Přejít na obsah


Fotka

Combine 2


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
564 odpovědí na toto téma

#21 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2011 - 8:15

Proverim, opravim. Ale dnes urcite ne.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#22 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2011 - 21:12

Podle svych poznamek jsem toto chybu opravoval a je opravena ve verzi 2.0.1.3 vydane 27.3. Opravdu pouzivas posledni verzi? Pokud ano, napis mi presny postup, pri kterem se ta chyba projevuje. Mne pracuje jak ma (jak ocekavam).
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#23 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 466 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2011 - 22:08

Máš pravdu - já měl verzi Combine o setinku menší, po upgrade na 2.0.1.3 to funguje OK. Ještě bych se zeptal... ve správci pluginů vidím, že mi tam ještě straší Combine v.1.X - to můžu asi beze strachu ;) odinstalovat přes Správce, co?
  • 0

#24 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2011 - 22:22

Urcite ho smaz. Nechava se to tam jen pro pripad chybneho prevodu davek. Pokud vsechno chodi, klidne to odinstaluj pres spravce. Pokud nechodi spravne, nahlasit, zkusim to opravit :)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#25 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 466 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2011 - 23:49

Zvládl jsem definovat Combine dávku pro vygenerování POI, resp GPI souboru (s dávkovým vyvoláním POIloaderu s přepínačem '/silent' ). Chtěl bych ale mít dvě (nebo více) Combine dávek pro generování vícero GPI souborů - je to kvůli odlišení ikon POI. Pokud jsem to ale pochopil, tak POIloaderu nelze vnutit 'input dir' v 'silent' režimu. Vždy akceptuje ten poslední dir vybraný v manuálním režimu. Nebo se pletu? Vyvolává zde někdo POIloader z Combine opakovaně na různé vstupní adresáře? Díky za radu.
  • 0

#26 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2011 - 7:38

V navodu pro Combine jsou ukazkove priklady a je tam i nastveni registru pro tento ucel. POIloader si posledni pouzity zdrojovy adresar nacita z registru, takze kdyz mu to v davce prepises, bude pracovat spravne. Alespon mne to tak funguje :)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#27 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 267 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2011 - 9:08

Mám někde k dispozici funkci pro nastavení tagu nebo si musím napsat jednořádkový skriptík ?
  • 0

#28 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2011 - 9:33

Combine funkce pro praci s TAGy neobsahuje.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#29 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 902 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2011 - 17:19

ToRo61: plus jeste ja treba pustm poiloader a vygeneruju poi.gpi, a pak ho v gps v ramci combine davky prejmenuju na geocaching.gpi, pak muzu treba tase pustit poiloader s jinym inputdirem (to se meni tusim pres registry) a bude tam druhy poi.gpi treba s radarama, zastavkama..
  • 0

#30 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 133 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2011 - 10:08

Ahoj, chvíli jsem hledal, ale nanašel - stále platí, že výsledek importu PQ se před dalším pokračování makra (u mne export POI a gpxgarmin) musí odkliknout? Když dám po importu příkaz "nezobrazovat...", výsledkem je počáteční prázdné GG okno a tím pádem prázdný gps file... Díky
  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#31 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2011 - 10:34

Ono hlavne zalezi na tom, jak je ta davka postavena a co dela resp. co delat ma. Pred import se da zaradit prikaz "Nezobrazit vysledek importu" a pak neni treba nic odklikavat. Muzes si vytvorit filtr, ktery ti zobrazi kese aktualizovane pred hodinou (nebo jinym casem) a ten pricist k prazdnemu seznamu. Pak ti to udela (temer) totez. Ale jak rikam, zalezi na tom ...
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#32 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 133 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2011 - 19:05

Nojo, to mě nenapadlo, jdu to zkusit. Díky
  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#33 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 267 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2011 - 15:04

Programuji v tom skriptík pro dotažení PQ z HTTP a jeho import.
soubor dotáhnu přes wget z jiného serveru a úspěšnost kontroluji DOS/Windowsím příkazem find - v logu hledám zda se dotáhlo nebo ne.
Při druhém použití programu find se mi vždycky vrátí hodnota 1, i když se s logem mezitím nic nedělo a jde o zkopírovaný řádek:

EXE=%GG_SCRIPTDIR%\wGet\wget.exe|http:.... -P %GG_DATADIR%/import -N -o %GG_DATADIR%/wget.log
EXE=C:\WINDOWS\system32\find.exe|"no newer" %GG_DATADIR%/wget.log
CMD=VarRet|v1
CMD=ShowMsgBreak|hodnota v1 %v1%
CMD=VarTest|%v1%|0|=|Int
EXE=C:\WINDOWS\system32\find.exe|"no newer" %GG_DATADIR%/wget.log
CMD=VarRet|v3
CMD=ShowMsgBreak|hodnota v3 %v3%
CMD=VarTest|%v3%|0|=|Int

ten úsek je samozřejmě vyříznutý z delšího kodu a není tedy nutno diskutovat proč je to dvakrát.


2) jaký je rozdíl mezi EXE= a CMD=RunExec / CMD=RunExecNoWait ?
  • 0

#34 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2011 - 22:09

CMD=VarRet|v1
To je asi nepochopeni. To neni navratova hodnota ze spousteneho programu, ale v tomto pripade de facto uspesnost spusteni. Tak ze pokud se program spusti, vzdy to bude vracet 1. Nevim o tom, ze bych mel k dispozici navratovou hodnotu, s kterou se spousteny progam ukoncuje.

Kazdy prikaz spousti pomoci jine funkce RunExec()/RunExecNoWait().

EXE pouziva RunExec() a je pravda, ze je temr shodny s CMD=RunExec. Jen se jinak testuje existence souboru a obsluhuji uvozovky a u RunCmd lze menit spousteny prgram jako parametr. Pri exe je treba prikaz smazat a vytvorit novy. Rekl bych, ze pro uzivatele je to jedno.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#35 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 267 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2011 - 22:25

gord napsal/a:

CMD=VarRet|v1
To je asi nepochopeni. To neni navratova hodnota ze spousteneho programu, ale v tomto pripade de facto uspesnost spusteni. Tak ze pokud se program spusti, vzdy to bude vracet 1. Nevim o tom, ze bych mel k dispozici navratovou hodnotu, s kterou se spousteny progam ukoncuje.


No já bych se tolik nedivil, kdyby to při tom prvním spuštění nevrátilo správnou návratovou hodnotu !

A je podle tebe ještě nějaká jiná možnost jak vrátit stavovou informaci do skritpu ?
  • 0

#36 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2011 - 22:35

Kdyz jsem si s tim tenkrat hral, tak jsem na nic neprisel. Ale treba jsem jen spatne hledal.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#37 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2011 - 7:28

Neni jednodussi to napsat v pascalu a nepatlat se s tim v Combine? Evidentne tomu trochu rozumis, takze combine je spis zesloziteni a ne zjednoduseni...
  • 0

#38 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 267 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2011 - 20:22

medwyn_cz napsal/a:
Neni jednodussi to napsat v pascalu a nepatlat se s tim v Combine? Evidentne tomu trochu rozumis, takze combine je spis zesloziteni a ne zjednoduseni...

Asi jo, kdybych si nastudoval datové struktury a někde nastudoval nebo zkopíroval jak se dělá například import...
Ale tak nějak podvědomně používám i v DOSu/WIN ten unixový styl, že různé blbosti se nejlépe dělají ve shellu .

V podstatě je problém vyřešen, Gord ignoroval z RunExec návratovou hodnotu, malá opravička to řeší.
  • 0

#39 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 267 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2011 - 20:26

gord napsal/a:
Kdyz jsem si s tim tenkrat hral, tak jsem na nic neprisel. Ale treba jsem jen spatne hledal.


Máš tam nedopatření. Manuál píše

function RunExec(Value: string): integer;

Zavolá externí program a vrací jeho návratový kód.


Tys ten návratový kod ignoroval. V příloze je opravená verze (zásahy komentované //JK). Můžeš to prosím zoficiálnit ?

Přiložený soubor (y)

  • Přiložený soubor  cl.zip   8,66K   0 Počet stažení

  • 0

#40 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2011 - 20:29

S tim ignorovanim se to ma tak, ze jsem to udelal jednotne: u vsech funkci, ktere spousteji nelze prebirat navratove hodnoty, tak je neprebiram nikde. Mozna mas pravdu, ze bych ji u toho RunExec mohl vracet. Zamyslim se a treba v nove verzi ...
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama