Do-bby napsal/a:
Maxinoha napsal/a:
Vlastně ne, ten co si dá tu lajnu 1000 tradiček si bude pamatovat jen tu asfaltku po které jel a zastavoval každých 160 metrů a ten druhý si bude pamatovat spoustu různých míst které navštívil z fotoaparátem.
spis 1000 nalezenych stranek na googlu. a 1000 prosezenych hodin doma. ten kdo si chce nahnat body, proc by chodil ven si fotit nejaka mista. vyjede si ty tuni kravin typu zaba, screen plochy a nemusi hnout brvou.
za 1000 odlovenych kesek v powertrailu alespon zaplatil treba potem. a co je na tom. holt si jel cestu buh vi kolik km a nahonil si u toho kesky.
uvidime kolik plnohodnotnych ch bude. zatim jsem nasel jen par a vetsinu z nich uz archivovali
edit: a fotky z challanges se stejne nezobrazuji v tve galerii, tak je to jedno co si tam das...
takze mi prijde cestnejsi potit pot na 50km pro powertrail nez tohle
Naprostý souhlas, jen mi stále nejde do hlavy, proč tedy u nejsou možné nové virtuálky, když toto je asi tak 100x horší. A virtualky nikomu nevadí, sami jsme jich našli dost... a to jsme nachodili spoustu km lesem ... žádná nebyla jen tak ... protože fotka je nutná jak všichni víme.
Prosím udělwej foto na souřadnicích.. jak máš v ruce tvé gps zařízeníčko:ú