Přejít na obsah


Fotka

Stator 2.1.2


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
214 odpovědí na toto téma

#101 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2019 - 22:44

Hledám už hodinu, ale postup zadávání labek do GG jsem nenašla. Můžu poprosit o nějaký odkaz, jestli existuje návod?

 

Vice je o LABkach v tomto vlaknu: http://www.geocachin...-adventure-lab/ . Jsou tam ke stahnuti i GPX soubory, ktere GG sezere, ty v GG jen pridane LABky oznacis jako nalezene.


  • 0

#102 ru šedesátsedm

ru šedesátsedm

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 367 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2019 - 23:01

Dík, stáhla jsem, postupně se tím snad prokoušu. (Herdek jestli to vůbec stojí za těch pár virtuálních čísílek. :-))


  • 0

#103 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2019 - 6:44

Dík, stáhla jsem, postupně se tím snad prokoušu. (Herdek jestli to vůbec stojí za těch pár virtuálních čísílek. :-))

Tak začátky jsou začátky, když to pak člověk dělá po desátý už mu to nepřijde


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#104 ru šedesátsedm

ru šedesátsedm

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 367 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2019 - 7:20

Nejlíp mi to jde, když bych měla dělat něco jinýho, podstatně důležitějšího...


  • 2

#105 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 837 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2019 - 7:22

Taky rad prokrastinuju :-)


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#106 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2019 - 7:32

Hehe jo to funguje sqvěle :D


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#107 brazajar

brazajar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 764 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2019 - 9:50

Pokud už se to zde řešilo, omlouvám se, ale neumím dohledat.
Jak se skončilo s google grafy... kdo má statistiky na soukr. hostingu/webu, co udělat, abych grafy viděl?
Na lokale po vygenerovani jsou videt ... po přesunu stránky na hosting je nevidím ... 
Díky za pomoc.


  • 0

Díky.

brazajar

 

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Dakota 20 + OSM mapy // Samsung Galaxy S6  + Locus Pro // Suunto Ambit3 Peak // Dell Vostro 3360 + GeoGet // nohy / MHD / VW Passat B5 Variant / VW Sharan / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

http://www.brazovic.cz


#108 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 837 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2019 - 12:39

Zakazany javascript? Nic moc jineho me nenapada. Knihovna pro grafy je na webu jak pro lokalni tak pro ulozeni na webu. Jeste mozna http vs. https.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#109 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 333 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2019 - 14:17

Jak koukám, statistiku máš v iframe, který ale nemá sandbox, tj. měl by tam být javascript povolený. Nicméně se to chová, jakoby povolený nebyl. Co to pane Marconi zkusit bez drátů, tedy bez iframe...?!?


  • 1

#110 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 333 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2019 - 14:30

Taky se ti tam perou definice z globální CSS stránky/webu s formátováním Statoru. Třeba všechny obrázky se zobrazují jako block, proto se ti všechny ikonky vlajek států, typu kěší apod. cpou na samostatný řádek. Když jsem to vyhodil, vypadají seznamy nějak takto:

 

post-12922-0-60126000-1568122218.png

Přiložené miniatury

  • tabulka po css.png

  • 1

#111 brazajar

brazajar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 764 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2019 - 19:17

Jak koukám, statistiku máš v iframe, který ale nemá sandbox, tj. měl by tam být javascript povolený. Nicméně se to chová, jakoby povolený nebyl. Co to pane Marconi zkusit bez drátů, tedy bez iframe...?!?

 

Hm, sem pako, tohle mi nejak nedoslo. 
Iframe mam proto, ze ne kazda strana statistik je stejne dlouha, je tam funkce, ktera to okno dela dle ciloveho obsahu...
Diky za nakopnuti, s tim si uz poradim ... az bude chvile casu.


  • 0

Díky.

brazajar

 

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Dakota 20 + OSM mapy // Samsung Galaxy S6  + Locus Pro // Suunto Ambit3 Peak // Dell Vostro 3360 + GeoGet // nohy / MHD / VW Passat B5 Variant / VW Sharan / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

http://www.brazovic.cz


#112 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 837 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2019 - 5:45

Cela statistika je v <div class="StatorContent"...>....</div> takze staci (snad) nastavit vysku tomu divu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#113 p.pirko

p.pirko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2019 - 21:52

Ahoj,

narazil jsem ve statoru na dva problémky. 

1. První nález ve státě - je to OK až na ČR, kde se zobrazuje poslední nález. Je to vidět i na obrázku od  kiReGPS kousek výš.

2 Nálezy podle typu v regionu - určitě se mi tam nezobrazují labky. Mám některé pražské (skořápky) a středočeské, ale v této tabulce se nezobrazují. 

Můžu s tím něco udělat sám?

Díky za radu 


  • 0
P.Pírko

#114 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 837 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2019 - 8:41

ad 1. To uz tu nekde bylo i s opravou. Melo by stacit modul odebrat a zase ho zpet pridat.

 

ad 2. Problem je v tom, ze se tezko podivam, jak u tebe neco vypada, kdyz mas spatne prolinkovany odkaz na profil na gc.com. U me se zobrazuji (4. zalozka uplne posledni tabulka). Mas v databazi LABky oznacene jako nalezene? Jak mas na konfiguraci nastaveno razeni? (Mas tam ID logu? Pokud ano, mas vytvoreny nalezovy log u tech LABek?)


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#115 brazajar

brazajar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 764 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2019 - 10:08

kiReGPS & gord: diky za rady. Nakonec jsem vyresil vlozenim javascriptu do stranky. To me reseni mam proto, ze upravuje delku stranky podle delky stranky se statistikou (ne kazda zalozka - stranka statistiky je stejne dlouha, proto to je takto). Diky vasemu nasmerovani vyreseno :)


  • 0

Díky.

brazajar

 

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Dakota 20 + OSM mapy // Samsung Galaxy S6  + Locus Pro // Suunto Ambit3 Peak // Dell Vostro 3360 + GeoGet // nohy / MHD / VW Passat B5 Variant / VW Sharan / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

http://www.brazovic.cz


#116 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 333 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2019 - 11:19

Šikula... :)


  • 0

#117 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 333 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2019 - 14:22

Ještě jsem koukal, že máš rozhozený puntíkovaný mapky. Překryvná vrstva s puntíky je jinde, než mapa. To zase musí být způsobeno vyšším CSS stylem na úrovni webu. Nem teď narychlo nevidím kterým...


  • 0

#118 p.pirko

p.pirko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2019 - 18:06

ad 1. To uz tu nekde bylo i s opravou. Melo by stacit modul odebrat a zase ho zpet pridat.

 

ad 2. Problem je v tom, ze se tezko podivam, jak u tebe neco vypada, kdyz mas spatne prolinkovany odkaz na profil na gc.com. U me se zobrazuji (4. zalozka uplne posledni tabulka). Mas v databazi LABky oznacene jako nalezene? Jak mas na konfiguraci nastaveno razeni? (Mas tam ID logu? Pokud ano, mas vytvoreny nalezovy log u tech LABek?)

Ahoj, se mnou to bude horší, protože se v tom moc neorientuju a asi budu hodně informací potřebovat po lopatě. Ale první úspěch už se dostavil. První nález ve státě už je OK.

U těch labek je to horší. Ale něco jsem zjistil. Mám tam sice datum a čas nálezu ale nemám tam log a netuším jak ho tam dostat, protože ty labky už jsou zamčené. Volba "stáhnout logy" hlásí chybu invalid GCcode. Nahrát PQ MyFinds mi taky nepomůže, protože tam se nestahují labky. 

Řazení  je nastavené podle počtu nálezů.

A ještě se zeptám kde a jak správně nastavit ten odkaz na gc com. 

Díky

P.Pírko


  • 0
P.Pírko

#119 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 486 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2019 - 18:49

LAB nemají žádný log, ani nejsou nijak propojený s databázi keši. Proto to není v pq, ani v API. Nejde to nijak stáhnout, nález si musíš na lab nastavit ručně pravým tlačítkem myši.
  • 0

#120 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 288 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2019 - 20:33

U těch labek je to horší. Ale něco jsem zjistil. Mám tam sice datum a čas nálezu ale nemám tam log a netuším jak ho tam dostat, protože ty labky už jsou zamčené. Volba "stáhnout logy" hlásí chybu invalid GCcode. Nahrát 

P.Pírko

Tady kdosi nahrál nějaké video o tom. 

 

http://www.geocachin...e-lab/?p=575525


  • 0

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama