Přejít na obsah


Fotka

Stator 2.3


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
613 odpovědí na toto téma

#601 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 110 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2024 - 18:51

Jak jsem psal vys - aktualizuj si nalezy na gc.cz, pak si zkontroluj, zda mas spravne nastaveny id pro gc.cz - tedy jestli aktualizujes data spravneho uzivatele, ktereho mas nasteveneho ve Statoru.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#602 Aviatik

Aviatik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2024 - 21:20

Tak se mi podařilo probojovat k seznamu nálezů tady na geocaching.cz a ukázalo se, že většina mých nalezených cachí asi tak do roku 2013 tady nemá vyplněný datum a čas nálezu. V Geogetu to samozřejmě vyplněné mám. Ty nejstarší nálezy jsou nejspíš z doby, než jsem nainstaloval GeoGet.

 

Co jsem se díval do vnitřku toho skriptu, tak jestli jsem to pochopil dobře, tak vezme databázi, co na gc.cz už je, a přidá nové cache, původní databázi smaže a místo ní zapíše novou s novými cachemi. A teď se naskýtá otázka, jak tu databázi na gc.cz smazat a vygenerovat úplně znova, když ten skript se dívá, jestli tam nějaká databáze je, a v případě, že ji nenajde, se ukončí.

Přiložené miniatury

  • Seznam_nalezu_GG.PNG
  • Seznam_nalezu.PNG

  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#603 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 514 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2024 - 9:11

Pokud si pamatuji správně, tak skript funguje tak, ze si přečte, co máš za nálezy na gc.cz. A pokud tam najde nějakou kešku, kterou nemáš v GG označenou jako nalezenou, tak ten seznam na serveru smaže, a nahraje jej úplně znova. Jinak pouze přidává chybějící keše.

 

Takže hack:

Mělo by stačit najít nějakou kešku, kterou máš na serveru označenou. Zrušit na ní označení nálezu a spustit skript. Pak ji zpátky označit, a pustit ho znovu, aby se tam taky přidala.


  • 0

#604 maluston

maluston

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 157 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2024 - 10:21

Ahoj, po aktualizaci Statoru zmizel seznam keší v části "Moje xTF úspěchy". Jsou zde jen stupně vítězů, ale modul sqlTable (FTF, STF, TTF) neukazuje nic.

Bohužel obrázky mi fórum vložit nedovolí.


  • 0

#605 Kodlitko

Kodlitko

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2024 - 12:37

Ahoj, mám stejný problém jako @maluston. Zkusil jsem odebrat a znovu přidat modul FTFList(SqlTable), ale ve vygenerovaných statistikách se zobrazí pouze --== No Data! ==--. Viz https://gc.iamkodl.net/statistika/.

 

Edit: nefungují ani další položky využívající SqlTable (nejvýše položené kešky ve státě, první nález ve státě, přehled mých keší).


Tento příspěvek byl upraven od Kodlitko: 18 únor 2024 - 12:42

  • 0
Lidé se dělí na 10 skupin. Na ty, kteří rozumějí binárnímu kódu a na ty ostatní.

#606 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 345 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2024 - 13:58

Ahoj, mám stejný problém jako @maluston. Zkusil jsem odebrat a znovu přidat modul FTFList(SqlTable), ale ve vygenerovaných statistikách se zobrazí pouze --== No Data! ==--. Viz https://gc.iamkodl.net/statistika/.

 

Edit: nefungují ani další položky využívající SqlTable (nejvýše položené kešky ve státě, první nález ve státě, přehled mých keší).

SqlTable se upravoval o možnost přidat jinou DB třeba kvůli waymarkingu... většina SqlTable mi funguje ale tahle jedna také ne dívám se na to...
Nepoužíval jsem ji tak jsem na to nepřišel nicméně v SQL jsem nic neměnil takže zkoumám kde je problém...

Souvisí to s tím, že při přesunu už hotových SqlTable do Statistiky nebo těch co už je tam máte nemají defaultní hodnotu správně (opravím)

 

Pro vás to znamená:
Být v Geogetu jako Expert

Po přenesení SqlTable do statistiky si to rozkliknout a nastavit
OtherDb=No
DBName=

Pak už se to dělá správně (a to ikdyž to tam vizuálně je)
Projít si všechny moduly SqlTable, které máte ve statistice a udělat to samé po uložení už by to mělo být OK

Vyzkoušeno zafungovalo
 


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#607 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 345 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2024 - 17:14

U sebe to mám opravené... nicméně pokud uděláte ten postup, že tam znovu dáte to No u OtherDb a uložíte tak to bude fungovat i bez úpravy...


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#608 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 345 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2024 - 17:18

Jinak stačí přepsat řádek 30 v SQLTable.Stator.pas
 

if((aPar.Values['OtherDB']='No') or (aPar.Values['OtherDB']='') or (aPar.Values['DBName']='')) then

 


  • 1

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#609 Kodlitko

Kodlitko

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2024 - 20:40

Pro vás to znamená:

Být v Geogetu jako Expert

Po přenesení SqlTable do statistiky si to rozkliknout a nastavit
OtherDb=No
DBName=

Pak už se to dělá správně (a to ikdyž to tam vizuálně je)
Projít si všechny moduly SqlTable, které máte ve statistice a udělat to samé po uložení už by to mělo být OK

 

Funguje, děkuji!


  • 0
Lidé se dělí na 10 skupin. Na ty, kteří rozumějí binárnímu kódu a na ty ostatní.

#610 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 168 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2024 - 10:46

Já jsem teď taky upgradoval, všechny moduly SqlTable jsem zkontroloval, ale měly obě nastavení jak je v příspěvku výše.

 

Zkusmo jsem přidal modul MapGenSvg pro USA a dostávám chybu:

 

Dj7SS3o.png

 

Nicméně mapa se zobrazuje. Žádné kategorie tagů jsem mezitím nevytvářel / nepřejmenovával.

 

Nastaveno to mám takto:

 

Ca9BYuU.png

 

 

Srovnání staré a nové mapy na mém profilu, záložka "Jiné grafy" a úplně dole.

 

 

Dají se nějak přidat zkratky států do mapy? Případně i počty nálezů tam, jako je to ve staré bitmapové mapě?


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 19 únor 2024 - 10:50

  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

 
 

 

 


#611 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 345 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2024 - 10:53

Jak píšu výše (SqlTable) - vizuálně to tam je to nastavení (default) ale vnitřně není uložené v šabloně a provede se to blbě - moje chyba neuvědomil jsem si to...
Při vývoji jsem mockrát všelicos měnil a postupně to do šablony probublalo všude a pak už jsem si to neuvědomil, že to může být problémos....
Prostě proklikat a uložit a už by to mělo být OK a v kódu už to mám upravené, že by to neudělalo ikdyž by se to stalo...
 


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#612 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 110 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2024 - 11:47

Já jsem teď taky upgradoval, všechny moduly SqlTable jsem zkontroloval, ale měly obě nastavení jak je v příspěvku výše.

 

Zkusmo jsem přidal modul MapGenSvg pro USA a dostávám chybu:

 

 

Dají se nějak přidat zkratky států do mapy? Případně i počty nálezů tam, jako je to ve staré bitmapové mapě?

 

Pridat se da samozrejme leccos. Ale pridavani novych map znamena upravu na serveru a to dnes mozne neni. Musime mapgen (nejen) presunout na jiny server. To bude chvili trvat.

 

Nicmene ty US by podle me jit mely, podivam se na to.

 

EDIT: trochu podeziram, ze to dela to "(svg)". Ale to je zatim strelba od boku.

 

Jak píšu výše (SqlTable) - vizuálně to tam je to nastavení (default) ale vnitřně není uložené v šabloně a provede se to blbě - moje chyba neuvědomil jsem si to...
Při vývoji jsem mockrát všelicos měnil a postupně to do šablony probublalo všude a pak už jsem si to neuvědomil, že to může být problémos....
Prostě proklikat a uložit a už by to mělo být OK a v kódu už to mám upravené, že by to neudělalo ikdyž by se to stalo...
 

 

Jak se to trochu usadi a opravime hlasene chyby, vydam novou verzi.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 19 únor 2024 - 11:49

  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#613 maluston

maluston

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 157 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2024 - 10:11

SqlTable se upravoval o možnost přidat jinou DB třeba kvůli waymarkingu... většina SqlTable mi funguje ale tahle jedna také ne dívám se na to...
Nepoužíval jsem ji tak jsem na to nepřišel nicméně v SQL jsem nic neměnil takže zkoumám kde je problém...

Souvisí to s tím, že při přesunu už hotových SqlTable do Statistiky nebo těch co už je tam máte nemají defaultní hodnotu správně (opravím)

 

Pro vás to znamená:
Být v Geogetu jako Expert

Po přenesení SqlTable do statistiky si to rozkliknout a nastavit
OtherDb=No
DBName=

Pak už se to dělá správně (a to ikdyž to tam vizuálně je)
Projít si všechny moduly SqlTable, které máte ve statistice a udělat to samé po uložení už by to mělo být OK

Vyzkoušeno zafungovalo
 

Díky, funguje.


  • 0

#614 Zagloba

Zagloba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 478 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2024 - 11:54

Pořád se mi nezobrazuje u odznáčků, kde jsem překročil 10 (nebo 9?) opakování - konkrétně u smyček kalendáře - něco, co by to označovalo. Mám dojem, že DrakMrak sliboval, že by se tam mělo objevit hvězdička.


  • 0
Zastavte zeměkouli, chci vystoupit




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama