Přejít na obsah


Fotka

geoget + dropbox


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
50 odpovědí na toto téma

#21 Parkis

Parkis

    Parkis

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 912 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2011 - 7:48

gord napsal/a:
Ja mam ta makra udelana pro Combine a nemyslim si, ze jsou zavisla na uzivateli. Pokud by zajem, mohu jedat na ararat (az k nim udelam slozity gip :)). Je zajem?

Je! :)
Já se už dlouho chystám něco na to nakódit, ale vždycky když to potřebuju tak se mi do toho nechce a radši stopuju dropbox ručně :)
  • 0

#22 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 316 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2011 - 8:25

Parkis napsal/a:

gord napsal/a:
Ja mam ta makra udelana pro Combine a nemyslim si, ze jsou zavisla na uzivateli. Pokud by zajem, mohu jedat na ararat (az k nim udelam slozity gip :)). Je zajem?

Je! :)
Já se už dlouho chystám něco na to nakódit, ale vždycky když to potřebuju tak se mi do toho nechce a radši stopuju dropbox ručně :)

Tak vyzkousejte tohle. Je to narycho, ale zase to neni nic sloziteho, tak by to mohlo byt dobre. (Predpoklada se standardni instalace Dropboxu do %APPDATA%.)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#23 Parkis

Parkis

    Parkis

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 912 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2011 - 8:29

Vida, to je jednodušší než jsem čekal :) Zkusím večer doma, v práci geoget nemám. Dropbox mám sice jinde, ale to už není problém upravit. Díky moc
  • 0

#24 olda_v

olda_v

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2011 - 9:36

Nemam dropbox na standardnim miste, ale na jinem disku. Da se upravit (zmenit) cesta k adresari s dropboxem?
  • 0

#25 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2011 - 9:40

Je uplne jedno kde mas umisteny adresar s daty. Tady slo o misto instalace exe souboru dropboxu. A protoze se na to instalator ani nepta, tak jsem si celkem jist, ze exe mas v appdata.
  • 0

#26 Parkis

Parkis

    Parkis

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 912 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2011 - 21:14

Tak jsem to musel pro win7 trošku poladit. tskill jsem tu nenašel, takže jsem to upravil na taskkill a navíc dropbox při takovém ukončení jenom zrušil ikonku v tray a proces běžel dál. Takže jsem přídal /F a killim ho natvrdo ;) Snad mu to nebude tak moc vadit. Teď už to chodí jak jsem potřeboval, takže díky!
  • 0

#27 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 316 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2011 - 7:58

Aha, tak ono neni problem to udelat tak, aby to pouzilo tskill nebo taskkill podle toho, ktery existuje. Doplnim to tam behem dne.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#28 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 316 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2011 - 9:43

Tak jsem to upravil pro automatickou volbu tskill/taskkill.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#29 Parkis

Parkis

    Parkis

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 912 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2011 - 9:51

pozor, taskkill má jiné parametry, je potřeba použít
taskkill /IM Dropbox.exe /T /F

  • 0

#30 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 316 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2011 - 11:27

Hm, nezkousel jsem to, na w64 nemam DP. Opravim.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#31 raddino

raddino

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 226 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2013 - 13:36

Trochu oživím staré téma, ale mám dotaz. Mám v PC nainstalovaný GG, ale rád bych ho celý přesunul na Dropbox, abych na něj mohl odkudkoliv + z mobilu/tabletu přístup k .db3 . Předpokládám, že se do DB přesune celá složka s geogetem, ale jak to to s .db3? tedy s soubory, co jsou v C:\Users\Radim\AppData\Roaming\GeoGet ? Poradíte?
  • 0

#32 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 316 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2013 - 13:51

Do Dropboxu musis presunout cely datovy adresar, ne adresar s aplikaci. Tedy adresar s aaplikaci muzes take, ale to je nezajimave, ten muzes mit nainstalovany na kazdem pocitaci jinde a nicemu to nevadi. Jen si dej pozor na to, abys prui spusteni GG nemel zapnuty Dropbox. Zapni ho vzdy az prestanes s GG pracovat.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#33 raddino

raddino

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 226 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2013 - 13:57

Tedy do DB přesunu pouze C:\Users\Radim\AppData\Roaming\GeoGet, v GG si nastavím cestu k .db3 do DB a poté vždy když zapnu ntb, tak počkám, než se DB synchronizuje, vypnu ho, zapnu GG, budu pracovat, pak vypnu GG a zapnu DB. Chápu to správně?
  • 0

#34 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 921 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2013 - 19:06

jo. a na telefonu si jen stahnes aktualni db3 a predhodis ho a:drake
  • 0

#35 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 316 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2013 - 19:27

Doporucil bych pro spusteni GG udelat zastupce a pridal tam parametr -s <stop.ggs>, coz by byl ggs script vytvoreny pomoci Combine, z davky pro ukonceni Dropboxu. Pak se o vypnuti nemusis vubec starat a vypne se automaticky pri startu GG.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#36 Do-bby

Do-bby

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2013 - 20:18

Äsi trochu blby dotaz.. ale preci... 1, uz jsem pochopil, po spusteni dropboxu a natahnuti obsahu do PC vypnout synchronizaci, pustit geoget.... ale jde mi o to... kdyz si pustim geoget takto ja, budu ho mit tri hodiny zaply, behem toho si ho pusti pritelkyne u sebe. ja skoncim, spustim synchronizaci, pritelkyne skonci, pusti synchronizaci a me zmeny se teda vlastne premazou ze? a druhy dotaz ale ten zjednodusim asi je to spis jen na funkci dropboxu.... geoget je ted nahrazen pro predstavu obrazkem.... oba si ho ted nactem do pc... behem pristich par dni ja ho otevru, udelam carku v malovani, sesynchronizuju... pritelkyne ho jen otevre, zavre, neco pohleda, nakopiruje do garmina kesky atd...... po par dnech opet zapne synchronizaci. co se stane?? zustane tam ten muj, ktery jsem kazdy den pridaval carku, nebo se tam nahraje, ten co pritelkyne pred nekolika dny stahla?? nevim zda me nekdo pochopi.. byl by to spis dotaz k pivu :-)
  • 0

#37 pozorjed

pozorjed

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2013 - 20:34

Mám komplet Geoget nainstalovaný v Dropboxu a synchronizaci při zapnutí GG nevypínám, zpoždění je nepatrné. Synchronizaci vypnu až při aktualizaci DB (nové keše, import GPX, ...), to opravdu zdržuje, neustálý upload. A kompletní instalace v dropboxu má pro mě tu výhodu, že opravdu neřeším, na kterém počítači zrovna GG spustím (mám vždy v jedné instanci, tedy nehrozí kolize verzí).
  • 0

#38 Do-bby

Do-bby

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2013 - 20:41

No to tam mam take hozeny cely geoget sakum prdum... ale kdyz se jeden pc odpoji z netu, bude s geogetem pracovat (ze slozky dropbox) a pak se zase pripoji, dojde k nahrani nove databaze ne? co kdyz toto udelaji dva pc?? finalni databaze je ta novejsi bez ohledu na obsahu ne?
  • 0

#39 pozorjed

pozorjed

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2013 - 21:10

to Do-bby: ano, pokud budeš mít v dropboxu novější verzi, bude nahrána a může přepsat aktuální DB v počítači. případnou kolizi poznáš dle souborů, kde v názvu bude přidáno (conflicted).
  • 0

#40 Do-bby

Do-bby

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2013 - 21:21

hmm coz je pak problem, protoze takhle se muze stat klidne i to, ze na jednom pc nebude geoget spusten od nacteni do pc pul roku, pak jednou jo, provedena nekde drobna uprava a nasledne se vse nahraje do dropboxu a veskera pulrocni prace nahravana z druheho pc je v cudu...
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama