Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Smazání logu


Nejlepší odpověď Modrak , 19 červenec 2017 - 22:20

To je docela zajimava situace. Jestli owner ma to auto doma pred barakem v Nemecku, tak asi povazuje log z CR za nejakej ulet. Kor jestli jsi tam napsal zes to videl u nas. Otazka je spis proc je v kesi fotka, kde se tam vzala, a jestli owner tusi ze je v obehu. Rozhodne je to zraly na to si to s ownerem vyjasnit. Treba ta fotka beha po svete proti jeho vuli a byl by vdecnej nekomu kdo by ji zlikvidoval. Tezko rict, ale tohle sami nevyresime. Napis mu klidne anglicky, tomu bude rozumet. Normalne v klidu mu vysvetli co jsi nasel, posli mu fotku, zeptej se jestli vi ze ta fotka je v obehu a tak. Pokud mu vadi existence fotky, da se mu nabidnout i jeji odstraneni z kese, pokud o to stoji. To zas muzes udelat sam, nebo pokud to mas daleko se domluvit s ownerem ty kese. Nekdy se podari zaridit neuveritelny veci, kdyz maj lidi vuli. A nebo se na to vykasli a nech to konovi, pokud ti to nestoji za to usili. Predpokladam ze ti ani nejde o ten log samotnej, ale spis ze je to zajimavy co se vlastne deje.

Přejít na celý příspěvek


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
21 odpovědí na toto téma

#21 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2017 - 5:48

Už se mi stalo, že jsem logoval číslo přečtené z auta, ale v popisu trackablu byl přívěšek na klíče k autu. Pak jsem si přečetl popis pořádně a zjistil jsem, že koupili ten přívěšek a poslali ho přes keše, ale současně si stejný kód nalepili na to auto. Takže platné jsou oba případy. Jen pak nějak rychle přibývají kilometry, když přívěšek putuje po Evropě a auto je doma a loguje se to na střídačku.

A že se trefíš do jiného kódu je úplně běžné. Jednou jsem si nepamatoval přesně kód a zkoušel jsem různé varianty. Našel jsem jich spoustu, ale žádná neodpovídala tomu, co jsem viděl v keši, nakonec jsem to nezalogoval. Takže je možné i to, že TB honibod bude zkoušet náhodně psát čísla a logovat i to, co nikdy neviděl. Já sám žádný TB nevlastním, ale kdybych ho měl, tak bych takovéto logy mazal bez přemýšlení.


  • 0

#22 krky

krky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 132 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2017 - 12:49

Bohužel nejde o ojedinělou věc, podobných pacientů utečivších z oddělení Dr. Chocholouška (či z kama), je povícero. Myslím tím takové, kteří vyfotí třeba 10 TB a GC (od různých ownerů z různých koutů světa), poslepují fotky dohromady a jako "TB/GC Gallery" vzniklou koláž vrazí do keše. Na jedné sérii jsem podobných kartiček viděl hned několik, majitel keší na dotaz odpověděl, že jeho práce to není a kartičky vyhazuje, když na ně přijde, což i já považuji za jedinné správné. Dotčených ownerů TB a GC jsem se neptal, ale byli tam i trasanti, co normálně fungují a cestují. Co z toho dotyční kolážisti mají, netuším...


  • 1

Čím víc hvězdiček, tím víc geocaching! * Kdo nebyl na Brázdě, kešuje zbytečně.





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama