Přejít na obsah


Fotka

Topo Czech 3.1 a 3.1 Pro


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
175 odpovědí na toto téma

#81 Spook

Spook

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 9:16

No tak to je teda parada... :(
  • 0

#82 petegeo

petegeo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 002 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 9:27

Podle mne nejsou jeste vymenene ty soubory na webu. Po ztazeni je instalator naprosto shodny s predchozim..
  • 0

#83 pozorjed

pozorjed

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 9:30

petegeo napsal/a:
Podle mne nejsou jeste vymenene ty soubory na webu. Po ztazeni je instalator naprosto shodny s predchozim..

souhlas :(
  • 0

#84 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 11:12

Tak proc neposlete dotaz primo Picodasu?
  • 0

#85 LooperCZ

LooperCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 10:07

Podél Bečvy se objevily nějaké barevné čáry, takže si myslím, že už to bude ono :)
  • 0

#86 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 328 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 10:39

U verze PRO ?
  • 0

#87 LooperCZ

LooperCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 10:45

U verze PRO.
  • 0

#88 MišutkaCZ

MišutkaCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 13:46

Jakou máš verzi instalátoru mapy? Novější než 22.2. 2010?
  • 0

#89 sundin

sundin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 14:12

Ahoj nahrál jsem ji do oregona a když ho pustím tak to pise nelze odemknout mapy co s tím ?
  • 0

#90 LooperCZ

LooperCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 14:14

Bohužel nejsem u svého ntb, ale vycházím z částí mapy, které jsem porovnával se starou 3.0 Pro. V původní verzi 3.1 Pro neexistovala cyklotrasa a tur. značení kolem Bečvy v úseku Lipník, Přerov, no a teď tam jsou. Takže dle mně tam změna je, a pokud stáhnu instalační exáč, datum souboru je stejné s datem stažení, ... samotný autorun.exe má datum někdy z minulého roku.
  • 0

#91 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 328 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 17:44

Aha, tak nic :) Vůči 3Pro možná někde něco přibylo, ale nějak moc věcí naopak zmizelo. A to je ten problém... Datum toho staženého EXE je k ničemu, ten bude mít vždy datum stažení... Jestli se Ti chce, tak až budeš mít čas zkus ho otevřít ve WinZIP nebo WinRAR a napiš sem datum souboru DISK.CAB, který je uvnitř toho archivu, někde v podadresáři DATA. Jestli bude mít datum z 22.2.2010, tak to je ta špatná verze a čekáme na novější...
  • 0

#92 pozorjed

pozorjed

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 19:18

dnes ráno stažení 3.1 PRO, vnitřní soubory z 22. , čili první verze.
  • 0

#93 LooperCZ

LooperCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 21:08

Pořád trvám na tom, že oproti první verzi třijedna pro přibyla cyklostezka tam kde nebyla, takže mně je srdečně jedno, z kterého je disk.cab :)
  • 0

#94 Spook

Spook

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2010 - 8:04

Tak jake jsou aktualne ty instalacky. opravene nebo ne? ;) (verze PRO)
  • 0

#95 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2010 - 15:25

Tak už je tam aktuálnější instalátor 3.1 PRO.
  • 0

#96 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 328 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2010 - 16:05

Máš to vyzkoušené, nebo Ti to jenom někdo dal vědět ?
  • 0

#97 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2010 - 16:07

staženo. nainstalováno. tam kde chyběly cyklostezky a vím že jsou je to opraveno. Jestli jinde netušim. A obsah instalace je z 29.3.
  • 0

#98 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 328 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2010 - 16:20

Tak super ! Jen co dorazím domů, tak to zkusím naládovat do počítače ;)
  • 0

#99 sundin

sundin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2010 - 20:05

Čau, jeden takovej asi blbej dotaz. Když nahraju TOPO 3.1 do GPS zobrazí se při výběru map TOPO 3.1 nebo TOPO 3 ? Dnes jsem ji nahrál a když pustím oregona a kouknu do map tak je tam jenom TOPO 3. Díky za odpověď.
  • 0

#100 pozorjed

pozorjed

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2010 - 20:07

sundin napsal/a:
Čau, jeden takovej asi blbej dotaz. Když nahraju TOPO 3.1 do GPS zobrazí se při výběru map TOPO 3.1 nebo TOPO 3 ? Dnes jsem ji nahrál a když pustím oregona a kouknu do map tak je tam jenom TOPO 3. Díky za odpověď.

Také jsem chtěl obě zároveň, abych mohl porovnat změny přímo v terénu.

Topo 3 a 3.1 zároveň - mě se to nepovedlo, asi proto, že obě mapy mají stejné ID. Tedy Oregon zkousne právě jednu.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama