Přejít na obsah


Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3782 odpovědí na toto téma

#3761 jidis

jidis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 254 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2021 - 10:09

 

@jidis: cca 20% DPH, 30% Google, zůstane nám kolem 55% ... no comment  ;)

 

Přece to musí jít nějak obejít ne? Např. platby přímo v aplikaci? Google akorát zneužívá svého dominantního postavení.  :mellow:


  • 0

#3762 Doggy_TeamLost

Doggy_TeamLost

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 281 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2021 - 15:14

Zdravím, chci se zeptat, zda by bylo možné změnit ve vyjíždějící části kešky u položky "Vzdálenost" ze statického údaje na dynamický, podle toho, jak se přibližuji ke keši. Nahoře při navádění se vzdálenost mění. Viz obrázek. 

Přiložené miniatury

  • Screenshot_2021-04-17-10-26-53-924_menion.android.locus_2.jpg

  • 1

#3763 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 626 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2021 - 21:18

Díky, dobrý nápad. Tak v další verzi ...


  • 1

#3764 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 409 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2021 - 11:26

Měl jsem koupenej LocusPro tak proč mi LM nabízí verzi SILVER za peníze a ne se slevou 100% jak deklaruje. 

 

Dík.


Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 11 květen 2021 - 11:27

  • 0
Samsung J5 ; HUAWEI G510 (iGo navi) ; Locus, WhereYouGo, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

 

Moje statistika na Geocaching.com

 

Profil na Poznej místo

 


#3765 Toulavej Hypnos

Toulavej Hypnos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 97 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2021 - 11:32

Musíš se v Locusu 4 přihlásit pod stejným účtem jako v Pro. Instalace na jednom telefonu nestačí.
  • 0

#3766 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 409 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2021 - 11:46

Musíš se v Locusu 4 přihlásit pod stejným účtem jako v Pro. Instalace na jednom telefonu nestačí.

 

Dik, už jsem to taky zjistil.


  • 0
Samsung J5 ; HUAWEI G510 (iGo navi) ; Locus, WhereYouGo, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

 

Moje statistika na Geocaching.com

 

Profil na Poznej místo

 


#3767 Milancer

Milancer

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2021 - 13:27

Když koukám na ten obrázek detailu keše od Doggy_TeamLost, tak mě napadlo, zda by nešlo nastavit ikonku a hodnotu vzdálenosti v detailu bodu/keše jako rychlé tlačítko "navádět sem".

Spodní červené kolečko na obrázku. Odpadlo by tak u každé keše jedno kliknutí navíc. 


  • 6

#3768 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 409 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2021 - 9:06

Ahoj, dobrá práce.

 

Jen by mě zajímalo jak tam dostat a nastavit jiná mapová témata pro OSM (používal jsem ty od PAWS )

 

furt se mi tam zobrazují jen ty LM.

 

Díky


Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 14 květen 2021 - 9:06

  • 0
Samsung J5 ; HUAWEI G510 (iGo navi) ; Locus, WhereYouGo, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

 

Moje statistika na Geocaching.com

 

Profil na Poznej místo

 


#3769 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 729 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2021 - 9:12

Ahoj, dobrá práce.

 

Jen by mě zajímalo jak tam dostat a nastavit jiná mapová témata pro OSM (používal jsem ty od PAWS )

 

furt se mi tam zobrazují jen ty LM.

 

Díky

 

Matne si pamatuji, ze po prvnim spusteni LM4 jsme PAWS temata nevidel. Udelal jsem reinstal ze stranek a uz mi normalne funguji.....


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 4a 5G + Android 11 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#3770 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 409 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2021 - 10:53

Matne si pamatuji, ze po prvnim spusteni LM4 jsme PAWS temata nevidel. Udelal jsem reinstal ze stranek a uz mi normalne funguji.....

Zkusím to,  dík

 

 

O 15 minut později:  

   

       Jo !  Funguje.  

 

    Díky.


Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 14 květen 2021 - 11:03

  • 0
Samsung J5 ; HUAWEI G510 (iGo navi) ; Locus, WhereYouGo, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

 

Moje statistika na Geocaching.com

 

Profil na Poznej místo

 


#3771 kvapa

kvapa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 499 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2021 - 13:52

Ahoj, mohu poprosit o radu. Jak se v locusu smaže čára vytvořená přes Geocaching nástroje - Nástroje - čáry?


  • 0

#3772 Toulavej Hypnos

Toulavej Hypnos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 97 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2021 - 14:34

Ukončit Locus i z paměti a znovu zapnout.
  • 0

#3773 kvapa

kvapa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 499 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2021 - 15:49

Ukončit Locus i z paměti a znovu zapnout.

 

Díky, alespoň trochu to pomohlo. Při klasickém ukončení nic. V nastavení aplikací tlačítko "Vynutit ukončení" zafungovalo.


  • 0

#3774 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 449 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2021 - 19:54

Taky to jde (řekl bych jednodušeji) přes Vyčistit obrazovku. Pokud máš v bočním panelu tlačítko Správce bodů, tak ho stačí podržet a objeví se volba Vyčistit obrazovku. Stejná funkce je v menu Všechny funkce - Nástroje mapy - Vyč.obrazovku.


  • 0

#3775 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 409 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2021 - 0:05

Ahoj.

 

Když loguju a dám přidat fotografii -> vyfotografovat, tak nemám fotku v galerii , do který složky to Locus ukládá?

 

Díky.


  • 0
Samsung J5 ; HUAWEI G510 (iGo navi) ; Locus, WhereYouGo, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

 

Moje statistika na Geocaching.com

 

Profil na Poznej místo

 


#3776 Doggy_TeamLost

Doggy_TeamLost

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 281 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2021 - 9:18

Locus>cache>temp
  • 0

#3777 Vláček

Vláček

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 745 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2021 - 12:35

Jak se dají vypnout mapové body zájmu, co se mi objevují na mapě, aniž bych si o ně řekl? Překážejí natolik, že mám problém se dostat k vlastním bodům (keškám).


  • 0

#3778 brazajar

brazajar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 783 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2021 - 12:41

Jak se dají vypnout mapové body zájmu, co se mi objevují na mapě, aniž bych si o ně řekl? Překážejí natolik, že mám problém se dostat k vlastním bodům (keškám).

Menu Obsah obrazovky s mapu (vlevo na mape) -> LoPoints (online a offline)


Tento příspěvek byl upraven od brazajar: 10 září 2021 - 13:09

  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

 

Zítra je taky den!!! :)

 Garmin Oregon 600 + OSM mapy / Garmin Dakota 20 / OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 8 Pro  + Locus Pro // Suunto Ambit3 Peak // Dell Vostro 3360 + GeoGet // nohy / MHD / VW Passat B5 Variant / VW Sharan / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

https://www.brazovic.cz     


#3779 Vláček

Vláček

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 745 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2021 - 13:08

brazajar: Díky moc!


  • 0

#3780 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 626 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2021 - 11:55

Je někde místo kde jich je opravdu tolik? Měli by být celkem silně optimalizované a shlukované nicméně pokud někde něco takového je, prosím pošli souřadnice místa a podíváme se na to.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka