Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

c:geo


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#1981 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 842 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2024 - 8:55

U aDrake to kdysi také fungovalo, ale to už je dávno


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#1982 ru šedesátsedm

ru šedesátsedm

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 664 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2024 - 8:17

Děkuju oběma za odpověď. Takže nezbývá než sledovat a doufat...


  • 0

#1983 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 189 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2024 - 20:54

Zkoušel jsem hledat nějaká klíčová slova, ale nenašel jsem to.

Po instalaci chce C:Geo "Nastavit složku: Hlavní"

 

Jenže po kliknutí na "Další" mi aplikace spadne a nelze to nastavení provést. Co mám udělat? Je zde sice Tip: "Možná budete muset nejprve odkrýt interní úložiště zařízení ve volbě souborů, které se poté zobrazí", ale nevím kde?

 

Mobil, na který instaluji je s rodičovskou kontrolou, ale přístup k souborům jsem aplikaci C:Geo povolil...

 

Předem díky za radu.

 

PS.: Zjistil jsem, že průvodce nastavením se dá obejít. Problém ale je, že pak se nemají kam stáhnout data, takže off-line navigace ztrácí smysl.


Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 12 březen 2024 - 21:19

  • 0

#1984 Loskatos

Loskatos

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2024 - 11:43

Neuvádíš typ telefonu, verzi androidu, nicméně je jednoznačné, že z nějakého důvodu nemá c:geo všechna práva, která pro práci/instalaci, potřebuje.
Zkusil bych vypnout rodičovskou kontrolu, pak bych se ve správě aplikací podíval, zda má c:geo opravdu povoleno úplně všechno, co lze.


  • 0

#1985 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 189 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2024 - 23:41

Je to Xiaomi Redmi A2, Android 13.

 

Rodičovská kontrola jde bohužel jestli jsem dobře pochopil vypnout pouze definitivně (smazáním profilu), to bych dělal nerad.

 

 

Tak jsem nakonec zjistil, že jsem jen neuměl ukládat keše pro off-line.

Hodně mě však překvapilo, že se ukládají keše na obou mobilech, tedy i na tom bez toho oprávnění...


Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 16 březen 2024 - 23:48

  • 0

#1986 Bluefrogovi

Bluefrogovi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2024 - 7:20

Už přes týden nam nefunguje propojení Cge:o a GC. Na mapě se neobjevují premium kešky a nejde se zalogovat ani přihlásit. Mate s tím taky někdo problém?
  • 0

#1987 Loskatos

Loskatos

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2024 - 7:43

Už ne. Měli problém před cca týdnem, sobotní (6. 4.) aktualizace část opravila (minimálně přihlášení k účtu, čili i načítání všech keší).
Některé drobnosti stále ještě nefungují (vyhledávání a logování trackables, atd.)

Takže - aktualizuj. Funkční aktuální verze je číslo 2024.04.05.


  • 1

#1988 Bluefrogovi

Bluefrogovi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2024 - 9:35

Děkuji za info, minulý tyden jsem zkoušel, ale ještě nebyla aktualizace...
  • 0

#1989 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 578 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2024 - 16:13

Tiež sa neviem pripojiť.

Přiložené miniatury

  • Screenshot_20240411_170304_cgeo.jpg

  • 0
Balin50

HW: Sansung S22 + ADrake+, Garmin Monterra

#1990 Loskatos

Loskatos

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2024 - 16:51

Dtto, aktualizuj.
  • 1

#1991 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 578 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2024 - 17:26

Zaujímavé, keď som písal do fóra tak aktualizácia ešte nebola.
Dík
  • 0
Balin50

HW: Sansung S22 + ADrake+, Garmin Monterra

#1992 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2024 - 13:18

Vyšla konečně aktualizace, která vše řeší.


  • 0

HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx

SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°


#1993 PIVNÍ PUPEK

PIVNÍ PUPEK

    PIVNÍ PUPEK

  • Members
  • PipPipPip
  • 405 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2024 - 13:13

Ahoj. Funguje někomu živá mapa? Protože mě ne.


  • 0

Jsem to stále já.


#1994 Loskatos

Loskatos

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2024 - 13:26

Ano, funguje.
c:geo ve verzi 2024.04.25

 

Přiložené miniatury

  • Obrázek WhatsApp, 2024-05-02 v 14.23.42_1afa039a.jpg

Tento příspěvek byl upraven od Loskatos: 02 květen 2024 - 13:27

  • 0

#1995 PIVNÍ PUPEK

PIVNÍ PUPEK

    PIVNÍ PUPEK

  • Members
  • PipPipPip
  • 405 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2024 - 14:01

Také mám verzi 2024.04.25 ale živá mapa nenačte keše, zobrazí jen ty uložené.


  • 0

Jsem to stále já.


#1996 Rumis.uh

Rumis.uh

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2024 - 14:22

Taky mám poslední verzi, ale trošku jiný problém z online mapou. Je funkční, ale při změně velikosti mapy (přiblížení) část keší zmizí....objeví se zase až při "oddálení" mapy.
  • 0

#1997 Radekb

Radekb

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2024 - 1:58

Já mám podobný problém dlouhodobě na živé mapě s podkladovou offline vektorovou mapou (neuložené keše se objeví jen na chvíli a nejde na ně "kliknout"). Musím vždy použít Google mapu pro zobrazení/uložení neuložených keší. V nové verzi 2024.04.25 jsem to ale ještě nezkoušel.


  • 0

#1998 Beetovy

Beetovy

    Beetovy

  • Members
  • PipPipPip
  • 499 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2024 - 6:58

U mě naštěstí vše funguje jak očekávám. Verze 2024.04.25 a ani v minulých verzích jsem si ničeho zvláštního nevšiml.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama