Přejít na obsah


Fotka

OREGON 550


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
676 odpovědí na toto téma

#661 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 951 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2019 - 8:41

No, já bych si ty baterky změřil, a měl bych jistotu. Nenabehne to ani když to pripojis kabelem k počítači?

Ještě se stává, že to umře při zpracování GPX prošlé trasy, pokud je poškozený, nebo se hodně rozsteloval čas. Nebo je nějaký jiný soubor poškozený.

Zkus vygooglit hmat, kterým se to přepne natvrdo do mass-storage režimu, abys mohl ty soubory z počítače smazat. Případně hmat na hardreset. To taky nejde?
  • 0

#662 Fukar

Fukar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 341 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2019 - 8:49

Jak píše HaLuMa.

 

Pokud se ti to podaří připojit k PC, tak zkus tohle.

 

Ve složce Garmin\GPX smaž všechno co tam je, mimo složky "Archive".

V archivu máš uložené prošlé trasy, pokud je nepotřebuješ, můžeš archiv smazat taky.


  • 0

Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.


#663 vitablondak

vitablondak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2019 - 10:13

 

Jak píše HaLuMa.

 

Pokud se ti to podaří připojit k PC, tak zkus tohle.

 

Ve složce Garmin\GPX smaž všechno co tam je, mimo složky "Archive".

V archivu máš uložené prošlé trasy, pokud je nepotřebuješ, můžeš archiv smazat taky.

 

K PC se mi normálně připojí. Objeví se složky atd...    Smazal jsem vše v GPX, včetně Archive.   A pak zase nenaběhl... :-((

Baterie jsem dobil dvoje a ani s jedněma nenaběhne.


  • 0

#664 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 951 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2019 - 10:17

Tím spíš to vypadá na baterky. I čerstvé dobite nemusí být dost silné, pokud jsou staré nebo poničené.
  • 0

#665 vitablondak

vitablondak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2019 - 10:46

Tím spíš to vypadá na baterky. I čerstvé dobite nemusí být dost silné, pokud jsou staré nebo poničené.

Zkusil jsem nové alkalické. Ty nabíjecí ukazují v nabíječce 1,47 V,   Zkusil jsem je dát do celkem výkonné svítilny a svítí naplno (ale je fakt, že nevím, jestli by se vypnula)

Vím, toto gps dělá, když jsou slabé baterky. Ale že by mi najednou kikslo tolik baterii, které běžně používám se mi už fakt nezdá. Myslím , že rozbité bude něco jiného:-))


  • 0

#666 vitablondak

vitablondak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2019 - 10:54

A když to připojím k PC bez baterii (ale i s bateriemi, když vypnu a zapnu. Je to stejné)   ,  tak nabíhá, ta zelená čára dole roste do půlky, pak blikne a přeskočí na ten mod připojování k pc. Objeví se složky atd...     


  • 0

#667 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 951 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2019 - 11:20

Teď jsi mne zmátl... Tvrdíš tedy, že na režim připojení k počítači to skočí, i kdy není připojena k počítači?
  • 0

#668 vitablondak

vitablondak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2019 - 11:42

Teď jsi mne zmátl... Tvrdíš tedy, že na režim připojení k počítači to skočí, i kdy není připojena k počítači?

Nééé, to né. Když není připojen k počítači tak jen umře:-)

 

A když je připojen k počítači, tak se připojí.  Ale nenaběhne mapa atd. Myslím, že to tak fungovalo dříve, že se počítač dal použít jen jako zdroj proudu. Jako třeba nabíječka v autě...


  • 0

#669 vitablondak

vitablondak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2019 - 11:47

A v autě, na nabíječce také začne nabíhat, do pulky zelená čára, pak problikne. A svítí jen ta prvotní obrazovka (zmizí zelená čára a přestane nabíhat)


  • 0

#670 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 951 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2019 - 13:13

Jo tak, pak to vypadá, že to padne při načítání nějakých dat. To nebude archiv, ale jakékoliv GPX, gpi nebo IMG s mapou.
A podívej se i na skryté soubory, může to být i to skryté GPX s poslední polohou...
  • 0

#671 None

None

    lubbez

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 084 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 31 prosinec 2019 - 14:23

Máš na pár dlouhých večerů práci. Předpokládám, že tam nemáš kartu, nebo není uvolněná, to by se to chovalo taky tak. Ale přesně tohle jsem měl cca před 3 roky. Najdi si downgrade na úplně původní verzi a udělej ho. Pak postupně upgraduj na poslední os. Podotýkám, že jsem před tím vymazal všechny ostatní soubory a to nepomohlo. Jedinej problém by mohl být s tou kartou, že je na ní něco potřebné a systém zhavaruje.


  • 0

#672 vitablondak

vitablondak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2020 - 19:54

Tak super...:-((((

Dohledal a udělal jsem nějaký ten reset.  Naběhl v nějakém modu, kdy se zeptal , jestli chci vymazat všechna uživatelská data...  Dal jsem ano...  Jakoby naběhl, že se dal nastavit jazyk atd.   Pak jsem si řekl, že než to přenastavím, zkusím vypnout a zapnout.   Tak jsem vypnul...

A teď už se nepřipojí ani k PC,  ani nenaběhne    (nabíhá, ale umře).  Ani nenaběhne s tím resetem, jako předtím. Prostě vždy umře... :-(((

Ach jo :-(((


  • 0

#673 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 951 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2020 - 20:16

no, hezke... zkus jeste tohle, jestli to nahodou nepomuze: http://gczl.cz/downl...y_Oregon550.zip


  • 0

#674 Niraj

Niraj

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)
  • Locationkousíček vod Myšle

Publikováno 01 leden 2020 - 21:45

Už se tu něco podobného řešilo, mrkni sem
http://www.geocachin...-nejde-zapnout/

Je tam i postup přehrání RGN souboru. Ale taky tam někdo uvádí vanou paměť (takže Oregon KO). Zkus přehrát ten RGN soubor.
  • 0

#675 vitablondak

vitablondak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2020 - 22:18

Jenže já už ho nepřipojím k pc... :-((


  • 0

#676 Niraj

Niraj

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)
  • Locationkousíček vod Myšle

Publikováno 01 leden 2020 - 22:28

Hmmm :-( V té diskuzi tam někdo psal, že mu to taky nešlo, ale po mnoha pokusech se nakonec k PC přeci jen připojil. Ale jasný, nemusí to být tento případ.
  • 0

#677 vitablondak

vitablondak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2020 - 23:28

Hmmm :-( V té diskuzi tam někdo psal, že mu to taky nešlo, ale po mnoha pokusech se nakonec k PC přeci jen připojil. Ale jasný, nemusí to být tento případ.

Jj...   Zatím marně, mnoooohooookráááttt....


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama