Přejít na obsah


Fotka

Combine 2


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
564 odpovědí na toto téma

#41 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 267 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2011 - 20:34

gord napsal/a:
S tim ignorovanim se to ma tak, ze jsem to udelal jednotne: u vsech funkci, ktere spousteji nelze prebirat navratove hodnoty, tak je neprebiram nikde. Mozna mas pravdu, ze bych ji u toho RunExec mohl vracet. Zamyslim se a treba v nove verzi ...

máš to tam nachystané
  • 0

#42 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2011 - 22:09

To nebylo treba :) Udelam to trochu jinak, ale diky. Mam tam ted rozdelanych par doplneni, tak az to zase zkompletuju ...
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#43 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2011 - 17:10

Nova verze Combine se tesi na sve pouziti.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#44 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 267 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2011 - 12:03

Je to divné. 1) Když chci opravit příkaz, zobrazí se jen tabulka sbalených skupin - nebo příkazy nelze opravovat ? 2) dvakrát je v ní nadpis Registry. 3) nikde nevidím ShowMsgBreak 4) když po ShowMsgBreak stisknu "Storno" jede klidně dál.
  • 0

#45 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2011 - 12:37

Arne1 napsal/a:
Je to divné.

1) Když chci opravit příkaz, zobrazí se jen tabulka sbalených skupin - nebo příkazy nelze opravovat ?

2) dvakrát je v ní nadpis Registry.

3) nikde nevidím ShowMsgBreak

4) když po ShowMsgBreak stisknu "Storno" jede klidně dál.


1. Dvojklik na sbalene skupine ji rozbali. Je to napsane nad tin seznamem.
2. chybka v CombineCommand.ini souboru. oprava snadna: radek
Separator_7=------ Zobrazeni zpráv --------
oprav na
Separator_8=------ Zobrazeni zpráv --------
(obdobne u nasledujiciho jmena skupiny) nebo pockej.
3. souvisi s 2.
4. tady jsem urcite nic nemenil ani neupravoval. zkontroluju (asi az zitra, driv neni cas)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#46 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2011 - 12:46

Vyzkousel jsem to, mne se po odpovedi na ostazku, zda Pokracovat ve zpracovani a odpovedi Ano nebo Storno, pokracuje. Po odpovedi Ne se zpracovani ukonci. Dle meho je to spravne.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#47 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2011 - 13:45

Tak jak to s tebou a tim MsgBreak je? Jestli mam dat ven opravu toho ini nebo pockat na tebe abych napred hledal zavadu ...
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#48 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 267 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2011 - 14:10

gord napsal/a:
Tak jak to s tebou a tim MsgBreak je? Jestli mam dat ven opravu toho ini nebo pockat na tebe abych napred hledal zavadu ...


Asi blbě pochopil, málo čtu písmenka. Je fakt, že Storno ruší dotaz a tudíž je to jakoby odpověď Ano. Nepřemýšlel jsem o tom .
  • 0

#49 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2011 - 14:32

Je pravda, ze to tlacitko je tam tak trochu zbytecne, navic. Odstranim ho.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#50 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 705 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2011 - 22:58

Ahoj, nainstaloval jsem si Combine 2.0.2.6 do GeoGetu 2.5.12.625 a skript se mi v menu neobjevil. Zjistil jsem, že to hlásí tuto chybu: ~~~ 2.6.2011 23:50:02 D:\GeoGet\data-gasp\script\Combine2\Combine.ggp.pas ~~~ [Chyba] D:\GeoGet\data-gasp\script\Combine2\Combine.lib.pas(62:27): Unknown identifier 'FilenameFromText' Nevíte, prosím, někdo, co s tím? Děkuji.
  • 0

#51 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 519 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2011 - 5:26

mh.mail napsal/a:
Ahoj,
nainstaloval jsem si Combine 2.0.2.6 do GeoGetu 2.5.12.625 a skript se mi v menu neobjevil. Zjistil jsem, že to hlásí tuto chybu:

~~~ 2.6.2011 23:50:02 D:\GeoGet\data-gasp\script\Combine2\Combine.ggp.pas ~~~
[Chyba] D:\GeoGet\data-gasp\script\Combine2\Combine.lib.pas(62:27): Unknown identifier 'FilenameFromText'

Nevíte, prosím, někdo, co s tím? Děkuji.


Ta funkce (FilenameFromText) se nachází v balíčku RelToAbsPath, min. verze 1.2.2. Nainstalum nebo aktualiuzuj tento balíček. Je to divné - instalace Combine by měla RelToAbsPath instalovat automaticky.
  • 0

#52 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 705 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2011 - 6:42

@Pe_Bo: Díky za radu, pomohlo mi to najít příčinu problému. Knihovnu RelToAbsPath jsem sice měl nainstalovanou v poslední verzi, ale v adresáři "distdata\script" se mi nacházela ještě nějaká starší verze knihovny, která se mi při startu Geogetu vždy nakopírovala do adresáře "script" a přebila platnost té nové (a v té starší samozřejmě potřebná funkce chyběla). Stačilo tedy vymazat starou knihovnu z adresáře "distdata\script" a již vše běhá, jak má. Ještě jednou díky.
  • 0

#53 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2011 - 7:56

.. to sis to ale nekdy do toho adresare distdata musel dat ty sam! Ze? ;)
  • 0

#54 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2011 - 9:07

Proboha, co dela v distdata knihovana RelToAbsPath? To je tvuj vlastnorucni pocin nebo je to z GASPu?
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#55 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 902 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2011 - 9:38

gord napsal/a:
Proboha, co dela v distdata knihovana RelToAbsPath? To je tvuj vlastnorucni pocin nebo je to z GASPu?

:D
  • 0

#56 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2011 - 9:42

Ne, v GASP to opravdu v Distdata NENI!
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#57 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 705 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2011 - 11:35

No, rozhodně jsem si to tam nedal sám úmyslně (anebo jsem v té chvíli nebyl svéprávný - rozhodně si na to nepamatuju). Ani nevím, že adresář "distdata" tam je, a nevím, k čemu se používá (ale teď už asi tuším ;)). Jelikož je to původem stará instalace, kterou pouze průběžně aktualizuji, tak nechci pátrat po tom, jakým způsobem se mi tam ta knihovna objevila. Jenom pro zajímavost - je označena jako verze 1.1. Jo a v instalaci GASPu opravdu není, koukal jsem se do posledního staženého zipu.
  • 0

#58 vin-lin

vin-lin

    vin-lin

  • Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2011 - 16:23

Zdravím, mám otázečku: Lze v Combinu udělat udělátko, které by mne z daného seznamu gc kódů odečetlo GC kódy keší, které mám již v geogetu? Respektive mám daný seznam gc kódů (příklad celá ČR). Z tohoto seznamu bych chtěl odstranit ty gc kódy, které mám již v Geogetu naimportované. Předem děkuji za odpověď
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

 

 

Vin - Lin Team


#59 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2011 - 19:02

Combine je plugin pro GeoGet. Jelikoz GeoGet v podstate neumi (s jedinou vyjimkou - API) pracovat s kody kesi, ktere nama nacteny, neumi to ani Combine. K cemu takovou podivnou vec potrebujes? Umel bych to udelat rucne mimo GG: exportovat do ggt seznam vsech kesi, oba seznamy setridit a pak porovnat.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#60 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2011 - 19:16

tak teoreticky by se na to da napsat skriptik, ale cas na to nemam. Postup by byl asi takovyto.... vezmu dva stringlisty a do jednohpo nactu tren soubor s GC kody. Pak prochazim radek po radku ve smycce, a na kazdy nalezeny kod udelat dotaz do databaze. Kdyz se nenajde, tak se ten kod prida do toho druheho stringlistu. A nakonec se ten druhy stringlist zapise do souboru.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama