Přejít na obsah


Fotka

Geoblesk aneb bulvární vlákno


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
132 odpovědí na toto téma

#81 GNN

GNN

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2007 - 17:22

Praha (26.4.2007) - V časných ranních hodinách se ke zraněnému šampionu Čejdovi pokoušela dostat dosud neidentifikovaná skupina individuí. V přestrojení za truchlící příbuzné se dožadovali návštěvy v místnosti. "Nechápu, co tím sledovali" sdělila agentuře GNN vyděšená ošetřující lékařka Šárka Věrná. "Přiběhli s rozmíchanou sádrou a dožadovali se přístupu k tělu, aby mohli sejmout posmrtnou masku," dodala.

Podle některých svědků by se mohlo jednat o avantgardní skupinu umělců z Polabí. Jejich duchovní vůdce, který si nechává říkat Akedemik Zbyfo, je známý svými kontroverzími pracemi, mezi něž patří např. surrealistický výtvor "Katarze" - socha lidské postavy v podřepu a s nelidsky vypoulenýma očima. Zbyfo též delší dobu pracuje na projektu "Panoptikum", který by měl být sbírkou neuvěřitelných výtvorů přírody.


  • 0

#82 GNN

GNN

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2007 - 17:24

Smíchov (26.4.2007) - Naše zpravodajka Majka za pomocí investigativních metod a osobního šarmu zjistila, že Čejdovi se již vede lépe. S chutí se postupně zapojuje do bežného života. Od rána je normálně v práci. Z osudné kolečkové židle však přesedlal na speciální, u níž je vratký pojezd nahrazen pneumatikou. "Můžu se houpat všemi směry a ještě se u toho točit," radostně vykřikoval Čejda.

Geošampion se nevzdává. Přestože před vyšetřením na EEG přišel o dlouhé háro s růžově metalickým přelivem, neztrácí dobrou náladu. "Ať to s tou haxnou dopadne jakkoli," už mám pár nápadů, jak pixlovat," spiklenecky šeptal Čejda. Sestrojil si teleskopický sběrač drive-in kešek. Zatím mu sice funguje jen na levé okénko, ale plánuje ho vylepšit tak, aby mohl logovat i po pravé krajnici.


  • 0

#83 geofrekvence I

geofrekvence I

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2007 - 17:38

Poté, co došlo k dalšímu záhadnému zranění člena realizačního týmu geozávodů se naši zpravodaji vydali zjistit, proč Doktor, člen velmi všeobecně známé Die Hexenschussbrigade nevydal prohlášení o zdravotním stavu pacientů. Navíc, úloha Doktora při organizaci Geoczechtechu neni zcela jasná. Skoro by se dalo říct, že jakékoli spojení svého jména se závodem odmítá. Našim reportérům se ale podařilo záhadu poodhalit když Doktora přistihli při ošetřování závodního stroje DRAMA teamu a FTF  dopravniho prostředku Dragon Ridera, a to jeho jezdeckého DRAKA !!!

Tím se vysvetluje nejen Doktorova specializace, ale i mnoho nejasností ohledně raketového posunu pardubických cacherů k vyšším metám geocachingu. A nám nezbývá se ptát, nestojí za zraněními členů organizačního výboru právě ne zcela korektní snaha vynutit na ostatních členech organizačního výbětu povolení k použití výše zmíněného dopravního zvířete při závodech?

Redakce bude danou kauzu dále sledovat a prozatím můžeme pouze apelovat na všechny účastníky teamu aby si davali pozor na sve geopsy.


  • 0

#84 Dragon Riders

Dragon Riders

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 236 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2007 - 18:41

geofrekvence I:

Redakce bude danou kauzu dále sledovat a prozatím můžeme pouze apelovat na všechny účastníky teamu aby si davali pozor na sve geopsy.



Jako majitel meho mileho drobneho dracka Saphiry bych rad informoval kacery, ze neni nutne na geopsy davat pozor. Saphira ma psy rada, sice rika ze veprove je veprove, ale psy ma skutecne rada, takze neni zadny duvod k panice ci k obavam.


Naopak bych chtel apelovat na vcechny majitele geopsu,ale i jinych geopets. Uvedomte si, ze je jeste duben a podivejte se jaka mame vedra. Lide mohou odlozit sve svrsky a tim se vyrovnat s vysokymi teplotami. Ale co Vasi milacci. Ti maji jeste huste zimni kozisky ve kterych jim musi byt neskutecne vedro a to by jim mohlo na Vasich geovypravach zpusobit zdravotni potize.


Proto vyzi(y)vam vsechny majitele geopsu,aby jeste pred Geoczechtekem kdy maji byt velmi vysoke teploty sve milacky zbavili srsti.


Uvidite ze jim bude daleko prijemneji. A hlavne - nedokazete si predstavit jak Saphiru lechtaji chlupy v krku.


Dale bych chtel, kdyz uz udeluji ty rady ohledne zviratek vyzvat vsechny kacery, co nemaji zadneho geomazlicka, aby si vzali priklad z coinzberatelky L a I, kteri si poridili, rozkosne stenatko. Uvidite ze najednou ty geovylety budou daleko hezci a zaijete mnohem vice zazitku.


Nezapomente, ze Saphira dostala od sveho Doktora nakazano hodne jist,aby se vylecila ze svych zraneni. Ta ji zpusobila kolize se soukromym Harierem pana PxBx pri soupereni o FTF.


Doktora jsem Saphire vybral jako doktora proto, ze se ke me dostalo, ze je specialista na vse co je verne a pohybuje vysokou rychlosti vzduchem a nema to zadne draty (tzv. WiFi). Saphira je diky Doktorove peci v dobrem stavu a o vikendu se jiz muze proletet na cache na Slovensko. Takze pokud mate problemy s necim co je vam verne a pohybuje se vzduchem - nevahejte a hned volejte Doktora. Pokud mate v okoli nejake nevyzobane cache, urcite rad prijede Vam pomoci.


  • 0

#85 Statni zprava

Statni zprava

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2007 - 9:40

Vzdy jsem byl loayalnim zamestnancem statni zpravy, ale po vcerejsim zverejneni informaci o masovem propousteni z rad statni zpravy ma loyalita klesla na minimum a proto jsem se rozhodl mluvit. Exklusivne pro gc.cz.

Asi je Vam take divne, proc se ma u nas stavet radar. Oficialni zprava pro tisk a verejnost tvrdi, ze jeho ucelem je ochrana spratelenych narodu USA pred raketami. Kazdemu normalne uvazujicimu cloveku ale musi dojit, ze to je logicky nesmysl. Vzdy radary na klasicke letajici telesa jiz mame. Skutecna pravda je uplne jinde. Zname prislovi prece rika Cherchez la gc - neboli za vsim hledej geocaching.

My ze statni zpravy vime, ze tento specialni radar si objednal neznamy geocacher. Jeho identitu neznam,ale znam jeho zamery. Chce mit pod kontrolou geonebe nad nasi republikou. Jak bylo jiz potvrzeno - na geonebi se nam zacinaji objevovat stroje FTFlovcu (Harier PxBx a Pernikovy Drak) a nekdo proste zacina mit potrebu vedet o pohybu techto geostroju. Americky radar se totiz specializuje na pozorovani teles pohybujicich se v nizkych letovych hladinach.

Kdo je ale tajemnym objednavatelem - to bohuzel jeste nevim. Ale silne podezdrelym je pan PxBx, ktery travi velke mnozstvi casu v USA, coz by mohlo znamenat ze si tam dojednava prave tuto stavbu. Diky soukromemu radaru by mel prehled o pohybu sveho vzdusneho FTFkonkurenta. Navic se da predpokladat, ze i jini FTF dravci (P. z Liberce a jini) si v blizke dobe poridi nejake vzdusne FTF priblizovadlo. Ten kdo bude mit v drzeni radar bude mit prehled o veskerem vzdusnem geopohybu a pokud by mel k dispozici i raketovou zakladnu v Polsku - hm tak pak by se dany clovek stal bezkonkurencim FTFkarem.

Krome pana PxBx by to mohl byt i pan A., o kterem investigativni novinari geoserioznich medii jiz zjistili, ze se nestiti prakticky vunec niceho. Ale mohl by to byt uplne kdokoliv. Pokud mate nejaka podezdreni - podelte se s nami o ne. My vsichni ve statni zprave budeme celou causu bedlive sledovat.


  • 0

#86 marekl

marekl

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 883 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2007 - 11:48

No vy si děláte srandu, ale geocacheři v USA se zrovna teď řeší údajné záměrně znepřesnění systému GPS na takových bezpečnostně citlivých místech. Viz diskuze na Pandoře (zdroj jsem ještě nehledal).

  • 0

#87 alkes

alkes

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2007 - 12:24

marekl: No vy si děláte srandu, ale geocacheři v USA se zrovna teď řeší údajné záměrně znepřesnění systému GPS na takových bezpečnostně citlivých místech. Viz diskuze na Pandoře (zdroj jsem ještě nehledal).

Kdybys nahodou hledal a nasel, hod sem prosim odkaz... mne se to na forech gc.com najit nepovedlo :-( 


  • 0

#88 geofrekvence I

geofrekvence I

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2007 - 12:28

Jak se podarilo zjistit nasemu Moskevskemu zpravodaji, za radarem rozhodne nestoji pan A. Radar je naopak namiren proti nemu! Cinnost pana A. sledujeme jiz delsi dobu a prokazatelne vime, ze jeho vyroky na tema, ze neni lovec FTF je pouhe pokrytectvi. Naopak, pripravuje se na FTF globalni utok. Zpravodaji se podarilo vyfotografovat pana A. pri vyberu sveho globalniho FTF dopravniho prostredku a radar s raketami ma jeho umyslum pouze zabranit..

Ptame se dale, kde je pan A v soucasne dobe? Jiz 14 dni nezalogoval nalez zadne dalsi cache a cache nove publikovane jsou prokazatelne ulozeny jiz delsi dobu.

Take se ptame, k cemu potrebovali ve Hvezdnem mestecku najednou zvlastni dodavku Plzenskeho Prazdroje a nealkoholicke Metaxy.


  • 0

#89 TV N@VA-4115

TV N@VA-4115

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2007 - 16:05

jak jiz informoval kanal GNN, FTFhunter Cejda vyvijel pro sve potreby specialni vynalez, umoznujici nyni v indispozici lovit drivky. Nasi televizi se jako prvni podarilo pristihnout Cejdu na lovu s timto unikatnim vyzvedavacim zarizenim.


  • 0

#90 Statni zprava

Statni zprava

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2007 - 16:25

Nevahal jsem a zadal jsem koegum z ministerstva dopravy vypracovat analyzu FTF prostredku. Cely 48 strankovy protokol s anayzou budu mit k dispozici az pristi tyden. Presto mam nyni k dispozici strucne shrnuti situace.

Jeho vysledkem je to, ze pan A. asi prilis mnoho FTFuspechu nesklidi. Raketoplan Buran postrada oproti konkurencnim FTF strojum schopnost pristat kdekoliv. Takze jeho jedine vyuziti je odlov cachi na letistich. No a jak jsite vsichni vime, defacto vsechna ceska letistata jiz sve cache maji. Takze vyhody vyuziti predkladaneho FTF priblizovadla v CR je velmi sporne. Mozna by bylo vyuzitelne pro odlov letistnich cachi v zahranici. Nicmene kolegove na MDCR nevzpominaji na jediny let tohoto raketoplanu. Vzdyt snad vsechny lety provedl Buran na zadech An 225 - Mriya. Jedinou vyjimkou byl ojedinely let raketoplanu do kosmu, ktery ale byl v automatickem rezimu - tedy bez lidske posadky.

Takze cela statni zprava se pta - jak je to s panem A. ?

Zde jsou hypotezy

- Rusove opily pana A. nealkoholickou Metaxou tak ze ma trvalou deformaci chuze. Od te doby publikuje takove cache, aby to vypadalo ze jeho "metaxova chuze" ma spojitost s novou cachi. Dale pobyt ve vesmirnem mestecku ma dopady, ze neni schopen nalezt jedinou pikslu a navic jim podepsal i zakoupeni k FTF lovu nevhodneho raketoplanu.

- Pan A. se rozhodl pritahnout na sebe pozornost a vymyslel si originalni kockolap - na hariera ulovite (krom FTF) i technicky zalozene divky, na Draka ulovite divky ktere inklinuji k prirode a na Raketoplan ulovite divky ktere razi heslo ze na velikosti zalezi.

- Pan A. se rozhodl, ze bude mit FTFko na prvni zalozene cachi na mesici. Pak bude tento dopravni prostredek vskutku nedostizny. Jen si nejsem jisty, ze na mesici funguje GPS system.

Kazdopadne budeme celou causu Buran bedlive sledovat.


  • 0

#91 GNN

GNN

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2007 - 4:28

Heřmaneč/Praha - Extraligový geocacher McErny zřejmě již léta porušuje svatý slib geocírkvi a tajně vychovává dosud neznámý počet dětí. Naši zpravodajové byli přitom, když se McErny vyptával na možnost umístění potomků do převýchovného tábora vedeného panem A, jiným panem A., paní A a slečnou A v Heřmanči na Jindřichohradecku. Tiskový mluvka letního tábora pan A. v rozhovoru pro agenturu GNN odmítl obsah tajných jednání s McErnym komentovat. Paní A. se však nezdráhala projevit své zděšení z jeho požadavků a stále trvala na svém, že kapacita táboru nemůže přesáhnout 35 dětí.

Podezření na McErnyho prohřešek vůči pravidlům geocírkve by mohly mít souvislost s dosud nezveřejněnými pasážemi Zápisníku geocachera. Redakce GNN má k dispozici kopie několika listů z linkovaného bloku, který byl před časem  vyloven z vltavských hlubin. Soubor stránek ze zápisníku poškozených dlouhým pobytem pod vodou, byl geoinkviziční jednotkou založen do spisu "podvodníkovy zápisky". Vzhledem k nedostatku dalšího důkazního materiálu však geoinkvizice případ odložila. 

Zápisník geocachera byl pravděpodobně ucelenějším autobiografickým dílem. Vedle poznámek k výletům za krabičkami totiž obsahoval i několik ženských jmen s telefonními čísly, přehled výdajů za lístky do kina, večeře při svíčkách, láhve sektu, stejně jako za kočárek, pemprsky, sunar, hračky, aktovky a další položky. Na zadních deskách sešitu se našlo i několik jmen a včetně dat narození v rozpětí od roku 1999 až do současnosti.

Případ McErnyho pokládáme za závažný a budeme jej nadále sledovat. Pokud by se prokázalo, že se McErnymu daří vést dvojí život a vedle profesionální účasti v geolize ještě úspěšně vychovávat několik potomků, padl by mýtus o špičkových hráčích a jejich obětech na Signálův oltář.

  • 0

#92 Statni zprava

Statni zprava

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2007 - 16:50

Jak muzete videt, statni zprava pracuje i ve statni svatek. Prinasime Vam exklusivni informace o pohybu pana A. a jeho FTF priblizovadla Burana.

 Pan A vyrazil s umyslem zalozit po vzoru pana M. dalsi ze zeleznicnich kesi. Mela to byt cache venovana transceske zeleznici. Bohuzel ale navigacni pristroje Burana nebyli v tom spravnem formatu, tak tento stroj i s panem A pristal kdesi v puste Rusy kdesi na Sibiri. Nu coz rekl si pan A. Pikslu i s listingem uz tu mam, ma to byt trans... zeleznicni cache - tak zalozim transsibirskou cache. Takze kdo budete mit cestu kolem, muzete si odlovit tuto cache GC12DHJ. Jen je nam zahadou, proc pan A pri zakladani teto cache neodlovil i FTF na GCGEKX.

Dalsim zahadnym elementem cele causy je pan Gleb. Je zrejme ze se jedna o clena posadky Buranu. Vime ze to neni ani palubni topic ani palubni truhlar. Takze podezdreni je, ze pan Gleb je palubni nastenkar. Coz je pozitivni vec, nebot to napovida, ze cache bude pekne graficky vyvedena.

Nicmene cela statni zprava preje vsem FTFlovcum pohodovou a rychlou cestu a bezproblemovy odlov.


  • 0

#93 TV N@VA-4115

TV N@VA-4115

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2007 - 12:14

Vazeni divaci, hlasime se Vam z okoli ruskeho Irkutsku. Pred malym okamzikem bylo naruseno geonebe nad ruskou federaci a mistni geobrana zafungovala perfektne. Letajici stroj sel ihned k zemi i se svym pilotem. Jak se ukazalo, jednalo se o pana DR z Pardubic, ktery namlsany mistnim geokombajningem precenil sve sily a vydal se pysne za FTF do Irkutsku. A to tedy opravdu nemel delat. Mistni si sva FTF haji velice sverepe a bez vahani nasazuji vlastni zivoty. V tuto chvili je pan DR eskortovan ozbrojenymi slozkami do vysetrovaci vazby - nebo, a k tomu se spis priklanime - rovnou do gulagu. Pardubicka klika reaguje velice rychle a podle zprav z jejich tabora se budou snazit vykoupit pana DR pernikem.


  • 0

#94 TV N@VA-4115

TV N@VA-4115

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2007 - 12:35

Do redakce prave dorazila zajimava anonymni zprava. Zde Vam predkladame jeji doslovny prepis.

"Co to placate za nesmysly? Koukejte si srovnat informace, nebo Vam tam vlitnem. Takovyhle vymysly! Kdo Vas opravnuje takhle nestydate lhat? DRa v zadnem pripade nehodlame dostat zpatky do Pardubek, PPMek uz mame dost! Maucta!"

Uvidime tedy dal.

 


  • 0

#95 geoPravda

geoPravda

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2007 - 13:24

???????? geo-?????? ???????????? ???????, ??? ?????????? ?.?. ??? ???e????????? ?????????? ??????? ???????? ? ??????? ? CITO ??????  ???????a ? ????? 2 ???.


  • 0

#96 Statni zprava

Statni zprava

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2007 - 13:50

TV Nova opet prokazala chaoticnost a neuplnost svych zprav. Ctenari gc.cz maji ohromne stesti, ze ziji ve state kde perfektne funguje statni zprava a oni diky ni neziji v riziki ze by byli klamani. Takze co se vlastne na vychode stalo.

Nasi zahranicni pozorovatele potvrzuji, ze DR na sve Saphire opustil letecky prostor NATO za ucelem odlovu FTF na Dalnem Vychode. Jeho ucelem ale nebyl sobecky odlov FTFka. DR se zzelelo pana A. Ktery zalozil cache, ktera je odsouzena k nekolikaletemu cekani na FTF. Statni zprava dukladne prozkoumala vsechny cache v oblasti jezera Baikal a vsechny cekaji na sve FTFodlovy - nektere jiz nekolik mesicu. Takze dementujeme zpravy, ze by si mistni cacheri hajili sva FTFka.

Bohuzel s litosti musime konstatovat, ze fotodokumentace predlozena redakci TV NOVA je skutecna a ze se nejedna o fotomontaz. DR se Saphirou skutecne meli havarii. Jeji pricinou vsak nebyla protiletecka ci protibalisticka obrana Ruske federace. Vinikem celeho nestesti je pan S. z Ceskoslovenska. Ten totiz poskytl DR lahev zelene tekutiny s tim, ze se jedna o jemny liker "Zelena" ktery ma obsah alkoholu kolem 20%. DR mel dojem ze v dali vidi Buran pan A.,ktery jiz v te dobe mel hluboky splin, ze mu jeho cache jeste nikdo neodlovil a jel si odlovit FTFko sam sobe. Navic v Rusku je ted zima jak v ruskem filmu a Saphire byla zima. Proto se DR rozhodl podat Saphire zeleny lektvar. Chtel tim Saphiru zahrat a hlavne zrychlit,aby ziskal FTFko. Bohuzel se nejednalo o "20% Zelenou" ale o "70% Absint". Jelikoz Saphira byla temer abstinent, tak jeji do te doby krasne Modrozelene telo zezloutlo a ztratila orientaci. Na fotografii si dobre prohlednete Saphiriny oci - v nich je jasne videt ze je pod vlivem. K tomuto problemu se vyjadrilo ministerstvo dopravy s tim, ze takhle dopadne kazdy kdo se pokusi ridit pod vlivem.

Nastesti v Rusku maji velmi hluboke zkusenosti s intoxikaci alkoholem a i o dracich vedi hodne (vzdyt i ve znaku Moskvy je drak). Takze Saphira je v dobrych rukach ruskych medicinmanu a pry co nevidet by se mela vratit zpet do CR.

Ke stavu DR se vyjadrilo ministerstvo zdravotnictvi - obcan CR zvany DR byl padem drobne otresen, ale domorodi lecitele mu nasadili vodkovou kuru, ktera negativni dopady jeho dopadu zminimalizovala. Bohuzel zde je ale riziko, ze jak dopad tak vodkova kura budou mit trvale nasledky na jeho psychiku. Navic se pana DR dotklo, ze Pardubicka klika odmita se jakkoliv pricinit o jeho navrat na rodnou hroudu. Navic pan DR dopadem ziskal paranoidni sklony, takze si nyni mysli, ze pan S mu podal falesnou Zelenou proto, ze si to u nej objednali nekteri Pardubicti.

Agenti ministerstva vnitra zjistili, ze DR pracuje v rusku na nove serii PPMemek, vedle kterych ty prvni budou citelne jako slabikar. Takze se vsichni teste. DR da vsem najevo svuj navrat hruzou serii silenych cachi.


  • 0

#97 Statni zprava

Statni zprava

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2007 - 14:09

geoPravda:
???????? geo-?????? ???????????? ???????, ??? ?????????? ?.?. ??? ???e????????? ?????????? ??????? ???????? ? ??????? ? CITO ??????  ???????a ? ????? 2 ???.



Konecne nam ministerstvo zahranicnich veci dodalo preklad zpravy Geopravdy. Diky nam si zpravu muzete precist i vy. Strucne receno zprava rika toliko.


"Obcan CR DR byl shledan dostatecne vzdelanym v oblasti ochrany ZP, ze mu bylo mimoradnou komisi CK nabidnuto misto nejvyssiho koordinatora CITO eventu v Irkutske oblasti. Toto misto mu bylo nabidnuto na dobu dvou let."


 DR byl nabidkou velmi potesen. Necekal ze se o jeho diplomove praci vi az tak daleko na vychode. Vydavatelstvi "Baykalskoj" vydalo diplomovou praci pana DR. Na autogramiade teto knihy DR podekoval za nabidku. S diky ji ale odmitnul s tim, ze pokud si ruststi obcane prectou jeho praci, nebudou potrebovat jeho dohled nad CITO akcemi.


DR se po autogramiade vratil na doleceni na vodkovou kuru a dale premyslel o silenych sifrach na nove PPMky.


  • 0

#98 adp.

adp.

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 231 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2007 - 15:02

trochu autorizovanejsi preklad[:P]:

Redakce geo-Pravdy je zplnomocnena prohlasit, ze obvineny D.R. byl mimoradnym tribunalem shledan vinnym a je timto odsouzen k CITO uklidu Irkutsku v delce 2 let.

 


  • 0

#99 TV N@VA-4115

TV N@VA-4115

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2007 - 12:12

Vazeni divaci nasi televize. Na zpravach, kterymi Vas zahlcuje byrokraticka Statni Zprava, muzete zretelne videt to, co je kazde demokraticke spolecnosti jasne na prvni pohled. a sice to, ze statni organ Vam nikdy nerekne pravdu a snazi se pouze mlzit a ututlat skutecnost. 

Uplne jasny priklad je chudinka Saphira, jejiz vlastnik pan DR je samotnym reditelem StatniZpravy. Jeho mirne receno nevybiravy natlak muzeme v poslednich dnech pocitovat. jeho cilem neni totiz nic jineho, nez veskerou vec souvisejici se sestrelenim ututlat a prevratit naruby, aby z cele kauzy vysel pokud mozno s cistym stitem. Ale to my nedovolime, naopak se nam podarilo vypatrat dalsi skraloup pana DR. Intoxikacni oddeleni Psychiatricke lecebny Bohnice se zamerenim na lecbu zavislosti na tvrdych drogach prave tajne pristavuje obrovsky pavilon. Vedouci oddeleni, pan Doc. MUDr Pavel Šňup, CSc nam potvrdil, ze v nejblizsich dnech hodlaji prijmout pacienta ponekud obrovitanskych rozmeru. Zprvu nechtel nic blize specifikovat, ale po shlednuti nami predlozenych fotografii pripustil, ze se bude jednat o Saphiru a nakonec nam potvrdil i diagnozu - dlouhodobe uzivani perniku. a to nikoliv pardubickeho! "Z Vašich fotografii je to zcela zrejme" prohlasil docent Šňup "ty obrovske vypoulene oci svedci o dlouhodobem pravidelnem podavani perniku tomuto nestastnemu tvoru. Vymuvy, ze slo o panaka absinthu, jsou absolutne absurdni". Pokud tedy pan DR po dvouletem nucenem CITO pobytu v sibirskem gulagu jeste nekdy zamiri do Ceske republiky, ceka ho poradna soda od pani Marty Kubisove.


  • 0

#100 TV N@VA-4115

TV N@VA-4115

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2007 - 16:54

Nasi informatori v terenu objevili zajimavou vec a my jsme se vydali tento pripad prozkoumat. Jedna se o to, ze se lide hromadne odhlasuji z Tramwaye. Roznesla se totiz fama, ze v tramvaji bude bomba. Jako posledni nam to zatim potvrdil pan A slovy: "Nas makromolekularni ustav si nemuze dovolit, abych byl rozlozen na molekuly." a ihned pote se odhlasil. Jak se ale ukazuje, zbytecne. Nas investigativni reporter zjistil, ze se jedna pouze o to, ze Saman bude v tramvaji opet jako bomba.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama