Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

(oficialni Groundspeak) aplikace pro Android nezobrazuje waypointy (gpx z GeoGetu)

groundspeak android geoget pq

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
12 odpovědí na toto téma

#1 J.K.M.

J.K.M.

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 257 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2014 - 19:28

Zdravim ve spolek,

Poradte prosim co delam spatne.
Pouzivam oficialni Groundspeak aplikaci Geocaching pro Android, gpx vygenerovany GeoGetem (geojarry), vse v nejnovejsi verzi.
V aplikaci vsak nefunguje zobrazeni waypointu kesi (potrebne pro vylustene kese). Gpx generuji v geogetu (zkousel jsem vice formatu - Original PQ, PQ vse do jednoho souboru..) a je urcite v poradku - jina aplikace nacte kese i s waypointy.

Dokaze mi nekdo, prosim, dat relevantni radu? ("Rady" typu 'Prejdi na jinou aplikaci' nezadam). Predem diky.
  • 0

#2 J.K.M.

J.K.M.

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 257 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2014 - 10:19

Stale nikdo nic? Nikdo nepouziva tuto app, nebo nevi v cem by mohl byt problem?
  • 0

#3 Pif73

Pif73

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2014 - 12:50

Ahoj, muj dojem je, ze jsi svym omezenim "neradte mi jinou aplikaci" omezil mozne relevantni odpovedi na prazdnou mnozinu.

Ja jsem si tuhle aplikaci taky koupil, a nebyl to nejlepsi napad. Ona neumi waypointy tak nejak vubec. Je o tom i vlakno na foru gc.com. ...Uz od 2011 jestli prej "bug" nebo "feature" ... :)


  • 5

#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 478 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2014 - 13:23

Jen poznamka - Oficialni jsou i apliakce jinych vyrobcu, a jsou i oficialni apliakce zadarmo. Jen je pisi lide, kteri nejsou trakovi matlaci, jako Groundspeak.


  • 8

#5 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 053 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2014 - 19:24

když používáš geoget, je a:drake celkem jasná volba...a "oficiální" app od groundspeaku opravdu nepoužívá moc lidí tady


  • 0

#6 Musky

Musky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2014 - 20:58

Já používám oficiální aplikaci od groundspeaku, ale nepoužíváme geoget, nemám soukromý pc, jen služební. Už víc než rok jsem nepoužil cgeo, které je zoufale pomalé. V oficiální mám vše co potřebuji, nenacitaji se mi jenom obrázky při uložení do offline seznamu. To je jediná chyba kterou jsem našel. Jsem jen BM. Dřív jsem litoval koupe, teď ani trochu. Waiponty umí,jen není to cgeo.

Tento příspěvek byl upraven od Musky: 29 duben 2014 - 21:00

  • 0

#7 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 478 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2014 - 21:00

A druha chyba jsou ty chybejici waypointy, ne?


  • 0

#8 Musky

Musky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2014 - 6:17

Mě waiponty jdou přidávat, editovat i zobrazovat. Já s nimi problém nemám, ale nepoužívám geoget.
  • 0

#9 J.K.M.

J.K.M.

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 257 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2014 - 13:28

Diky za rady. Jde o to, ze kdyz v GeoGetu udelam .gpx s keskama (ktere maji final waypoint), jejich waypionty se v aplikaci nezobrazi. Kdyz dam (v programu) kesku aktualizovat, waypoint uz u ni videt je, ale ne puvodni (mnou ulozeny final) nybrz originalni waypilointy zadane ownerem..

Jine aplikace (napr.) Locus dane. gpx zobrazi v pohode i s mnou ulozenymi final waypointy.
  • 0

#10 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 478 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2014 - 13:33

Kdyz das v te apliakci aktualizovat kesku tak to leze pres Geocaching Live. To je neco jineho, nez import GPX! Takze otazka zni - opravdu to umi z GPX importovat waypointy? Ja tu od nekoho cetl, ze to neumi.


  • 0

#11 Pif73

Pif73

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2014 - 23:21

. Je o tom i vlakno na foru gc.com. ...Uz od 2011 jestli prej "bug" nebo "feature" ... :)


Tohle je tusim jedno z tech puvodnich vlaken ktere asi nejvic odpovida problemu nahrat dodatecne waypointy
http://forums.ground...1

Ale jinak se omlouvam za vetu, ze to neumi waypointy vubec.
  • 0

#12 J.K.M.

J.K.M.

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 257 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2014 - 10:39

Kdyz das v te apliakci aktualizovat kesku tak to leze pres Geocaching Live. To je neco jineho, nez import GPX! Takze otazka zni - opravdu to umi z GPX importovat waypointy? Ja tu od nekoho cetl, ze to neumi.


To chapu, ze "aktualizovat" (pres GC Live) je neco jine nez import .gpx. Slo mi spise o to, ze po te aktualizaci ty waypointy zobrazi, z importovaneho. gpx ne. Asi to opravdu neumi zobrazovat importovane watpointy = appka zadarmo draha (natoz pak za penize ktere za to chteji..) a je k tomu import je zoufale pomaly (1160 kesi z .gpx na Class10 micro sd trva pres hodinu, to same v Locusu je hotove za 38 sekund)..

Tento příspěvek byl upraven od J.K.M.: 01 květen 2014 - 20:37

  • 0

#13 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 208 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2014 - 9:27

Já používám L4C na iPhone a měl jsem stejný problém. Musím použít formát se dvěma soubory "Original PocketQuery GPX". pak oba soubory zabalím do ZIP a importuji. když použiji "PocketQuery GPX", tak se WP neimportují.


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:groundspeak, android, geoget, pq

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama