Přejít na obsah


Fotka

Oregon 300


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
77 odpovědí na toto téma

#41 Stepan_M

Stepan_M

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2014 - 9:59

Sdílet bezdrátově se používá na přenos dat, která chci odeslat na jinou GPS-ku, například trasové body, trasy, prošlé trasy, schránky s poklady...

 

Mělo by to být v nastavení a dál volba geocaching (nebo hledání pokladu.. podle češtiny).


  • 0

#42 dílna u mnicha

dílna u mnicha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 336 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2014 - 10:25

přesně jak píše stepan_m  natavení / geocaching / druhé od spoda by mělo být vyhledávaní zařízení ch ( více vidět není ) 

a tam dáš buď zapnuto / vypnuto 


  • 0

PLÁNOVANÉ EVENTY 20192yxqhqq.gif Květen - Toužim * Září - Skoky ( X.jubilejní event ) * Říjen - Toužim 


#43 blizek

blizek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2014 - 11:41

Udělal jsem aktualizaci softwaru v Oregonu a už je to v pohodě... A keš už jsem taky odlovil... Díky za rady.


  • 0

#44 Destr

Destr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2014 - 11:08

Normalni telefon neumi komunikovat pres ANT+, musi to mit i hardware podporu. Aplikace nestaci.

 

Nicmene ten O300 by to vazne mel umet, mozna to mas jen nekde v nastaveni vypnute. jestli je to az od nejake verze FW, to nevim. Ale co ti brani si do toho Oregona dat nejnovejsi firmware?

 

Muzes se zacit hadat co je podle tebe "normalni telefon" ale on psal o Sony Ericsson Xperia a ty ANT+ umi.

viz http://en.wikipedia...._ANT.2B_Support


  • 0

10 SIN

20 GOTO HELL


#45 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2014 - 11:27

"Sony Xperia" je obecne oznaceni smartfounu od Sony, predstav si, ze vyrabi i modely, ktere to neumi.


  • 0

#46 Destr

Destr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2014 - 11:48

"Sony Xperia" je obecne oznaceni smartfounu od Sony, predstav si, ze vyrabi i modely, ktere to neumi.

 

Nepodcenuji Blizka v tom, ze se snazil nacpat aplikaci zrovna do modelu, ktery ANT+ nema. Predpokladam, ze ma nekterou z tech podporovanych Xperii a proto ho takova moznost vubec napadla.

Upozornil jsem jen na rozpor "normalni telefon" vs "modelova rada Xperia". Pokud ma ale nepodporujici telefon, tak se samozrejme neni o cem bavit.


  • 0

10 SIN

20 GOTO HELL


#47 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2014 - 12:13

Xperia jsou i levne telefony za dva litry, ktere ANT nevidely ani z rychliku.

Ty jsi neupozornoval, ty ses prisel hadat do davno vyreseneho vlakna. Jdi do haje, i s tim pred ucelove vyrobenym uctem a1657696, aby sis mohl sam sobe pridelovat palecky.


  • 0

#48 Destr

Destr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2014 - 12:30

:lol:


  • 0

10 SIN

20 GOTO HELL


#49 sinpa

sinpa

    sinpa

  • Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2014 - 4:53

Kdyby někdo sháněl Garmin Oregon 300,ještě pár minut 

http://aukro.cz/garm...4597317139.html


Tento příspěvek byl upraven od sinpa: 14 září 2014 - 9:53

  • 0

#50 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 193 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2014 - 19:45

Nojo, ale tam nabízejí Oegon, to je trochu něco jiného :D


  • 0

#51 lukin81

lukin81

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2015 - 21:17

Ahoj nemáte někdo zkušenosti co se týče přesnosti GPS. Pořád ukazovala tak max do 6 metrů přesnosti a zničeho nic jsem stále kolem 11 a více metrů. Pomůže dát vše na tovární nastavení? A když ano tak jak to udělat. Díky za rady  :)


  • 1

#52 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 650 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2015 - 21:24

To záleží na tom, kolik aktuálně vidí družic. Pokud jsi na stále stejném místě, tak by to mělo být podobné.

 

Ale to udávané číslo přesnosti není na 100% přesné.


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#53 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2015 - 21:32

Mam zkusenost, ze s vybitymi baterkami mi vetsinou ukazuje hur. Nerozumim tomu proc by tomu melo tak byt, dokonce mi to pripada divne, ale pripada mi to tak.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#54 lukin81

lukin81

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2015 - 23:02

Ale proč to předtím fungovalo dobře a zničeho nic se to zhoršilo a ten stav přetrvává? Tomu jako úplně nerozumím.


  • 0

#55 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 650 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2015 - 6:13

Ale proč to předtím fungovalo dobře a zničeho nic se to zhoršilo a ten stav přetrvává? Tomu jako úplně nerozumím.

 

Platí to i když stojíš na rovině uprostřed veliké louky, kde Ti nic necloní družice ??

 

Doplněno:

Když zapnu svého Oregona 600 doma na okně, tak mám přesnost cca 8 metrů.


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#56 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 346 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2015 - 6:30

A když se tady píše o bateriích, zkusil jsi dát nové? Nebo přepnout na správný typ? Nemáš akumulátory už postarší a mají v nabitém stavu dost napětí? I při zatížení? Půjčit si od někoho nové asi stojí za pokus. I když po pravdě řečeno, netuším, jaký by to mohlo mít vliv. Já u svého Oregona občas jedu na doraz, až do samovolného vypnutí a zhoršenou přesnost jsem nezaznamenal. Jen se mi při tom občas rozkalibruje kompas.


  • 0

#57 lukin81

lukin81

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2015 - 9:50

No když ho dám na balkón a je na stjeném místě a plném signálu ukazuje přesnost 17,18 metrů  :huh:. A baterie používám Eneloop 1,900 Ah


Tento příspěvek byl upraven od lukin81: 12 květen 2015 - 9:52

  • 0

#58 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 316 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2015 - 16:15

A neupadl ti...? Nemohlo do jít k nějakému "vnitřnímu zranění" (antény)...?!?


  • 0

#59 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 650 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2015 - 16:28

No když ho dám na balkón a je na stjeném místě a plném signálu ukazuje přesnost 17,18 metrů  :huh:

 

Co to znamená "při plném signálu" ?? Kolik má družic ???


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#60 Sedmitecka

Sedmitecka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2015 - 18:20

O300 mam teprve chvíli, ale vše v poho. Když se mi zda, ze neukazuje úplně nejlíp, tak zkalibruju kompas :D
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama