Přejít na obsah


Fotka

Stator 2.3


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
613 odpovědí na toto téma

#41 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 345 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 22:02

Ještě jsem se chtěl zeptat, ohledně odznáčku autora. Nebylo by lepší místo FoundCachesCount použít FoundCachesCount? Dávalo by to přesnější výsledky a zároveň by se tím vyřešila i absence logu u LABek...

Nerozumím ... jo aha možná jo chybí tam odpočítat lab keše (jo to mi uniklo) opravím


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#42 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 22:19

Druhy ano. Vektorove mapy, jak jsme je prevzali, to neumoznuji. Prioritou bylo dostat mezi lidi mraky zmen a opravy zejmena kvuli labkam. SVG mapy dodelane nejsou. Mam nejakou myslenku, jak tam ty zkratky dostat, ale zatim jsem to ani nezkousel.

 

Díky za odpověď. Zatím zůstanu u starých a počkám si na další verzi. Jen ještě ta Evropa, nebo další mapy s hvězdičkou. Ty momentálně nefungují nebo je chyba někde u mě?

 

To fakt už je klikotoč a nikdo to nepoužije...

Souhlasím. Už koukám na zdroják a u sebe si to zatím nějak upravím, ať mi tam nestraší...

 

Nerozumím ... jo aha možná jo chybí tam odpočítat lab keše (jo to mi uniklo) opravím

Mohl jsem být konkrétnější. Šlo mi o řádek 1122 v souboru CalcBG.Stator.pas.


  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

#43 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 345 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 22:25

Díky za odpověď. Zatím zůstanu u starých a počkám si na další verzi. Jen ještě ta Evropa, nebo další mapy s hvězdičkou. Ty momentálně nefungují nebo je chyba někde u mě?

 

Souhlasím. Už koukám na zdroják a u sebe si to zatím nějak upravím, ať mi tam nestraší...

 

Mohl jsem být konkrétnější. Šlo mi o řádek 1122 v souboru CalcBG.Stator.pas.

1122 upraven - vyhozeny z toho Labky (uniklo mi to)

Value := Value/(StrToInt64(GlobalVarGet('FoundCachesCount',false))-StrToInt64(GlobalVarGet('Calc_CacheLabCount',false)));

 


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#44 brazajar

brazajar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 786 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2021 - 23:48

Díky všem tvůrcům za nový Stator.
Měl bych tři dotazy, předpokládám že je chyba spíš u mně:
1) MyLogsLengthStats
Statistiku dle logů. Ta je ale, oproti ostatním, podivně řazena dle "Rozsahu slov" místo % ... to nevím jak ovlivnit.

2) FindsByOwner
Statistika nalezu dle autorů keše. Sloupec autorů je prazdny...
A při geneorvání mi Stator hlási "Pormiňte, ale podpora Geocaching Lie byla ukončena! Použijte místo něj Geocaching API.

3) MapGenFromTag
Mapka vylovenosti Prahy (nastaveno PA mesto - mestse castiú, v GG pridan sloupec s hodnotou TAG CZ: Mestska cast ... ale mapka se nevygeneruje.

Byla by rada? :)

Tento příspěvek byl upraven od brazajar: 03 leden 2021 - 0:22

  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

 

Zítra je taky den!!! :)

 Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+  s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

https://www.brazovic.cz     


#45 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2021 - 0:10

Jak se používá modul QTHMap? Vygeneruje mi to jen vlaječku a počet obsazených lokátorů, ale mapu ne, misto ní mám jen prázdné místo velikosti mapy. Tagy QTHLocator mám v celé databázi. Bohužel podrobnější popis jsem nikde nenašel.

 

Vytvořil jsem si novou záložku QTH a do ní jsem vložil modul QTHMap a nastavil jsem Country=Czechia, víc toho stejně nejde nastavit.


  • 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

 

S úsměvem jde vše líp


#46 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2021 - 0:20

 

1122 upraven - vyhozeny z toho Labky (uniklo mi to)

Value := Value/(StrToInt64(GlobalVarGet('FoundCachesCount',false))-StrToInt64(GlobalVarGet('Calc_CacheLabCount',false)));

 

Dík za opravu. Zároveň jsem si u sebe v badgenu udělal výjimku pro ty státy, které zatím nemají členění a doplnil si je ručně. Pokud by to někoho zajímalo, můžu zkusit sepsat nějaký návod...


  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

#47 MikiHamza

MikiHamza

    MikiHamza

  • Members
  • PipPipPip
  • 885 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2021 - 8:26

 

Badges.CountOfRegions.ini

Známé sekce - doplněno (doplním na server a nová verze se sama stáhne - dělá se to jednou denně takže zítra) - jinak jde ručně doplnit

[geoget-polygons]
Austria=AT Land,9
Bulgaria=BG oblast,28
Croatia=HR zupanija,21
Czechia=CZ kraj,14
Denmark=DK region,5
Estonia=EE maakond,15
Finland=FI maakunta,18
Greece=GR region,14
Hungary=HU megye,20
Kosovo=XK rajoni,7
Liechtenstein=LI Wahlkreis,2
Lithuania=LT apskritis,10
Luxembourg=LU canton,12
Latvia=LV novads,26
Switzerland=CH Kanton,26
Iceland=IS hluti,8
Romania=RO judetul,43
Serbia=RS okrug,5
Slovenia=SI regija,12

 

Ještě

Andorra=AD parroquia,7

 

Jinak také děkuji za stále se vylepšující plugin.


  • 0

#48 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 795 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2021 - 8:37

Ještě bych se chtěl zeptat na mapy. Nově se mají používat ty svg? Zatím se mi nepovedlo je asi správně nastavit, např. neukazují počty nálezů v ploše mapy, jen v tabulce vedle. Je to chyba, nebo vlastnost? Dál se mi nepodařilo udělat mapu okresů, píše to, že mapa nenalezena. Dělám to jen v náhledu, na profilu to mám postaru.


  • 0

#49 MikiHamza

MikiHamza

    MikiHamza

  • Members
  • PipPipPip
  • 885 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2021 - 9:13

 

Badges.CountOfRegions.ini

Známé sekce - doplněno (doplním na server a nová verze se sama stáhne - dělá se to jednou denně takže zítra) - jinak jde ručně doplnit

[geoget-polygons]
Austria=AT Land,9
Bulgaria=BG oblast,28
Croatia=HR zupanija,21
Czechia=CZ kraj,14
Denmark=DK region,5
Estonia=EE maakond,15
Finland=FI maakunta,18
Greece=GR region,14
Hungary=HU megye,20
Kosovo=XK rajoni,7
Liechtenstein=LI Wahlkreis,2
Lithuania=LT apskritis,10
Luxembourg=LU canton,12
Latvia=LV novads,26
Switzerland=CH Kanton,26
Iceland=IS hluti,8
Romania=RO judetul,43
Serbia=RS okrug,5
Slovenia=SI regija,12

 

Ještě jsem narazil na malou nesrovnalost u Lucemburska. To má dva tagy:

LU district - kraj

LU canton - okres

V souboru Badges.CountOfRegions.ini by asi tedy mělo být Luxembourg=LU district,3


  • 0

#50 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 112 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2021 - 9:14

Díky za odpověď. Zatím zůstanu u starých a počkám si na další verzi. Jen ještě ta Evropa, nebo další mapy s hvězdičkou. Ty momentálně nefungují nebo je chyba někde u mě?

 

 

Mapy s hvezdickou nejsou.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#51 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 112 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2021 - 9:25

2) FindsByOwner
Statistika nalezu dle autorů keše. Sloupec autorů je prazdny...
A při geneorvání mi Stator hlási "Pormiňte, ale podpora Geocaching Lie byla ukončena! Použijte místo něj Geocaching API.

3) MapGenFromTag
Mapka vylovenosti Prahy (nastaveno PA mesto - mestse castiú, v GG pridan sloupec s hodnotou TAG CZ: Mestska cast ... ale mapka se nevygeneruje.

Byla by rada? :)

 

Modul FindsByOwner pouzival hodnoty, ktere odporuji GDPR a GS je prestal poskytovat. Proto tento modul byl odstarnen. Pouzij FindsByAuthor. Pripadne me doplni/opravi DrakMrak.

 

Jaky modul na tu Prahu pouzivas, MapPinboard? (Sloupec s hodnotou tagu nema na mapu zadny vliv a nema nic spoplecneho se Statorem.)


  • 2

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#52 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 795 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2021 - 10:09

Koukám, že svg mapy už používají SetFiltr, to by se mohlo hodit. Ale víc by se to hodilo u pinboardu, třeba si zobrazit puntíky - nalezené virtuálky, labky, nebo T5. Zatím to nechávám postaru.


  • 0

#53 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 345 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2021 - 10:20

FindsByOwner - je odstraněná a náhradou je FindsByAuthor - jediný a podstatný důvod je, že se to díky GDPR nedá udělat, nelze získat ID ownera který si zakáže náhled do profilu povolí GDPR a tím celá statistika umřela :) a těch lidí je kupodivu celkem dost proto jsem se to ani nepokoušel předělat na nové API nemá to smysl... vznikne tam jeden superuživatel pod kterého se zařadí všichni s GDPR :) prostě tak... jediná možnost je FindsByAuthor ale to je taky nepřesné, protože u mnoha keší je fake jméno :) a není jak ho dekódovat na reálného Autora

Tímto statistiku dle autorů/ownerů prozatím považuji za uzavřenou není na to prostě šém-ham-foráš


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#54 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 345 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2021 - 10:32

Dík za opravu. Zároveň jsem si u sebe v badgenu udělal výjimku pro ty státy, které zatím nemají členění a doplnil si je ručně. Pokud by to někoho zajímalo, můžu zkusit sepsat nějaký návod...

Já bych ti doporučil odhodit si odznaky států kontinentů a detailního členění tak jak to mám já do speciál sekce nemotalo by se ti to mezi normální odznaky... v nastavení je na to položka (FlagsSeparetly = Yes) - je to přehlednější a nevadí ti pak ty diamanty/nediamanty - se státy prostě bude vždycky nějaký potíž... bude se to pořád nějak dopřesňovat, pořád je šance, že vzniknou nebo zaniknou atd protože svět se vyvíjí... odchází z EU, přichází do EU a další a další geopolitické změny :) a že už jsem jich pár zažil a změn nadělal... vlastně v BG se nejvíc drbu se státy :)


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#55 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 573 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2021 - 10:38

Zkus timto souborem nahradit ten, co mas ted v adresari Common.

 

Ano, zafungovalo to, už mám ikonku tohoto typu keše správně. Díky.


  • 0

#56 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 345 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2021 - 10:45

Ještě jsem narazil na malou nesrovnalost u Lucemburska. To má dva tagy:

LU district - kraj

LU canton - okres

V souboru Badges.CountOfRegions.ini by asi tedy mělo být Luxembourg=LU district,3

Doplněno - opraveno a ještě chybělo Bělorusko - taky doplněno
Nová verze je na serveru takže by se měla stáhnout


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#57 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 345 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2021 - 10:51

Jak se používá modul QTHMap? Vygeneruje mi to jen vlaječku a počet obsazených lokátorů, ale mapu ne, misto ní mám jen prázdné místo velikosti mapy. Tagy QTHLocator mám v celé databázi. Bohužel podrobnější popis jsem nikde nenašel.

 

Vytvořil jsem si novou záložku QTH a do ní jsem vložil modul QTHMap a nastavil jsem Country=Czechia, víc toho stejně nejde nastavit.

Mrkni na moje statistiky
-----------------------
S podkladovou mapou jsem chvilku bojoval ale zatím to vzdal ale ne úplně
Není to jednoduché... musí se udělat přesný výřez a nějak ho dostat do podkladu nicméně je problém, že ani pak to úplně nepasuje ony ty QTH obdélníky se směrem k severu nebo jihu mění velikostně a nějak to úplně nepasuje a tak jsem to zatím nechal takto s tím, že si pozvolna vyplňuješ čtveri prázdný prostor a pozvolna ti vzniká vlastně mnapa a doplnil jsem kliknutí na čtverec kde tě to pošle na reálnou mapu lokátorů a můžeš se podívat kde jsi a co chybí vedle...

Ber to jako první nástřel :) a moje hračičkování - kdysi to vzniklo jako věc pro hru GeoSpy pro GeoGet a líbilo se mi to a tak jsem prostě udělal něco z toho pro geocaching... pořád to mám rozdělané tak třeba se to dál dotesá a rád přijmu i návrhy co dál :)


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#58 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2021 - 10:53

Já bych ti doporučil odhodit si odznaky států kontinentů a detailního členění tak jak to mám já do speciál sekce nemotalo by se ti to mezi normální odznaky...

 

O té možnosti vím, ale není to úplně to, co bych chtěl :). Každopádně jak jsem psal, pro sebe jsem to vyřešil úpravou zdrojáku, kdy jsem pro tyto státy vyřadil SQL dotaz a místo něj vložil ručně spočítané hodnoty, takže mi vše funguje tak, jak by mělo. Jen si musím pohlídat aktualizaci statoru a případnou novou návštěvu daných zemí ;)


  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

#59 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 345 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2021 - 10:55

O té možnosti vím, ale není to úplně to, co bych chtěl :). Každopádně jak jsem psal, pro sebe jsem to vyřešil úpravou zdrojáku, kdy jsem pro tyto státy vyřadil SQL dotaz a místo něj vložil ručně spočítané hodnoty, takže mi vše funguje tak, jak by mělo. Jen si musím pohlídat aktualizaci statoru a případnou novou návštěvu daných zemí ;)

Jasný, všem nevyhovím :) vím, že to není dokonalé a nebylo od začátku co ty vlajky vznikly... proto doporučuju to oddělit :) ale chápu, že to chceš jinak tož je to na tobě...


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#60 MikiHamza

MikiHamza

    MikiHamza

  • Members
  • PipPipPip
  • 885 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2021 - 11:15

Doplněno - opraveno a ještě chybělo Bělorusko - taky doplněno
Nová verze je na serveru takže by se měla stáhnout

Tak jsem si ještě jednou zkontroloval to Lucembursko, a možná je to nakonec přece jen jinak.

 

Podle současného členění se Lucembursko dělí na 12 kantonů, tomu odpovídá ten tag LU canton.

Do roku 2015 bylo navíc členění na 3 distrikty, což je ten tag LU district, který by už asi měl být zrušen, a měl by zůstat pouze ten tag LU canton, podle kterého by mělo být určováno splnění badge. Takže to původní bylo v pořádku. Poprosím zase o vrácení, a zároveň se omlouvám za způsobené zmatky. Na project-gc je to také tak.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama