Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.12.1

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
48 odpovědí na toto téma

#21 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 087 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2023 - 21:02

Díky za info.
Z labgpx.cz jsem nestahoval, protože jsem stahoval přes 100 různých sérií na 18denní dovolenou ve Skandinávii.
A potřeboval jsem je stahovat hromadně, což tady nejde. Nebo to neumím.
Ale teď si jich můžu stáhnout míň - mám odlovenou alespoň jednu LAbku ve 43 sériích.


Tento příspěvek byl upraven od davidb11: 25 červenec 2023 - 21:03

  • 0

#22 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 966 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2023 - 11:32

Nešlo by v ggmapě udělat to, aby vyhledávací políčko vpravo nahoře umožňovalo vyhledat souřadnice?


  • 1

#23 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 087 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2023 - 8:58

Mám dotaz.

Mám v GG databázi LABek, stáhnul jsem si tam nové za poslední měsíc a celou databázi přehrál pomocí exportu L4C do mobilu.

Nové LABky se otevírají v pohodě, ale ty staré ne. 
Musím je všechny nově nahrát do GG, nebo jdou nějak aktualizovat? 


  • 0

#24 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 834 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2023 - 19:35

Mám dotaz.

Mám v GG databázi LABek, stáhnul jsem si tam nové za poslední měsíc a celou databázi přehrál pomocí exportu L4C do mobilu.

Nové LABky se otevírají v pohodě, ale ty staré ne. 
Musím je všechny nově nahrát do GG, nebo jdou nějak aktualizovat? 

Asi to bude tím, že se měnil formát URL pro přístup k labkám.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#25 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 087 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2023 - 21:17

Asi to bude tím, že se měnil formát URL pro přístup k labkám.

To jsem zaznamenal. Takže musím přehrát celou databází?
  • 0

#26 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 109 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2023 - 21:29

Staci neodlovene serie ;)

 

A je otazka, co export pro L4C vlastne dela, jestli nejak neovlivnuje ty odkazy,.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#27 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 087 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2023 - 6:29

Staci neodlovene serie ;)

A je otazka, co export pro L4C vlastne dela, jestli nejak neovlivnuje ty odkazy,.

Nové série se otevřou, takže export je dobrý. Exportní skript LAB mi v L4C nefunguje vůbec. Nic se mi po něm nezobrazí.
Díky obnovím si všechny nenalezené..
  • 0

#28 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 168 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2023 - 12:38

Už jsem v terénu taky narazil na vadné linky, takže jsem si teď taky udělal refresh neodlovených LABek v databázi. Postup pro ty, kdo to nedělali:

 

  1. vyfiltrovat si neodlovené LABky v Geogetu
  2. označit ty, které chci znovu stáhnout
  3. spustit LabForGg, na kartě "Různé" je "Import LAB serií označených v okně Geogetu z labgpx.cz" - kliknout na "Importovat"

 

Importuje to vždy celou sérii (tj. i částečně odlovenou). U odlovených částí se datum a čas odlovu nesmaže.


  • 1

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

 
 

 

 


#29 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 087 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2023 - 15:05

Už jsem v terénu taky narazil na vadné linky, takže jsem si teď taky udělal refresh neodlovených LABek v databázi. Postup pro ty, kdo to nedělali:

  • vyfiltrovat si neodlovené LABky v Geogetu
  • označit ty, které chci znovu stáhnout
  • spustit LabForGg, na kartě "Různé" je "Import LAB serií označených v okně Geogetu z labgpx.cz" - kliknout na "Importovat"

Importuje to vždy celou sérii (tj. i částečně odlovenou). U odlovených částí se datum a čas odlovu nesmaže.
Skvělé!
Moc děkuji za návod.
  • 0

#30 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 109 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2023 - 6:17

Doplnil jsem tento postup do FAQ (bod 3.2) na server, az to tady zapadne do propadliste casu.

 

EDIT: Ono se to tyka jakekoli skupiny serii, kde neni zmenen datum a cas zmeny nebo jste z nejakeho duvodu serie podle data zmeny neaktualizovali.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 20 srpen 2023 - 6:26

  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#31 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 215 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2023 - 20:54

 

 

Už jsem v terénu taky narazil na vadné linky, takže jsem si teď taky udělal refresh neodlovených LABek v databázi. Postup pro ty, kdo to nedělali:

 

  1. vyfiltrovat si neodlovené LABky v Geogetu
  2. označit ty, které chci znovu stáhnout
  3. spustit LabForGg, na kartě "Různé" je "Import LAB serií označených v okně Geogetu z labgpx.cz" - kliknout na "Importovat"

 

Importuje to vždy celou sérii (tj. i částečně odlovenou). U odlovených částí se datum a čas odlovu nesmaže.

 

 

Jen upozorňuji, že nesmíte zapomenout na kartě "Vyhledání a stažení" mít zatrženo dole "D/T  podle sekv. série" jinak vám v GG zmizí použití D/T u lin. Labek a budou se všechny aktualizované (neboli znova importované) LABky tvářit jako nelineární. Dostkrát jsem na to zapomněl  a pak tuhle logiku trochu proklínal :-) 


  • 1

#32 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 168 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2023 - 22:36

Díky za poznámku. Tohoto mechanismu jsem si předtím nevšiml. Pro mě bylo doposud vždy (a obvykle nepříjemným) překvapením, že série je sekvenční. :)  Zaškrtávám a znovu naimportuju neodlovené LABky.

 

EDIT: tak jsem to provedl. U sekvenčních sérii se nastaví Terrain = 4 (tooltip tvrdí, že 3). U Difficulty to sedí, tam je pořadí v rámci série.

 

Zaškrtávátko "D/T podle sekv. série" nezůstává při dalším otevření LabForGg zaškrtnuté! Tj. určitě na to taky v budoucnosti zapomenu.


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 20 srpen 2023 - 22:48

  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

 
 

 

 


#33 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 109 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2023 - 6:35

Tooltip opraven, ale novou verzi kvuli tomu publikovat nebudu :)

 

Proc si to musis zaskrtavat pokazde rucne? Vzdyt je mozne si aktualni nastaveni ulozit a pak se ti pri dalsim spusteni pluginu bude pouzivat automaticky.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 21 srpen 2023 - 6:35

  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#34 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 168 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2023 - 19:47

Tooltip opraven, ale novou verzi kvuli tomu publikovat nebudu :)

 

Proc si to musis zaskrtavat pokazde rucne? Vzdyt je mozne si aktualni nastaveni ulozit a pak se ti pri dalsim spusteni pluginu bude pouzivat automaticky.

Aha, já trubka! Neuvědomil jsem si, že tam vlastně máme profily. :) Uloženo do výchozího, už to drží. Díky za upozornění.


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

 
 

 

 


#35 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 451 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2023 - 18:04

Buď v a:drake nebo v geogetu je nějaký problém s novými atributy

challengecache

hqsolutionchecker

 

po přenosech sem-tam mi tam v geogetu zbylo místo  

challengecache-yes

hqsolutionchecker-yes

 

jenom

-yes

-yes


  • 0

#36 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 514 příspěvků(y)

Publikováno 02 prosinec 2023 - 19:36

Já v Geogetu tyhle atributy mám, ostatně, přidávaly se tam už v roce 2020. Ale nepřenáším databázi z Adrake (max. jen synchronizuji v terénu vypočtené finálky.)


  • 0

#37 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 834 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2024 - 13:47

Dost často mi GG havaruje, chyby viz přiložené obrázky. Bohužel se to nedá jednoznačně nasimulovat.

 

 

 

Přiložené miniatury

  • Havarie GG2.jpg
  • Havarie GG.jpg

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#38 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 306 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2024 - 13:59

Dost často mi GG havaruje, chyby viz přiložené obrázky. Bohužel se to nedá jednoznačně nasimulovat.

Haluma by jistě uvítal detaily chyb. Já bych osobně pustil kontrolu a opravu databáze.


  • 0

#39 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 834 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2024 - 14:49

Haluma by jistě uvítal detaily chyb. Já bych osobně pustil kontrolu a opravu databáze.

Kontrola / oprava / vacuum občas dělám, bez chybových zpráv.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#40 PabloM64

PabloM64

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 224 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2024 - 14:51

Já podobnou chybu také tak jedenkrát za týden zaznamenávám. Obvykle pomůže až "sestřelení" programu a opětovné spuštění.


  • 1





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama