Přejít na obsah


Fotka

POI Loader havaruje na exportovanych datech

geoget garmin

Nejlepší odpověď HaLuMa , 05 listopad 2013 - 8:38

Tak v dodanem GPXku jsem nasel u kese GC30HRE v listingu znak s kodem 0x18. Na tom se muze POI Loader opravnene vztekat.

Přejít na celý příspěvek


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
67 odpovědí na toto téma

#61 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 452 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2015 - 18:23

Někdo výše psal o půl milionu keší bez problému. Ani ostatním to problémy nedělá. A u mě, ITlamy je málo paměti...? Měl jsem za to, že GG generuje ta data pro GPIgen (a POILoader) vhodným způsobem.

to jo, ale exportoval jsem to přes POI etrex, to je hodně ořezaný, bez listingu


  • 0

#62 vitablondak

vitablondak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2015 - 18:32

V tom pripade mne ta data zajimaji, abych si to zkusil.

 

Staci ta slozka GC, ve ktere to pada.

Poslal jsem ti odkaz do SZ. 

Moc díky.


  • 0

#63 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 520 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2015 - 22:10

Opravdu to pada na nedostatku pameti. Proste to uz nedokazalo najit dostatecne velky volny souvisly blok. (To nastane mnohem driv, nez se zaplni uplne cela pamet, takze se to pohledem na volnou pamet nepozna!)

 

Zkusil jsem v kritickem miste provest nekolik uspornych opatreni, a tak se zrodila verze 1.1.1.

Krom te optimalizace tam nejsou zadne jine zmeny. Vedlejsim efektem by melo byt dalsi zrychleni... ^_^


  • 2

#64 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2015 - 22:17

Co přidat parametr s přepínačem, který by umožnil optimalizaci vypnout nebo zjednodušit? Jak moc je vlastně ta optimalizace GPI nutná...?!?


  • 0

#65 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 520 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2015 - 22:23

Ano, je nutna! Vliv na vykon GPSky je primo propastny.

Bez ni jsem si z O600 vyrobil neco, co bylo jeste nekolikrat pomalejsi nez etrex30.

(A mam diky tomu mam i podezreni, ze problemy s vykonem etrex30 od urcitych firmware souvisi prave s POI...)


  • 0

#66 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 520 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2015 - 22:31

... a muzes si to i vyzkouset.

V Gpigen.ini staci zmenit hodnotu MaxRegion na nejake hodne velke cislo. Tim nedojde k vhodnemu rozdeleni bodu do jednotlivych regionu, a zacnou se v rybnicku Brcalnicku dit podivuhodne veci. ;)


  • 0

#67 vitablondak

vitablondak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2015 - 21:10

Moc díky za snahu a pomoc s GPIgen. Hlavně kiReGPS a Halumovi.  Už mi to běží a vše v pořádku.


  • 0

#68 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 674 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2022 - 18:22

Tak jsem po dlouhé době zase narazil na chybu Out od memory, ale po chvilce pokusničení jsem si všiml novější verze gpigen a problém je vyřešen :-)

 

Velikost výsledného souboru je 431 MB.


  • 1

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget, garmin

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama