Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.4.1


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
705 odpovědí na toto téma

#701 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2018 - 17:32

No jo, jak jsem předpokládal, poťamťal jsem si to sám :D

Jak mám trochu vytuněné mapičky (tři moduly), tak mám tyto moduly uložené bokem a po instalaci balíčku jsem si to přemazal. Ale díky za nasměrování, překopíroval jsem si tam požadovaný řádek a už to krásně funguje. Díky moc :)


  • 0
Jde se lovit!

#702 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 136 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2018 - 17:37

No jo, jak jsem předpokládal, poťamťal jsem si to sám :D

Jak mám trochu vytuněné mapičky (tři moduly), tak mám tyto moduly uložené bokem a po instalaci balíčku jsem si to přemazal. Ale díky za nasměrování, překopíroval jsem si tam požadovaný řádek a už to krásně funguje. Díky moc :)

neřekl bych. To co máš na webu píše google chyby


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#703 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 272 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2018 - 21:00

Pro informaci - upraveny byly všechny moduly Statoru, kde se vyskytují statické mapy od Googlu. Konkrétně zmíněné moduly MapPinboard, MarginalCachesInCountry a také modul Numbers, kde je rozklikávací mapka s centroidem nálezů.
  • 0

#704 prfo_cz

prfo_cz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2018 - 23:18

Jsou to asi 2 týdny co mi přestalo fungovat přepínání jednotlivých záložek statistik v profilu. V Chromu to sice trvá dlouho, ale nakonec se přece jen zobrazí záložka "O mě", ale nefunguje přepnutí (překliknutí) na žádnou jinou - zobrazí se sice ruka (jako že je tam pod tím nějaký odkaz) ale po kliknutí se nic neděje - vypadá to, jako by nefungovaly scripty, které jsou pod těmi tlačítky. V IE se profil nenačte vůbec.

Určitě jsem nic v konfiguraci neměnil - používám prakticky default nastavení. 

Má někdo podobné problémy?


  • 0

#705 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 797 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2018 - 23:35

http://www.geocachin...ptu-z-profilů/ 

 

Jsou to asi 2 týdny co mi přestalo fungovat přepínání jednotlivých záložek statistik v profilu.....

...

Má někdo podobné problémy?


  • 0

#706 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 435 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2018 - 10:10

Zamykam, mame noveho pokracovatele.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama