Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.13.0

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
21 odpovědí na toto téma

#1 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 520 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2024 - 19:23

Nová verze 2.13.0

  • rozšířena licence o možnost nekomerčního používání
  • LITE listing nově obsahuje i atributy keše

  • 0

#2 Orxion

Orxion

    Orxion

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 061 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2024 - 11:36

dal jsem instalovat a musel sem klikat nevím kolikrát abych potvrdil každou zemi a jejich polygony, měl jsem za to že to je update a ne nová instalace (podle toho jak se to chová), a nešlo by tam dát nějaký seznam kde si vyklikám regiony a nainstaluju to najednou, než to dávat jedno po druhém?

 

edit - aha takže se nainstalovala úplně nová aplikace a vyčerpala všechny dnešní body na PQ .. tak to dopadá když si člověk odvykne používat wokna a pak se diví biggrin.png


Tento příspěvek byl upraven od Orxion: 12 duben 2024 - 11:38

  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše


Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#3 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 966 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2024 - 10:59

nevím proč tu něco svádět na wokna. Odklikl jsem aktualizaci GeoGetu, next next finish a hotovo. Zaktualizovala se stávající verze a ani během/po aktualizaci keší jsem nemusel odklikávat žádné polygony.


  • 0

#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 520 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2024 - 12:47

A i kdybys jel nanovo, tak by se tě to mělo na každou zemi zeptat jednou. Tedy, pokud jsi se stahnutím polygonu souhlasil...


  • 0

#5 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 756 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2024 - 10:40

Tak nevím kde je problém, ale postavil jsem si nové PC, na něj přenesl všechny instance GeoGetu (při té příležitosti jsem nainstaloval tuto nejnovější verzi GeoGetu) a teď jsem zalogoval nějaké nové keše a když jsem dal "Aktualizovat vaše logy", tak mi to nic nového nestáhlo, tak jsem zkusil "Stáhnout vaše logy" a ani to nic nestáhlo, tak teď nevím, co s tím dál a kde hledat chybu. V GeoGetu mám přihlášeného správného uživatele, ke kterému chci stahovat nové logy.


  • 0

#6 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 169 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2024 - 19:34

Mohl bych do další verze poprosit, aby vlastnost TGeo.Updated vracela kromě data i čas poslední aktualizace? (jako je tomu v Geogetím sloupci "Updated"). Hodilo by se to do skriptů. Díky. :)

 

PS: odkud vlastně ten čas bere samotný Geoget?


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

 
 

 

 


#7 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 112 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2024 - 5:34

  //pokud jde o kesku, zjistime datum aktualizace listingu
  //pokud o waypoint, zjistime jeho aktualizaci
  if(GeoGet_VisID2='') then begin //je to keska
    s:=GEOGET_DB.GetTableString('SELECT dtupdate2 FROM geolist li'
      +' WHERE li.id="'+Geoget_VisID+'"');
    geoget_visdata:=DecodeBase64(iconList);
  end
  else begin
    s:=GEOGET_DB.GetTableString('SELECT dtupdate2 FROM waypoint wp'
      +' WHERE wp.id="'+Geoget_VisID+'" and wp.prefixid="'+GeoGet_VisID2+'"');
    geoget_visdata:=DecodeBase64(iconWP);
  end;

Takhle to delam ja ve vizializacnim pluginu, kde si zobrazuji do sloupce aktualizaci kese a jejich waypointu.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 15 duben 2024 - 5:35

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#8 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 520 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2024 - 12:16

Trochu mne mateš, protože standardní geogetí sloupec "aktualizace" to umakuje stejně s časem. :huh:

 

Jinak to TGeo.Updated je přesně to, co ten sloupec ukazuje. Tedy, pokud to není nějaký prastarý záznam v databázi, pak je s časem.

 

Nevím, co s tím pak děláš, jestli si třeba nějakou manipulací nezlikviduješ tu desetinnou část s časem.


  • 0

#9 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 169 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2024 - 13:21

Mea culpa, jak si tu hraju s nejrůznějšíma pro mě novýma funkcema a objektama, tak už se mi to trochu motá. Já jsem použil
DateToStr(GC.Updated). Pak se nemůžu divit, že mi to vrátí pouze datum. :)

 

Ta správná funkce zobrazující obé je FormatDateTime('c', GC.Updated) a ano, je tam i čas.

 

Mě asi trochu zmátl manuál k objektu TGeo, kde u vlastnosti Updated píše: "date of last database update" a spolu s tou mojí chybou jsem považoval za potvrzené, že to obsahuje pouze datum. :)

 

Tak se omlouvám.


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 15 duben 2024 - 15:16

  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

 
 

 

 


#10 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 810 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2024 - 12:21

Kdyz v GeoGetu dam Zobrazit mapu kesek (Ctrl+M) tak se mi nezobrazi spravna ikonka pro Geocaching HQ Block party (treba pro GCAJ2WT). V seznamu kesi se ikonka zobrazi korektne. 

Slo by kdyztak opravit?


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 7 PRO + Android 14 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 7X PRO Sapphire Solar   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#11 Renia :-J

Renia :-J

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2024 - 20:47

Zdravím, mám otázku ohledně číslování nálezů. Dá se v geogetu nastavit v jednom sloupečku zobrazení pořadí nalezení kešky? Abych viděla, že danou keš jsem našla jako 1., 263., 1000. apod?

 

Pokud ano, tak prosím o návod, jak na to. Zkoušela jsem stator a další možnosti, ale neumím se s tím domluvit. [:D]

 

díky za radu

Renia


  • 0

#12 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 112 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2024 - 6:58

Moc nevim, podle ceho by mel GeoGet poradi nalezu urcovat. Asi by ssi musel udelat nejaky tag, do nehoz bys toto cislo ukladala. Ale to je tochu proti duchu tagu, protoze ty by mely slouzit spis k uchovani opakovanych informaci.

 

GeoGet ve stavovem radku zobrazuje poradi radku, na ketry kliknes mysi. Toho jde tedy vyuzit i k tvemu ucelu. Zobraz vsechny nalezy a serad je podle data a casu nalezu. Kdyz pak kliknes na prislusny radek, ve stavovem radku se ti ukaze poradi radku, tedy poradi nalezu.


  • 2

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#13 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 795 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2024 - 7:10

Nevím, o co přesně jde, ale ve Statoru Milníky ukazují pořadí nálezu. Když si uděláš milníky s krokem 1, budeš tam ten sloupeček mít. Ale teď nevím, jak se to nastavuje, dělal jsem to dávno a teď tu geoget nemám, zkusím se podívat. Možná ale je to něco jiného než chceš. Tohle by byla jedna hodně dlouhá tabulka a ne zobrazení v geogetu.


  • 1

#14 Keres

Keres

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 339 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2024 - 19:48

Zdravím, mám otázku ohledně číslování nálezů. Dá se v geogetu nastavit v jednom sloupečku zobrazení pořadí nalezení kešky? Abych viděla, že danou keš jsem našla jako 1., 263., 1000. apod?

 

Pokud ano, tak prosím o návod, jak na to. Zkoušela jsem stator a další možnosti, ale neumím se s tím domluvit. [ :D]

 

díky za radu

Renia

já když si v GeoGetu nastavuji nález, tak se snažím zadat  poctivě datum a čas  - 

potom když dáš ve filtru found a řazení sloupců podle nalezených, tak to máš seřazené přesně podle nálezů jak jdou za sebou a pořadí vidíš dole ve stavovém řádku


  • 1

#15 Renia :-J

Renia :-J

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2024 - 17:24

Ohledne toho statoru tak to by mi asi nepomohlo. Ja si do logu pisu poradi nalezu a protoze na geocaching se nezobrazuji nalezy labek, tak se obsas spletu. A proto jsem zacala pouzivat geoget abych si zapsala i datum a cas nalezu labky. Aby se mi lepe kontrolovalo zda nemam chybu, tak bych uvitala videt to poradi hned ve sloupecku. Ale to s tim stavovym radkem by mohlo stacit. Diy za radu.
  • 0

#16 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 520 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2024 - 11:14

Když si ten čas napíšeš na začátek textu logu, tak ho z něj dokáže Geoget vyzobnout, a nastaví ti nález i s časem. Takže moje logy vypadají pak nějak takto:

 

9:23 Ta nám dela ale zabrat!


  • 1

#17 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 516 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2024 - 14:45

Jen dodám, že čas nemusí být na začátku. Já mám třeba v každém logu úvodní řádek: Nalezeno 16. dubna 2024 v 12:42 jako #2053


  • 0

Jde se lovit!

Moje statistiky ZDE


#18 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 520 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2024 - 16:48

Ono se vyhledává to první, co dle formátu zápisu může být považováno za čas. Takže je dobré to psát co nejvíc na začátek, aby se předešlo omylům v detekci.
  • 0

#19 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 112 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2024 - 5:05

Ohledne toho statoru tak to by mi asi nepomohlo. Ja si do logu pisu poradi nalezu a protoze na geocaching se nezobrazuji nalezy labek, tak se obsas spletu. A proto jsem zacala pouzivat geoget abych si zapsala i datum a cas nalezu labky. Aby se mi lepe kontrolovalo zda nemam chybu, tak bych uvitala videt to poradi hned ve sloupecku. Ale to s tim stavovym radkem by mohlo stacit. Diy za radu.

 

Geoget nema podle ceho poznat poradi nalezu, aby si to pak ulozil nekam do databaze a mohl to zobrazit ve sloupci. Jak jsem psal vyse - muzes mu v tom pomoct a ukladat si to poradi do tagu a pak neni problem poradi zobrazit. Jina cesta asi neni.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#20 Renia :-J

Renia :-J

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2024 - 8:45

Geoget nema podle ceho poznat poradi nalezu, aby si to pak ulozil nekam do databaze a mohl to zobrazit ve sloupci. Jak jsem psal vyse - muzes mu v tom pomoct a ukladat si to poradi do tagu a pak neni problem poradi zobrazit. Jina cesta asi neni.


Ahoj, tak poradi je dano datem a casem. Tedy dle me omezene znalosti informatiky. :-D pokud jde o tagy, tak ty si budu muset dostudovat a uvidim, zda to pomize. Diky
  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama