Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.4.1


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
705 odpovědí na toto téma

#661 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 454 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2018 - 7:08

Teď na zkoušení nemám čas a ještě tak 2 týdny mít nebudu, jen po chvilkách. Zkusím zprovoznit ten sweb nebo endoru, co půjde přes FTP z Combine. A uvidím. Win10 je přeci jen jiný než WinXP.

A vypadá to, že sweb by mohl fungovat, dělal jsem asi něco špatně, z Commanderu mi funguje v aktivním i pasivním režimu. Musím to zkusit v Combajnu.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 07 srpen 2018 - 8:02

  • 0

#662 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 394 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2018 - 9:11

no a kdyby se ti nelíbila domena kreteni.eu, tak bych ti mohl nabidnout ještě mpik.svrcek.cz


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#663 ambroz.cz

ambroz.cz

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2018 - 11:28

Mimochodem mujweb.cz ukončuje k 30.9.2018 činnost.


  • 0
ambroz.cz
www.hronov.com

#664 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 454 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2018 - 11:42

To jsem psal už včera. U takovýchto služeb je to normální. IC.cz taky zrušilo free hosting, zrovna tak imageshack, megaupload byl zrušen násilím, atd. Blbý je, když tam toho někdo má tuny, nebo když na tom založí fungování něčeho, co jde pak už samo. Najednou se objeví nefunkční odkazy, chybějící obrázky, a člověk se o tom dozví většinou až pozdě.


  • 0

#665 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 133 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2018 - 12:26

a nechceš ten malý prostor na nějaké subdoméně mého kretenského webu kreteni.eu - třeba mpik.kreteni.eu, zařídím ti tam ftp a máš to a dokud budou existovat stránky o Turistických známkách


Ovšem na takovouto adresu domény je potřeba mít dostatečně velké sebevědomí :D :D :D
  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#666 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 394 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2018 - 12:58

Taky proto jsem nabídnul i druhou možnost domény mpik.svrcek.cz


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#667 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 454 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2018 - 12:59

Nejde o to. Toho si všimne málokdo, když se tam vleze odkazem. Ale je blbý, když někdo ukradne heslo a zaviruje cizí doménu. Proto bych to měl radši na vlastní, kde vím co mám. Dávám si pozor, hesla do manažeru už neukládám, ale stejně se mi to stalo.


  • 0

#668 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 454 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2018 - 17:20

Tak nic. Sweb i Endora hlásí error, funkce PUT. Na Mujweb to prochází. Dělám něco blbě, nebo to nejde? Jak je to s pasivním přenosem? Ale commanderem mi to jde s pasivním i aktivním.

Ale i commanderem to jde až po delší době, několik vteřin to čeká. Nemůže to být tím? Zatím to budu ukládat commanderem, ale v Combine je to mnohem pohodlější.

Přiložené miniatury

  • GG.jpg

Tento příspěvek byl upraven od mpik: 11 srpen 2018 - 17:40

  • 0

#669 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2018 - 20:19

Pouzivam Endoru a ke generovani statistiky a jejimu presunuti na FTP pouzivam davku do Combine. Problem s tim nemam. Prislusny fragment davky vypada takto:

CMT=--- Nastaveni promennych
CMD=VarSet|VYSTUP|script\Stator\Profiles\GordiciDoProfilu\Statistics.php
CMD=VarSet|TYPE_SEND|FTP
CMD=VarSet|FTP_TARGET|ftp://gord.8u.cz/gord.8u.cz/web/.../Statistics.php
CMD=VarSet|FTP_USER|Endora_nick
CMD=VarSet|FTP_PWD|Endora_heslo
...
CMT=--- Odeslat vytvorenou statistiku na spravne misto
CMD=BusyKind|Prenos statistiky na web
CMD=VarTest|TYPE_SEND|FTP|=|Str
CMD=+FtpPutFile|%GG_DATADIR%\%VYSTUP%|%FTP_USER%;%FTP_PWD%;%FTP_TARGET%

  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#670 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 454 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2018 - 21:53

Tak se omlouvám, jako obvykle, chyba mezi židlí a klávesnicí. Měl jsem špatně heslo.


  • 0

#671 Zagloba

Zagloba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 428 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2018 - 12:59

Zjevně Groundspíci mají nyní větší obrázky pro suvenýry, takže když se použije funkce CalcGSAPI_GetSouvenirsData zobrazí se u nových suvenýrů větší obrázek, než u starých. Oni to mají ošetřeno pomocí style="height:100px;width:100px; takže na jejich stránce se suvenýry se obrázky zobrazují dobře. Asi by to chtělo úpravu funkce CalcGSAPI_GetSouvenirsData.

Přiložené miniatury

  • Suvenýry.jpg

  • 2
Zastavte zeměkouli, chci vystoupit

#672 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2018 - 13:10

Zjevně Groundspíci mají nyní větší obrázky pro suvenýry, takže když se použije funkce CalcGSAPI_GetSouvenirsData zobrazí se u nových suvenýrů větší obrázek, než u starých. Oni to mají ošetřeno pomocí style="height:100px;width:100px; takže na jejich stránce se suvenýry se obrázky zobrazují dobře. Asi by to chtělo úpravu funkce CalcGSAPI_GetSouvenirsData.

Upravím to :) všiml jsem si toho včera


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#673 mirekmuller89

mirekmuller89

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2018 - 13:07

Upravím to :) všiml jsem si toho včera

funkce CalcGSAPI_GetSouvenirsData - poradíš jak se dá tato funkce naprogramovat do Statoru abych si mohl dát Suvenýry také do statistik :-)

pokoušel jsem se to dělat jednou podle návodu co jsi mi někde tady na foru psal avšak neúspěšně :-(


  • 0

#674 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2018 - 13:34

Já to mám v modulu CmdHtmlText takto:

<div align="center">
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:Česká Republika)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:Rzeczpospolita Polska)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:Spain)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:Deutschland)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:Sweden)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:Norway)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:Denmark)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:Slovenská republika)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:Hungary)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:Austria)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:Liechtenstein)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:Netherlands)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:Belgium)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:United Kingdom)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:Switzerland)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:Luxembourg)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:France)%
</div>

To jsou suvenýry dle států. Za "Title:" je název suvenýru.

A ještě třeba suvenýry International geocaching day:

<div align="center">
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:Second Annual International Geocaching Day)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:31 Days of Geocaching 17 / 31 Int'l Geocaching Day)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:International Geocaching Day 2014)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:International Geocaching Day 2015)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:International Geocaching Day 2016)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:International Geocaching Day 2017)%
%CalcGSAPI_GetSouvenirsData(Title:International Geocaching Day 2018)%
</div>

Potom to vypadá takto: https://georabbits.c...Statistics.html


Tento příspěvek byl upraven od georabbits.cz: 22 srpen 2018 - 13:40

  • 2

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus


#675 Misha.in

Misha.in

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2018 - 19:31

Ahojte, když generuji mapu přes MapGenSwitchRegions, tak se mi v ČR zobrazuje jen pár vybraných keší. Pravděpodobně to nějak souvisí se změnou na Czechia, ale Fix Czechia jsem již použil. Dokonce v pluginu MapGenSwitchCountries se stejná mapa zobrazuje se všema kešema - ale bez možnosti zobrazení okresů. Nevíte někdo co s tím?


  • 0

misha_in.png


#676 Misha.in

Misha.in

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2018 - 20:16

Tak vyřešeno, pomohlo aktualizovat všechny keše v databázi.


  • 0

misha_in.png


#677 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 454 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2018 - 19:27

Tak koukám, už i sweb má problémy s generováním mapiček z googlu. Udělám je statické, stáhnu si je jako obrázek a bude to.


  • 0

#678 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 454 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2018 - 20:47

Obávám se, že to bude spíš překročení počtu map bez API klíče, než blacklist. Zkus na mujweb dát do HTML jen tu podkladovou mapu a zjisti chybovou hlášku, kterou to dává.

 

Všechny mapy z modulu MapPinboard jsou od Googlu. Kvůli obecnosti - můžeš si vybrat zcela libovolné území na zeměkouli. Jen původní generátor puntíkatých map na GC.CZ používá statické bitmapy.

 

Na prasáka můžeš odkazy na Google přepsat na odkaz na statickou mapu, kterou si ručně pro dané území uložíš někde na serveru (sweb, mujweb). Záměnu nacpi do Replace.ini, string za string. Mělo by to fungovat...

Nefunguje. On ten odkaz na google mapičky má v sobě spoustu =, a přitom = je oddělovač starý x nový text. Zkoušel jsem to dát i s uvozovkami, nebo nahradit = entitou '&eq;' ale nejde to. Asi by šlo to změnit ve zdrojáku a asi mě to nemine. Nebo se na to vykašlu, ten ban od googlu nebude snad věčný.

EDIT: Chvilku jsem si s tím hrál a najednou to funguje. Přitom jsem NIC NEZMĚNIL. Asi to bylo keší prohlížeče, že si pamatoval minulý obrázek a nějak jsem ho donutil načíst to znovu.

Ale vyřešit nějak tu statickou mapku, načítanou z mého serveru, by bylo dobré. Podkladové mapky se nemění, je zbytečné je generovat pokaždé znovu.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 08 září 2018 - 21:14

  • 0

#679 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2018 - 21:17

chmm taky se mi to nezobrazuje... mám tam jen puntíky a mapa nikde.. :)


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#680 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2018 - 21:29

No jo no. Taky nic... :wacko:

Přiložené miniatury

  • Výstřižek.JPG

  • 0

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama