Přejít na obsah


Fotka

Checker - klikatko na overeni souradnic


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
224 odpovědí na toto téma

#1 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 902 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2013 - 14:59

jak si jiste uz nekteri na facebooku vsimli (je tam i video), tak jsem si spichnul takovy usnadnovatko overovani sooradnic. proste me desne nebavi to vyplnovani.

funguje to tedy tak, ze:
pokud mam oznacenou kes a spustim plugin - ten z listingu vycte odkaz na overovaci sluzbu, otevre stranku v prohlizeci a vyplni vsechny cisla - berou se korigovane souradnice (funguje v aktualni verzi geogetu)
pokud mam oznaceny waypoint (finalku), coz je lepsi pripad, berou se jeji souradnice (funguje ve vyvojove verzi geogetu)

sluzby to zna zatim tyto:
geocheck.org
geochecker.com
evince.locusprime.net
geo.hermansky.net / speedygt.ic.cz
geo.komurka.cz
(znate nejake dalsi? doxina podle me nefunguje a jine neznam (i posledni dve jsem objevil nahodou)

vyplnovani souradnic dela skript AutoIt, kteremu jsou vsechny informace predany jako parametry (pro zvedavce)

uzivil by to nekdo krome me? :P
  • 2

#2 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2013 - 16:18

Mikrome, to je dobrý počin, z toho vyplňování mám až skoro deprese ...
  • 0

Samsung Galaxy S5  (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.


#3 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2013 - 20:22

Smogeo napsal/a:
Bych spíš ocenil nějakej checksum listingu co bych si uložil v okamžiku vyluštění a zašuplíkování, abych před odlovem poznal jestli se něco změnilo.


To taky neni uplne blbej napad - 2 funkce: jedna vypocte a ulozi kontrolni soucet z long-description a druha funkce vypocte a zkontroluje s drive ulozenym v okamziku vypoctu finalek :-) Ze bych na to neco zkusil napsat?
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 448 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2013 - 20:29

Nestaci porovnat DTupdate listingu s DTUpdate finaloveho waypointu? Podle mne jo. ;) A kdyby to nahodou nestacilo, tak listing uz jeden hash v databazi ma, takze si ho skript muze poznamenat treba do tagu, a pak zjistovat, jestli se nezmenil. Nicmene prvni reseni mi prijde dostacujici.
  • 0

#5 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2013 - 20:37

Jo, ten hash byy pouzit sel. Ale to datum ... je aktualizovan opravdu jen pri zmene importovaneho listingu nebo pri kazdem importu?
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#6 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 448 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2013 - 21:37

Ano, v listingu se opravdu sleduji zmeny, a zapisuje se tam jen pri zmene. Mam tedy na mysli ten dtupdate2 v tabulce geolist.
  • 0

#7 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 902 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2013 - 22:09

Smogeo: pokud myslis neco jako http://www.gccounter...r_check&id=1034, tak neznam, ale pridano
  • 0

#8 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 7:13

HaLuMa napsal/a:
Ano, v listingu se opravdu sleduji zmeny, a zapisuje se tam jen pri zmene. Mam tedy na mysli ten dtupdate2 v tabulce geolist.


Do sveho visualizacniho scriptu jsem implementoval kontrolu data aktualizace WP proti datu aktualizace listingu. Pokud je FWP starsi, ma zmenenou ikonku, aby to bylo na prvni pohled videt. Ovsem je to patrne jen pri zobrazeni bodu, keska ma stale ikonku stejnou. Je to proto, ze keska muze mit vice FWP a prochazeni vsech WP by zdrzovalo vykreslovani seznamu kesi.

EDIT: takze ted uz na prvni pohled vim, proc jsem vcera nenasel kesku :-D Fakt me prekvapilo, kolika kesi se mi to tyka.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#9 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 448 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 7:34

Gorde, nezapomen, ze ten timestamp u listingu tam nebyl vzdy, ale byl pridan teprve nedavno. Take ten timestamp u waypointu tam nebyl vzdycky, i kdyz ten tam uz nejaky ten patek je.
  • 0

#10 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 7:48

Ja vim. Pokud jsi reagoval na ten mnou necekany pocet, tak jsem to kontroloval jen u kesi, kde jsou oba "datumocasy". Pokud to byla obecna poznamka a upozorneni, tak proste predpokladam, ze "se to casem" v databazi srovna. I tak je to docela dobra informace, ze neco nemusi byt uplne vporadku.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#11 Modrak

Modrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 043 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 7:48

Tak ja kdyz si vylustim mysterku, tak po tech nekolika hodinach (dnech, letech) prace mi neni zatezko kliknout na checker a naklofat par cisel, to je fakt to nejmensi. Ovsem chapu ze kdyz nekdo prijde k vetsimu poctu finalek neznamyho puvodu, potrebuje si je ve velkym snadno overit aby nebehal tam kde uz nic neni, nebo ani nikdy nebylo. Chapu spravne ucel toho skriptu, nebo mi neco unika?
  • 0

#12 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 448 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 7:52

Unika. Uz jsem jednou do pocitace ty souradnice napsal, tak proc je mam pak z pocitace do pocitace zase opisovat? Kdyz si vezmu, kolikrat jsem pri tom opisovani udelal chybu, tak povazuji tento skriptik za uzitecny.
  • 0

#13 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 8:02

Navic se snadno clovek preklepne a pak treba u Evince to znamena cekat, udelat dalsi preklep, ...
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#14 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 793 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 9:36

Určitě to pomůže, kolikrát se mi stalo, že jsem jel do Prahy na rychlo a pak jsem hledal na místě, kde už ta finálka dávno není, protože jsem si ji vyluštil už před 2-3 roky, protože jsem tenkrát taky do Prahy jel (ale do jiné části - kde byly původně výchozí souřadnice...). Takhle se rychle spustí filtr a nemusí člověk rozklikávat spoustu souřadnic aby si ověřil, že tam to ověřovátko vůbec je...
  • 0

#15 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 902 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 11:34

zrovna na ty evince je ted tusim univerzalni box, do ktereho se proste patnou cely souradky z clipboardu a on si to z toho vyzere, ale vsude jinde je na kazdy cislo samostatny policko, a to je otrava vyplnovat i u jedny kese (natoz u vice B))
  • 0

#16 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 902 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 13:14

budiz ararat: http://geoget.ararat...:skript:checker
v chrome mi to funguje, pokud to nekomu nepujde v jinym prohlizeci, tak ma smolika :P
  • 0

#17 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 902 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 15:20

tak evidentne nikomu z tech 18 lidi nevadilo, ze jim to nefunguje :) opraveno
  • 0

#18 zdeziz

zdeziz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 16:19

Mě to v chromu nejde, Geocheck- otevře se stránka , ale nedoplní se souřadnice, po chvíli se objeví ERROR: TIMEOUT Geochecker- vloží se souřadnice, ale pouze N Mám pátrat, nebo počkat až to zkusí někdo, kdo pozná, co to dělá, já jsem v tom lama? Evince- maká skvěle
  • 0

#19 honza.h

honza.h

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 556 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 16:33

gord napsal/a:
Do sveho visualizacniho scriptu jsem implementoval kontrolu data aktualizace WP proti datu aktualizace listingu. Pokud je FWP starsi, ma zmenenou ikonku, aby to bylo na prvni pohled videt. Ovsem je to patrne jen pri zobrazeni bodu, keska ma stale ikonku stejnou. Je to proto, ze keska muze mit vice FWP a prochazeni vsech WP by zdrzovalo vykreslovani seznamu kesi.

EDIT: takze ted uz na prvni pohled vim, proc jsem vcera nenasel kesku :-D Fakt me prekvapilo, kolika kesi se mi to tyka.


Aktualizoval jsem si skript, ale nevidím žádnou změnu. Co to a kde vlastně má změnit?
  • 0

#20 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 17:14

honza.h napsal/a:
Aktualizoval jsem si skript, ale nevidím žádnou změnu. Co to a kde vlastně má změnit?


Zmenu zaznamenas jen pokud mas vypocteny Final WP starsi nez je listing. A poznas to na ikonce u Final WP v seznamu s zorbalenymi waypointy.

Jo, jeste drobnost. Jelikoz se jedna o visualizacni script, musis restartovat GG. Do te doby se to neprojevi.

Pak tam muzes videt preskrtnutou ikonku.

Přiložené miniatury

  • finalwp.png

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama