Přejít na obsah


Fotka

Checker - klikatko na overeni souradnic


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
224 odpovědí na toto téma

#21 drowned

drowned

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 319 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 17:39

gord napsal/a:
Zmenu zaznamenas jen pokud mas vypocteny Final WP starsi nez je listing. A poznas to na ikonce u Final WP v seznamu s zorbalenymi waypointy.

Jo, jeste drobnost. Jelikoz se jedna o visualizacni script, musis restartovat GG. Do te doby se to neprojevi.

Pak tam muzes videt preskrtnutou ikonku.


Zrovna v posledních dnech jsem přemýšlel jak to vyřešit s dopředu vyluštěnýma mysterkama abych pohlídal aktuální stav. Díky moc.
  • 0

#22 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 817 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 17:44

Moc fajn utilitka - to s tím zobrazením toho, zda je změněný listing po zapsání FWP. Bohužel to ověřovátko mi také nefunguje - mám stejný problém jako zdeziz - mám chrome...
  • 0

#23 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 17:49

drowned napsal/a:

gord napsal/a:
Zmenu zaznamenas jen pokud mas vypocteny Final WP starsi nez je listing. A poznas to na ikonce u Final WP v seznamu s zorbalenymi waypointy.

Jo, jeste drobnost. Jelikoz se jedna o visualizacni script, musis restartovat GG. Do te doby se to neprojevi.

Pak tam muzes videt preskrtnutou ikonku.


Zrovna v posledních dnech jsem přemýšlel jak to vyřešit s dopředu vyluštěnýma mysterkama abych pohlídal aktuální stav. Díky moc.


Ja to nevymyslel, ja to jenom udelal. To podekuj Halumovi, ze me na to prived. :)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#24 drowned

drowned

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 319 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 17:56

Tak díky Halumo za výbornej nápad :D
  • 0

#25 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 904 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 18:11

co se timeoutu tyce, tak pravda, ze dnes se jim ty stranky nacitaji pekelne dlouho, vcera slapaly v poho.
muzete si zmenit v checker.au3 vsude
If WinWaitActive($title, "", 15) Then
na treba
If WinWaitActive($title, "", 30) Then

  • 0

#26 zdeziz

zdeziz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 19:09

Prodloužení na 30s nepomohlo, Evince stále v pohodě, GeoChecker se vyplní takhle-viz obrázek, jestli se mi podaří ho vložit, po chvíli čekání se načte jeho hlavní stránka.

Přiložené miniatury

  • 1_35.jpg

  • 0

#27 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 904 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 19:50

zdeziz:kolikrat na te strance geocheckeru musis zmacknout tabulator, nez se ti oznaci policko pro "N" souradnice? ja 17x (logo, vlajecky, facebook, help, nazev kese)
  • 0

#28 zdeziz

zdeziz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 22:18

mikrom napsal/a:
zdeziz:kolikrat na te strance geocheckeru musis zmacknout tabulator, nez se ti oznaci policko pro "N" souradnice? ja 17x (logo, vlajecky, facebook, help, nazev kese)

Poslušně hlásím 43 stisků tabulátoru- hlavní menu, vlajky, postraní menu atd, dokonce i odkazy v patičce.
Já nechtěl prudit, jen spolupracovat. Pokud to vyznělo jinak, tak omluva.
  • 0

#29 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 817 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 22:20

mikrom napsal/a:
zdeziz:kolikrat na te strance geocheckeru musis zmacknout tabulator, nez se ti oznaci policko pro "N" souradnice? ja 17x (logo, vlajecky, facebook, help, nazev kese)

Já musím zmáčknout TAB 38x. (Ještě 15x nejtěžších oříšků k luštění a další odkazy).

Jinak nešlo by potlačit hlášku o použití upravených souřadnic? Je to trochu otravné...
  • 0

#30 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 904 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2013 - 11:14

Roman_Jaromer: ta uz je davno odstranena :P

jinak ty tabulatory to je fakt potiz, no.. nekamaradi se tu nekdo s AutoIt? ja jsem to zkousel resit pres nejakej WinSendKeys, MortScript, AutoHotkey, nakonec AutoIt, ale porad jsme u toho, ze s nim neumim.
teor. by melo jit posilat primo data do jednotlivych poli toho weboveho formulare, ale je to pak dost vazany na konkretni prohlizec
#include <IE.au3>
;_IEFormElementGetObjByName() apd..
jenze to je jenom pro IE. pak by se musel includovat FF.au3 pro firefox, pro ostatni prohlizece ani nevim zda je, a ve vysledku jeste zjistovat co kdo ma za prohlizec a podle toho to cely poustet..
  • 0

#31 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2013 - 13:02

Hlasim, ze mi to v chromu na geochecku vubec nic nevyplni, skript po chvili zarve timeout! a mam po ptakach...
  • 0

#32 taxoft

taxoft

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 204 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2013 - 13:08

mikrom napsal/a:

sluzby to zna zatim tyto:
geocheck.org
geochecker.com
evince.locusprime.net
geo.hermansky.net / speedygt.ic.cz
geo.komurka.cz
(znate nejake dalsi? doxina podle me nefunguje a jine neznam (i posledni dve jsem objevil nahodou)


www.certitudes.org
  • 0

#33 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 904 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2014 - 15:09

nova verze, male zmeny.. ale poslednich par dni jsem overoval vice finalek a na vsech mi to ted chodi bez problemu


  • 0

#34 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 904 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2014 - 17:17

prave jsem prisel na to ze web geo.komurka.cz. neakceptuje minuty bez úvodní nuly pokud se jedná o jednociferné číslo! me uz to netrapi, skript mam opravenej a bude v dalsi verzi, ale i pokud tohle nikdo nepouziva, tak je to dobre vedet


  • 0

#35 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 904 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2014 - 0:07

beta verze 0.1.0.0 https://dl.dropboxus...ker-0.1.0.0.gip

 

kompletně přepsáno chování! overeni se otevira ve "vlastním" prohlizeci (uff!) kde funguje vyplnovani formularu podle id/name, takze sbohem tabulatory, funguje vzdy a vsude, s reklamami i bez! zkuste zda jsem neopomnel neco zasadniho.


  • 0

#36 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 653 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2014 - 9:31

Při prvním použití mi to vyhodilo nějakou chybu SQL, ale pak už to běželo a fungovalo správně, s Evince.

 

Chyba se už nezopakovala, tak uvidíme ....

 

S GeoCheck to chodí taky ....


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#37 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 904 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2014 - 10:02

o SQL tam není v kódu ani zmínka, to RegExů tam je požehnaně :)

ještě budu muset dořešit u pár webů odklikávání "submit" když nemají captchu, ale autoři nemají pojmenovaný ani form ani buttonek, tak to budu muset nějak obejít a ještě víc se zdokonalit v programování AutoIt *.au3 skriptů :)


  • 0

#38 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 653 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2014 - 10:14

Nějak mne nenapadlo, že se mi ta hláška neuložila do schránky a tak ji prostě nemám :-(


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#39 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 904 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2014 - 20:32

a je to venku! zkoušejte, hlaste co nefunguje. mě funguje vše bez chyby

jako malé dva bonbónky se dá okno zavřít klávesou ESC (něco pro gorda, gebyho, ..) a pokud je výsledek ověření na stránce mimo zobrazenou oblast, samo se odroluje kousek dolů :)

 

Velikost okna je nastavena natvrdo na 800x600 s vystředěním. to by snad mělo být v pohodě i na netbooky.


  • 0

#40 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 524 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2014 - 7:01

Checker jsem zkoušel a vypadá to pěkně. Měl bych dvě připomínky:

 

1) Některé keše mají ověřovátko pro stage. nikoli pro finálku. Když takový bod vyberu, zobrazí se chyba. Nebylo byl lepší upozornit a dát na výběr, zda bod použít?

 

2) Uvítal bych možnost ověření z okna listingu

 

Díky.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama