Přejít na obsah


Fotka

skripty pro opici


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
78 odpovědí na toto téma

#21 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 382 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2014 - 22:35

Takže je to chyba, nebo vlastnost? Chápu, že někdo to tak může chtít, ale mělo by to jít vypnout.


  • 0

#22 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 797 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2014 - 9:26

No podle mě chyba, proto jsem to hlásil. V nastaveních jsem ohledně skrývání publish logu nic nenašel.


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#23 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2014 - 12:17

Ahoj, v předchozívh verzích CGlittle bylo zobrazeno okénko nad logy pro rychlé vyhledání hráče a jeho logu.

Ted už tam není, nebo co mám zaškrtnout, aby to tam zase bylo.  (v eng nejsem moc kovanej - do nás hustili jen RU.) :huh:


  • 0
Samsung J5 ; HUAWEI G510 (iGo navi) ; Locus, WhereYouGo, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

 

Profil na Poznej místo

 


#24 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 797 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2014 - 12:35

S vyhledávacím políčkem nad logy je to zajímavá věc - na desktopu se mi zobrazuje, na notebooku ne. :-D V obou Win 7, poslední verzi FF. Divné.

I to je v issues zadáno od února (Search box disappeared), Torsten ale píše, že není schopen nasimulovat problém u sebe. To se pak těžko odhaluje chyba.


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#25 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2014 - 13:08

nojo co se dá dělat, třeba se to nějak vyřeší časem samo  ???   :huh:


  • 0
Samsung J5 ; HUAWEI G510 (iGo navi) ; Locus, WhereYouGo, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

 

Profil na Poznej místo

 


#26 Tom Fuk

Tom Fuk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2014 - 23:15


...S novějšími verzemi mi nejde posun geomapy, tj.chytnutí myší a potáhnutí. Přesněji - jde to jen jednou a pak už ne. Zoom jde normálně.

 

Tohle mi dělá GC-Vote. Když mám spuštěnou geomapu, musím pod Opicí vypnout zatržítko u GC-Vote (+ znova načíst) a pak už je posun mapy chytnutím myši normální.


  • 0

#27 Vláček

Vláček

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 581 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2015 - 15:48

Asi týden mi nefunguje little helper (konkrétně hlavičky do logů). Skoro nikdo si nestěžuje, nová verze taky není, tak se zeptám - je někdo, komu to funguje a mám tedy hledat chybu někde u sebe?


  • 0

#28 emeritushk

emeritushk

    Emeritus

  • Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2015 - 15:50

Nejsi sám, komu to nefunguje. Já jsem vrátil starou verzi FF (35.0.1), zakázal aktualizace a vše funguje jak má :-)


  • 0

#29 PetrPetr

PetrPetr

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2015 - 17:24

Nejsi sám, komu to nefunguje. Já jsem vrátil starou verzi FF (35.0.1), zakázal aktualizace a vše funguje jak má :-)

Nebyl by link na 35.0.1 ? diky


  • 0

#30 emeritushk

emeritushk

    Emeritus

  • Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2015 - 17:50

http://ulozto.cz/xz21LhfV/35-0-1-zip


  • 1

#31 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 633 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2015 - 20:42

Zkuste toto, mně to pomohlo, prý upravený skript přímo po domluvě s autorem GCLittleHelper

https://dl.dropboxus..._helper.user.js


  • 0

#32 emeritushk

emeritushk

    Emeritus

  • Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2015 - 20:55

Zkuste toto, mně to pomohlo, prý upravený skript přímo po domluvě s autorem GCLittleHelper

https://dl.dropboxus..._helper.user.js

Verzi 11.2 mám nainstalovanou a s FF 36 nechodila. Počkám, až to tady někdo potvrdí.


  • 0

#33 Vláček

Vláček

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 581 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2015 - 21:56

Zkuste toto, mně to pomohlo, prý upravený skript přímo po domluvě s autorem GCLittleHelper

https://dl.dropboxus..._helper.user.js

 

Díky, funguje.


  • 0

#34 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 382 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2015 - 22:05

Funguje, ale... neaktualizovaly se mi domácí souřadnice, což prakticky nevadí, je to jen kvůli tomu barevnému kruhu kolem nich, což nepoužívám.

Ale (to už je tam déle), neukazují se publikační logy. Zatím to tak nechám, ale možná budu zase muset vypnout načítání logů tímto skriptem.


  • 0

#35 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 797 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2015 - 9:44

Co se týká toho publikačního logu - to jsem si myslel taky, ale jedná se o první log. Když je první betatesterův log, tak je skrytý ten. Issue na toto jsem jim zakládal v říjnu, zatím žádný pokrok.


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#36 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 382 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2015 - 11:27

Možná se zkusím podívat do zdrojáku.


  • 0

#37 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 797 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2015 - 12:25

To bys byl machr, kdyby se ti s tím něco podařilo udělat...


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#38 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 382 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2015 - 12:30

??? - nejsem programátor, ale občas jsem něco spáchal a hrabat se v hotovém bývá NĚKDY lehčí, než psát od začátku, protože výchozím stavem je něco, co funguje. Ale pokud je to komplikované, nebo pokud jsou použity externí knihovny, průchozí to není. Jenomže mám spoustu jiných věcí, které chvátají víc. Tohle mě zas tolik netrápí.

EDIT: ono to má cca 7000 řádků. Zatím se tím neprosekám.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 18 březen 2015 - 18:43

  • 0

#39 caesar1987

caesar1987

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 137 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2015 - 14:04

Spravil som si jednoduchy script do greasemonkey cez ktory sa da vytvorit textovy subor so zoznamom kesiek z noveho vyhladavania na gc.com +  prida odkaz na mapovu stranku pre otvorenie tohto vyhladavania s centrom v centre prave otvorenej mapy. Suradnice sa beru z url, takze to nemusi byt presne centrum.

Testovane len vo firefoxe, v chrome nie.

 

Script netaha ziadne dalsie data, len poziva to co je na stranke uz nacitane.

 

Na mapovej stranke sa prida do hornej listy odkaz Otvorit vyhladavanie.

Na stranke s vyhladavanim sa pri scrolovani ziskavaju gc kody. Scrolovanim dole sa nactivaju stale dalsie a dalsie (standardne fungovanie vyhladavania gc.com). Kliknutim na stiahnut sa vytvori txt subor so zoznanom kesiek ktory je mozne nacitat do geogetu a nasledne stiahnut kesky.

Tento zoznam sa prvy krat zobrazi vpravo pri prvom scrollnuti.

 

Je to testovaci script, za nic nerusim, testoval som ho len ja ako BM.

Snad aj vam pomoze tak ako mne.

 

Zname chyby:

- neviem ci to sposobuje script alebo nie, ale vo vyhladavani sa niekedy nenacitaju pri scrollnuti dole dalsie kesky. Ak sa to stane treba spravit ctrl+f5 refresh.

- pri scrollnuti hore sa zobrazuje zoznam za elementom na stranke (to ale neriesim)

 

Poznamky

-maximalny pocet kesiek vratenych cez vyhladavanie je limitovany.

- nacitat kesky je mozne aj stlacanim tlacidla End a ked sa nacitaju vsetky tak sa par krat zascroluje a kesky su v zozname.

Přiložený soubor (y)


  • 0

#40 Celda

Celda

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2015 - 14:29

Občas trochu zlobí ten refresh jak v hlavním okně, tak v bočním okně opičáka, ale v zásadě to funguje !!  B)

Omezení výsledného seznamu na georaching.com je pro BM 1000 zobrazených keší a s tím už se dá pracovat ...

Díky.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama