg

rasg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2011 - 13:30

kolombo napsal/a:

S474N napsal/a:
No me hlavne to zapinani pres baterky moc neni jasne. Ja kdyz dam baterie do pristroje, tak se urcite sam od sebe nezapne. Z toho mi vychazi, ze opravdu musi byt nekde sepnuty kontakt. Asi bych to zkusil rozdelat, prohlidnout a pripadne vycistit.


A dá se přístroj tlačítkem vypnout ??

Pokud ano, tak tlačítko funguje !!!

Na tu funkčnost a nefunkčnost tlačítka pozor, ono to tlačítko asi nebude jako vypinač na lustru, to bude jen signál pro program uvnitř GPS !!!


Dle rady jsem obnovil system a mam tam nejaky vychytavky navic, ktery tam predtim nebyly. Jenze pristroj stejne porad nezapnu. Pouze vyndanim a zandanim baterie. Pristroj ale normalne vypinam TLACITKEM! Takze normalne funguje, ale pouez pro vypinani. Ve vypnutem stavu navigace nereaguje ani na kabel od pocitaci. Zaregistruje ho pouze, kdyz je zapnuta nebo jsou vyndane baterie. Na netu jsem objevil jeden clanek, tak jestli to s tim nema neco spolecnyho. http://zdenekkovar.b...e-rady-7x5.html
  • 0

#19 rasg

rasg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2011 - 13:35

Tak, jeste jsem zjistij jednu vec. Kdyz navigaci vypnu a necham v ni baterie, tak mi je cely vybije!!!:o:o:o
  • 0

#20 mr.mates

mr.mates

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 551 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2011 - 13:50

rasg napsal/a:

kolombo napsal/a:

S474N napsal/a:
No me hlavne to zapinani pres baterky moc neni jasne. Ja kdyz dam baterie do pristroje, tak se urcite sam od sebe nezapne. Z toho mi vychazi, ze opravdu musi byt nekde sepnuty kontakt. Asi bych to zkusil rozdelat, prohlidnout a pripadne vycistit.


A dá se přístroj tlačítkem vypnout ??

Pokud ano, tak tlačítko funguje !!!

Na tu funkčnost a nefunkčnost tlačítka pozor, ono to tlačítko asi nebude jako vypinač na lustru, to bude jen signál pro program uvnitř GPS !!!


Dle rady jsem obnovil system a mam tam nejaky vychytavky navic, ktery tam predtim nebyly. Jenze pristroj stejne porad nezapnu. Pouze vyndanim a zandanim baterie. Pristroj ale normalne vypinam TLACITKEM! Takze normalne funguje, ale pouez pro vypinani. Ve vypnutem stavu navigace nereaguje ani na kabel od pocitaci. Zaregistruje ho pouze, kdyz je zapnuta nebo jsou vyndane baterie. Na netu jsem objevil jeden clanek, tak jestli to s tim nema neco spolecnyho. http://zdenekkovar.b...e-rady-7x5.html


Dakotu máme doma taky a s aktuálním FW funguje normálně. O víkendu běžela na eventu Duch ljasa estakacza dva dny a noci bez nejmenších problémů. Zítra dostane záhul ještě na kole, tak jsem zvědavej, jak bude fungovat. Je taky koupená nedávno.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama