Přejít na obsah


Fotka

Valentinský Geoget 2.9.5

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
60 odpovědí na toto téma

#1 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2016 - 21:35

Všem, kteří mají rádi Geoget, přišel Valentinský dárek - nová verze!

 

Největší novinkou je centralizovaná správa používaných mapových podkladů. V nastavení si můžete přidat i svoje vlastní mapy, ty pak uvidíte všude, kde se v Geogetu s mapami potkáte. V listingu, v editorech, ale i v cachemapě.

 

Pozor, díky tomu bude pořeba znovu si nastavit náhledové mapy v listingu. Zavítejte tedy do nastavení Geogetu!

 

A nezapomeňte se věnovat všem svým láskám. Ne všechny jsou v počítači! :-)


  • 9

#2 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2016 - 8:31

Diky, a zase mame co delat  :D


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#3 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 813 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2016 - 8:50

Jsem zvědav, těším se večer na průzkum! :)


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#4 fatbozz

fatbozz

    fatbozz

  • Members
  • PipPipPip
  • 203 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2016 - 20:22

Stále neopraveno

http://www.geocachin...noční/?p=517182


  • 0

Mapy pro Locus zdarma a povídání o Openstreetmap >>> http://gpsfreemaps.net/

Přejděte na mapy Openstreetmap a buď členem komunity OSMcz >> http://openstreetmap.cz/

....jo a taky fotím >>> koukni se >>> Klikklak


#5 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2016 - 21:25

Jak jsem si to jen mohl dovolit? -_-


  • 3

#6 karelbela

karelbela

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2016 - 23:04

Všem, kteří mají rádi Geoget, přišel Valentinský dárek - nová verze!

 

A nezapomeňte se věnovat všem svým láskám. Ne všechny jsou v počítači! :-)

 

Pro zlehčení pro mě náročného geogetu. Valentýn ho má tvrdy. To "i" :D


  • 2
když vidím díru, musím do ni.

#7 Zagloba

Zagloba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 428 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2016 - 11:25

Nějak mi nefunguje přidat do seznamu kešku přetažením odkazu na ni myší.


  • 0
Zastavte zeměkouli, chci vystoupit

#8 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2016 - 11:34

Pouzivam to casto, jen je treba mysu najed nad oblast, kde je opravdu seznam, a ne neco jineho. Treba ne menu, ne takovy ten barevny napovedny box, atd.

 

A nebo mas nejaky odkaz, ktery neni rozpoznany.


  • 0

#9 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 315 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2016 - 12:11

Tak jsem se pred chvili v Chromu snazila do Cachemapy prsknout bod (pres tu ikonku z nastroju vpravo nahore) a bod se mi odmital ukazat :( Pritom v Tools-> Draw bod vidim, ale v mape proste neni...


  • 0

#10 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2016 - 12:22

Tak jsem se pred chvili v Chromu snazila do Cachemapy prsknout bod (pres tu ikonku z nastroju vpravo nahore) a bod se mi odmital ukazat :( Pritom v Tools-> Draw bod vidim, ale v mape proste neni...

 

Porvtzuji, bod na mape zobrazeny nemam taky.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#11 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 813 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2016 - 12:27

Hmm, já jsem nucen potvrdit to přetahování myší, zkoušel jsem to včera několikrát, určitě vždy nad seznam, ale nebralo mi to.


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#12 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2016 - 12:30

Bod nefunguje ani ve firefoxu, zmenila se verze Google API, kde neco podelali. Zachoval bych klid, treba to opravi.


  • 0

#13 Zagloba

Zagloba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 428 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2016 - 12:30

Pouzivam to casto, jen je treba mysu najed nad oblast, kde je opravdu seznam, a ne neco jineho. Treba ne menu, ne takovy ten barevny napovedny box, atd.

 

A nebo mas nejaky odkaz, ktery neni rozpoznany.

 

Nejde, nejde. Já to taky používal často, tak vím jak se to dělá, ale nyní mi to nejde. Rozkliknu ikonu na mapě na GC.com, chytnu ten odkaz na názvu kešky (tam mám ještě pořád kurzorovou šipku s obdélníčkem), ale jak to přesunu nad GG, změní se to na přeškrtnuté kolečko a je konec.


  • 0
Zastavte zeměkouli, chci vystoupit

#14 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2016 - 12:36

odkud, co jsi pretahoval? jak vypada pretahovane URL?


  • 0

#15 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2016 - 12:44

pravdu dis, neco je s temi pretahovanymi odkazy jinak. Nehcce se ani zmenit kurzor a ukazuje, ze to tam nejde pustit, ze jo?


  • 0

#16 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2016 - 12:45

Rozhodne to neni vlastnost posledni verze, prestalo to chodit i na predchozi verzi. Ke zmene doslo nekde jinde...


  • 0

#17 Zagloba

Zagloba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 428 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2016 - 12:54

pravdu dis, neco je s temi pretahovanymi odkazy jinak. Nehcce se ani zmenit kurzor a ukazuje, ze to tam nejde pustit, ze jo?

Tak, tak, ukazuje, že to tam nejde pustit.


  • 0
Zastavte zeměkouli, chci vystoupit

#18 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2016 - 13:34

tak to musi pockat na debugger vecer...


  • 0

#19 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 705 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2016 - 14:40

Nevím, pánové, mně to funguje, pokud dělám to samé, co vy.

 

gc.com/maps > klik na ikonu > v bublině uchopit podtržený název keše > přesunout do okna GG > pustit nad seznamem > keš se přidá

 

Vyzkoušeno: Opera, Google Chrome.


  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#20 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2016 - 14:49

V Chromu mi to funguje, pretahuju mysi odkazy z prikazoveho radku chromu (tedy URL kese), z cache mapy GG, z GS mapy i odkazy ze zdejsiho fora (nebo spis for). Nenasel jsem zadny odkaz, kde by mi to nefungovalo.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama