Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Personal Cache Notes

premium

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
17 odpovědí na toto téma

#1 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 547 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2014 - 17:43

Kdysi jsem byl PM a do Personal Cache Notes jsem si psal své různé poznámky, postřehy, odkazy a řešení dotyčné keše. Pak jsem si už členství neobnovil a o tyto poznámky jsem jakoby přišel. Nyní jsem dostal 30-days Free Premium Membership Trial a ptám se tudíž, jak se dají tyto schované Personal Cache Notes z keší stáhnout (PQ?) třeba do GG nebo GSAKu a prohlédnout/schovat si je?


  • 0

HW: Xiaomi Redmi Note 4 _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818

SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ Geooh Live _ GCDroid _ GDAK _ GCC _ Go(x)°


#2 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2014 - 17:56

U GG stahnes plnej listing kesi a poznamka se ti ulozi do tagu cachenote...

 

Jestli se to uklada i do PQ bohuzel netusim.


  • 0

#3 Stepan_M

Stepan_M

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2014 - 17:57

Do GG se Personal Cache Notes importují to TAGU cachenote.


  • 0

#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 006 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2014 - 18:36

V PQ tyhle veci vubec nejsou.


  • 0

#5 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 547 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2014 - 18:50

HaLuMa: Hmmm, to jsem si myslel :-(


  • 0

HW: Xiaomi Redmi Note 4 _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818

SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ Geooh Live _ GCDroid _ GDAK _ GCC _ Go(x)°


#6 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 261 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2014 - 18:56

Kdysi jsem byl PM ...Pak jsem si už členství neobnovil ... Nyní jsem dostal 30-days Free Premium Membership Trial ...

a není to náhodou tak, že 30 d. trial funguje jen tomu, co ještě nikdy PM nebyl?


  • 0

#7 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2014 - 19:03

Ono zalezi jakej trial to je. Ten z Mazu to tak ma, ale mam pocit, ez treba ty od Garminu podmineny nebyly. Ale tim uz se dostavame do OT...


  • 0

#8 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 547 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2014 - 19:22

Mám ho z Mazu. Nějaké PCN, na které se pamatuji, se mi nyní skutečně zobrazují. Ale potřeboval bych nejlépe všecky, co jsem si kdy uložil. A ty si všecky holt nepamatuju. Jak psal HaLuMa, tak přes PQ to zřejmě nepůjde. Existuje nějaký nedokumentovaný příkaz nebo volba?


  • 0

HW: Xiaomi Redmi Note 4 _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818

SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ Geooh Live _ GCDroid _ GDAK _ GCC _ Go(x)°


#9 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 349 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2014 - 21:23

Kdyz v GeoGetu stahnes potrebne kese pres GC/Live, melo by se to objevit v tagu. To je legalni cesta.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#10 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 547 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2014 - 0:38

Gord: to je asi ono - přes GC Live do GG. To mě nenapadlo, že to GG umí. A de facto i ostatní programy spolupracující s API. I když c:geo PCN taky natáhne. Zkusím to. Díky.


  • 0

HW: Xiaomi Redmi Note 4 _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818

SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ Geooh Live _ GCDroid _ GDAK _ GCC _ Go(x)°


#11 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 547 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2014 - 12:04

Gord: jak se jmenuje ten tag pro PCN? Resp. jak ho mám pojmenovat, aby se mi natáhly PCN z GC.com?


  • 0

HW: Xiaomi Redmi Note 4 _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818

SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ Geooh Live _ GCDroid _ GDAK _ GCC _ Go(x)°


#12 Stepan_M

Stepan_M

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2014 - 12:05

Ty by se měly natáhnout automaticky do tagu cachenote (vše automaticky, nic jsem nevytvářel).


  • 0

#13 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 547 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2014 - 15:14

A kde na mě v tom GG ten tag jukne, že ho uvidím? Stahuju si dokola jednu keš, která má PCN vyplněné a nikde to nevidím.


  • 0

HW: Xiaomi Redmi Note 4 _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818

SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ Geooh Live _ GCDroid _ GDAK _ GCC _ Go(x)°


#14 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 006 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2014 - 15:16

V tagu.. takze bud si ukazes tagy, nebo je to i na zacatku kazdeho listingu. (dvojklik na kesi v seznamu...)


  • 0

#15 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 547 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2014 - 15:31

Tak se mi to konečně podařilo. Při dvojkliku na dané keši je Cachenote vidět. Obyčejná funkce "Geojarry - Keše ..." mi to nestáhne, musím použít funkci "Aktualizovat kešky...." a zadat "Plný listing". Chtěl jsem si definovat sloupec pro zobrazení PCN  v gridu v editoru sloupců, ale přidat sloupec nelze a při výběru sloupce "Vlastní" nemůžu vybrat "Kategorii tagů". Kde si to můžu nadefinovat?


  • 0

HW: Xiaomi Redmi Note 4 _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818

SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ Geooh Live _ GCDroid _ GDAK _ GCC _ Go(x)°


#16 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2014 - 16:01

Nevybiras sloupce Vlastni, ale sloupec Kategorie tagu. Je hned na zacatku toho seznamu. Pak to pujde.


  • 0

#17 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 006 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2014 - 16:04

pridat sloupec jde, ale pro zobrazeni kategorie tagu to musi byt sloupec typu "kategorie tagu". Pochopitelnejsi nazev mne ale fakt uz nenapada. :unsure:


  • 0

#18 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 547 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2014 - 16:17

OK. Je to tam. Perfektní. Tímto vlákno končím. Děkuji HaLuMovi a všem ostatním za rady. :)  :)  :)


  • 0

HW: Xiaomi Redmi Note 4 _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818

SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ Geooh Live _ GCDroid _ GDAK _ GCC _ Go(x)°






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:premium

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama