Přejít na obsah


Fotka

Stator 2.3


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
246 odpovědí na toto téma

#1 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 554 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 12:33

Do noveho roku jsme vam prinesli novou a dlouho slibovanou verzi Statoru. Neni tam vsechno, co jsme chteli, ale to by asi nebylo nikdy. Tak zkousejte, hlaste, dekujte, ... A hlavne si uzivejte v novem roce jen to dobre, co vam prinese cas, to spatne ignorujte a zapominejte, jak to jen pujde.


  • 6

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#2 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 510 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 13:27

Skvělý novoroční dárek, moc velký dík!

 

Na první pohled vše funguje jak má. Jen jsem zpozoroval malé drobnosti:

  • Nový Stator nezná zemi North Macedonia (zkratka MK) - GG ji zná, vlaječku v nálezech zobrazil správně.
  • Nevím, proč mi to hlásí "ERR: wrong language settings: ENGLISH". Ano, mám nastavení jako "Output language" English
  • Ve statistice "Finds by cache type and by country" není správná ikonka pro typ keše "Geocaching HQ". Opět GG tuhle ikonku zná.
  • Ještě vidím pět ikon v Badges jen jako varovné vykřičníky se slovem Error - ale to musím nejdříve rekognoskovat, u kterých to nastává, pak se doufám ohlásím s detaily.

  • 0

#3 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 264 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 13:33

 

Skvělý novoroční dárek, moc velký dík!

 

Na první pohled vše funguje jak má. Jen jsem zpozoroval malé drobnosti:

  • Nový Stator nezná zemi North Macedonia (zkratka MK) - GG ji zná, vlaječku v nálezech zobrazil správně.
  • Nevím, proč mi to hlásí "ERR: wrong language settings: ENGLISH". Ano, mám nastavení jako "Output language" English
  • Ve statistice "Finds by cache type and by country" není správná ikonka pro typ keše "Geocaching HQ". Opět GG tuhle ikonku zná.
  • Ještě vidím pět ikon v Badges jen jako varovné vykřičníky se slovem Error - ale to musím nejdříve rekognoskovat, u kterých to nastává, pak se doufám ohlásím s detaily.

 

BadgeGen, některé odznaky jsou pryč a místo nich jsou jiné, je potřeba neexistující vyhodit a nové přidat :)
Tuším se to týká Geocoinů a TB - Sjednoceny do jednoho a další mě z hlavy nenapadají


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#4 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 554 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 13:40

Jazyk: Zkus jazyk prepnout na jiny a pak zpet na anglictinu. Nepomuze to?

 

Ikona: muzes uvest konkretni kesku?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#5 burg

burg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 265 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 13:44

Díky za opravu norských map.

 

V odznacích mi to nadělalo paseku...

Vyskočila tabulka, následkem toho zmizelo pár gadge :(

Přiložené miniatury

  • tab.png
  • badge.png

  • 0
Lovte tak, aby vás to bavilo a zakládejte tak, aby to bavilo ty ostatní.

#6 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 510 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 14:05

Ikona: muzes uvest konkretni kesku?

GCK25B


  • 0

#7 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 264 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 14:08

Díky za opravu norských map.

 

V odznacích mi to nadělalo paseku...

Vyskočila tabulka, následkem toho zmizelo pár gadge :(

Viz výše vlézt do nastavení odznaků a ty co jsou vyjmenované zrušit a přidat náhradní... několik odznaků je jinak a některé se přejmenovaly
- The Travel Bug - zrušen (The Trackable Lover)
- The Coin Collector - zrušen (The Trackable Lover)
- The Favourite Cacher - přejmenován na (The Favourite Owner)
- The 360 Degree Cacher - přejmenován na (The All Around Cacher)
- The Challenge Cacher - přejmenován na (The Achiver)

Sjednocování názvů s Project GC (sjednocování hodnot u některých odznaků také - budou jinak)


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#8 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 510 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 14:16

Jazyk: Zkus jazyk prepnout na jiny a pak zpet na anglictinu. Nepomuze to?

 

Nepomohlo. Chyba se objevuje hned na začátku logu:

 

14:10:03.587  Start
14:10:03.587  Aktualizace souboru
14:10:03.916  Seznam souboru ze serveru:
MapGenSvg.Abbrev.ini=5.0.191129.0749
MapGenSvg.Maps.ini=5.0.191127.0849
QTHMap.MapDefinitions.ini=5.0.1.20200624
StatorVersion.ini=2.1.2.27
14:10:03.925  Initialization of variables, read the configuration
14:10:03.927  Home Coordinates: 50.066566666667; 14.399916666667
14:10:03.928  []  ERR: wrong language settings: ENGLISH
14:10:03.928  Output language: ENGLISH
...

  • 0

#9 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 334 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 14:31

Proč mi vylezl Diamant za Chorvatsko, když tam mám jediný kraj (županja)? A proč je chyba v Rakouském? Tam je error a přitom Diamant. Že klesnul za Labky je v pořádku, labek je víc než se čekalo. Že Veterán stoupl... no nevím. Za 11 let diamant... Odznaky jsem prostě otevřel a naklikal znovu, pokud bylo třeba, předpokládal jsem, že uložením se uloží aktuální konfigurace. Až na ty dva státy se mi to zdá být v pořádku,


  • 0

#10 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 510 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 14:41

 

  • Ještě vidím pět ikon v Badges jen jako varovné vykřičníky se slovem Error - ale to musím nejdříve rekognoskovat, u kterých to nastává, pak se doufám ohlásím s detaily.

 

 

Po změně v nastavení, jak psal DrakMrak, je vše v pořádku. Znovu díky.

 

Ještě drobnost k Souveniers: Používám původní verzi suveniers a nic se mi tam nezměnilo, takže velmi ocenuji, že funguje i vše postaru. Bohužel pořád neumím zadat (zadávám postaru, tedy přes Title) souvenier pro Českou Republiku (nevím, zda je problém v háčku nad C nebo jinde). Zkusím to tedy předělat do HTML...


  • 0

#11 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 554 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 14:52

GCK25B

 

Zkus timto souborem nahradit ten, co mas ted v adresari Common.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#12 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 264 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 14:54

Pokud nemá Chorvatsko další rozdělení v souboru: Badges.CountOfRegions.ini (na konci)

sekce [geoget-polygons]
Pokud existuje dělení mapy je to dopřesněno tady a bere se to pak odtud ikdyž je [geocaching.com] na jiné hodnotě

sekce [geocaching.com]
Odznaky za země se předělaly na jednotný soubor: Badges.CountOfRegions.ini a bylo to předěláno podle toho co nabízí Geocaching.com - není-li země v geocachong.com rozdělena má tam prostě 1 (Croatia kraje nemá)

Rakousko netuším (funguje mi)

Labky správně

Veterán je stejně jako na Project GC (zdálo se jim to moc tak to snížili) asi je to ale jedno tak prostě až budeš mít 20 tak budeš mít (2) u odznaku 30 (3) atd...

Upraveno je mnohem více odznaků (co se týče hodnot)
 


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#13 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 264 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 14:56

Po změně v nastavení, jak psal DrakMrak, je vše v pořádku. Znovu díky.

 

Ještě drobnost k Souveniers: Používám původní verzi suveniers a nic se mi tam nezměnilo, takže velmi ocenuji, že funguje i vše postaru. Bohužel pořád neumím zadat (zadávám postaru, tedy přes Title) souvenier pro Českou Republiku (nevím, zda je problém v háčku nad C nebo jinde). Zkusím to tedy předělat do HTML...

U zadávání jednotlivých suvenýrů je problém s některými znaky to bylo a zůstalo je to těžko řešitelné... používají tam cokoliv je namane... nejde-li jinak nezbude než HTML
 


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#14 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 554 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 14:58

 

Nepomohlo. Chyba se objevuje hned na začátku logu:

 

14:10:03.587  Start
14:10:03.587  Aktualizace souboru
14:10:03.916  Seznam souboru ze serveru:
MapGenSvg.Abbrev.ini=5.0.191129.0749
MapGenSvg.Maps.ini=5.0.191127.0849
QTHMap.MapDefinitions.ini=5.0.1.20200624
StatorVersion.ini=2.1.2.27
14:10:03.925  Initialization of variables, read the configuration
14:10:03.927  Home Coordinates: 50.066566666667; 14.399916666667
14:10:03.928  []  ERR: wrong language settings: ENGLISH
14:10:03.928  Output language: ENGLISH
...

 

 

Prosim, zkus na zacatek radku 169 v souboru StatorGen.Engine.pas vlozit 2 lomitka:

  //else Log(_('ERR: wrong language settings:')+' '+sLangOut);

pak smazat v profilu soubor StatorGen.pas, spustit Stator a profil znovu ulozit. Pak by to melo tu anglictinu uz vzit.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#15 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 334 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 15:03

Hodně to srovnal Divider. Jen to Chorvatsko má pořád Diamant. Dá se nějak vyhodit? Úplně? Protože nechci mít Diamant jen za Pakoštane a okolí.


  • 0

#16 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 264 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 15:05

Hodně to srovnal Divider. Jen to Chorvatsko má pořád Diamant. Dá se nějak vyhodit? Úplně? Protože nechci mít Diamant jen za Pakoštane a okolí.

Nedá... řídí se to dle geocaching.com a ten chorvatsko nemá dělené - dřív to bylo jinak
Pokud někdo udělá dělenou mapu chorvatska pak to začne fungovat...
Teď tam prostě tam bude diamant


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#17 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 554 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 15:10

Tedy polygony? Na to tu mame Arne1.  :) Arne, nekoukl bys, prosim, na to?


Tento příspěvek byl upraven od gord: 02 leden 2021 - 15:11

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#18 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 334 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 15:26

Řídí se to podle geocaching.com, nebo podle divideru? Protože v tagu župy mám (Zadarská a Šibenicko-Kninská).


  • 0

#19 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 510 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 15:26

Zkus timto souborem nahradit ten, co mas ted v adresari Common.

 

Stahování tohoto souboru mi nahlásilo Failed-Server problem, a pak řeklo, že soubor neexistuje.

Přesně tedy tohle:

This site can’t be reachedThe webpage at http://gord.8u.cz/Tmp/IconsCacheTypeSmall.ini might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.ERR_INVALID_RESPONSE

Tento příspěvek byl upraven od martin_tulak: 02 leden 2021 - 15:27

  • 0

#20 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 264 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 15:29

Řídí se to podle geocaching.com, nebo podle divideru? Protože v tagu župy mám (Zadarská a Šibenicko-Kninská).

no mělo by podle divideru ale do toho souboru to musí někdo dopsat... asi se nestalo, standardně se to pak řídí dle geocaching.com...
projdu to a doplním....
Updatne se to pak samo (soubor se jednou denně stahuje z geocaching.cz)

teď jsou tam jen tyto, zbytek jede dle geocaching.com

[geoget-polygons]
Austria=AT Land,9
Czechia=CZ kraj,14
Hungary=HU megye,20
Switzerland=CH Kanton,26
Iceland=IS hluti,8
Romania=RO judetul,43
Slovenia=SI regija,12

  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama