Přejít na obsah


Fotka

POI Garmin - GPX pro POI Loader (Oregon, Colorado, Dakota, GPSMap 62, Garmin XT, ...)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
398 odpovědí na toto téma

#61 bodlak

bodlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 905 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2009 - 19:50

Ja mam nekolik GPX (podle kategorii), ale ikony mam definovane tagem link u kazdeho waypointu nezavisle na kategorii a s timto si gpsbabel neporadi. Poiloader ano. Pocet bodu mam 13-15tis cas je snesitelny
  • 0

#62 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2009 - 20:13

ted si tu s tim hraju, a skutecne... GPi soubor vygenerovany GPSbabelem vypada v GarminXT divne: - v desc i cmt jsou ignorovany HTML znacky. Zajimave je, ze data v GPI souboru vypadaji stejne. Takze asi je tam nekde nejaky priznak, ktery GPSce rika, jak ma data interpretovat. - z adresy to vynechava ulici. Da tam jen mesto, stat a smerovaci cislo. takze to vypada ze GPSbabel je pouzitelny jen pro starsi GPSky... :(
  • 0

#63 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 879 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2009 - 13:47

Nasel jsem dalsi tradicku, ktera to hati: GC1NG49, Podebradsky most. POI Loader odmita zpracovat gpx, pokud je v nem tato keska.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#64 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 879 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2009 - 14:05

Ted jsem ji importoval znovu, ale pred importem jsem ze souboru, ktery vytvoril Skrysotlac, vyhodit 2x asi 30 prazdnych radku. A ejhle, ted to jede.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#65 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 724 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2009 - 21:20

Ahojky. Tak uz je to skoro mesic co medwyn_cz napsal testovaci verzi na export kesi pro POI Loader do Oregona. Mohu se zeptat jak to s timto programkem vypada? Diky.
  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#66 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2009 - 21:24

Vypada to tak, ze na to nemam cas. Nemam cas ani na hledani kesek, natoz na programovani exportu, ktery sam ani nebudu pouzivat - nemam na cem. Lezi mi na plose rozdelane soubory a smutne cekaji, az budu mit chut se tim zabyvat. Tedy asi tak.
  • 0

#67 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 724 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2009 - 7:52

medwyn_cz napsal/a:
Vypada to tak, ze na to nemam cas. Nemam cas ani na hledani kesek, natoz na programovani exportu, ktery sam ani nebudu pouzivat - nemam na cem. Lezi mi na plose rozdelane soubory a smutne cekaji, az budu mit chut se tim zabyvat. Tedy asi tak.


Ajaj to je skoda. V podstate to makro uz jelo od zkusebni verze jen vychytat musky, ktere melo. I tak, diky za nej.
  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#68 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 879 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2009 - 13:39

To pokusne jelo, jen jsem si nepatrne ho upravil pro svoji potrebu (barvy vypisu, ignodovani WP, doplneni hintu k nenalezenym finalkam, ...) a ke sve spokojenosti pouzivam. Jen je problem v tom, ze obcas GG hlasi ruzne chyby pri jeho spousteni. Snad se ale i tomu prijde na kloub (skoro se mi chce tvrdit, ze to bude podobny problem jako se spousteni ggstat pres ggstat2, kdy se obcas proste ten exe nespusti, ale to je jen nicim nepodlezeny pocit).
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#69 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 724 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2009 - 14:49

gord napsal/a:
To pokusne jelo, jen jsem si nepatrne ho upravil pro svoji potrebu (barvy vypisu, ignodovani WP, doplneni hintu k nenalezenym finalkam, ...) a ke sve spokojenosti pouzivam.

Jen je problem v tom, ze obcas GG hlasi ruzne chyby pri jeho spousteni. Snad se ale i tomu prijde na kloub (skoro se mi chce tvrdit, ze to bude podobny problem jako se spousteni ggstat pres ggstat2, kdy se obcas proste ten exe nespusti, ale to je jen nicim nepodlezeny pocit).

Ahojky.
Mohl by jsi se s tim exportem podelit a pres profil jej poslat. Diky.
  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#70 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2009 - 14:56

Ja se tomu urcite planuju venovat, ale az bude vic casu. Zatim se mi v TODO nahromadil tento seznam. Muzete pripominkovat:

- isEmptyCoord - kontrolovat a neexportovat

- pridat SIZE do listingu

- vice kategorii, pokud to pujde tak vnorene. (pujde a 

mam na to nastroj)
- minimalne ale oddelit nalezene

- volitelne export logu do (volitelne maximalni pocet)

- predelat makro z global na klasicke
- predelat makro na ten typ s dotazem na slozku (zatim nevydany geoget to uz umi)

- WP na mape s nazvem? tohle jsem nepochopil jak udelat

- vyzkouset nepojmenovane barvy - misto zelene jako oznaceni jiz nalezene kesky pripadne dat na modrou

  • 0

#71 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 879 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2009 - 6:54

Ja bych jeste pridal to, co jsem psal, ze jsem si poupravil (barva textu "Nalezeno", u nalezenych kesi neexportuji zadny WP krom finalky, u nenalezenych doplnuji k finalce hint, u WP multin doplnuji do jmena (za typ, obtiznost a teren) poradove cislo resp. prvni 2 znaky z WP (takze treba MR11/Q1), aby uz v seznamu byla nejaka rozumna orientace a nemusel jsem u 10 zastavkove multiny vzdy prohlizet jejich popis, abych nasel dalsi "postupovy bod". Ten nazev WP na mape by bodl, co autor GPSbabelu? Ten to umi, neporadil by?
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#72 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2009 - 16:05

Prvni prispevek byl opraven. Obsahuje odkaz na novou verzi ;-) Bohuzel nemam na cem zkouset jestli chodi ty popisy bodu na mape. Takze to musi vypozorovat nekdo jiny.
  • 0

#73 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 724 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2009 - 20:34

medwyn_cz napsal/a:
Prvni prispevek byl opraven. Obsahuje odkaz na novou verzi ;-)

Bohuzel nemam na cem zkouset jestli chodi ty popisy bodu na mape. Takze to musi vypozorovat nekdo jiny.

Ahojky.
Odzkousena nova verze na Oregonu, nahrati (cela CR), zobrazovani v mape i cteni listingu vse zatim chodi bez problemu. Akorat ten hint pozpatku je udelan schvalne?
Budu dal zkouset, takze diky za novou verzi.
  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#74 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2009 - 21:13

No ano, hint pozpatku je skutecne schvalne. Dokonce jsem ti to uz jednou tady v tomhle vlakne psal. Pokud je to velky problem, v pristi verzi to muzu predelat na volitelne. Patrim ke kacerum, kteri se pouzivani hintu do posledni chvile brani (pokud neni tma, neni kolem 1000 lidi nebo ukrutne nespecham). Proto me pak stve, kdyz omylem v listingu zahlednu rozsifrovany text. A hint pozpatku je idealni kompromis. Letmym pohledem to neprectes, ale kdyz ho potrebujes, prectes to bez problemu. Jinak na tom makru v podstate uz od zacatku nebylo nic moc testovaciho. Chtelo by nasadit masivne a vychytat pripadne chyby v nevalidnich vystupech. Jeste otazecka - zobrazuje ta nova verze uz v mape nazev?
  • 0

#75 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 879 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2009 - 6:27

Nazev bodu se na mem Oregonu zobrazuje jen v pripade, ze je na ten bod navigovano. Jinak ne. Tedy stav stejny jako v predchozi verzi. POkud budes chtit neco testovat aniz by doslo ke zverejneni, klidne se hlasim jako pokusny kralik.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#76 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2009 - 6:51

Nevim, jak to ma v sobe udelany Oregon, ale treba na eTrexu si v nastaveni sam urcuji, jestli se ma nazev POI bodu zobrazovat porad, nebo jen kdyz na nej naviguji (nebo kdyz na nej najedu kurzorem). A kdyz se zobrazuje, tak si jeste muzu zvolit velikost pisma. To Oregon uz nema?
  • 0

#77 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 879 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2009 - 8:52

Tuto moznost jsem v Oregonu nenasel. Pokud tam je, tak si sypupopel na hlavu. Nasel jsem jen moznost nastavit, od jakeho meritka se vlastni POI zobrazuji a velikost pisma pro vlastni POI. Zvlastni je, ze jsem nasel par POI (napriklad lekarny, jednu vysokou skolu), ktere popis zobrazuji, ale vetsina ostatnich (pumpy, divadla, ...) zobrazi popis az kdyz se na ne naviguje.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#78 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 724 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2009 - 18:18

medwyn_cz napsal/a:
No ano, hint pozpatku je skutecne schvalne. Dokonce jsem ti to uz jednou tady v tomhle vlakne psal.

Pokud je to velky problem, v pristi verzi to muzu predelat na volitelne.

Patrim ke kacerum, kteri se pouzivani hintu do posledni chvile brani (pokud neni tma, neni kolem 1000 lidi nebo ukrutne nespecham). Proto me pak stve, kdyz omylem v listingu zahlednu rozsifrovany text. A hint pozpatku je idealni kompromis. Letmym pohledem to neprectes, ale kdyz ho potrebujes, prectes to bez problemu.

Jeste otazecka - zobrazuje ta nova verze uz v mape nazev?

Ahojky.
Omlouvam se za ten dotaz na hint. Byl jsem liny precist si drivejsi prispevek. Problém to nedela.
K zobrazovani nazvu v mape.... je to stejne jak to popsal Gord.
  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#79 Sally&eL

Sally&eL

    Sally

  • Members
  • PipPipPip
  • 824 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2009 - 23:02

...chválím - tak jsem to natlačil do ZUMA a na první pohled vypadá všechno tak jak má - prvně vživotě vidím tolik informací u jednoho bodu :D ...jen škoda že jsem nikde nenašel kde by se dala nastavit cesta pro výstupní adresář na tvrdo - volba adresáře je sice hezká věc, ale pokud používám POIloader, tak tahám data stále jen z jednoho adresáře, no pokud se podaří že je pěkně vnořený v jiných adresářích, tak je pěkně vopruz se tam pokaždé proklikávat :|
  • 0

#80 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2009 - 7:30

OK, tohle je uz druhy pozadavek na volbu adresare natvrdo. Puvodni verze to umela, tady jsem to v predstave "zjednoduseni pro lamy" odebral. Volitelne teda v dalsi verzi opet pridam, nebojte se ;-)
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka