Přejít na obsah


Fotka

GGmap - mapa s pluginy

geoget mapa

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
108 odpovědí na toto téma

#1 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 334 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2020 - 6:03

Je nejaky zpusob, jak zmizet seznam nalezenych mist v pripade, ze na mape hledam treba podle adresy? Precijen to obcas zabira nemalou cast mapy a ja neobjevil zpusob, jak se toho seznamu zbavit.

 

(Mapa by si mozna zaslouzila samostatne vlakno.)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 005 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2020 - 14:53

GGmap je mapa kesi pro Geoget. Zobrazuje keše rovnou z Geogetí databáze, aniž by bylo potřeba někam něco nahrávat, exportovat či obnovovat. A nyní i s možností rozšiřování funkcí pomocí pluginů.

 

Toto vlákno bylo vyrobeno, aby se tu o mapě mohlo diskutovat mimo hlavní vlákno Geogetu.

 


  • 0

#3 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 005 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2020 - 18:54

Jen pro info, rozhrani pro pluginy se usazuje, VasaM zkousi do podoby pluginu prredelat to filtrovani, a na zaklade jeho prajktickyz zkusenosti bude urcite jeste nejaky maly update.


  • 3

#4 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 334 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2020 - 7:03

Kdyz v mape nakreslim nejaky objekt, treba olygon, kliknutim na pravou listu zobrazim seznam objektu (Drawings) a pak vyberu treba ten polygon, vidim seznam bodu. Kdyz totez udelam podruhe, je jiz seznam prazdny a to u vsech objektu, i u tech, co nakreslim pozdeji. Musim mapu znovu spustit a objekt nakreslit znovu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#5 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2020 - 8:03

Kdyz v mape nakreslim nejaky objekt, treba olygon, kliknutim na pravou listu zobrazim seznam objektu (Drawings) a pak vyberu treba ten polygon, vidim seznam bodu. Kdyz totez udelam podruhe, je jiz seznam prazdny a to u vsech objektu, i u tech, co nakreslim pozdeji. Musim mapu znovu spustit a objekt nakreslit znovu.

Též se mi to stalo.


  • 0

#6 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 018 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2020 - 10:13

Potvrzuju. Polygon - poprvé zobrazí body, stačí to okýnko s nimi zavřít a hned znovu otevřít, ale už je prázdné.

 

Firefox 75.0 x64


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 01 květen 2020 - 12:41

  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#7 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 005 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2020 - 11:49

Nejak se mi to ve firefoxu nedari zduplikovat, oteviram tu polygon, kruh, obdelnik... porad dokola, a porad OK.

 

Jak ze to delate? jaky mate prohlizec? Nehaze to do javascript konzole nejakou chybu?


  • 0

#8 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 334 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2020 - 12:01

Pouzivam chrome a zadnou chybu v konzoli to nepise.

 

 

Presny postup:

  1. nakreslim polygon, ukoncim kliknutim na Finish (vekle ikonky polygonu)
  2. v prave liste klikni na "tuzticku"
  3. v otevrenem okne kliknu na tu malou tuzticku - jsou tam souradnice bodu polygonu
  4. zavru seznam bodu kliknutim na krizek
  5. znovu kliknu v prave liste na ikonu s tuzkou
  6. a seznam je prazdny

EDIT: mas-li chut, muzes se na to podivat pres Team Viewer ;)


Tento příspěvek byl upraven od gord: 01 květen 2020 - 12:03

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#9 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 005 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2020 - 13:55

Aha, rozdil mezi nami je v tom, ze ja to okenko zaviral dole pres OK, a pak je to v pohode. Takze to blbne jen po tom krizku.


  • 1

#10 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 018 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2020 - 15:11

Aha, ano, potvrzuju, po OK je to dobré, ale křížek to zruší nadobro. I když pak prázdné okýnko znovu otevřu a použiju OK, už to zobrazování souřadnic neobnoví.

 

Já tak nějak intuitivně použiju křížek, když chci okno zavřít. Jsme na to zvyklí ze systému, že. Když udělám změnu, tak zas intuitivně mířím na OK, aby se změny uložily.


  • 1

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#11 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 334 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2020 - 16:08

Prima, tak uz vim jak na to a ty vis, na co se kouknout. Tady je ukazka toho, jak dulezite je napsat presny popis, ktery vede k chybe. Z nekterych lidi neco takoveho dostat je nadlidsky vykon.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#12 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 005 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2020 - 13:34

Vydan GG 2.10.9, kde je vylepseny GGmap. Vetsinou upravy vznikle ve spolupraci s VasaM.


  • 3

#13 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 334 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2020 - 18:34

Ta obsluha "krizku" pri zobrazeni podrobnosti o nakreslenem objektu opravena neni.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#14 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 005 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2020 - 18:45

Ja taky nerikal, ze je. ;)


  • 0

#15 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 334 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2020 - 18:55

Ja nerikal, ze jsi rikal :-)

 

Jen jsem myslel, ze by treba mohlo byt. Spis jsem myslel, ze jsi zapomne "commitnout" opravu do distribuce. Neni to zadna tragedie, navic uz vim(e), jak to obejit.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#16 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 005 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2020 - 18:56

Ja tam nejak vim, cim je to zpusobene, ale jeste jsem nevykoumal, jak ten formularovy blbinec dohnat k poslusnosti.


  • 0

#17 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 334 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2020 - 18:59

Ok, v pohode.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#18 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 334 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2020 - 19:05

Tak ten krizek zrus a nemusis nic umravnovat :-D (jak se znam, ja bych se snazil to vyresit, ale toto je urcite nejjednodussi cesta).


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#19 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 005 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2020 - 20:01

nestras, mozna to tak dopadne.


  • 0

#20 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 018 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2020 - 23:13

Pletu se nebo dřívější verze GGmap mi zobrazily při najetí na keš i datum mého odlovu? Myslím v tooltipu, v okýnku, které vyskočí po kliknutí, to je.


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 04 květen 2020 - 23:14

  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget, mapa

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka