Přejít na obsah


Fotka

Topo Czech 3.1 a 3.1 Pro


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
175 odpovědí na toto téma

#61 Rufuc

Rufuc

    Rufuc

  • Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2010 - 9:49

Já to beru, že z pohledu geocachingu, ti např. ty ciklotrasy sou víceměně ukradený a z tvého pohledu to nemá na přechod z 3.0 na 3.1 vliv. Jenže je i skupina lidí, kteří to používaj krom hledání pokladů i na ty toulky na kole. No a pokud Garmin prohlásí, že mezi novinky v nové verzi mapy patří četné opravy průběhu turistických tras a cyklotras (ctrl+c, ctrl+v z garmin.cz) a ono se zjistí, že spíš k zpřesnění došlo k výmazu, může to být pro spoustu lidí důvod proč v této chvíli na 3.1 nepřejít
  • 0
GeoWiki - Vše co jste chtěli vědět o Geocachingu
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače

#62 Subzero

Subzero

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2010 - 11:51

pozorjed napsal/a:

Jarous1 napsal/a:
Podle mne to zase rychle schovali, protože se tam našly dost podstatné chyby a opravují to...

podle mě špatně hledáš, odkaz tam stále je a je aktivní.


Odkaz tam nikdy nebyl a není tam ani teď. Pokud máš verzi PRO, pak tam samozřejmě odkaz máš i nadále.
  • 0

#63 pozorjed

pozorjed

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2010 - 12:37

Subzero napsal/a:
Odkaz tam nikdy nebyl a není tam ani teď. Pokud máš verzi PRO, pak tam samozřejmě odkaz máš i nadále.

Děkuji za upřesnění, z příspěvku, na který jsem reagoval, nešlo poznat, jakou verzi hledá. A protože uvedl mylnou informaci, ověřil jsem skutečný stav a tento popsal. Já mám 3.1 PRO, viz. předchozí příspěvky v tomto vlákně.
  • 0

#64 wendabr

wendabr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2010 - 13:07

Kocourvbotach napsal/a:
Dotázal jsem se Picodasu na problém a aktualizoval bleskovku na Navigovat.cz. Problém připouští - není to záměrem - bude oprava.

http://navigovat.mob....asp?ARI=114486


Jenom připijuji adresu, na které najdete postup, jak nahlásit chybu v TOPO mapě pomocí MapSource odkazů (pokud tedy chcete autorům pomoci)

http://www.garmin.cz...varime-mapy-cr/
  • 0
HP iPAQ 214 (32GB SDHC+32 GB CF), GPS - QStarz Q1000X, BeeLineGPS. OziExplorerCE. Při cyklotoulkách navíc Asus eee901 (256GB SSD). Manuál OziExplorerCE

#65 Honzik&Pavlinka

Honzik&Pavlinka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 270 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2010 - 14:20

Aktualizoval jsem na TOPO Czech 3.1 Pro a od té doby nemám v mapách aktivní body... Kliknu na libovolnou ikonu v mapě (třeba restauraci) a místo podrobnějšího popisu dostanu jen bublinu se souřadnicemi. Nesetkal se někdo s podobným problémem? Oregon 550, FW 3.26
  • 0
GPS: Garmin Oregon 550, Garmin-Asus M10, SW: GSAK 7.x.x, OziExplorer 3.95n, SmartMaps 3.x, OziExplorer CE 2.3x, BeelineGPS 1.9x

#66 MišutkaCZ

MišutkaCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2010 - 17:38

To se mi dvakrát stalo i s mapou verze 3. Čím to je nevím, vždy se to vrátilo samo do normálního stavu.
  • 0

#67 Subzero

Subzero

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2010 - 16:46

Přátelé, nyní si můžete stáhnout mapu Topo Czech 3.1 i vy, kteří NEmáte verzi PRO. Mimochodem, co řekne nové mapě můj změněný TYPek? Nahradí se novým, nebo se to celý pos...? => Takže teď už vím, že se přepíše (což je asi logické) :)
  • 0

#68 adam a veru

adam a veru

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 246 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2010 - 23:07

Mam staženou a nainstalovanou 3,1PRO v PC. Jak ji mam dostat do Oregona, nevim jak v Mapsource udelat to aby se mi nabídlo odeslat mapu do zařízení :(
  • 0

#69 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 328 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2010 - 23:58

Nejdřív na té mapě musíš označit co vlastně chceš do GPS poslat ;) Takže nahoře tlačítko "Nástroj Mapa", tím si označíš všechny oblasti mapy, které Tě zajímají, a pak teprve to můžeš poslat do GPS...
  • 0

#70 snorchl

snorchl

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2010 - 9:41

Nevite nekdo jak to bude od Picodasu s tou opravou 3.1 ? Sic jako kacer ciklotrasy nepouzivam, ale kdo vi. Odepsali uz nekomu ?
  • 0

#71 Czekelici

Czekelici

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 174 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2010 - 9:59

snorchl napsal/a:
Nevite nekdo jak to bude od Picodasu s tou opravou 3.1 ? Sic jako kacer ciklotrasy nepouzivam, ale kdo vi.
Odepsali uz nekomu ?

Na serveru navigovat.cz je tento update, víc toho asi nikdo moc nebude vědět:
"Aktualizováno: V diskusi pod článkem se objevily příspěvky, ve kterých si uživatelé stěžují na problémy s chybějícími cyklotrasami. Obrátil jsem se tedy s dotazem na Picodas, který připustil možné chyby
při převodu mapy s tím, že rozhodně nejde o úmysl. Na opravě mapy se intenzivně pracuje, můžeme tedy očekávat opravenou verzi."

  • 0
Geocaching is highly addictive, don´t start !!!

#72 hplus

hplus

    H+

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 483 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2010 - 19:15

snorchl napsal/a:
Nevite nekdo jak to bude od Picodasu s tou opravou 3.1 ? Sic jako kacer ciklotrasy nepouzivam, ale kdo vi.
Odepsali uz nekomu ?

Ceka se, az nekdo z Picodasu ty ztraceny cyklostezky projede na kole. Ale uz se dela hezky, tak by to mohlo bejt rychle. B)
  • 0
Davejte si pozor na ty, kteri maji zde na foru vic prispevku nez nalezenych kesi - jsou to geocacheri teoretici! :D

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost! ;)
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)

#73 h0--

h0--

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 140 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2010 - 19:57

Mohli by to vykrást z Openstreetmap, třeba by to bylo konečně přesný. :P
  • 0

Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/

 

#74 Sovic13

Sovic13

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2010 - 17:44

Tak tu mam aktualni info z Picodasu (odpoved na email): Preji dobry den, ted se pres vikend generuje a pokud se neco nepokazi, bude do stredy ke stazeni. Verze "nepro" uz hotova je a vypada to s cyklotrasami dobre. s pozdravem Mgr. Michal Holub Cartography Specialist Picodas Praha ;)
  • 0

#75 Akrij_uj

Akrij_uj

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 7:47

Nevíte někdo jak to vypadá s tou opravou mapy?
  • 0

#76 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 250 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 7:48

Sovic13 napsal/a:
ted se pres vikend generuje a pokud se neco nepokazi, bude do stredy ke stazeni. Verze "nepro" uz hotova je a vypada to s cyklotrasami dobre.


...asi se neco pokazilo.
  • 0

#77 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 328 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 8:30

Snad už se konečně zadařilo...

http://navigovat.mob....asp?ARI=114498
  • 0

#78 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 8:38

no, stáhl jsem to a v instalátoru jsou soubory z 22.2., tak uvidim po instalaci
  • 0

#79 Kocourvbotach

Kocourvbotach

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 8:40

Jarous1: vy jste teda rychlý, právě jsem to sem chtěl napsat ;)
  • 0
www.filmovamista.cz/projekt/geocaching
série Filmová místa. Pomozte nám najít zajímavá místa natáčení

#80 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 8:43

tak poslední naděje, že měli blbě nastavené datum v počítači, padla. Staženo, nainstalováno, beze změny edit: mám na mysli 3.1PRO
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama