Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.7.1


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
261 odpovědí na toto téma

#41 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 759 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2019 - 9:22

No, já jsem to udělal ne na FTP, ale na geocaching.cz. Možná to vrátím na své URL, ale chtěl jsem to vyzkoušet. A po nahrátí statistiky na GC.cz se nic neotevře, alespoň mě ne.

 

Mne to na gc.cz browser otvira. Jak jsou na tom ostatni?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#42 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 798 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2019 - 9:35

Pepo, bylo by možné nahoře do sekce Geocaching přidat odkaz na tu místně nahranou statistiku, kdybych se na ni chtěl přímo tu z fóra rychle podívat?


  • 1

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#43 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2019 - 10:11

Mne to na gc.cz browser otvira. Jak jsou na tom ostatni?


Taky se mi to otevírá. Chrome.
  • 0

#44 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 383 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2019 - 11:27

Tak možná mám něco někde špatně. Podívám se na to večer.


  • 0

#45 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 321 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2019 - 13:50

U tebe jsou kupodivu obousměrné šipky. :o  Já mám stále jednosměrnou, přitom jsem to včera přegeneroval s novým Statorem.

Vzpomínám si, že ta změna nastala tehdy, jak GS začal osekávat funkcionalitu statistik a zakázal něco, co ty obousměrné šipky umožňovalo. Vám se to potom podařilo zprovoznit alespoň jednosměrně.

Obousměrné šipky fungují. Tedy pokud je máš zapnuté. Historie ale byla následující:

  • původně měl výstup MapPinboard šipku jen v čase dopředu
  • na (myslím že tvou) žádost jsem doplnil posun obousměrně, ale parametricky (tj. lze si volit)
  • GS udělal jeden ze svých mnoha kódprznících kroků a tím přestala šipka zpět fungovat
  • upravili jsme výstup, aby prznění nevadilo

Zkontroluj tedy prosím nastavení parametru.

 

Koukam do Statoru ... tuto funkci jsem zachoval a po vygenerovani a zkopirovani by se statistika mela v browseru zobrazit. Zobrazovane URL se bere z boxu pro FTP, jak mas "URL pro browser"?

Statistika se po generování otevře (Firefox)...


  • 0

#46 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 253 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2019 - 16:37

Takto se mi vygeneruje záložka se suvenýry.

Ale to bude asi taky na Draka, že. :-) 

Přiložené miniatury

  • Suvenýr-chyba.JPG

Tento příspěvek byl upraven od georabbits.cz: 07 únor 2019 - 16:40

  • 0

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus


#47 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 148 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2019 - 17:02

Ja nemam s odznacky nejmensi problem. Ani se zalozkou suvenyru.


  • 0

#48 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 759 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2019 - 17:05

Suvenyry taky na Draka ;-)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#49 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 383 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2019 - 18:09

Je to tak. Když dám statistiku nahrát na FTP, po nahrátí se otevře v nové záložce prohlížeče (Mozilla FF). Když to dám nahrát na geocaching.cz, neotevře se. Nebral bych to jako chybu, ale když tvrdíte, že se to otvírá...


  • 0

#50 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 314 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2019 - 18:22

Otvira, fakt ze jo. Nemas nejak divne nastavenej adblock?


  • 0

#51 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 759 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2019 - 18:27

Koukni do Stator.log, jestli tam neni nejaka informace. Melo by tam byt, ze se spousti browser s prislusnou strankou nebo misto toho nejaka chyba.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#52 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 383 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2019 - 18:35

Je tam (konec logovacího souboru)

Stav odeslání: akce:upload
info:OK
data:userid=47360;url=https://www.geocaching.cz/statistika/u/47360/stator.html

STOP.

Nic o žádné chybě nevidím. Před tím Stop je prázdná řádka, tam bych čekal nějaké info o otvírání stránky.

Ta adresa je správná, stačí ji zkopírovat do prohlížeče.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 07 únor 2019 - 18:36

  • 0

#53 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 314 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2019 - 18:37

Hm, chybi to tam.

18:20:48.212  Stav odeslani: akce:upload
info:ok
data:userid=27109;url=https://www.geocaching.cz/statistika/u/27109/stator.html

18:20:48.212  Zobrazení statistiky
18:20:48.251  Stop

  • 0

#54 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 759 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2019 - 18:52

Jak to, ze ty mas OK velkymi a Petulinka malymi?

 

Po vypisu stavu kopirovani se testuje URL pro zobrazeni statistiky a jen pokud je to *.html, tak se ji pokusi zobrazit. Soudim tedy, ze tomu tak neni.

 

Na radku 1130 v souboru Stator.lib.pas je 

//vysledek je v sDownload, parsujeme
Fetch(sDownload,'url='); //nechame jen URL nahrane statistiky
if(sExt='.html') then begin

vloz tam vypis

{$ifdef GENERATOR} Log('sFileSrc="+sFileSrc+', sExt='+sExt);{$endif}
//vysledek je v sDownload, parsujeme
Fetch(sDownload,'url='); //nechame jen URL nahrane statistiky
if(sExt='.html') then begin
 

a pak se podivej do logu znovu, co to vypise.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#55 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 314 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2019 - 18:54

Vidis, to jsem si ani nevsimla. Zacina to byt zajimavy.


  • 0

#56 Solim

Solim

    Šolim

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 438 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2019 - 19:11

Dik za dobrou praci. Ja jakozto konzerva jsem uvital moznost umistit statistiky na geocaching.cz, kde je vse plne automaticke az mne to prekvapilo. Trochu jsem si pripadal, pri generovani statistiky, jako v aute kdyz jsem poprve zapnul tempomat, po chvili jsem si rikal: "K cemu tu vlastne jsem, kdyz muzu jen kroutit volantem?" :P 

 

Na chvili jsem presel na statistiky od Project-GC, ted jsem se rad vratil k Statoru.

 

Trochu jsem se obaval, zda vse ve statistice bude fungovat a prekvapive vse funguje, presne tak jak to bylo pred tim zarezem.

 

 

 

 

P.S. pro ty sipky na obe strany v puntikatych mapach mam v modulu: MapPinboard polozku: UpDownButtons=Yes alespon pokud se nepletu


  • 0

HONOR 9, Android 9.0.1, a:Drake 6.01 + OSM (paws), GeoGet 2 + GeoKůk 5

 

S úsměvem jde vše líp


#57 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 383 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2019 - 22:41

Tak už to jde.

Udělal jsem znovu odkaz na stránku s profilem.

Jenomže jsem toho dělal víc. Taky třeba jsem přepsal výstupní statistiku ze Statistics.htm na Statistics.html

Že by to bylo tím? Jak vidím, kontroluje se to na ".html" Pokud tam bylo ".htm", neprošlo by to.

Ale tak jsem to měl asi od začátku. Na GC.cz se to ale stejně nahrává jako stator.html

A nejdřív jsem to nějak rozhrabal, radši jsem skript přeinstaloval.

Posílám i ten konec logu:

22:24:50.228  Stav odeslani: akce:upload
info:ok
data:userid=47360;url=https://www.geocaching.cz/statistika/u/47360/stator.html

22:24:50.228  sFileSrc=C:\Users\miros\AppData\Roaming\GeoGet\script\Stator\Profiles\Mpikftp\Statistics.html, sExt=.html
22:24:50.228  Zobrazení statistiky
22:24:50.243  Stop

Mimochodem, v tom vloženém kódu je chyba, string error. Jedny uvozovky místo apostrofu. Na to jsem přišel a opravil to.

A za ten rozdíl ve velikosti písmen se omlouvám, CopyPaste byl jen ten jeden řádek, když jsem usoudil, že zajímavé by byly i ty okolní, do příspěvku jsem je opsal. A v Pascalu přece velikost písmen nevadí :).


  • 0

#58 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 383 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2019 - 7:23

Proč se kontroluje adresa souboru na disku a ne adresa na webu? Ta se spouští, logicky, je třeba se podívat, jak se to nahrálo. Když se evidentně na geocaching.cz nahrává pod jiným jménem?

Možná důvody jen nechápu, nebo to spíš celé nechápu.


  • 0

#59 Sklibaa_1

Sklibaa_1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2019 - 11:58

Po aktualizaci Statoru mi skáče tato hláška:

 

ERR: Soubor neexistuje: D:\Programy\GeoGet\data\script\Stator\Profiles\Rozic\Start.html

 

Nějaký plugin se nespouští / něco dělám blbě? 


  • 0

#60 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 759 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2019 - 15:29

Proč se kontroluje adresa souboru na disku a ne adresa na webu? Ta se spouští, logicky, je třeba se podívat, jak se to nahrálo. Když se evidentně na geocaching.cz nahrává pod jiným jménem?

Možná důvody jen nechápu, nebo to spíš celé nechápu.

 

Ta kontrola je pozustatek po tom, co Pepa navrhl prvni verzi. Ta nevracela jmeno, pod kterym je soubor ulozen, a nebyla jina moznost co kontrolovat. Stejna cast kodu pracuje i s jinymi soubory a s temi se browser urcite spoustet nema ;-) U me uz je to od vcerejska opraveno, bude v nove verzi.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama