Co jsem viděl, přišlo mi, že algoritmus hodně upřednostňoval kačery s pár založenými keškami (často i pár měsíci (roky)) starými, které byly ještě pěkné, protože je nikdo nestihl zničit. Případně upřednostňoval ty, co ty své starší (ošumtělé) archivovali. Ne ty, co se o ně svědomitě starali, opravovali své staré keše, které začali zakládat už v době, kdy ještě FP neexistovali a když člověk našel lock&lock krabičku v ptačí budce, či ammo box, byla to moc pěkná schránka...
Publikováno 20 srpen 2018 - 15:54
Amen.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 20 srpen 2018 - 18:33
Mě se zase zdálo, že virtuálku dostalo celkem dost kačerů, co založili T5 - mají hodně FP i dobrý poměr logy/FP a hlavně se neztrácí...
Publikováno 20 srpen 2018 - 18:37
DvěTřiČtyři zahraniční virtuálky mají české ownery:
Njn. Tak snad je to již vše.
Není to vše, ještě jsem našel GC7B88H. Takže ne dvě, ne tři, ne čtyři, ale pět zahraničních virtuálek má české ownery (dle P-GC a mého průzkumu by to snad mělo být vše, ale nezaručuji).
Publikováno 21 srpen 2018 - 18:01
Publikováno 21 srpen 2018 - 21:17
Publikováno 22 srpen 2018 - 10:10
Kousek odsud pracuju, ale nějak mi nedorazila notifikace... Leda že by mi ji přinesl duch. :-)
Publikováno 22 srpen 2018 - 11:49
Také jsem doufal, že se více kačerů odhodlá založit virtuálku v zemích, kde se díky nenechavým domorodcům a absenci domácích kačerů špatně zakládá. Jenže většina kačerů moc necestuje a sedí si doma, maximálně vyrazí pár kilometrů za město.
Podívejte na takové běžné destinace našich turislů jako je Tunis a Egypt. V některých turistických střediscích je pár smetišťovek, občas nějaká v obchodě (a an tu pak někteří kačeři nadávají a snaží se je poslad to archivu). Virtuálka by se hodila - například v Tunisu El Jem, Kairouan a další. V Egyptě by byla príma nějé u některých chrámů ke kterým jezdí spousty turistů a není tam ani tradina, ani zeměkeš.
A to se nemusí tak daleko. V květnu jsem byl v Bosně pár kilometrů od Plitvic u nádkerných vodopádů. Naštěstí tam byla alespoň ta zeměkeš.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 22 srpen 2018 - 12:00
Není to vše, ještě jsem našel GC7B88H. Takže ne dvě, ne tři, ne čtyři, ale pět zahraničních virtuálek má české ownery (dle P-GC a mého průzkumu by to snad mělo být vše, ale nezaručuji).
Je pěkný, že Zubříkovy cache takhle (dál) žijou. Hezký!
Publikováno 22 srpen 2018 - 13:14
Také jsem doufal, že se více kačerů odhodlá založit virtuálku v zemích, kde se díky nenechavým domorodcům a absenci domácích kačerů špatně zakládá. Jenže většina kačerů moc necestuje a sedí si doma, maximálně vyrazí pár kilometrů za město.
Podívejte na takové běžné destinace našich turislů jako je Tunis a Egypt. V některých turistických střediscích je pár smetišťovek, občas nějaká v obchodě (a an tu pak někteří kačeři nadávají a snaží se je poslad to archivu). Virtuálka by se hodila - například v Tunisu El Jem, Kairouan a další. V Egyptě by byla príma nějé u některých chrámů ke kterým jezdí spousty turistů a není tam ani tradina, ani zeměkeš.
A to se nemusí tak daleko. V květnu jsem byl v Bosně pár kilometrů od Plitvic u nádkerných vodopádů. Naštěstí tam byla alespoň ta zeměkeš.
ti, co cestují, je nedostali
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 22 srpen 2018 - 18:02
Publikováno 22 srpen 2018 - 18:10
Publikováno 22 srpen 2018 - 21:04
Takže, shrnu-li zde získané poznatky:
Špatným algoritmem byly virtuálky přiděleny špatným lidem, kteří své špatné virtuálky dali na špatná místa. Ovšem dobré virtuálky ani udělat nešly, protože by je neschválili špatní revieweři.
Publikováno 22 srpen 2018 - 23:02
Takže, shrnu-li zde získané poznatky:
Špatným algoritmem byly virtuálky přiděleny špatným lidem, kteří své špatné virtuálky dali na špatná místa. Ovšem dobré virtuálky ani udělat nešly, protože by je neschválili špatní revieweři.
V podstatě ano, o většině ownerů, co dostali wirtuálky, jsem dopsavaď neslyšel a žádnou jejich keš nelovil. Troufám si říci, že mám na svých bedrech řádově více foundů než mnozí... ale proti gc jsme malí páni.
Publikováno 23 srpen 2018 - 7:59
Chtěli ocenit nejlepší, no tak to prostě měli udělatTakže, shrnu-li zde získané poznatky:
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:groundspeak
Geocaching →
Oznámení →
Novinky z Megaeventu Rico's 10Založeno od Marty 1905 , 14 říj 2024 schvalování, pravidla, event a 2 více... |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Newsletter v češtiněZaloženo od Beetovy , 21 zář 2022 groundspeak |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Nezobrazuje se mi mapa keší (nikde)Založeno od jezevcik , 22 dub 2021 mapa, groundspeak |
|
|
||
Ostatní →
Dotazníky a hlasování →
Dotazník o TB a GCZaloženo od vojtisekp , 19 lis 2020 geocoin, groundspeak, pravidla a 1 více... |
|
|
||
|
Odpovězeno
Geocaching →
Poradna →
Pořadí logování při použití GC.com a appkyZaloženo od Dan-Sam , 06 říj 2020 android, groundspeak, log |
|
|
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů