Ahoj,
z geocaching.com mě od začátku tohoto měsíce přišela už druhá nabídka s kódem na 25% slevu na PM. Nevíte někdo, jestli je tato sleva nějak časově omezená? Nikde jsem nic nenašla.
Díky za odpověď.
Publikováno 23 únor 2019 - 18:03
Ahoj,
z geocaching.com mě od začátku tohoto měsíce přišela už druhá nabídka s kódem na 25% slevu na PM. Nevíte někdo, jestli je tato sleva nějak časově omezená? Nikde jsem nic nenašla.
Díky za odpověď.
Publikováno 23 únor 2019 - 18:25
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 23 únor 2019 - 20:00
Tak nevím, ale řakla bych, že je to kód na 25% slevu. Členství nemám ani tříměsíční ani roční.
There are 467 Premium-only geocaches near you!
Find exclusive geocaches hidden for Premium members by Premium members. Upgrade and save 25% off Premium when you enter this code at checkout:
Publikováno 23 únor 2019 - 21:40
Publikováno 23 únor 2019 - 21:50
Známému taky přišla sleva na PM. Nechal si propadnou PM, nějaký měsíc byl jen BM a teď se ozval GS se slevou ... lákají nové platící kačery na slevy.
Bohužel pro nás co si to prodlužujeme automaticky nebo aktivním ownerům, kteří spoluvytvářejí hru, žádná sleva není
Publikováno 25 únor 2019 - 22:54
Já jsem si nechala loni vypršet členství asi na 2 měsíce, a žádná nabídka se slevou nepřišla .
Pak jsem to vzdala, když jsem potřebovala PQ na dovolenou.
Publikováno 26 únor 2019 - 8:12
Dva roky měli poloviční slevu (kolem března či dubna). Tak jsem si loni taky chvíli nechal PM propadnout - a prd. Říkal jsem si, že třeba ušetřím. No, ušetřil jsem, pár měsíců jsem PM nepotřeboval:-)
A letos teď tahleta sleva 25% pro ty, co nemají PM členství o něco dříve tak, aby ti, co ho už mají to nemohli použít...
Publikováno 26 únor 2019 - 10:00
Presne tak, platim si clenstvo 4 roky a ziadnu zlavu som nedostal. Trosku nefer, ved aj mobilni operatori davaju zlavy pre verných zakaznikov. Ale kedze geocaching je da sa povedat ´´monopol´´ tak oni uz o platiacich s niekym bojovat nemusia. Skor bojuju aby ziskali novych.
Publikováno 26 únor 2019 - 13:53
Presne tak, platim si clenstvo 4 roky a ziadnu zlavu som nedostal. Trosku nefer, ved aj mobilni operatori davaju zlavy pre verných zakaznikov. Ale kedze geocaching je da sa povedat ´´monopol´´ tak oni uz o platiacich s niekym bojovat nemusia. Skor bojuju aby ziskali novych.
To jsem nejak nezaznamenal. Naopak, pokud chces odesit, muzes si vyhadat slevu. Stalemu zakaznikovi se zadna sleva nedava.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 26 únor 2019 - 14:14
jj, loni jsem si koupil 3. mesicni clenstvi na leto. v zari to skoncilo a v Listopadu mi prisla nabidka na 20% slevu na PM. To je na nic.
Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 26 únor 2019 - 14:14
Publikováno 26 únor 2019 - 14:33
gord - mozno to teraz uz nieje alebo je to len na slovensku, ale viem ze byvali vernostne zlavy a bonusy u Oranzovych
Publikováno 26 únor 2019 - 20:37
Na Slovensku mozna, v CR si nic takoveho nepamatuju.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 05 březen 2019 - 18:01
Publikováno 06 březen 2019 - 7:24
Publikováno 06 březen 2019 - 7:27
Taky mi přišla nabídka na 25 % slevu, tj. 22,49 $/rok. Já to nevyužiju, ale kdyby měl někdo zájem:
D25JABM1-5VVX7ST4XDKEH5CC
Publikováno 06 březen 2019 - 7:41
Také by mě to zajímalo, zda se dá prodloužit členství :-).
Zajímavé je, že manželce, která je pouze BM nic takového nepřišlo :-(
Publikováno 06 březen 2019 - 10:48
Publikováno 08 březen 2019 - 20:25
Rad bych nekoho poprosil, jestli by mi mohl soukromou zpravou poslat nevyuzity kod. Dekuji
SZ
Publikováno 27 březen 2019 - 11:48
Geocaching →
Poradna →
Notifikace na nově založené cache mi chodí o den (i více) pozdějiZaloženo od altairteam , 06 zář 2018 premium |
|
|
||
|
Odpovězeno
Geocaching →
Oznámení →
J.K.M. - vracení penězZaloženo od J.K.M. , 06 zář 2017 premium |
|
|
|
Geocaching →
Poradna →
Geocaching Premium MemberZaloženo od Geocaching Praha , 15 lis 2016 premium |
|
|
||
Geocaching →
Obecné →
Nechce někdo začít/pokračovat s eshopem 4GEO.CZ?Založeno od b7 , 11 srp 2016 groundspeak, premium, travelbug |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
BM a bookmarkyZaloženo od Jacka , 04 úno 2016 premium |
|
|
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů