Přejít na obsah


Fotka

Locus Map - doplněk GeoGet4Locus

android geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
597 odpovědí na toto téma

#581 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2023 - 9:56

Ahoj, využívání jinak výborného doplňku mi trochu znepříjemňuje skutečnost, že mi u keší ukazuje jen poslední log, a to při použití živé mapy i po naimportování keší do složky Locusu. V databázi přitom uchovávám posledních 10 logů. Když chci vidět i další logy, musím keš aktualizovat, což je v oblastech s horším signálem komplikované. Mám přitom pocit, že ještě loni jsem i u keší otvíraných z živé mapy vídal logů víc.

 

Dá se počet logů někde nastavit nebo je to vlastnost či snad chyba?

mám to v angličtině: Settings > Modes customizations > Logs Limit - to by mohlo pomoci


  • 1

#582 Geomatik z FAV

Geomatik z FAV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 60 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2023 - 20:45

Když tam nastavím nulu, nezobrazuje se mi v detailech keší dle očekávání žádný log. Jakákoliv jiná hodnota způsobí, že se mi zobrazuje vždy 1 log.
  • 0
Mám rád přírodu a nemám rád její "ochránce".

#583 Olson_vs

Olson_vs

    Olson_vs

  • Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2023 - 20:53

Mám to přesně to samé.


  • 0

#584 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 481 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2024 - 21:08

Omlouvám se za neaktivitu, ale musel jsem teď řešit jiné věci než Geocaching.

 

Vyřešil se ten problém s logy nějak sám nebo bude potřeba nějaký fix?

 

Případně pokud jste někdo narazil na nějakou jinou chybu, tak sem s ní, když už se v tom budu vrtat.


  • 0

#585 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 811 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2024 - 14:24

Omlouvám se za neaktivitu, ale musel jsem teď řešit jiné věci než Geocaching.

 

Vyřešil se ten problém s logy nějak sám nebo bude potřeba nějaký fix?

 

Případně pokud jste někdo narazil na nějakou jinou chybu, tak sem s ní, když už se v tom budu vrtat.

 

Tak nam pribyl novy druh kesky - Geocaching HQ block party - napriklad https://coord.info/GCAJ2WT

Pokud pomoci doplnku naimportuji do Locusu, priradi se deafutni ikona, ale ne ta spravna. Myslim, ze se to uz resilo u Giga Eventu.

Slo by se na to podivat?


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 8 PRO + Android 14 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 7X PRO Sapphire Solar   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#586 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 453 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2024 - 20:37

To není nový druh, jen byly zatím jen v Seattlu.


  • 0

#587 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 811 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2024 - 6:58

To není nový druh, jen byly zatím jen v Seattlu.

 

Modri mi rozumi :-) Pro pouziti doplnku se jedna o novy druh! Nebudme hnidopichy :-)


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 8 PRO + Android 14 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 7X PRO Sapphire Solar   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#588 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 481 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2024 - 22:22

Ok, beru na vědomí.

 

Co ty logy, ten problém už zmizel?


  • 1

#589 JereGEO

JereGEO

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2024 - 10:28

Funguje vám tenhle plugin pro import i na Android 14? Nejsem schopný vyřešit, kam ukládat na mobilu GeoGet databázi tak, abych tam mohl ukládat já a zároveň odtud mohl číst i plugin. Já se totiž do /Android/data/cz.geoget.locussaddon/files nedostanu a ani ten adresář nevidím. Když jsem v pluginu třeba doklikal do /Android/media/ tak tam k tomu pak zjevně nemá ten plugin přístup, protože mi píše při pokusu o import The folder doesnt contain any database file


  • 0

#590 Vacerman

Vacerman

    Vacerman

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2024 - 9:39

Funguje vám tenhle plugin pro import i na Android 14? Nejsem schopný vyřešit, kam ukládat na mobilu GeoGet databázi tak, abych tam mohl ukládat já a zároveň odtud mohl číst i plugin. Já se totiž do /Android/data/cz.geoget.locussaddon/files nedostanu a ani ten adresář nevidím. Když jsem v pluginu třeba doklikal do /Android/media/ tak tam k tomu pak zjevně nemá ten plugin přístup, protože mi píše při pokusu o import The folder doesnt contain any database file

Ahoj, aktuálně na Android 14 (bez jakéhokoliv rootu a jiných nestandardních zásahů do operačního systému) používám kombinaci aplikací FV File Explorer a Soubory, abych se dostal do složky /Android/data/cz.geoget.locussaddon/files/Databases, kde mám databázi uloženou. Případně dříve stačila jen aplikace Soubory a rozdělené okno na 2 pro pohodlný přesun databázového souboru z jiné složky, do které ho kopíruju z počítače.


Tento příspěvek byl upraven od Vacerman: 15 duben 2024 - 9:41

  • 0

#591 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2024 - 14:52

včera jsem zjistil že mi Locus 4.23.1 přestal u labek (importovanych přes Geoget4Locus v.1.30 přímo z ggdb) ukazovat listing. Což je nemilé, protože v listinzích je odkaz jak na bonusovou keš (to se dá přežít), tak i na URL serie, které se otevře rovnou v AdventureLab appce. Nějaký dirty workaround mám (labapka umí ukazovat i nejbližší labky z jiných serií) ale ergonomie lovu labek v Lacusu tím skrytím listingu šla značně dolů...


  • 0

#592 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 811 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2024 - 10:29

včera jsem zjistil že mi Locus 4.23.1 přestal u labek (importovanych přes Geoget4Locus v.1.30 přímo z ggdb) ukazovat listing. Což je nemilé, protože v listinzích je odkaz jak na bonusovou keš (to se dá přežít), tak i na URL serie, které se otevře rovnou v AdventureLab appce. Nějaký dirty workaround mám (labapka umí ukazovat i nejbližší labky z jiných serií) ale ergonomie lovu labek v Lacusu tím skrytím listingu šla značně dolů...

 

Psal Menion na foru Locusu, ze bymela byt snad opravena Beta. Pripadne to bude fixnuty v dalsim updatu. 

Taky jsem byl minuly tyden docela konsternovan.....


  • 1

:ph34r:  Google Pixel 8 PRO + Android 14 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 7X PRO Sapphire Solar   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#593 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 481 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2024 - 10:35

Uff, jsem rád, že se to vyřešilo samo.

 

Jdu nahodit update 1.31, který je pro A 14, což po mě chce Google.


  • 1

#594 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 811 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2024 - 12:16

Tak nam pribyl novy druh kesky - Geocaching HQ block party - napriklad https://coord.info/GCAJ2WT

Pokud pomoci doplnku naimportuji do Locusu, priradi se deafutni ikona, ale ne ta spravna. Myslim, ze se to uz resilo u Giga Eventu.

Slo by se na to podivat?

 

Jen se pripominam :-) Bylo by fajn mi peknou ikonku :-)


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 8 PRO + Android 14 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 7X PRO Sapphire Solar   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#595 JereGEO

JereGEO

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2024 - 18:35

Ahoj, aktuálně na Android 14 (bez jakéhokoliv rootu a jiných nestandardních zásahů do operačního systému) používám kombinaci aplikací FV File Explorer a Soubory, abych se dostal do složky /Android/data/cz.geoget.locussaddon/files/Databases, kde mám databázi uloženou. Případně dříve stačila jen aplikace Soubory a rozdělené okno na 2 pro pohodlný přesun databázového souboru z jiné složky, do které ho kopíruju z počítače.

Tý jo, to už je zase nějaké složité. :-) Soubory (Files) se tam nedostanou. Ten FV Explorer jsem teď zkusil, sice mi zobrazí obsah adresáře /android/data/ když kliknu na Ignore chybové hlášky, ale do dalšího adresáře se už nedostanu. Pokud chápu správně, to bych musel zase doinstalovávat další nějaké aplikace nebo co. Zase bych nerad instaloval do mobilu kdo ví kolik aplikací s přístupem ke všemu kvůli kopírování 1 souboru. :-( Jinak to vyřešit nejde?

 

BTW ta aktualizovaná verze addonu pro Android 14 mi vůbec nefunguje. Když jsem to spustil a klikl na Settings, vždycky to spadlo. Když jsem odinstaloval a znovu nainstaloval, tak to po spuštění zamrzne  a aplikace vůbec na nic nereaguje (Pixel 7, Android 14)
 


  • 0

#596 Vacerman

Vacerman

    Vacerman

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2024 - 8:59

Tý jo, to už je zase nějaké složité. :-) Soubory (Files) se tam nedostanou. Ten FV Explorer jsem teď zkusil, sice mi zobrazí obsah adresáře /android/data/ když kliknu na Ignore chybové hlášky, ale do dalšího adresáře se už nedostanu. Pokud chápu správně, to bych musel zase doinstalovávat další nějaké aplikace nebo co. Zase bych nerad instaloval do mobilu kdo ví kolik aplikací s přístupem ke všemu kvůli kopírování 1 souboru. :-( Jinak to vyřešit nejde?

 

BTW ta aktualizovaná verze addonu pro Android 14 mi vůbec nefunguje. Když jsem to spustil a klikl na Settings, vždycky to spadlo. Když jsem odinstaloval a znovu nainstaloval, tak to po spuštění zamrzne  a aplikace vůbec na nic nereaguje (Pixel 7, Android 14)
 

Pro jistotu doplňuji, že myslím aplikaci Soubory (Files) s modrou ikonkou, ve které je bílá složka, autor Marc apps & software. Nic speciálního jsem nenastavoval, ale na mém mobilu se tato aplikace do příslušné složky dostane. Dříve stačila tato aplikace samotná, teď se mi ale nějak nedaří v ní samotné rozdělit okno na 2, abych mohl snadno přetáhnout databázi z jedné do druhé složky, tak proto přibyl mezikrok s FV File Explorer, který nabízí, že se do složky Data podívá buď přes Shizuku, nebo Soubory, já vybírám Soubory.


  • 0

#597 rsc_cz

rsc_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 877 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2024 - 17:36

Také hlásím:

- pokud kliknu na tlačítko nastavení, tak doplněk spadne (při opakovaném kliknutí si systém stěžuje na zamrzávání smile.png )

 

- doplněk používám s databází z GSAKu a podle všeho je tam nějaký problém s načítáním datumu (čehokoliv - logy, vytvoření keše...).

Co jsem se díval, tak GeoGet a GSAK ukládají do databáze datum v různých formátech, tak jestli s tím není nějaká komplikace...

 

A ano, ikonka block party by se hodila, příští rok by jich tu mělo pár být...

 

Jinak je to ale v telefonu skvělá pomůcka biggrin.png


  • 0

#598 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2024 - 14:51

Ok, beru na vědomí.

 

Co ty logy, ten problém už zmizel?

 

Ahoj, já na poslední verzi furt jen 1 log


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:android, geoget

1 uživatel(ů) prochází toto téma

1 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů


    klama

Reklama