Přejít na obsah


Fotka

DAKOTA 20


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
33 odpovědí na toto téma

#21 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2011 - 19:48

rasg: a mohu vedet, proc to nejde vyreklamovat? Zas tak stare to byt nemuze, ne?
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#22 rasg

rasg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2011 - 21:01

S474N napsal/a:
rasg: a mohu vedet, proc to nejde vyreklamovat? Zas tak stare to byt nemuze, ne?

Kamos s ni ulovil 31 kesek a dva roky se mu valela doma, takze uz je po zaruce. A pak jsem ji koupil ja za vyhodnou cenu. Neni na ni ani skrabanecek, je fakt jako nova. No, a pak se mi posrala asi po mesici.
  • 0

#23 slvs

slvs

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2011 - 21:36

Tak, jak to popisuješ (nejde zapnout, ale vypne se s tím, že zcela vybije baterie), to vypadá na závadu hardwaru - elektronického spínače - nějakého FETu, který fyzicky odpojuje jádro GPS. S těmito součástkami je problém, že na nich je většinou jen jakýsi kód a není možno zjistit skutečný typ. Asi se s tím budeš muset smířit nebo sehnat alespoň schema :) Teď, co jsou používány bezolovnaté pájky, tak bagrování čehokoliv z dps hrozí jejím poškozením.
  • 0

#24 Trhac

Trhac

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 047 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2018 - 22:11

Zase problém, po zapnutí se na okamžik rozběhne setup, pak se obraz změní v řádky a zmizí. Kdysi jsem to vyřešil reklamací, ale nyní jsem po záruce a dost bych potřeboval aspoň data zevnitř.


  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…


#25 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 250 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2018 - 6:59

Zase problém, po zapnutí se na okamžik rozběhne setup, pak se obraz změní v řádky a zmizí. Kdysi jsem to vyřešil reklamací, ale nyní jsem po záruce a dost bych potřeboval aspoň data zevnitř.

Něco podobného jsem měl před pár lety. Už nevím přesně, čím to bylo, ale v servisu to vyřešili. Myslím, že to byla spíš nějaká softwarová chyba, ale opravdu si nejsem jistý.


  • 0
Jde se lovit!

#26 VladoTA3

VladoTA3

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 93 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2018 - 12:32

Zase problém, po zapnutí se na okamžik rozběhne setup, pak se obraz změní v řádky a zmizí ...

Na prvý pohľad mi to pripadá ako vybitý, alebo starý nevýkonný akumulátor čo po zapnutí nevládze napájať navigáciu.
Nebudú akumulátory čo už dlho točíš dokola v Dakote staré, nevýkonné?
Skúsil si do Dakoty narvať iné, na 100% fungujúce akumulátory? Prípadne pre istotu nové nenabíjatelné batérie?
 


  • 0

           ╔══════════════════════╗

           ║ Zem je moje ihrisko. ║

           ╚══════════════════════╝

 

VladoTA3.png

 


#27 Cvrckove

Cvrckove

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2018 - 13:09

Jak se chová při připojení k PC ? Já mám D-10 a pro připojení k PC ji nezapínám. Možná by byl možný alespoň přístup k datům...


  • 0

#28 Trhac

Trhac

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 047 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2018 - 15:38

PC ji nevidí, akouše jsou v pořádku.


  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…


#29 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 123 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2018 - 20:11

A co start bez SD karty, taky nic?
  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#30 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 119 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2018 - 21:14

Dakota 10 karty neumí, ne?
  • 0

#31 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 123 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2018 - 21:27

Dakota 10 karty neumí, ne?


Ale 20ka ano...
  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#32 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 149 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2018 - 5:45

Ještě byl restart do továrního nastavení, nevím jak u Dakoty, něco jako při zapínání podržet 20 vteřin horní roh obrazovky nebo něco podobného. Ale pokud se nezapne, tak to nepůjde, a tovární nastavení znamená stejně ztrátu dat. Co vlastně je v té navigaci, že je to nutné stáhnout? Mapy? Ty stejně asi jinam nainstalovat oficiálně nepůjdou. Tracklogy? Ty možná někdy cenu mají, ale většinou už na ně nekoukám. GPX s keškami? Ty se dají získat. Vlastní trasové body? Ty jedině by cenu měly, pokud sis naklikal nějaká místa.


  • 0

#33 Trhac

Trhac

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 047 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2018 - 19:27

Vlastní trasové body a tracklogy plavby. Zajímalo mě, kolik jsme upluli v jednotlivých dnech.


  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…


#34 Trhac

Trhac

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 047 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2018 - 21:36

Kolega mr3ska mi dobře poradil, díky! Zveřejňuji jeho postup pro budoucí generace  :)

 

Zkus tohle:
- ve vypnutým stavu zmáčkni a cca 30 vteřin drž zmáčknuté zapínací tlačítko (je potřeba opravdu držet 30 s);
- během držení tlačítka připoj USB kabel z počítače do Dakoty a pořád drž to zap. tlačítko;
- po těch 30 s, kdy se to bude tvářit jako že nic, by se ti měl přístroj připojit k PC jako disk (pokud teda nějakým způsobem neodešla paměť).

 

A já ještě dodávám, že po této proceduře a promázání různých přemnožených souborů Dakota opět naběhla a fičí jako dřív.


  • 3

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka