Přejít na obsah


Fotka

GCLogger


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
123 odpovědí na toto téma

#1 les-coccinelles

les-coccinelles

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2011 - 21:17

Docela mě štvalo, že GC neumí hromadně zalogovat všechny záznamy z field notes a tak jsem si udělal jednoduchou utilitku, která to zvládne.

Jak na to:
- mít field notes s vyplněným logem
- nahrát je na GC
- mít nainstalovanou Javu
- mít gclogger
- spustit gclogger (z příkazové řádky java -jar GCLogger.jar)
- zadat přihlašovací údaje na GC (jsou použity pro komunikaci s GC, nikde se nelogují, nikam se neposílají)
- počkat (náhodná prodleva mezi logy)
- logy se postupně vypisují (při úspěchu je na konci řádku LOGGED)

Reklamace tady nebo na mail. Možná se to někomu bude hodit...
  • 1

#2 rr

rr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2011 - 21:22

Pěkné, pěkné... určitě použitelné!
  • 0
nás a naše geopříhody naleznete na www.rrota.cz

#3 QuoX

QuoX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2011 - 22:32

skoda no . pise mi to unnable to acces jarfile GCLogger.jar :-(
  • 0
Nedělám to pro body, ale proto abych poznal zajímavá místa!!! Čím více takovýchto míst poznám tím lépe!

Garmin Oregon 450 + TOPO Czech 2012 PRO
SE xperia neo + NeonGeo + GDAK
GSAK v 8.x.x.xx

#4 M@x

M@x

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 227 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2011 - 10:05

konečně něco užitečného!!!! Zrovna jsem dologoval 300 nálezů z Maďarska! Nevadí, vyzkouším jindy....
  • 0
M@x

"keep smiling!"

#5 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2011 - 10:11

Pekne :) Uz jsem to chtel napsat sam, ale nebyl cas.... Nechces k tomu dodelat GUI? Kdyz tak bych Ti helpnul, neni problem ;)
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#6 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2011 - 10:13

Jenom dotaz, proc to ma proboha 21 mega? :o
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#7 zLOST

zLOST

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 778 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2011 - 11:24

nestacilo by (odhadem) padesat radku v perlu? :)
  • 0

#8 h0--

h0--

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 101 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2011 - 12:07

polerok napsal/a:Nechces k tomu dodelat GUI?

Rozhodně ale i verzi bez gui.
  • 0

garmin oregon 700 | garmin 60CSx | oneplus 3t + locus pro | lumia 640 + geocaching pro

emisar d4 | astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7

norco search a.105 2016 | mibo mastr 2012 | favorit 19xx

Lovím pro radost a zakládám pro body!
 

#9 les-coccinelles

les-coccinelles

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2011 - 13:47

GUI: Určitě, příkazová řádka zůstane i tak (původně jsem to pouštěl vzdáleně) Velikost: je v tom spousta knihoven. Jednu dobu jsem chtěl udělat i online verzi pro AppEngine, takže tam jsou i takové věci jako AE, spring apod. Ještě jsem se pořád nerozhodl jestli online verze bude nebo ne, takže jsem to z projektu ještě neodstranil. Perl: V Perlu jsem to původně měl, protože ten mě živí. Ten ale bohužel každý nemá a hlavně si chci oprášit Javu. QuoX: To ti píše kdo/co? Maďarsko: Podle počtu češkých nicků jsem se rozhodl to pustit ven. Teda začal jsem uvažovat i o placené verzi ;). Klobouk dolů pokud jste to logovali ručně. Takže abych to shrnul: vykopu nepotřebné knihovny a přidám GUI. Ještě jednou se zamyslím nad online verzí...
  • 0

#10 les-coccinelles

les-coccinelles

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2011 - 10:44

Je tu 0.3.6 (poděkujte Marošovi ;) ):
- kontrola úspěšnosti zalogování počítala s anglickou verzí GC.com, teď je to univerzální...
- vykopal jsem taky nepotřebné knihovny, takže velikost je zpátky na necelých 9M
  • 0

#11 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 513 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2011 - 9:09

Díky vám oběma. :)
  • 0

HW: Xiaomi Redmi Note 4 _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818

SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ GCDroid _ GDAK


#12 QuoX

QuoX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2011 - 14:42

to mi pise prikazovy radek po zadani prikazu...mam win7 zkousel jsem to i jako spravce i jsem povolil ten java soubor a porad nic.. zkusim tu novou verzi co to udela.. tomuto podobny program logujici coiny a tb mi funguje... tak nvm nvm v cem delam chybu...
  • 0
Nedělám to pro body, ale proto abych poznal zajímavá místa!!! Čím více takovýchto míst poznám tím lépe!

Garmin Oregon 450 + TOPO Czech 2012 PRO
SE xperia neo + NeonGeo + GDAK
GSAK v 8.x.x.xx

#13 les-coccinelles

les-coccinelles

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2011 - 21:19

Jsem na horach. Maros mel problemy na Win7 64b, musel myslim zadat celou cestu k jave (systemove cesty ukazovaly na nejakou nefunkcni). Tezko muzu radit, Sedmicky (natoz 64b) nemam. Doma se na to podivam a asi bych se ozval. Jinak GUI uz je v priprave...
  • 0

#14 marram

marram

    marram.cz

  • Members
  • PipPipPip
  • 679 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2011 - 21:31

Vyzkouseno na Win7 64 a slapalo to, i bez cele cesty k jave.
  • 0

#15 QuoX

QuoX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2011 - 23:27

mam win7 32 ;-) 64tku nemam :-P
  • 0
Nedělám to pro body, ale proto abych poznal zajímavá místa!!! Čím více takovýchto míst poznám tím lépe!

Garmin Oregon 450 + TOPO Czech 2012 PRO
SE xperia neo + NeonGeo + GDAK
GSAK v 8.x.x.xx

#16 les-coccinelles

les-coccinelles

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 12:51

QuoX: co přesně ti to píše?
  • 0

#17 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 12:57

>>>QuoX<<<S operacnim systemem to nubude mit nic spolecneho, bude chyba nekde v JAVE. Ve svem softiku na coiny ted resim taky takovy problem, kdy to jedna JAVA bere a druha to nepobira....
Chce to vypsat kompletni chybovou hlasku a vyjimku, kterou to vyhodi, pak se s tim da neco teprve delat....

>>>les-coccinelles<<<Zkus mi rict, jak to delas, ze ten soft ma vubec nekolik mega :D Ja si myslim, ze ten muj musi mit z 95% stejne komponenty a ma par kilo... Ale to je jen tak pro zajimavost, jinak super prace :)
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#18 QuoX

QuoX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 16:36

jedine co mi to napise je v prikazove radce pod zadany prikaz: unable to acess jar file gclogger.jar tecka... nic vic...
  • 0
Nedělám to pro body, ale proto abych poznal zajímavá místa!!! Čím více takovýchto míst poznám tím lépe!

Garmin Oregon 450 + TOPO Czech 2012 PRO
SE xperia neo + NeonGeo + GDAK
GSAK v 8.x.x.xx

#19 maaaca

maaaca

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 697 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 17:14

No a zadavas tam celou cestu k tomu jaru? Priklad jak to mam ja:

java -jar F:\geocaching\gclogger.jar


  • 0

#20 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 17:17

maaaca napsal/a:
No a zadavas tam celou cestu k tomu jaru? Priklad jak to mam ja:

java -jar F:\geocaching\gclogger.jar


Pokud jsi v dane slozce, kde mas ten soft, tak cestu zadavat nemusis.
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama