Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.3.1.10


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
443 odpovědí na toto téma

#401 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2016 - 11:30

1. BadgeGen nepouzivej, pouzivej modul Statoru, ktery k tomu slouzi.

2. http://geoget.ararat...alizaci_statoru


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#402 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2016 - 11:33

No jako autor BadgeGenuII - doporučuji ho vyhodit :) vzhledem k tomu, že Stator má podstatně novější v sobě

a tím, že nastavuješ CalcBG se stejně nastavení do BadgeGenuII nepromítne...

 

Na arraratu ještě BadgeGenII je ale dojde k jeho zrušení brzo...

je tam i informace o zastavení vývoje... a přesun do STATORU


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#403 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2016 - 11:54

1. BadgeGen nepouzivej, pouzivej modul Statoru, ktery k tomu slouzi.

2. http://geoget.ararat...alizaci_statoru

 


Omlouvam se, blbe jsem to napsal. Odznacky generuji moduly Badges a CalcBG ze Statoru a jen jsem se popletl, protoze BadgeGenII mam porad nainstalovany. Nicmene, pocet obrazku (ShutterBug) se mi porad neaktualizuje... Rad poslu dalsi udaje, jen nevim jake by se hodily. Pripojene screenshoty ukazuji, jak to u me vypada. Diky za pomoc.

 

Chybove hlasky zmizely, omlouvam se. Delal jsem to, jak se ma, ale na jeden profile jsem zapomnel - damned, bloody me!

Přiložené miniatury

  • Tohle mam nastaveno.png
  • Tohle to generuje.png

  • 0

#404 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2016 - 12:00

Jeste pridavam, ze skutecne mam poradi modulu v poradi, jak rika dokumentace, tedy nejdrive CalcBG a pak teprve Badges - viz prilozeny screenshot.

Přiložené miniatury

  • Poradi modulu.png

  • 0

#405 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2016 - 12:15

Doporučuji ti dát Photos=0 ono se to samo stáhne z groundspeaku....
To nastavování je tam už jen proto kdyby to z groundspeaku nějak nešlo tak aby se to dalo upravit... což je ale divné proč by to nešlo zadat ručně (na to se mrknu)

Nicméně pokud tam dáš 0 bude se to brát z GC automaticky samo


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#406 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2016 - 14:10

Diky, s nulou to funguje. Ja jsem to delal drive radeji rucne, protoze jsem se obaval, abych skryte nepouzival nelegalniho Jerryho  :) . Jeste jednou diky!


  • 0

#407 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2016 - 14:11

Diky, s nulou to funguje. Ja jsem to delal drive radeji rucne, protoze jsem se obaval, abych skryte nepouzival nelegalniho Jerryho  :) . Jeste jednou diky!

žádný Jerry :) tahám to přímo z API - tahle část je dokonce Free zrovna..


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#408 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2016 - 18:48

Zadny modul dodavany v instalaci Statoru nepotrebuje GJ. Jedine, co potrebuje GJ, je prehled treckovacich predmetu, k tomu pouziva plugin GetTrackList. Ten je ovsem nutne nainstalovat samostatne, prave proto, ze potrebuje GJ. 


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#409 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2016 - 14:14

Nocni kese: V jinem vlaknu o Suvenyrech se DrakMrak dnes zminil o tom, ze budouci Stator bude mit lepsi podporu pro tzv. nocni kese. To  mi pripomina jeden dotaz, ktery jsem chtel uz davno polozit. Vim, ze potrebuji mit v nalezech v GeoGetu zapsan cas, kdy jsem lovil, aby plugin Svetlo a Tma fungoval. Zatim ho tam (skoro) nikde nemam, protoze ty casy loveni mi uklada muj Garmin (so sveho souboru geocache_visits.txt) a ja (si) chci napsat skriptik, ktery mi to z toho souboru pretahne rovnou do SQL database GeoGetu, abych to netukal rucne. Problemem ale je, ze Garmin ten cas uklada vzdy v UTC, aniz by bral ohled na souradnice kese, a tedy na lokalni cas. Takze by takovy skriptik musel byt dost chytry, aby u kazde kese zjistil, v jake je casove zone a zda plati letni cas, a pak teprve ten UTC cas opravil na lokalni cas a teprve ten zapsal do GeoGetu. Asi bych tohle napsat zvladl, ale radeji se nejdrive ptam, zda takovy algoritmus (zjistovani lokalniho casu podle souradnic) uz nekde v GG nebo Statoru ci nejakem pluginu neni, abych nevynalezal znovu kolo. Diky.


  • 0

#410 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2016 - 14:30

v Geogetu dej import souboru: geocache_visits.txt z GARMINA a časz se ti u keší nastaví správně podle toho souboru... GeoGet tenhle soubor umí a podporuje

 

používám pořád neřád :D


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#411 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2016 - 14:41

A navic ten pripadny nastroj na zjisteni casoveho pasma ze souradnic Geoget obsahuje.


  • 0

#412 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2016 - 14:53

v Geogetu dej import souboru: geocache_visits.txt z GARMINA a časz se ti u keší nastaví správně podle toho souboru... GeoGet tenhle soubor umí a podporuje

 

používám pořád neřád :D

 

To je sice skvela zprava, ale doporucuji opatrnost. Rozhodne to nefunguje bez chyb. Mne to pridalo do nalezenych kesi i jednotlive waypointy (presne nevim odkud) a zrejme i par dalsich kesi. A do tech ostatnich kesi se pridal cas jen ojedinele (skoro vubec). Nastesti jsem si predtim udelal backup DB, tak to zase dam zpatky. Budu s tim chvili experimentovat, treba najdu nejake souvislosti, ale stejne je to krasne, ze neco takoveho GG podporuje (nebo chce podporovat). Taky je zrejme trochu rozdil mezi formatem souboru geocache_visits.txt pro Oregon a Montanu. Jdu zkoumat...

 

A navic ten pripadny nastroj na zjisteni casoveho pasma ze souradnic Geoget obsahuje.

 

No, ale nevim, jak se k nemu dostat  ;) , GG prece neni OpenSource... Nejaky hint, jak bych ten kus GG mohl vyuzit? Diky.


  • 0

#413 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2016 - 15:03

Waypointy ti to nemuze pridat do nalezenych kesi jednoduse proto, ze jsou v uplne jine tabulce, ktera nic takoveho, jako oznaceni nalezu, nezna. Spise to znaci, ze jsi v tom fieldnotes mel i neco jineho, nez jen body kesi!

 

A k tem funkcim, zkousel jsi dokumentaci? http://geoget.ararat...ody_data_a_casu


  • 0

#414 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2016 - 15:05

...krom toho, ze casovou zonu kazde kese ti prideluje automaticky i Divider do tagu Timezone. Takze u kesi nemusis nic zjistovat, staci si precist, v jakem je casovem pasmu.


  • 0

#415 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2016 - 15:24

No, casove pasmo tak uplne nestaci, jeste je treba rozhodnout o letnim case. (To jen pro upresneni, vim, ze ta funkce to zohlednuje, ale jen s ohledem na cas/zonu pocitace - alespon co si tak pamatuju z pokusu.)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#416 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2016 - 15:44

Vsak s tim ty funkce pocitaji! Casove pasmo je porad stejne (treba "Europe/Prague"). Meni se jen casovy posun v tomto pasmu. Takze tomu das nejake datum a cas, on z toho zjisti konkretni casovy posun v te dobe, a prepocita ti to.


  • 0

#417 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2016 - 16:20

Waypointy ti to nemuze pridat do nalezenych kesi...

 

Ano, mas pravdu, nejde o waypointy, ale o pridane kese. Spletlo mne, ze ty zaznamy kesi jsou tak prazdne, jen s default hodnotami pro D/T a Size. Ted jsem to zkoumal, vysledek, pokud jsem spravne pozoroval, je tento:

 

  • zkousim zatim importovat soubor geocache_visits.txt z Oregonu, protoze ten z Montany ma za kazdym znakem mezeru navic, tak nevim, zda by tomu GG rozumnel;
  • ty pridane (temer prazdne) kese se objevi pro zaznamy "Didn't find", pro ktere nemam v GG existujici kes; nove kese se neobejvi jako nalezene, ale jen jako dalsi kese v databazi (takze to jsem puvodne psal v mem dotazu blbe, neprida se to do nalezenych); tato funkce je tedy zrejme chapana jako feature, nikoliv bug; dobre
  • problemem zustava vsak to, ze se cas nalezu do kesi v GG neprenasi (to pocitam uz nebude feature ale bug ;) )

  • 0

#418 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 416 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2016 - 17:43

Já si importuji geocache_visits.txt kdysi z Oregonu 550, teď z Oregonu 650 a bez problémů mi to označí jak že je keš nalezená, tak i datum a čas nálezu - viz přiložený obrázek. Takže bug bych zde nehledal.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#419 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2016 - 17:51

Já si importuji geocache_visits.txt kdysi z Oregonu 550, teď z Oregonu 650 a bez problémů mi to označí jak že je keš nalezená, tak i datum a čas nálezu - viz přiložený obrázek. Takže bug bych zde nehledal.

 

A tu kes, ke ktere ti import doda datum i cas, mas pred importem oznacenou jako jeste nenalezenou, nebo jako nalezenou, ale jen s datem bez casu?


  • 0

#420 kvasnicovy

kvasnicovy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2016 - 18:37

Díky moc za zájem, takže současný stav:
Geoget:
Stát - Czech Republic, Území státu - Jihomoravský kraj, bylo změněno, původně u kešky byl Stát - Netherlands, Území státu - Noord-Brabant
Souřadnice změněny na N 49° 10.680 E 016° 33.008, původně bylo nataženo z kešky N 51°41.911 E 005°15.668
Na základě takto změněných údajů pak Divider natáhl správně tagy, předtím tam žádné nebyly
CZ kraj = Jihomoravský
CZ mestska cast =Brno-Nový Lískovec
CZ okres = Brno-město
CZ Povereny urad = Brno
Dále změněn ještě tag timezone na Europe/Prague
Další tagy:
attribute=firstaid-yes
attribute=stealth-no
Elevation=294
favorites=198
FoundLogWordsCount=62
gcimage=X
import=GC.Live
mdCachingPoints=8
 
 
V GeoGetu mám 4149 odlovených kešek, stejně jako v profilu na gc.com. Mám v GeoGetu doplněno i 6 lab keší.
Takže ve statistikách vytvořených Statorem by měla být čísla pro nalezeno a nálezů celkem stejná, což bylo do té doby, než jsem provedl uvedené úpravy. Místo toho tam teď je:
MikiHamza má nalezeno 4149 keší (4148 nálezů celkem) a založeno 32 keší vlastních
Ve statistikách jsou správně asi všechny tabulky, aspoň ty, kde je uveden celkový počet keší, tj.:
DifficultyTerrain
FindsByDay
FindsByHour
SummaryByTypeInCountry
Špatně je počet kešek v modulech Milestones a CustomizedTable, která tvoří tabulku xTF.
 
Zajímavé je že ve statistikách u profilu na gc.com tato keška je započítaná všude, mimo map. Stejně tato keška chybí i na project-gc.com v mapách, jinak ve statistikách je (ale zas tam nejsou labky, takže počet keší je jen 4143).
 
Pokud by se tím chtěl někdo zabývat, mohu poslat jakýkoliv soubor. Na mém profilu je předchozí stav, kdy je o jednu kešku celkově méně, a uvedená keška je v USA.
 
Jak už jsem uvedl, proměnná %FoundCachesCount%, která je použita ve výše uvedeném tučném záhlaví statistik, je správně, ale tento výraz - %Evaluate(%FoundLogsCount%+%Calc_CacheLabCount%,0)% - podává špatné číslo

Mám podobný problém, ukazuje se mi
"xxx má nalezeno 500keší (450 nálezů celkem) a založeno 0 keší vlastních".
500 souhlasí.
Měl jsem pocit, že za to mohou keše nalezené PO 1.10.2015 (3.10 a dále), do tohoto data počet keší souhlasil.
Zjistil jsem problém v má nalezeno %FoundCachesCount% keší (%Evaluate(%FoundLogsCount%+%Calc_CacheLabCount%,0)% nálezů celkem) v Content.ini
Podle mě za to může, že keška nemá tag PocketQuery(což jsem vyloučil) a nebo tím, že ke kešce chybí Můj Log, ovšem jak mám stáhnou svůj log ke keši a kam se ukládá? Třeba pro některé keše (1-5 let stáří nálezu) to je stovky logů...
  • 0




1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama