Přejít na obsah


Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3773 odpovědí na toto téma

#3761 jidis

jidis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 250 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2021 - 10:09

 

@jidis: cca 20% DPH, 30% Google, zůstane nám kolem 55% ... no comment  ;)

 

Přece to musí jít nějak obejít ne? Např. platby přímo v aplikaci? Google akorát zneužívá svého dominantního postavení.  :mellow:


  • 0

#3762 Doggy_TeamLost

Doggy_TeamLost

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 280 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2021 - 15:14

Zdravím, chci se zeptat, zda by bylo možné změnit ve vyjíždějící části kešky u položky "Vzdálenost" ze statického údaje na dynamický, podle toho, jak se přibližuji ke keši. Nahoře při navádění se vzdálenost mění. Viz obrázek. 

Přiložené miniatury

  • Screenshot_2021-04-17-10-26-53-924_menion.android.locus_2.jpg

  • 1

#3763 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2021 - 21:18

Díky, dobrý nápad. Tak v další verzi ...


  • 1

#3764 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 403 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2021 - 11:26

Měl jsem koupenej LocusPro tak proč mi LM nabízí verzi SILVER za peníze a ne se slevou 100% jak deklaruje. 

 

Dík.


Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 11 květen 2021 - 11:27

  • 0
Samsung J5 ; HUAWEI G510 (iGo navi) ; Locus, WhereYouGo, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

 

Moje statistika na Geocaching.com

 

Profil na Poznej místo

 


#3765 Toulavej Hypnos

Toulavej Hypnos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2021 - 11:32

Musíš se v Locusu 4 přihlásit pod stejným účtem jako v Pro. Instalace na jednom telefonu nestačí.
  • 0

#3766 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 403 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2021 - 11:46

Musíš se v Locusu 4 přihlásit pod stejným účtem jako v Pro. Instalace na jednom telefonu nestačí.

 

Dik, už jsem to taky zjistil.


  • 0
Samsung J5 ; HUAWEI G510 (iGo navi) ; Locus, WhereYouGo, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

 

Moje statistika na Geocaching.com

 

Profil na Poznej místo

 


#3767 Milancer

Milancer

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2021 - 13:27

Když koukám na ten obrázek detailu keše od Doggy_TeamLost, tak mě napadlo, zda by nešlo nastavit ikonku a hodnotu vzdálenosti v detailu bodu/keše jako rychlé tlačítko "navádět sem".

Spodní červené kolečko na obrázku. Odpadlo by tak u každé keše jedno kliknutí navíc. 


  • 6

#3768 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 403 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2021 - 9:06

Ahoj, dobrá práce.

 

Jen by mě zajímalo jak tam dostat a nastavit jiná mapová témata pro OSM (používal jsem ty od PAWS )

 

furt se mi tam zobrazují jen ty LM.

 

Díky


Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 14 květen 2021 - 9:06

  • 0
Samsung J5 ; HUAWEI G510 (iGo navi) ; Locus, WhereYouGo, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

 

Moje statistika na Geocaching.com

 

Profil na Poznej místo

 


#3769 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 714 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2021 - 9:12

Ahoj, dobrá práce.

 

Jen by mě zajímalo jak tam dostat a nastavit jiná mapová témata pro OSM (používal jsem ty od PAWS )

 

furt se mi tam zobrazují jen ty LM.

 

Díky

 

Matne si pamatuji, ze po prvnim spusteni LM4 jsme PAWS temata nevidel. Udelal jsem reinstal ze stranek a uz mi normalne funguji.....


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 4a 5G + Android 11 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#3770 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 403 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2021 - 10:53

Matne si pamatuji, ze po prvnim spusteni LM4 jsme PAWS temata nevidel. Udelal jsem reinstal ze stranek a uz mi normalne funguji.....

Zkusím to,  dík

 

 

O 15 minut později:  

   

       Jo !  Funguje.  

 

    Díky.


Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 14 květen 2021 - 11:03

  • 0
Samsung J5 ; HUAWEI G510 (iGo navi) ; Locus, WhereYouGo, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

 

Moje statistika na Geocaching.com

 

Profil na Poznej místo

 


#3771 kvapa

kvapa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 498 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2021 - 13:52

Ahoj, mohu poprosit o radu. Jak se v locusu smaže čára vytvořená přes Geocaching nástroje - Nástroje - čáry?


  • 0

#3772 Toulavej Hypnos

Toulavej Hypnos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2021 - 14:34

Ukončit Locus i z paměti a znovu zapnout.
  • 0

#3773 kvapa

kvapa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 498 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2021 - 15:49

Ukončit Locus i z paměti a znovu zapnout.

 

Díky, alespoň trochu to pomohlo. Při klasickém ukončení nic. V nastavení aplikací tlačítko "Vynutit ukončení" zafungovalo.


  • 0

#3774 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 440 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2021 - 19:54

Taky to jde (řekl bych jednodušeji) přes Vyčistit obrazovku. Pokud máš v bočním panelu tlačítko Správce bodů, tak ho stačí podržet a objeví se volba Vyčistit obrazovku. Stejná funkce je v menu Všechny funkce - Nástroje mapy - Vyč.obrazovku.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka