Přejít na obsah


Fotka

plugin Divider


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
46 odpovědí na toto téma

#1 ja05

ja05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 22:29

ahoj,

 

prosím o kopanec, kde najít plugin Divider??

kdysi jsem jej spoštěl, teď za boha nemůžu nikde nalézt

 

bohužel u některých keší (např. GCNT0X,GC80ZKN) se mi nedaří do tagu dostat data jako CZ okres, CZ kraj atd.

 

aktualizace podpůrných dat projede jen tag elevation a tím končí

 

díky za tipy


  • 0

#2 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 902 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 23:06

https://www.geoget.c...:skript:divider

 

 

Tento skript je standardní součástí distribuce Geogetu.


  • 0

#3 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 6:12

1. Máš aktuální verzi Geogetu?

2. Máš u tech kesi v databázi jako stát Czechia?
  • 0

#4 ja05

ja05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 6:28

to mikrom: no právě, snažil jsem se divider doinstalovat a nejde  to - viz. tvoje odpověď

a ať hledám ve všech nabídkách, tak ho nikde nevidím

 

to HaLuMa:geoget verze 2.9.15.786 - tudiz aktualni verze

ted se blbe zeptam - kde hledat jestli je nastaven stát Czechia??

v tagu nic takového není, ve sloupci "stát" mám CZ, jako u ostatních keší

 

ještě doplním, že keše byly do databáze naimportovány přes "aktualizovat Vaše nálezy"

 

díky oběma


  • 0

#5 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 6:43

... a máš určitě nainstalované aktuální cz-polygony?

Stát vidíš v každé otevřené měšce. Nebo si je podle státu vyfiltruj.
  • 0

#6 ja05

ja05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 7:00

polygony jsem instaloval (resp. opětovně instaloval), právě když jsem na tenhle problém narazil - po instalaci vyskocila hláška, že je nainstalováno, a že je třeba nastavit plugin ve správci pluginu

ale bohužel ve správci pluginu ani divider ani polygony nevidím

 

ted jsem zkusil na pracovním počítači nahodit geoget a tam onoje vidím

divider v pluginy - nástroje, polygony ve správci pluginu

 

není možnost jak divider doinstalovat??

 

vyfiltrování zkusím


Tento příspěvek byl upraven od ja05: 26 březen 2019 - 7:01

  • 0

#7 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 315 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 7:19

Neoperujes na tom "spatnem" PC nahodou se dvema adresarema GG a z toho jeden je naborenej?


  • 0

#8 ja05

ja05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 7:28

zkontroluju, až u něj budu

ale troufám si tvrdit, že ne


  • 0

#9 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 7:58

Aha, takze vsichni ho tam maji, jen ty ne... ale zcela urcite mas vsechno v poradku! :-) Nekde tam musi byt nejaky zadrhel, ne?

 

Ani si to nestezuje na zadnou chybu ve skriptech? Pak zbyva jedina moznost, ze to tam opravdu nemas, coz by ale znamenalo, ze ti to muselo zmizet hned ze dvou mist zaroven. Coz je divne, ne?


  • 0

#10 ja05

ja05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 17:07

nikde jsem netvrdil, že mám vše v pořádku....

pokud by bylo vše v pořádku, neptal bych se

jen jsem vyloučil navrhnuté "závady"

 

stát czechia mám u všech, dva adresáře nemám

chyba ve skriptech není, polygony nainstalovány (poněkolikáté) úspěsně

 

každopádně díky všem za tipy, nějak se s tím popasuju


  • 0

#11 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 17:11

A přeinstalaci, aby se ti doplnily připadne chybějící soubory, jsi zkoušel?

Zkus ještě prohledat datový adresář (a distdata taky) na soubor divi*.ggp.pas Je tam někde něco takového?
  • 0

#12 ja05

ja05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 17:20

právě jsem zkusil přeinstalaci a bohužel nic :-(

 

soubor je, má tuhle cestu: C:\Program Files (x86)\GeoGet\distdata\script\divide\divide.ggp.pas

 

poslední možnost co zvažuju, je úplně čistou instalaci


  • 0

#13 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 17:23

A v datovem adresáři nic? Tam se to má z toho distdata při každém spuštění Geogetu samo nakopírovat.
  • 0

#14 ja05

ja05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 17:28

prohledám celý disk C: a je jen v těch distdatech - cesta viz. předchozí příspěvek


  • 0

#15 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 315 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 17:50

A kdepak mas umistenej datadir samotnej? Cestu vidis dole v liste GG...


  • 1

#16 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 18:06

Presne... kde mas datadir?


  • 0

#17 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 18:09

... a opravdu poustis C:\Program Files (x86)\GeoGet\geoget.exe?

 

Datadir odhaduji v adresari ProgramFiles :-)


Tento příspěvek byl upraven od gord: 26 březen 2019 - 18:10

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#18 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 315 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 18:42

taky si to zacinam myslet, gorde :) Nebo ev.. jiny potouchly umisteni.


  • 0

#19 ja05

ja05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 18:46

datová složka: C:\User\Martin\AppData\Roaming\GeoGet

je to ono?

 

dle zástupce pouštím C:\Program Files (x86)\GeoGet\geoget.exe


  • 0

#20 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 19:00

Hmm, zajimave. To vypada vsechno spravne. Takze nerozumim tomu, proc by nemel byt plugin pri stratu GG z distdata zkopirovan do datoveho adresare.

 

Zkopiruj ho tam rucne a restartuj GG.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama