Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

c:geo


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#1941 KulisekW

KulisekW

    KulisekW

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2022 - 19:59

Odpověď z c:gea ad maoy.cz:

It seems, that mapy.cz changed their usage conditions recently. We will get in touch with them to clarify whether c:geo is allowed to use the map.
Until then please kindly use another online map source.


Děkuji za zprostředkování odpovědi pro nás, co nesledujeme stoprocentně vše. :)

Jinak podkladové Mapy.cz přes GME stále fungují (v prohlížeči na PC).


  • 0

#1942 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 217 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2022 - 11:03

Už nefungují....

 

Koukám na to a je nutné změnit adresu serveru - odstranit m{s} na začátku adresy
Původně - nyní ale nefunkční:
http://m{s}.mapserver.mapy.cz/.....
Nyní funkční:

  • 2

#1943 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 843 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2022 - 11:59

 

Už nefungují....

 

Koukám na to a je nutné změnit adresu serveru - odstranit m{s} na začátku adresy
Původně - nyní ale nefunkční:
http://m{s}.mapserver.mapy.cz/.....
 

zajímavé. Mně v aDrake ten původní formát stále funguje.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#1944 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 217 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2022 - 12:21

Mě to včera taky ještě fungovalo, dnes už ne. 
Víc nevím.  Hledal jsem řešení a zatím mi to moje fungije.

 


  • 0

#1945 Bluefrogovi

Bluefrogovi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2022 - 6:57

Kde ae to má změnit?
  • 0

#1946 chudejka

chudejka

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 10 prosinec 2022 - 23:07

 

Už nefungují....

 

Koukám na to a je nutné změnit adresu serveru - odstranit m{s} na začátku adresy
Původně - nyní ale nefunkční:
http://m{s}.mapserver.mapy.cz/.....
Nyní funkční:

 

Nevím, zda jsem pochopila správně, že tato úprava obnoví možnost mít turistickou verzi mapy.cz jako podklad pro keš mapu na PC. Provedla jsem dle pokynu, ale ničemu to nepomohlo. Základní verze mapy.cz funguje, turistická či cykloturistická nadále nefunguje. Úpravu jsem prováděla v kódu, který si kopíruji z této stránky. Keš mapu otevírám v Chrome.   


Tento příspěvek byl upraven od chudejka: 10 prosinec 2022 - 23:40

  • 0

#1947 Beetovy

Beetovy

    Beetovy

  • Members
  • PipPipPip
  • 499 příspěvků(y)

Publikováno 11 prosinec 2022 - 8:21


Už nefungují....


Koukám na to a je nutné změnit adresu serveru - odstranit m{s} na začátku adresy


Původně - nyní ale nefunkční:

http://m{s}.mapserver.mapy.cz/.....


Nyní funkční:

http://mapserver.mapy.cz/.....


Nic jsem neměnil a funguje to pořád stejně bez problémů. Používám FF.
  • 0

#1948 quellen

quellen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2022 - 7:39

Nevím, zda jsem pochopila správně, že tato úprava obnoví možnost mít turistickou verzi mapy.cz jako podklad pro keš mapu na PC. Provedla jsem dle pokynu, ale ničemu to nepomohlo. Základní verze mapy.cz funguje, turistická či cykloturistická nadále nefunguje. Úpravu jsem prováděla v kódu, který si kopíruji z této stránky. Keš mapu otevírám v Chrome.   

 

Zkus použít odkazy na mapy z tohoto postu: http://www.geocachin...-23#entry596425

Mně to v chromu funguje...


  • 0

Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo


#1949 lemrousek

lemrousek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 160 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2022 - 9:23

Je prosím někde český návod na C:geo? Nebo alespoň v angličtině? Postupně nacházím nové funkce a nikde jsem nenašla souhrnný návod... Děkuju!


  • 0

#1950 Beetovy

Beetovy

    Beetovy

  • Members
  • PipPipPip
  • 499 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2022 - 10:12

Možná pomůže tohle? http://wiki.geocachi.../wiki/C:geo_FAQ


  • 1

#1951 Jencek

Jencek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2022 - 10:58

https://manual.cgeo.org/en/start
  • 1

#1952 chudejka

chudejka

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2022 - 23:01

Zkus použít odkazy na mapy z tohoto postu: http://www.geocachin...-23#entry596425

Mně to v chromu funguje...

Moc děkuji, povedlo se.


  • 1

#1953 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 843 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2022 - 17:55

Pokud vím, tak návody na cGeo byly na webu GeoTřebíč


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#1954 vitacar

vitacar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2022 - 6:11

Odpověď z c:gea ad maoy.cz:

 

 It seems, that mapy.cz changed their usage conditions recently. We will get in touch with them to clarify whether c:geo is allowed to use the map.
Until then please kindly use another online map source.

 

(zdá se, že mapy.cz nedávno změnily podmínky používání. Spojíme se s nimi, abychom objasnili, zda c:geo smí mapu používat. Do té doby prosím používejte jiný online zdroj map.)

  • Change: mapy.cz map provider removed (due to change in licensing)

Z důvodu změny licence, odstraněny mapy.cz .

Hotové... :(


  • 0

#1955 quellen

quellen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2022 - 15:22

Škoda.  :(


  • 0

Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo


#1956 vitacar

vitacar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2023 - 7:41

Zdravím všechny,
máme telefon redmi note 11. Při aktivování služby c geo, resp. kontrole ověření , stále hlásí , že služba vyžaduje Captchu a tudíž nelze autorizovat. Odkazuje na přihlášení přes prohlížeč a pak znova zkusit. Po několikerém přihlášení(na tom stejném aparátu), stále stejné hlášení. Na samsungu to třeba vůbec nedělá. Takže asi problém v telefonu. Má někdo stejnou zkušenost a věděl by o možném řešení? Díky
  • 0

#1957 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2023 - 7:46

Tady je návod:
https://manual.cgeo....n/loginproblems

Pro jistotu doplním, že problém s Captcha je asi ve 2/3 článku

Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 11 únor 2023 - 7:49

  • 0

#1958 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2023 - 7:54

Když už jsem tady tak se zmíním, že c:geo v nové verzi kromě dalšího bude umět přímo stahovat mapy a mapová témata z paws.cz
Pro mě a pro ty,kdo je využíváme super novinka. Končí otravné ruční stahování a kopírování do adresáře.
Takže kdo má verzi 2023.02.05-RC tomu to funguje, ostatní si pár dnů počkejte na veřejnou
  • 2

#1959 vitacar

vitacar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2023 - 7:36

Díky za odkaz, který ovšem už taky znám. Pro jistotu zmíním, co jsem vyčetl, jestli jsem něco nepřehlédl.
1. přihlásit se na stránkách a pak znovu autorizovat v aplikaci - jak jsem zmínil nepomohlo.
2. problém s IP adresou - asi nebude, když druhý telefon s autorizací bez problémů.
3. zkusit se přihlásit, pokud je nainstalovaná, přes oficiální aplikaci geocaching - není nainstalovaná.
Tak víc tam toho nevidím. Spíš věřím tomu, že je problém spíš v tom Redmi. Proto hledám odpověď tady na fóru, jestli někdo tady s tímto telefonem(Redmi note 11) nezaznamenal ten samý problém...
  • 0

#1960 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2023 - 16:24

Zkus napsat vývojářům c:geo jestli se s tím už nesetkali. Komunikují
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama