Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.11.4

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
35 odpovědí na toto téma

#1 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 031 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2020 - 8:53

Evoluce GGmapy pokračuje. Nyní přibyla možnost získávat a zobrazovat data i z cizích serverů.

 

Také byla aktualizována sada atributů keší. Nebuďte zvědaví, co nového přibylo, Groundspeak vám to řekne sám. Každopádně, Geoget by měl být připraven.

 

Tak, a můžete do školy! :P


  • 3

#2 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 410 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2020 - 9:15

Zejmena na tu mapu s cizimi daty se tesim. Skoda, ze ted musim pracovat  :(


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#3 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 613 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2020 - 10:43

Rychla kontrola funkcnosti a vypada to dobre!

 

Diky moc za upgrade nacelniku!


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10.1 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#4 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 496 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2020 - 21:37

Vzhledem k tomu, že se HaLuMa nedostal k řešení problému s nesmyslným "state=None" při stahování data přes API, tak dávám k dispozici nouzové řešení - doplnění pluginu "fixczech". Za řádek 49 je zapotřebí vložit následující příkaz:

 

  geoget_db.ExecSQL('UPDATE geocache SET state="" WHERE state="None"');

Plugin je pak zapotřebí spustit vždy po dotažení dat kde je položka "state" prázdná (naštěstí je to poměrně rychlé).


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#5 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 031 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 15:13

A to "None" se ti tam dostava jak? Protoze v Countryid to uz nejakou dobu neni...


  • 0

#6 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 496 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 21:39

A to "None" se ti tam dostava jak? Protoze v Countryid to uz nejakou dobu neni...

Vždyť jsem o tom psal v minulém vlákně 

Publikováno 11 červenec 2020 - 1:57


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#7 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 611 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2020 - 20:27

Chtěl bych poděkovat za novou verzi, dnes jsem měl možnost vyzkoušet novinky, které jsem si přál a zdá se že to funguje dobře.


  • 2

#8 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 611 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2020 - 18:52

Tak na jeden nedostatek jsem narazil - když dám Aktualizovat vaše logy a po importu kliknu na tlačítko zobrazit, tak se mi zobrazí všechny zalogované kěšky za poslední dva měsíce, plus se k tomu nějak připletla i keška s nálezem v lednu.


  • 0

#9 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 031 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2020 - 19:54

ukazuje to vsechny kesky, ke kterym to stahlo nejaky log. Ze to bere neco dozdu, je znama vec, nebot soucasne API neni tak chytre jako to predchozi, a neda se uz delat plnohodnotna synchronizace.


  • 0

#10 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 611 příspěvků(y)

Publikováno 21 září 2020 - 17:49

Tak teď mi GeoGet čekal při překročení počtu volání a nebylo tam to automatické odpočítávání a čekalo to na stisk tlačítka znovu - nevím co mu kde špatně přeskočilo.


  • 0

#11 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 496 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2020 - 18:58

Přiznám se, že i já jsem bezohledný egoista a pokud vidím, že v logbooku jsou prázdná místa(myslím tím velká prázdná místa), tak se píšu tam.

 


Mívám otevřeno více instancí GeoGetu na stejnou databázi. Už vím, že to nezvládne  v jednom okamžiku zapisovat ze dvou instancí. Ale často to spadne i když zrovna nic závadného nedělám - například v přiloženém výpisu.

Přiložené miniatury

  • Schránka 01.jpg

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#12 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 272 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2020 - 20:00

 

Mívám otevřeno více instancí GeoGetu na stejnou databázi.

Udivuje mě, že to vůbec jde. DB stroj by si měl zabrat soubory pro sebe. Každopádně se paralelní přístupy musí pohádat. SQLite není masivní DB pro paralelní přístup více aplikací najednou. Ale je malá rychlá a jednoduchá.


  • 1

#13 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 031 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2020 - 20:39

SQLite to nevadí, může ke stejné databázi přistupovat více aplikací zároveň, dokonce i zapisovat, pokud je aplikace trpělivá na uvolnění zámku. Tohle ale vůbec nevypadá na databázovou chybu. Bez toho, aniž bys mi poslal ten cely chybový log i s co nepresnejsim popisem situace, kdy to vyskočilo, tak opravdu nic neodhalim. Ostatně i proto tam máš na odeslání přímo čudlík.
  • 0

#14 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 496 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2020 - 22:00

SQLite to nevadí, může ke stejné databázi přistupovat více aplikací zároveň, dokonce i zapisovat, pokud je aplikace trpělivá na uvolnění zámku. Tohle ale vůbec nevypadá na databázovou chybu. Bez toho, aniž bys mi poslal ten cely chybový log i s co nepresnejsim popisem situace, kdy to vyskočilo, tak opravdu nic neodhalim. Ostatně i proto tam máš na odeslání přímo čudlík.

Zkusím to nějek z toho dostat, ale je to problém, protože je to zacyklené a musím příslušný GeoGet odstřelit.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#15 HubdaTeam

HubdaTeam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 101 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2020 - 10:45

Vím, že to nesouvisí s touto konkrétní verzí Geogetu, ale můžete mi prosím prozradit jak můžu trvale vypnout hlášení "Detekována zastaralá verze Internet Exploreru..."  při startu Geogetu?

...Nemůžu to nikde najít a už mě to nebaví pořád odklepávat.  :)  Děkuji za pomoc!


  • 0

#16 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 410 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2020 - 10:48

Prechodem na novejsi verzi.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#17 HubdaTeam

HubdaTeam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 101 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2020 - 11:00

Prechodem na novejsi verzi.

O to právě nestojím.  :)  Používám jako výchozí jiný prohlížeč a vše mi v něm z Geogetu funguje. Nestojím o upgrade IE. Mimo jiné také kvůli mým pracovním aktivitám, které vyžadují starou verzi.

Tím jsem ale pochopil, že není jiné cesty než dále odklepávat. :)  ...Alespoň v tom mám teď jasno. Díky za tak rychlou reakci.


  • 0

#18 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 611 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2020 - 11:51

A nějak divně funguje napovídání seznamu - vytvořím seznam, dám uložit, a když následně chci otevřít seznam, tak mi to nabízí ten minulý, nikoliv ten posledně uložený.


  • 0

#19 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 031 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2020 - 14:16

Vím, že to nesouvisí s touto konkrétní verzí Geogetu, ale můžete mi prosím prozradit jak můžu trvale vypnout hlášení "Detekována zastaralá verze Internet Exploreru..." při startu Geogetu?
...Nemůžu to nikde najít a už mě to nebaví pořád odklepávat. :) Děkuji za pomoc!


Je to proto, že máš opravdu hodně staré IE, které je nutné aktualizovat, aby vše v Geogetu fungovali správně.
Ostatně, je to součást aktualizaci operačního systému, a opravdu není dobrý nápad jej nemít aktualizovaný.

Opravdu někde existuje aplikace, která vyžaduje mít třeba IE7, ale nefunguje v IE11? O tom dost pochybuji, protože ta IE11 umí běžet v režimu kompatibility klidně i IE7. Proto není sebemenší důvod se té aktualizaci bránit.
  • 4

#20 HubdaTeam

HubdaTeam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 101 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2020 - 19:56

Opravdu někde existuje aplikace, která vyžaduje mít třeba IE7, ale nefunguje v IE11? O tom dost pochybuji, protože ta IE11 umí běžet v režimu kompatibility klidně i IE7. Proto není sebemenší důvod se té aktualizaci bránit.

 

 

Bohuzel ano - ActiveX plugin od jiz "mrtveho" vyvojare. Ten kompatilni rezim nefunguje na 100 procent. Nechci tu rozjizdet debatu o necem jinem... S vysvetlenim jsem se smiril a odklikavam. :-) Diky.


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama