Přejít na obsah


Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3834 odpovědí na toto téma

#3781 Vláček

Vláček

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2021 - 20:44

Jakékoliv město. Keška překrývající se s LoBodem je naprosto běžný jev.

Mimochodem, mapová dlaždice s prošlou platností zůstává i nadále v databázi nebo se automaticky vymaže?


  • 0

#3782 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 627 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2021 - 5:37

Keška která překrývá LoPoint je běžný jev, to ano. Znělo mi to jako že keše nejsou přes LoPointy vidět ale měli by být vždy navrchu.

 

Prošlá mapová dlaždice se maže se zpožděním až když je na ní "požadavek".


  • 0

#3783 Vláček

Vláček

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2021 - 10:10

Prošlá mapová dlaždice se maže se zpožděním až když je na ní "požadavek".

Tím se ale neuvolní místo, jenom se přepíše aktualizovanou verzí. Takže asi nezbývá než jednou za čas smazat komplet celou databázi.


  • 1

#3784 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 422 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2021 - 16:02

Tak na to plánování na webu jsem zvedavej. Jestli teda bude i s těma bodama (keškama) z telefonu. To pro mě asi bude rozhodující, zda jít do předplatného, nebo nikoliv. Třeba nám tu Asamm napíše.

Jen jestli už toto funguje, nebo kdy to bude?

 

Dík.


  • 0

Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)

 

 

Moje statistika na Geocaching.com

 

 

 


#3785 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 480 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2021 - 16:59

Já body ve webovém plánovači už vidím, mám Gold. Občas by se mi hodila i editace, ale předpokládám, že i ta se časem objeví. Aktuálně vidím body tak jak je mám v Locusu ve skupinách a mohu je zapínat a vypínat. Vyhovuje mi to maximálně.


  • 0

#3786 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 422 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2022 - 22:27

Ahoj, dobrá práce.

 

Jen by mě zajímalo jak tam dostat a nastavit jiná mapová témata pro OSM (používal jsem ty od PAWS )

 

furt se mi tam zobrazují jen ty LM.

 

Díky

aktualizace dotazu:

 

Kde se nastavují mapová témata, nemohu to po aktualizacích nikde najít.

 

Díky


  • 0

Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)

 

 

Moje statistika na Geocaching.com

 

 

 


#3787 vsa

vsa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 566 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2022 - 9:09

Toto nepomůže?

https://www.locusmap...dresaru-locusu/


  • 0
VSA

#3788 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 422 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2022 - 6:51

 

Ne, mam Android 9. Takže problemy s adresářemi nemám.

 

Ale vubec v nastavení nemám možnost se dostat na výběr "Mapových témat".


  • 0

Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)

 

 

Moje statistika na Geocaching.com

 

 

 


#3789 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2022 - 8:20

A jaké používáš mapy?


  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#3790 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 422 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2022 - 9:18

A jaké používáš mapy?

Klasiku: OSM od PAWS

 

Ale už jme to vyřešili. Na eventu.


  • 0

Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)

 

 

Moje statistika na Geocaching.com

 

 

 


#3791 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 806 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2022 - 11:23

O tomto slunecnim vikendu jsem si plne uvedomil jednu neprijemnou skutecnost pri pouzivani LM4 na mem telefonu.

Jiz delsi dobu jsem za slunce registroval, ze pri keskovani je obrazovka telefonu docela tmava a relativne spatne citelna.

O vikendu jsem docela hodne hledal LABky a v appce pro jejich hledani byl jas v poradku.

Chvilku jsem patral na internetu a pravdepodobne se jedna o problem LM4 x Samsung telefony.

 

Vice zde: Locus Map Gold is too dark

 

Situaci jsem vyresil zpetnym prechodem na Locus Map 3 Classic, kde problem s jasem nepozoruji.

Pokud chapu diskusi na ofiko foru Locusu spravne, reseni problemu je nejasne. Snad to pry souvisi s ochranou pristroje proti prehrati, kterou Samsung pri pouzivani aplikuje.... 


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 7 PRO + Android 14 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 7X PRO Sapphire Solar   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#3792 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 806 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2022 - 12:33

Nemuzu to nikde najit, tak zkousim tady.

Vim, ze slo v LM4 zapnout v menu rozsireny (neco jako developer) mod.

Nevi nekdo, jak se to zapinalo?

Predem diky!


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 7 PRO + Android 14 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 7X PRO Sapphire Solar   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#3793 Doggy_TeamLost

Doggy_TeamLost

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 289 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2022 - 12:36

https://docs.locusma...expert_settings
  • 0

#3794 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 806 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2022 - 12:43

Tak ono se to jmenuje Expert settings! Ja googlil vsechno mozny, ale slovo expert me nenapadlo :-)

Diky moc, uz nastaveno!


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 7 PRO + Android 14 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 7X PRO Sapphire Solar   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#3795 vytrvalec

vytrvalec

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2022 - 12:56

Je fajn, že toto vlákno zase trochu ožilo. Hned za tepla se proto ptám, zda už jste někdo nějak vyřešil používání Locusu ve voze na obrazovce Android Auto. To by mi moc pomohlo.


  • 0

#3796 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 754 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2022 - 14:22

Já bych měl dotaz, jestli se Locusu dá nějak vynutit, aby nezhasínal obrazovku. Mám A12


  • 0

#3797 VelkyVezir

VelkyVezir

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2022 - 16:31

Já bych měl dotaz, jestli se Locusu dá nějak vynutit, aby nezhasínal obrazovku. Mám A12

 

Nastavení -> Ovládání -> Displej -> Displej stále zapnutý -> Specifikovat


  • 2

#3798 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 754 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2022 - 10:54

Mockrát děkuji. To jsem nemohl nějak najít v tom nastavení.


  • 0

#3799 weselka

weselka

    weselka

  • Members
  • PipPipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2022 - 11:42

Nastavení -> Ovládání -> Displej -> Displej stále zapnutý -> Specifikovat

 

Nutno dodat, že to jen pro ty co mají Locus placený.


  • 2
www.povetrnik.cz

#3800 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 754 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2022 - 13:12

A ted bych měl ještě jeden dotaz - mám složku s naimportovanými "body" - keškama a jednu mám zobrazenou, takže na mapě jí vidím, ale je nějaká možnost v té složce s body si nechat zobrazit jen tu jednu, která se zobrazuje, já tam vidím vždycky všechny body a nenašel jsem žádnou možnost filtrování jen zobrazených.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama