Přejít na obsah


Fotka

Geojarry - jeho nahrada legalnimi postupy


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
137 odpovědí na toto téma

#21 Keres

Keres

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 328 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 10:44

Ja myslim, ze neni potreba aktualizace GJ vubec :) Pokud nebude aktualizovany, nebude se pouzivat.

To prosím ne!!

BM uživatel by si pak mohl stáhnout do Geogetu jen tradičky bez atributů.


  • 1

#22 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 686 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 11:24

Myslim, ze nemas pravdu. I BM muzes tahnout Summary jinych kesi nez tradicek - pomoci GC kodu. Takze muzes

 

  1. stahnout LITE "vsech kesi"
  2. v seznamu kese zobrazit, oznacit a stahnout summary nebo
  3. seznam ulozit jako ggt a pak importovat podle ggt

  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#23 miki6

miki6

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 724 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 12:08

není v geogetu nějaký bug? Zkouším stáhnou keše, vyberu oblast , středový bod a poloměr, a na mapě zvolím středový bod. Po odkliknutí ok  ale souřadnice zůstanou původní...

verze 2.9.2.759 gg.PNG


Tento příspěvek byl upraven od miki6: 09 duben 2015 - 12:15

  • 0

#24 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 341 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 12:19

je tam chyba, souradnice se nastavi ty spravne, jen se tam neprepise ten napis. ;-)


  • 0

#25 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 314 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 12:55

Takovej napad - co hodit tenhle navod na geogeti blog?


  • 0

#26 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 19:45

Před chvílí mi Symantec vyhodil následující hlášku:

 

Malicious Web Site Blocked !!!

A malicious web page has attempted to infect you with a web-based attack (drive-by download) or trick you into installing fake software (social engineering attack). 

 

Bylo to při klepnutí na http://www.geocachin...stupy/?p=500327

 

Nemůžu najít adresu na admina, tak to píšu sem. Vašek


  • 0

#27 zdeziz

zdeziz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 19:52

Jen bych doplnil ke Keresovi - ještě pořád je možné pro BM stahovat všechny druhy keší z odkazu 

http://www.geocachin...x?country_id=56 pomocí importu souborů .loc a následnou aktualizací keše.

Ne moc pohodlné, ale kdo chce udržovat komplet databázi, jde to. Podobně pomocí .loc souboru i všechny druhy keší v okolí.

 


  • 0

#28 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 20:42

Bohužel jsem nepřišel na rozumnou možnost, jak stáhnout jiné než tradiční keše. Získávat loc soubory přes http://www.geocachin...x?country_id=56 je šílené. Ukládat kvanta loc souborů se zadáním capcha je na prášky. (Nenašel jsem tam možnost zobrazit vše, abych to uložil najednou.)


  • 0

#29 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 341 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 20:44

Před chvílí mi Symantec vyhodil následující hlášku:

 

To spis napis tomu Symantecu, protoze tu nic divneho neni, a nam se nic takoveho neukazuje.


  • 0

#30 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 341 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 20:52

Bohužel jsem nepřišel na rozumnou možnost, jak stáhnout jiné než tradiční keše. Získávat loc soubory přes 

 

Ja mam dneska takovou sarkastickou naladu, takze na to povim klasicke: "Co bys nechtel, za ty prachy?"

 

Lidi tu na jedne strane brblaji, ze pro ne PM nema zadny smysl a tak si ho nekoupi, ale na druhe strane chteji mit vsechny sluzby na stejne urovni jako PM. Tak je logicke, ze nekde neco omezit musi, aby melo placeni PM smysl.


  • 9

#31 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 306 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 7:15

To stahování .loc souborů jsem vyzkoušel. Ale pak jsem zjistil, že to vlastně nepotřebuju. Multiny a mysterky - podívám se na okolí, co ještě nemám a těch několik si stáhnu podle kódu. Mám dost vyloveno, tak je to pár kousků. A někde dál? Když vím, že někam pojedu, stejně si to projdu předem na PC. A mysterka v terénu je na nic, většinou, když se na ni nepodívám předem. Je tu riziko, že něco pěkného přejdu a zjistím to až pozdě, ale to je normální.

Ale co je výborné, aktualizace listingů přes Summary. Myslím, že odpadá problém s neaktuálními listingy. Rozumné množství lze aktualizovat za pár minut a ani se to neseká jako při stahování logů - stahoval jsem logy na 12 keších (svých) a i když jich nejsou tisíce na každé, zaseklo se to asi 10x a čekalo vždy minutu.


  • 0

#32 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 341 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 7:30

Presne tak. Ted i BM muze snadno stahnout vsechny tradicky hned v nekolika krajich denne. To lidi zajima nejvic. A pokud chteji i nejake multiny a mysterky, podiva se na ne na webu. A kdyz nejaka zaujme, tak ji proste pretahne mysi do okna Geogetu, a posleze si i k ni muze stahnout listing. Omezeni na tradicky se tyka jen vyhledavavni. Jakmile znas GC kod, muze i BM stahovat listing a waypointy!


  • 0

#33 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 306 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 7:58

Přetáhnout myší? To jsem nezkoušel. Zkusil jsem jen označit a dát kód do schránky, ale nestalo se nic, tak jsem si řekl, že to asi vybírá jen ze stažených.


  • 0

#34 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 341 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 8:19

Musis dat do schranky cele URL na nejakou kes. Stejne tak funguje, kdyz to URL na kes pretahnes mysi do okna Geogetu. Je jedno, jeslti treba ze seznamu kesi na gc.com, z mapy, nebo treba z notifikacniho mailu...


  • 2

#35 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 306 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 8:22

Zkusím. Jak už jsem psal několikrát, občas mě překvapí, co všechno GG umí, i když o práci se schránkou jsem věděl.


  • 0

#36 miki6

miki6

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 724 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 9:29

..Stejne tak funguje, kdyz to URL na kes pretahnes mysi do okna Geogetu. Je jedno, jeslti treba ze seznamu kesi na gc.com, z mapy, nebo treba z notifikacniho mailu...

výborně, to jsem neznal, nemusím už ručně přepisovat GC kody multin a mysterek z mapy Gc.com do okna  Stáhnout kešky v geogetu...


  • 0

#37 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 686 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 9:39

výborně, to jsem neznal, nemusím už ručně přepisovat GC kody multin a mysterek z mapy Gc.com do okna  Stáhnout kešky v geogetu...

 

To pretazeni je nova vlastnost od verze 2.9. Ale prepisovat kody z mapy jsi nemusel nikdy. Stacilo prave mysitko a zkopirovat odkaz do schranky. To bylo totez (skoro) jako ted to pretazeni.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#38 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 341 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 9:42

No, pokud jsi nemel tu kesku uz v databazi, tak ti to k nicemu nebylo. Ono i to pretahovani mysi tam uz nejakou dobu je, neni to novinka posledni verze.

 

Ta novinka je prave v tom, ze i kdyz v databazi neni, prida se takova keska na seznam, a jde pak zaktualizovat a tim zapsat do databaze.


  • 1

#39 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 306 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 10:35

Chápu, ale já do schránky nekopíroval odkaz, ale jen kód. Věřím, že teď to půjde.


  • 0

#40 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 341 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 10:36

Jen na kod to nereaguje nikdy.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama