Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Nápady na nové typy keší


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
66 odpovědí na toto téma

#21 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 12:42

Já bych třeba osobně zavedla jiné značení pro bonusovky sérií, protože na nich neshledávám nic "mysteriózního". Kdyžtak už spíš připomínají multinu se stagemi v jednotlivých keších než mysterku. Občas se vyskytnu krátkodobě v nějaké vzdálené lokalitě a odlovím tam pár tradiček, na otazníky vůbec ani nekoukám, a v listingu ani v samotné keši si často si ani nevšimnu, že v těch tradičkách je někde schované nějaké bonusové číslo a mohla bych mít tedy ještě jednu navíc. A samozřejmě bych brala i jinou ikonku u challenge, kvůli statistikám by se pro mě za mě klidně dál mohla brát jako mystery, to konec konců i ty bonusovky,to už je fuk, ale mohlo by se to odlišit na mapě. Třeba zelený otazníček pro bonusovky sérií, červený pro challenge a modrý pro "luštící" mysterky.
  • 0

#22 Modrak

Modrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 12:52

PaWcz napsal/a:

Modrak napsal/a:
Zmenis typ u existujicich kesi. Tedy rozbijes statistiky. Rozbijes napriklad prave plneni podminek nekterych challengi, ktere jsou zrovna na tom postavene. (...) Kdyz si predstavim ze treba bych plnil challenge na 100 mysterek v rade (nebo snad 30, ted nevi, ale existujou takovy), mel uz jsem skoro hotovo a najednou mi nekdo z odlovenyho otazniku udelal ex post neco jinyho a mohl bych zacit znovu, tak to bych teda moc radost nemel.


Tenhle problém ale nevznikne případným zavedením nových typů keší, ten už tu dávno je - když se owner rozhodne. po posvěcení rewírníkem přidá k tradičce stage a učiní z ní multinku nebo když u mysterky zruší šifrování a změní ji v tradičku, máš stejný problém. A to vůbec nemluvím o změnách v hodnocení obtížnosti a terénu, které jsou ještě častější a komplikují plnění challenge 81.

Jenže prvotní účel typů keší, atributů a terénního rankingu je v tom, aby lovec věděl, na co se má připravit. Statistická kouzla jsou vedlejší. Rozumný autor challenge stejně nebude mít problém uznat odlov cache, na níž došlo ke změně typu (kdy k ní došlo většinou snadno pozná podle logu reviewera). A kdo si potrpí na pünktlich statistiky, ten to stejně řeší uzamčením záznamů v GeoGetu, MoziGu nebo GSAKu.

Kdyby vznikly nové typy keší, jež by zpřesnily prvotní informaci pro lovce, bude to pro obyčejného kačera spíš přínos než komplikace. Kdo rád louská rébusy, bude hned vědět, že se mu mezi otazníky nepletou výzvy a mutlimysterky - a naopak.


Jasne ze je, ale jde i o kvantitu. To co je dnes vyjimecna vec ktera se stane obcas a soudnej owner se ji vyhejba, tak by se udelalo hromadne ve velkym a postihlo to kdovi co. Nenech se mejlit ze tech challengi je u nas jen par a zdanlive o nic nejde. Vedle v Nemecku jich jsou stovky.

Jinak co se tyka statistik, tak statistika je jen jedna - ta co ma GS na webu. Ze si nekdo dela vlastni a lockne si tam stary data je sice hezky a ze svyho pohledu ma pravdu ze on odlovil kes treba jako T5 a nezajima ho ze ji pak owner prendal na zem, ale takovy statistiky jsou na prd, kdyz umoznuji ruznou interpretaci. To ze obcas nektery owner vnese do veci takovou zmenou chaos snad nemuze byt povazovano za duvod nebo ospravedlneni proc toto udelat hromadne ve velkem. A to presto ze sam bych zrovna tu jinou kategorii pro challenge uvital, ale je otazka zda pozitiva by skutecne byly o tolik vetsi nez negativni dopady, aby to stalo za to. A u te kategorie mezi multinou a mysterkou co se ji nekteri dozaduji uz je to uplne absurdni. Vzdy bude neco na hrane a vzdy bychom mohli dale kategorie pulit at uz jich je kolik chce. Totez je mezi mysterkou a tradickou - takove ty tradicky co jsou na souradnicich, ale musis umet pixlu otevrit, tak je to hned mysterka. To bys hned mohl zavadet dalsi kategorii.

Je otazka zda skutecne delat honibodum ten luxus aby si to mohli na prvni pohled vyselektovat ad absurdum podle ikonek, nebo to nechat jak to je a chtit po nich aby si precetli listing. Mozna je to moc troufale, ale ja bych skoro byl pro to precteni listingu. Sam ho kolikrat neprectu a mam pak problem, ale nenapadlo by me kvuli vlastni lenosti vyzadovat dalsi ikonky :)
  • 0

#23 Modrak

Modrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 12:55

Jacka_dominikanka napsal/a:
A samozřejmě bych brala i jinou ikonku u challenge, kvůli statistikám by se pro mě za mě klidně dál mohla brát jako mystery, to konec konců i ty bonusovky,to už je fuk, ale mohlo by se to odlišit na mapě. Třeba zelený otazníček pro bonusovky sérií, červený pro challenge a modrý pro "luštící" mysterky.


Tak tohle mi prijde jako zajimavej napad - mit vic ikonek k jednomu typu kesi a tim to rozlisit, aniz by t zlikvidovalo existujici struktury.

Nicmene jak uz tady padlo je to akademicka diskuze, co my si myslime nikoho nezajima a navic i kdyby zajimalo, stejne bychom se nedohodli jak to chceme B)
  • 0

#24 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 452 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 13:06

hmm...vzpomeňte si, jak to dopadlo, když kačeři chtěli na GS vrátit virtuálky...:(
  • 0

#25 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 13:50

Modrak napsal/a:
Je otazka zda skutecne delat honibodum ten luxus aby si to mohli na prvni pohled vyselektovat ad absurdum podle ikonek...

Sorry, ale co je tohle za argument? A kdo je to vlastně „honibod“? Jseš to ty, který máš průměrně 3.23 nálezů za (každý) den, nebo někdo, kdo má ještě víc?
Proč má spousta lidí tendenci se vymezovat vůči nějaké skupině? Radši luštění normálním kačerům natolik zkomplikujeme, až kolikrát odlov znemožníme, jen aby náhodou tu kešku nedejbože neodlovilo pár lidí nepoctivě, radši upřeme normálním kačerům lepší orientaci v keších, jen abychom to náhodou jiné skupině neulehčili! Není to absurdní?
Na „honibody“, ať už si pod tím pojmem představuje kdokoli cokoli, házím zvysoka bobek, statistiky si dělám hlavně pro sebe a ne abych se pomocí nich poměřoval s ostatními, takže mi nevadí, jestli je v nich nějaké procento nepřesnosti. Do listingů se taky koukám (neříkám, že je všechny poctivě čtu od a do zet, ale to je taky jen a pouze můj boj), ovšem určité zlepšení v rozlišování jednotlivých typů či podtypů keší bych uvítal.

PaWcz napsal/a:
Jenže prvotní účel typů keší, atributů a terénního rankingu je v tom, aby lovec věděl, na co se má připravit. Statistická kouzla jsou vedlejší.

Naprosto souhlasím. Že to někteří používají jako další nástavec na svoje ego (nechtěl jsem být vulgární), to je jen jejich věc.

Modrak napsal/a:
Mozna je to moc troufale, ale ja bych skoro byl pro to precteni listingu. Sam ho kolikrat neprectu a mam pak problem, ale nenapadlo by me kvuli vlastni lenosti vyzadovat dalsi ikonky :)

Pak by ale bylo na místě zrušit veškeré typy keší, všechny atributy i označení D/T, protože to všechno si přece může každý přečíst v listingu a proč by tedy kačeři měli kvůli své lenosti vyžadovat nějaké další rozlišování?
  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#26 Trhac

Trhac

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 13:59

honny napsal/a:
Mohli by nechat jen geocache, tj. zrušit earth-. A bylo by to ideální.

Ano, pro mne je keš zkrátka krabička + logbook. Co nad to jest, je od Zlého… Jinak bych odlišil challenge od mysterek, protože jde o jinou kategorii a všem těm různým power-trailům, smajlíkům, kosočtvercům a spirálkám bych také věnoval vlastní ikonku - sériové keše. Aspoň by se na první pohled v mapě odlišily od tradičních tradiček.
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…


#27 Alf Gang

Alf Gang

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 864 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 14:29

Jacka_dominikanka napsal/a:
Třeba zelený otazníček pro bonusovky sérií, červený pro challenge a modrý pro "luštící" mysterky.

Tohle by se mi taky líbilo. ;)
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#28 PaWcz

PaWcz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 317 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 14:36

mh.mail napsal/a:
A kdo je to vlastně „honibod“?


<OT>Honící keše jsou většinou mikra v pankejtu, takže honibod je ten, kdo má víc odlovených mikrošek, nežli pixel formátu small, regular nebo large ;)</OT>
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek


#29 Modrak

Modrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 14:40

mh.mail napsal/a:
Pak by ale bylo na místě zrušit veškeré typy keší, všechny atributy i označení D/T, protože to všechno si přece může každý přečíst v listingu a proč by tedy kačeři měli kvůli své lenosti vyžadovat nějaké další rozlišování?


To je zase diskuze. Takze ono nemuze bejt informaci tolik kolik jich zrovna je. Kdyz jich nema bejt vic, znamena to ze nemaj bejt zadny? Zajimava dedukce. To je stejne blbej argument jako kdybych rikal ze kdyz budes mit dostatecny mnozstvi atributu, pokrejou vsechno a kes nebude muset mit listing ve forme textu.

A co v tomto kontextu myslim slovem honibod jsem jasne definoval prave proto ze jsem cekal ze se toho nekdo chytne. Napsal jsem jasne ze tim myslim cloveka co si kvuli honbe za kesi ani nestaci precist listing. Zaroven jsem taky jasne napsal ze se mi to nekdy (vlastne dost casto) taky stane a ze to nepovazuji za spravne a uz vubec ne za duvod pridelavat mi kvuli tomu dalsi atributy. Takze tezko tvrdit ze se vuci nekomu vymezuju, kdyz jsem se do ty kategorie castecne sam zaradil. S poctem odlovenych kesi za den tohle vubec nijak nesouvisi. Ale to bys musel precist a pochopit co jsem se pokusil napsat a ne jen reagovat na jedno slovo z textu.

A co je to normalni kacer je taky otazka. Muze to bejt treba mamina s detma co jsem tuhle potkal. Mela s sebou na papire vytisteny listingy a pekne chodili po lese a hledali. Nepochybuju ze vedela co v tech listingach je napsany. Slo jim to ztuha, ale v zadnym pripade by jim vic atributu zivot nijak neusnadnilo, spis by je to jeste vic zmatlo. Kdo je normalni kacer bych si troufal definovat jeste mene, nez kdo je honibod. Jedine snad bych k tomu byl schopen rict ze sebe za normalniho nepovazuju, to je asi tak vsechno:)
  • 0

#30 Mira_B

Mira_B

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 15:50

Smrk napsal/a:
Mě by se ještě líbila zvláštní ikonka pro challenge keše.


Tak pod toto se milerad podepisi!
Ano "Challange cache" jako samostatny druh.
  • 0

#31 Dan-Sam

Dan-Sam

    Cestovatel a turista

  • Members
  • PipPipPip
  • 806 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 15:58

A mě by úplně stačilo Adventure Maze, APE a Block Party v Evropě :) To bych byl mnohem spokojenější než kdyby mi vydali třeba 10 nových typů B)
  • 0

#32 KRON family

KRON family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 292 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 16:21

Takže jste si odpověděli, mno :D. Ikonka pro challenge keše se tam už párkrát probrala ztroskotalo to právě na tom, že takových keší jednak už je (a právě to měnění neměnění)...
  • 0

#33 evidlo

evidlo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 16:45

PaWcz napsal/a:

mh.mail napsal/a:
A kdo je to vlastně „honibod“?


<OT>Honící keše jsou většinou mikra v pankejtu, takže honibod je ten, kdo má víc odlovených mikrošek, nežli pixel formátu small, regular nebo large ;)</OT>


Tak podle velikosti bych to nebrala, v Praze je většina keší micro, a někde je ten bod sakra zaslouženej a tvrdě vydělanej.
  • 0

#34 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 17:29

PaWcz napsal/a:

mh.mail napsal/a:
A kdo je to vlastně „honibod“?


<OT>Honící keše jsou většinou mikra v pankejtu, takže honibod je ten, kdo má víc odlovených mikrošek, nežli pixel formátu small, regular nebo large ;)</OT>

Abych tomu správně rozuměl, honibod je tedy ten, u něhož
SUMA(mikro) > SUMA(small) + SUMA(regular) + SUMA(large)
anebo
SUMA(mikro) > SUMA(small) OR SUMA(mikro) > SUMA(regular) OR SUMA(mikro) > SUMA(large)
anebo spíš
SUMA(mikro) > SUMA(small) AND SUMA(mikro) > SUMA(regular) AND SUMA(mikro) > SUMA(large)
?
To je totiž podstatné, protože podle první definice honibod nejsem, podle třetí honibod jsem a podle druhé jsou honibodi prakticky všichni, protože jen málokomu se podaří udržet SUMA(mikro) <= SUMA(large).

A co keše typu "Other"? Ty se nepočítají vůbec?
;);););)
  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#35 Modrak

Modrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 17:42

evidlo napsal/a:

PaWcz napsal/a:

mh.mail napsal/a:
A kdo je to vlastně „honibod“?


<OT>Honící keše jsou většinou mikra v pankejtu, takže honibod je ten, kdo má víc odlovených mikrošek, nežli pixel formátu small, regular nebo large ;)</OT>


Tak podle velikosti bych to nebrala, v Praze je většina keší micro, a někde je ten bod sakra zaslouženej a tvrdě vydělanej.


Omyl. Aktualne je v Praze 890x small a jen 721x micro. Takze kdyz vysbiras celou Prahu, nebudes honibod :)

Nahodou tahle definice vubec neni spatna a sam to v podstate takhle posuzuju. Na prevahu mikro te stahnou jednak klasicky powertraily s filmovkama ve skarpe a pak taky snadny drajvky u silnic. Naopak i ty slusnejsi obrazce (jako Kapr a podobne co uz nejsou jen body zadarmo) obvykle nemivaj schranky mikro a statistiku z tohodle pohledu nezhorsej. Pro ucely tyhle diskuze jsem honiboda sice definoval jinak, ale v obecne rovine se s timhle kriteriem v podstate ztotoznuju, i kdyz na prvni pohled vypada smesne. Ale na prvni pohled takhle oddelis ty co maj pulku bodu z powertrailu u silnice, bez ohledu na to jestli jich maj 500 nebo 5000.

Co se tyka presny definice tak ja osobne uvazuju jen pomer SUMA(mikro) > SUMA(small), v prvnim priblizeni to staci. A muze si nekdo lustrovat ze mam pres 3 nalezy za den, ale o tom to az tak neni, to je jen hodne povrchni pohled na vec. Tedy z meho pohledu, samozrejme kazdy to muze videt jinak ;)
  • 0

#36 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 18:10

Modrak napsal/a:
Co se tyka presny definice tak ja osobne uvazuju jen pomer SUMA(mikro) > SUMA(small), v prvnim priblizeni to staci.

Tak v tom případě jsem tedy honibod (a je vidět, že ty to máš taky jen tak tak). A víš ty co? Je mi to u kloaky. Lovím si, co chci, co mě baví a na co mám v danou chvíli čas a náladu a rozhodně se z toho nehodlám nikomu zpovídat.
A tak jsme se, jako už je to tady na fóru poměrně pravidlem, dostali od debaty nad tím, proč by někdo chtěl rušit některé typy keší, které se mu nelíbí, zase k oblíbeným bodům. Je vidět, že geocaching je pro některé opravdu mistrovství světa a pořád mají tendenci se porovnávat a snahu určovat „kvalitu bodu“, aby si dokázali, že oni jsou „lepší kačeři“. Tuhle hru já nehraju.
  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#37 zvedavkanocni

zvedavkanocni

    recesistka

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 18:39

Docela se mi líbí Jacky návrh na barevné otazníky, to bych brala. S názorem Modráka na počet mikro/small nesouhlasím - svoje statistiky sice moc nesleduji, ale po delší době jsem se podívala někdy před dvěma týdny a byla překvapená, kolik právě mikro mi přibylo ! Když jsem se nad tím zamyslela, protože se pohybuji rozhodně víc v terénu než ve městě, došlo mi to - na řadě míst je mikro i tam, kde by mohla být větší keš ( napadá mě příklad od jedné vesnice u Strakonic ). Určitě všichni známe krabičky u posezení se stříškou nebo mapových tabulí - takže keší najdu pár po několika km, ale bohužel část z nich jsou v uvedené velikosti. PS: třeba Vlečku jsem nelovila, dala jsem přednost Abecedě.
  • 0

#38 Novom

Novom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 611 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 19:14

Mně osobně vadí přesně to, že kvůli jednoduchému úkolu v terénu musí být keš automaticky mysterka. Sice jsem to začal řešit tak, že z keší dělám letterboxy a budu v tom pokračovat nejspíš i nadále, ale je to jen zakrývání toho, že se jedná o luštící multinky. Mystery keš je prostě taková, kdy člověk musí hodiny sedět u počítače a zkoumat, jestli se Arnoštek narodil v úterý nebo v květnu. Stejně tak tradičky, které nejsou jen pohozené krabice v křoví, ale mají nějakou myšlenku a člověk si musí dát práci s otevřením, ačkoliv drží krabici v ruce, jsou podle dnešních pravidel naprosto nelogicky mysterky.
  • 0

#39 ELBUR

ELBUR

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 20:32

Připojuji se s jedním malým návrhem. Velmi by se mi líbilo, kdyby svoji zvláštní kategorii a tím i zvláštní ikonu na mapě měly tzv. power-trailové cache. Důvod? Už teď a do budoucna určitě ještě více tyto cache znehodnocují PocketQuery. Zkuste si udělat PQ třeba v Maďarsku nebo v některých oblastech Německa a zjistíte, že Vám power-trailové cache snižují plochu PQ až o třetinu, ojediněle i o víc. Je to trend a do budoucna to bude, myslím, ještě horší. Mě osobně třeba mrzí, když mi kvůli změti ikon nějakého power-trailu unikne na mapě zajímavá cache s dobrým listingem, která se mezi tím plevelem ocitla náhodou. A zároveň ctitele power-trailů musí naštvat, když je v jejich letu zdrží nějaká divná cache s dlouhým listingem, která se jim omylem připletla do cesty. Power-trailové cache by bylo možno od ostatních cachí poměrně snadno odlišit. Každý power-trail totiž splňuje alespoň tři ze čtyř podmínek: 1. Vytváří linii, obrazec či změť více cachí. 2. Všechny cache v power-trailu mají stejný název, lišící se pouze číslem. 3. Listing všech cachí power-trailu je minimálně z 90% stejný a nemá žádnou informační (vlastivědnou) hodnotu. 4. Každý nálezce se v celém power-trailu loguje minimálně z 90% stále stejným unifikovaným logem. Je mi jasné, že existenci power-trailových cachí nelze zabránit, samostatnou kategorii by snad ale mohly mít.
  • 0

#40 Modrak

Modrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 22:34

zvedavkanocni napsal/a:
S názorem Modráka na počet mikro/small nesouhlasím - svoje statistiky sice moc nesleduji, ale po delší době jsem se podívala někdy před dvěma týdny a byla překvapená, kolik právě mikro mi přibylo ! Když jsem se nad tím zamyslela, protože se pohybuji rozhodně víc v terénu než ve městě, došlo mi to - na řadě míst je mikro i tam, kde by mohla být větší keš ( napadá mě příklad od jedné vesnice u Strakonic ). Určitě všichni známe krabičky u posezení se stříškou nebo mapových tabulí - takže keší najdu pár po několika km, ale bohužel část z nich jsou v uvedené velikosti.
PS: třeba Vlečku jsem nelovila, dala jsem přednost Abecedě.


S cim proboha nesouhlasis? Ze je v Praze vis small nez mikro? S mym nazorem sice nemusis souhlasit, ale je podlozen tvrdymi daty. Muzes si ty PQ klidne udelat, jestli mi neveris. Nejen ze dokonce i v Praze je vic small nez mikro, ale samozrejme o to vic to plati mimo Prahu. Namatkou jsem zkusil KV kraj - hodi to 275 mikro a 479 small. A kdyz si stezujes na Strakonice, tak tedy JC kraj 375 mikro, ale small je vic nez 1000, ze to jeden PQ ani nepobere vsechno. Tedy nekolikanasobne vic.

Realita je takova jak pises - ty mikro jsou na tech relativne snadno dostupnejch mistech - jak zminujes ty lavicky atd, najdes jich za den hafo aniz se sponujes, jen na vejlete seberes cestou nejmensiho odporu co je kolem. Poradny kese naopak v prirode mikro nemivaj, (ve meste mnohdy jo), protoze kdyz uz si owner da s kesi tu praci ze za neco stoji, obvykle udela i poradnou pixlu. Jenze to jsou casto kese co zaberou treba nekolik hodin nebo celej den, nebo vyzadujou nejaky nestandartni usili a neodlovej se tak nejak samy od sebe. Takze vetsina kaceru je ignoruje a sbiraj ty snadny, kde maj bod na lavicce kolem ktery stejne jdou. Snadny kese maj za rok stovky nalezu, ty poradny jen desitky, casto dokonce jen jednotky. Zato mivaj poradnou pixlu a treba vyssi teren nebo obtiznost. Takovejch kesi je spousta a ze na ne lidi nechodej neni chyba tech kesi.

Samozrejme kazdy at si lovi co chce, nakonec muze si vybrat, at uz podle atributu, podle udelenejch FP atd, nakonec i podle velikosti krabice. Ale kesi velikosti mikro fakt neni vetsina, prestoze mnohdy ve statistice kaceru prevazuji.

Takze je to jak v tom videu, kdyz budes chodit s Kapsou na cundr, nebudou prevazovat mikra, ale smallky. Ale najdes jich holt min s vynalozenim vetsiho usili. Pokud ale ma nekdo odlovenejch vetsinu mikro, je to tim ze si takovy sam vybral protoze se posbiraj snaz, a ne tim ze by jich bylo vic.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama