Přejít na obsah


Fotka

Export z GeoGetu a jak naimportovat do Google Maps n Androidu


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8 odpovědí na toto téma

#1 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 638 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2017 - 13:06

Ahoj, máte někdo prosím nějaké osvědčené řešení, jak vyexportovat keše z GeoGetu a naimportovat je jako POI do Google Maps na Androidu? Zkrátka něco podobného, jako je export pro Rupi Convertor Sygicu. Sygic mi tak nějak přestává vyhovovat a importované keše jsou to poslední co mě u něj drží...D

 


  • 0

#2 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2017 - 22:08

a proc to chces cpat do GM?? Kvuli navigaci?? Co treba aDrake, nebo Locus (ten umii navigaci)? Nejsemsi jisty ze GM vubec POI ve nejake rozumne kvalite umi....


  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#3 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 638 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2017 - 16:46

Jak už jsem psal, chci to kvůli navigaci. Kupříkladu jedu na nějakou vzdálenější kešku, Tedy si dám "Navigovat pomocí Sygic" a díky tomu, že tam mám nahrané všechny keše, vidím i případné kousky po cestě. Jenže když naviguji pomocí Sygic, občas mně naviguje úplně nesmyslně a vůbec celkově poslední dobou stojí za prd. GM mi vyhovují (i třeba tím, že tahají dopravní situaci), ale zas tam nevidím kešky po cestě.


  • 0

#4 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2017 - 8:38

Používám iGo a pomocí pluginu v GG mě to naviguje úplně bez problémů. :-)
  • 0
Samsung J5 ; HUAWEI G510 (iGo navi) ; Locus, WhereYouGo, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

 

Profil na Poznej místo

 


#5 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 476 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2017 - 8:35

ony GoogleMaps vubec umoznuji nejake POI? Ja mam pocit, ze jen tve body z batuzku, ale cpat tam pres to vsehcny kese, to bych stastny nebyl. A kdyz k tomu pripoctu nejhnusnejsi mapy na svete, tak mi fakt prijde rozumne pouzivat cokoliv jineho.


  • 1

#6 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 904 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2017 - 9:25

no určitě jde udělat "vlastní mapa" překryvná vrstva s body, na to by to bylo ideální, ale nikdy jsem nepřišel na to jak to tam nějak automatizovaně nahrávat/spravovat. nakonec jsem na to zapomněl a bylo po problému :) (díky za připomenutí, teď mě to bude zase štvát)

 

ukázka překryvné mapy: https://www.google.c...63250000053&z=8


  • 0

#7 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2017 - 9:49

Vytvorit podobnou mapu neni az takovy problem, poloautomatizovane z GG jiz nejakou vytvarim. Podle takove mapy ale nejde navigovat, nebo se pletu?

Přiložené miniatury

  • Mapa.png

Tento příspěvek byl upraven od gord: 20 březen 2017 - 9:51

  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#8 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 454 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2017 - 12:16

ony GoogleMaps vubec umoznuji nejake POI? Ja mam pocit, ze jen tve body z batuzku, ale cpat tam pres to vsehcny kese, to bych stastny nebyl. A kdyz k tomu pripoctu nejhnusnejsi mapy na svete, tak mi fakt prijde rozumne pouzivat cokoliv jineho.

Pokud vím, tak Batůžek používají mapy ze Seznamu. Ne Googlemapy. Ta ze Seznamu jsou lepší, ale někomu vyhovují Googlovské. Mapy ze Seznamu snad umí zobrazit GPX, alespoň přetažením do okna, pokud to z Batůžku nejde jinak. Pochopitelně asi nerozklikávací a nevím jak velké. Mapy na Googlu snad podporovaly KML nebo i KMZ, nevím. To jsou formáty pro Google earth, ale kdysi jsem si vlastní mapy na GM dělal a snad je dosud mám uložené děkde na GDisku, kam se automaticky přesunuly. Z Geogetu jsem nikdy KML nebo KMZ nedělal, ale snad to jde nebo by to mohlo jít. Ale zase, nebude tam všechno, viděl bych to možná na ukazatel, že tam je nějaká keš, navigivat rovnou na ní a vidět přitom i listing, to asi nepůjde. Na to jsou jiné programy.

Píšu o Googlemapách na PC! S Androidem zkušenost nemám.


  • 0

#9 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 638 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2017 - 12:40

Vytvorit podobnou mapu neni az takovy problem, poloautomatizovane z GG jiz nejakou vytvarim. Podle takove mapy ale nejde navigovat, nebo se pletu?

 

Zkoušel jsem si také udělat překryvnou mapu. Pominu-li omezení souboru pro import na myslím 5MB, nešla mi v telefonu v GM nijak otevřít. Jediné čeho jsem dosáhl, bylo otevření mapy přes web, přičemž jsem samozřejmě přišel o možnost navigace....


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama