Přejít na obsah


Fotka

Combine 2


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
532 odpovědí na toto téma

#1 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 888 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2011 - 13:05

Vydavam uplne novou verzi Combine. Streva jsou hodne predelany, uzivatelske rozhrani je nove, pouziti uzivatelskych promennych kdekoli, ...

Pri instalaci se automaticky pokusi prevest stare davky do noveho formatu, ale jiz neprevadi (zamerne) davky ulozene do spravce pluginu a na toolbar, to jedno kliknuti si zvladnete udelat rucne sami.

Nova instalace zachovava starou verzi, ta bude plne funkcni. Ale pozor! Dalsi instalace Combine 2 (napr. pri aktualizaci na dalsi opravenou verzi) se v tom pripade opet pokusi prevest stare davky do noveho formatu a ty, ktere byly prevedeny prvni instalaci, budou prepsany (po potvrzeni). Predpokladam tedy, ze vyzkousite novou verzi Combine a starou pak odinstalujete, aby k takovymto potizim nedochazelo.

Prevod davek na novy format neni uplne bezproblemovy a proto mi pripadalo drasticke starou verzi automaticky odinstalovat. Kdyby neco nechodilo, muzete pouzivat starou verzi.

Pro ty, kteri touzi jeste po starem vlakne, tak to je tady.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#2 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 868 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2011 - 13:36

tyyyjo!
  • 0

#3 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 888 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2011 - 17:21

Nasel jsem prvni problem - pri prevodu prikazu VarTest. Pokud test obsahuje text, ve stare verzi je uzavren v uvozovkach (text bez uvozovek je povazovan za jmeno promenne). V nove verzi uvozovky byt nemaji (jmeno promene je uzavreno mezi znaky %), ale pri konverzi uvozovky odstraneny nejsou. Zkontrolujte si to.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#4 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 868 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2011 - 20:00

původní verze: Action_3=@VarTest|ALL|1|=|Int
nová verze:       CMD=VarTest|%ALL%|1|=|Int
A nějak to nefunguje, po stlačení "Ne" se vykoná "Ano" ;)
  • 0
Samsung Galaxy mini II ( Nokia microSDHC 8GB ) + Nokia LD-3W, Pou / Sygic / aDrake / Locus / WhereYouGo
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.

#5 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 888 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 8:42

Problem je v tom, ze se v nekterych pripaden ze stare davky do nove neprenese priznak podmineneho zpracovani u nekterych prikazu. Doplnte si je rucne, prosim. Opravena verze 2.0.0.1 jiz to prevadi spravne.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#6 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 11:47

Tak jsem to ted rozchodil, zkusil si projet svych par Combine, co mam a funguje to zatim dobre. Koukam, ze jsem udelal dobre, nez vysla dalsi verze :-) BTW ta grafika je o 100% uplne nekde jinde, nez to, co bylo predtim (samozrejme k lepsimu)!
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#7 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 888 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 12:30

Stara verze byla moje prvni makro a puvodne to bylo jen pro me a ja mam rad strohy vzhled, kdyby zalezelo na me, je to v prikazove radce :) - pascal jsem temer neznal a jeho pouziti v GG uz vubec (a ucim se doposud) - puvodni ucel byl jen a pouze pro kombinaci nekolika filtru, takze dalsi funkce byly bastleny do puvodniho konceptu a nejak to prerostlo udrzovatelnost, tim spise rozsiritelnost - konec koncu ani samotny GeoGet tenkrat neumoznoval scriptum to, co dnes (staci treba zminit obsluhu ikon na toolbaru, kterou jsem si v predchozi verzi musel tak nejak polovicate spatlat sam) Kazdopadne diky.
  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#8 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 12:45

Naopak, ja dekuji jakozto uzivatel ;)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#9 Sally&eL

Sally&eL

    Sally

  • Members
  • PipPipPip
  • 824 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 13:30

...i já děkuji za novou verzi - u mě upgrade na jedičku
  • 0

#10 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 888 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2011 - 20:55

Upozorneni. Pres veskerou snahu spravne prevadet stare davky do noveho tvaru se vyskytla zavaznejsi chybka. Prikaz, ktery mel byt preveden jako GGT_SUB/ADD se prevede do GGF_SUB a misto GGT_SET se za jistych okolnosti vytvori GGT. Prosim, zkontrolujte si davky, kde tyto prikazu pouzivate. Ja to sice opravim, ale to uz by se vas tykat nemelo, meli byste mit stare Combine odinstalovane.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#11 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 888 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2011 - 11:52

Nova verze - oprava zobrazeni ikony a jmena v pripade dvou velmi podobnych davek - oprava spousteni davky z davky - doplnena prace s registry (v popisu ukazka spousteni POI Loaderu v ) - doplnen refresh seznamu zobrazenych bodu - jeste nejake drobnosti
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#12 vin-lin

vin-lin

    vin-lin

  • Members
  • PipPipPip
  • 592 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2011 - 12:49

Zdravím, mám dotaz: Chtěl bych si v Combinu 2 nastavit tutu skupinu úloh: 1. načíst v dané databázi nenalezené kešky (vím jak na to, filtr) 2. načtené kešky všechny označit (vím jak na to, příkaz) 3. všechny označené kešky nastvait jako nalezené v gg (tady je zakopaný pes - nevím jak na to) 4. tyto kešky (označené viz krok 2) zalogovat na gc.com pomocí makra logyourvisit (vím jak na to, makro) Mohl by mi, prosím, někdo poradit s krokem 3? Zkoušel jsem všechno možné a pořád se nedaří...
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

 

 

Vin - Lin Team


#13 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2011 - 12:56

Predne nevidim uplne presny vyznam toho, proc chces vsechny kesky v databazi oznacit jako nalezene. Ale pravdepodobne vis, co delas. :) Volba 3 nejde provest. Zaprve by GG nevedel jaky ma vyplnit cas a datum, zadruhe na to neexistuje funkce. Jak si to vubec predstavujes? Ze by se te po jedne zeptal? Nebo ze by vsem oznacenym kesim neco pausalne nastavil? At tak ci onak, slo by to resit makrem. Ale to by ho musel nejdriv nekdo napsat - a osobne k tomu nevidim zadny logicky duvod.
  • 0

#14 vin-lin

vin-lin

    vin-lin

  • Members
  • PipPipPip
  • 592 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2011 - 13:08

medwyn_cz napsal/a:
Predne nevidim uplne presny vyznam toho, proc chces vsechny kesky v databazi oznacit jako nalezene. Ale pravdepodobne vis, co delas. :)

Volba 3 nejde provest. Zaprve by GG nevedel jaky ma vyplnit cas a datum, zadruhe na to neexistuje funkce. Jak si to vubec predstavujes? Ze by se te po jedne zeptal? Nebo ze by vsem oznacenym kesim neco pausalne nastavil?

At tak ci onak, slo by to resit makrem. Ale to by ho musel nejdriv nekdo napsat - a osobne k tomu nevidim zadny logicky duvod.


Inu dobrá, tento krok vynechám. Děkuji za info......
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

 

 

Vin - Lin Team


#15 bodlak

bodlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 902 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2011 - 14:09

Vytvořit z označených kešek soubor geocache_visit.txt. Ten upravit k obrazu svému a nacpat do GG a na GC.com
  • 0

#16 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 499 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2011 - 19:01

gord napsal/a:
Nova verze

- doplnen refresh seznamu zobrazenych bodu


No teda! Sotva jsem na to v pátek pomyslil, už je to tady... Ty mi snad koukáš do hlavy nebo co :D

Díky moc!
  • 0

#17 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 868 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2011 - 19:22

Pe_Bo: to ale umi od nejake posledni verze i sam geoget jestli sis nevsim ;)
  • 0

#18 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 499 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2011 - 20:45

mikrom napsal/a:
Pe_Bo: to ale umi od nejake posledni verze i sam geoget jestli sis nevsim ;)


To samozřejmě vím - jenže když to nebylo v Combine jako příkaz, musel bych proto psát separátní script. A to teď nemusím.
  • 0

#19 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 888 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2011 - 9:10

Od te doby, co to umi GG, je to i v Combine, jen to nebylo pusteno ven.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#20 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 444 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2011 - 20:44

Prosím předem o shovívavost se začátečníkem...
přidal jsem do Combine dávky export do Geokuku, ale nefunguje mě tlačítko 'Najít soubor' pro definici výstupního souboru exportu viz http://www.screencast.com/t/c1hoMCgYB
Čekal bych, že se zobrazí obvyklý dialog okno pro výběr adresáře a určení jména exportního souboru, ale ono nic :(
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama