Přejít na obsah


Fotka

statistiky geoget na gc.com


Nejlepší odpověď gord , 30 červenec 2014 - 18:04

Vykasli se na to a nainstaluj Stator.

Přejít na celý příspěvek


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
94 odpovědí na toto téma

#21 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 330 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 9:22

jj tomu rozumím, ale já tam to správné ID mám a přesto když dám aktualizovat statisky, tak mi to stejně tu mapu pak zase rozhodí s nálezy po celé Evropě. Tak to právě nechápu......

 

Jak už bylo psáno, musíš rozlišovat:

 

  1. Akce číslo 1 - Autostat podle ID nahrává data o tvých nálezech na GC.CZ, tedy naplní tvůj šuplík správným obsahem. Netvoří se žádná mapa.
  2. Akce číslo 2 - Autostat spouští generování statistiky, generátor (tj. GgStat) podle šablony tvoří statistiku a mapu dělá podle dat v šuplíku, jehož ID má uveden v šabloně, tedy úplně klidně zcela jiného kačera, než máš v nastavení Autostatu. A to právě u tebe nastává - naplníš šuplík A a zobrazuješ mapu ze šuplíku B.

Asi je na místě doporučit přechod na Stator. Ne, že by tě v něm nemohl potkat nějaký problém, ale alespoň se nebudeš prokousávat k cíli dvakrát...


  • 0

#22 Zagloba

Zagloba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 428 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 10:02

Hm, přechod na Stator. Já bych rád přešel, ale zatím asi Stator neumí vybarvovací mapy (svět a jednotlivé kontinenty) - aspoň jsem to tam zatím nenašel. Umí jen puntíkaté mapy a vybarvovací jen kraje a okresy ČR. A pro mou statistiku jsou velmi významné vybarvovací mapy. Takže dokud to Stator nebude umět, je pro mě nepoužitelný.


  • 0
Zastavte zeměkouli, chci vystoupit

#23 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 10:04

Ve verzi, kterou ted mam u sebe, uz to umi. A bude to v pristi vydany verzi (pocitam, ze uz to nebude dlouho trvat). Takze muzes klidne zacit pomalu prechazet ;)


  • 0

#24 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 12:02

tak jsem z toho jelen kiRe... a jak to tedy mám změnit v té šabloně........prostě tomu nerozumím......a hlavně nechápu....jak je možný, když je to nastavení (od petulinky1) správně se to samo zmrví a nefunguje to. Nikde jsem nic nezměnil. 


  • 0

#25 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 12:10

Neco se s tim dit proste muselo, jeste jsem nikomu nenechala puvodni sablonu jako tu, co pouziva. Leda bys to ty sam chtel i pres moje upozorneni.

 

Proste musis najit v ty sablone misto, kde jsou ty mapky a v odkazu upravit svoje ID. A taky tu sablonu vzit a prejmenovat, aby se ti pri dalsi necekany aktualizaci opet neprepsala.


  • 0

#26 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 12:40

Jj Peti to se lehko rekne.....opravdu jsem nikde nic nemenil. Ja vubec netusim jak tu sablonu prejmenovat. Na tyhle veci jsem proste poleno.....
  • 0

#27 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 12:53

Nerikej mi, ze neumis prejmenovat soubor! ;)


  • 0

#28 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 13:32

No to asi umim......ale nejsem si jistej zda-li tu sablonu zas najdu.......to vis ja s tim GG moc nepracuju.....je to na me zatim slozite.....
  • 0

#29 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 301 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 13:53

1) říkáš že tito generuje špatně. Ale jak už jsem psal tak na profilu to máš zdánlivě správně. Dosud jsi neodpověděl na minulý dotaz.

 

2) Jakou šablonu používáš zjistíš velmi snadno, pustíš si AutoStat přes tu druhou ikonu a přes tu malou ikonu šroubovák+klíč vlezeš do nastavení. Tam máš okénko s cestou a jménem souboru se šablonou - viz obrázek. Mělo by tam být něco jiného než "GgStatTemplate.cz" - podle toho pod jakým jménem ti to Peťulinka udělala. Pokud tam máš výše zmíněné, tak je zapotřebí najít ten správný soubor.

 

3) O pár milimetrů níže máš čudl kterej spustí Notepad (neboli Poznámkový blok) pro opravu této šablony.


Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 29 červenec 2014 - 14:50

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#30 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 330 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 14:29

Hm, přechod na Stator. Já bych rád přešel, ale zatím asi Stator neumí vybarvovací mapy (svět a jednotlivé kontinenty) - aspoň jsem to tam zatím nenašel. Umí jen puntíkaté mapy a vybarvovací jen kraje a okresy ČR. A pro mou statistiku jsou velmi významné vybarvovací mapy. Takže dokud to Stator nebude umět, je pro mě nepoužitelný.

 
Třeba takhle...?!?

 

 

EDIT:

Ještě snad pár poznámek:

  • Současná verze Statoru umí puntíkaté mapy a všechny vybarvovací mapy, které zvládá stávající generátor na GC.CZ. Tedy mapy zemí s vyšším resp. nižším správním členěním (CZ, SK, AT, PL, DE, HU, IE, FR, SE) a mapy městských částí Prahy, Brna a Ostravy.
  • V nové verzi je hotova Evropa, připraveny jsou podklady i na mapu světa a USA (členění na countries). Uvidíme, co se do další bety stihne zařadit.
  • Další kontinenty zatím nepřipravujeme, protože jsou celkem dobře vidět na mapě světa. Nicméně přivítáme názory...

Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 29 červenec 2014 - 14:50

  • 1

#31 Zagloba

Zagloba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 428 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 14:31

Naprosto dokonalý, tak rychle šup sem s tím ;) .


  • 0
Zastavte zeměkouli, chci vystoupit

#32 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 301 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 14:50

Chybí tam Kosovo !


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#33 Zagloba

Zagloba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 428 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 14:57

 

V nové verzi je hotova Evropa, připraveny jsou podklady i na mapu světa a USA (členění na countries). Uvidíme, co se do další bety stihne zařadit.

Další kontinenty zatím nepřipravujeme, protože jsou celkem dobře vidět na mapě světa. Nicméně přivítáme názory...

 

 

Já osobně bych se přimlouval i za ostatní kontinenty, mapa světa asi nebude moc velká a malé státy se tam ztratí.


  • 0
Zastavte zeměkouli, chci vystoupit

#34 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 330 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 18:33

Chybí tam Kosovo !

 
Omyl. Kosovo především chybí Groundspeaku (viz třeba GC55VNZ). Až Kosovo vedle 108 zemí uzná i on, přibude i na mapě Evropy Statoru...


  • 0

#35 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2014 - 10:22

Sorry všem, ale nějak z toho magořím....můj soubor se jmenuje "script\GgStat\Template.cz" a nic jiného když tam vložím mi nefunguje. Když se mi podařilo vytvořit v tom poznámkovém bloku novou šablonu, zas mi GG hlásí, že je dotyčný soubor prázdný. Asi dělám něco špatně, ale vůbec nevím co. Je to na mě moc složité. Tak nějak jsem si přečetl návod jak na to, ale já prostě vůbec nevím co a jak.....potřeboval bych to asi vidět (aby někdo seděl vedle mě) jak to vlastně tvoří, co a jak kam vkládá....takže mě nekamenujte.......ale i tak díky všem, kteří se do tohoto vlákna zapojili a snazili se mi v těchto pro Vás banálních věcech pomoci.....


  • 0

#36 lukabike.com

lukabike.com

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 205 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2014 - 11:44

Nediv se, ze na tebe GG (GgStat) krici, ze je soubor prazdny. To ze ho vytvoris v Poznamkovem bloku je hezky, ale musi mit nejaky obsah. Proto je jednodussi si prejmenovat vzorovy Template a pouzivat ten. Odpoledne mam cca hodinku cas (zhruba 16-17:30), tak se na to muzeme mrknout, treba po ICQ, nebo Gtalku...

 

Osobne bych ti ale asi doporucil opravdu prejit na Stator. Je na nastaveni jednodussi, odpada rucni editace sablon a hlavne se bude dal vyvijet.

Kdyz budes mit zajem, tak se ozvi a zkusime to nejak vyresit :)


  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com


#37 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 301 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2014 - 12:29

Sorry všem, ale nějak z toho magořím....můj soubor se jmenuje "script\GgStat\Template.cz" a nic jiného když tam vložím mi nefunguje.


Aha, to je ta druhá možnost implicitního skriptu.
S Ggstatem byly dodané Template.cz, Template.en, Template.tabmenu.cz, ... všechny v aresáři GGstatu. S Autostatem byly dodány podobný skript GgStatTemplate.cz v adresáři Autostat\templates. Tys používal originální Template.cz do kterého jsi udělal nějaké úpravy, jenže při aktualizaci GgStatu to není chráněné, JE TO VZOR - a aktualizace GgStatu byla před asi týdnem. Naštěstí je to inteligentní a staré soubory to zachovává - přejmenované.
Takže bys to tvoje staré měl mít pod jménem Template.cz.old !!! Buď použij nějaký souborový manažer (FAR, Salamander, Total Commander), nebo si v nastavení složek Windows povol zobrazovat přípony, - a přejmenuj ten Template.cz.old na něco rozumného, například MojeTemplate.cz !!! Na tento soubor naveď Autostat v tom okénku kde je jméno souboru se šablonou.


Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 30 červenec 2014 - 12:32

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#38 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2014 - 13:06

Lukabike......ale to zas ja nebudu u PC......ale i tak diky za nabidku pomoci
  • 0

#39 jonathane1

jonathane1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 205 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2014 - 14:30

Takže bys to tvoje staré měl mít pod jménem Template.cz.old !!! Buď použij nějaký souborový manažer (FAR, Salamander, Total Commander), nebo si v nastavení složek Windows povol zobrazovat přípony, - a přejmenuj ten Template.cz.old na něco rozumného, například MojeTemplate.cz !!! Na tento soubor naveď Autostat v tom okénku kde je jméno souboru se šablonou.

Takže i přesto, že jsem to provedl a přejmenoval, navedl Autostat mi GG píše že soubor je prázdný.....už na to "kadím" je to prostě na palici


  • 0

#40 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 301 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2014 - 17:11

A je prázdný nebo ne ? Vždyť je to úplně normální textový soubor tak se můžeš podívat co v něm je ?
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama