Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.11.11

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
33 odpovědí na toto téma

#1 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 397 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2021 - 14:49

Už jste vytrávili všechny ty ryby, řízky a kachny? Tak hybaj na keše!

 

Novinky:

  • Zjednodušení kódu na sledování schránky
  • Oprava chyby při používání GC.API s non-ASCII znaky ve vašem jméně

 


  • 0

#2 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 958 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2021 - 16:00

zrovna jsem si tu náhodou založil čistý datadir a koukám, že se jeden skript nezařadil správně.

asi to bude tím, že fixczechia.ggp.ini je v UTF8

 

https://ctrlv.cz/sho.../12/27/2g4y.png


Tento příspěvek byl upraven od mikrom: 27 prosinec 2021 - 16:03

  • 0

#3 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 700 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2022 - 16:53

Kosmetická nepřesnost. Když jsem našel novinku, zalogoval a pak načetl nálezy do GG, píše mi to Přidaných 0, aktualizováno 1. Je to ale v pořádku, keš se načte, bez listingu a následně ji mohu aktualizovat. GG je aktuální, nějak se mi nedaří přečíst verzi, ale aktuální je.


  • 0

#4 jidis

jidis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 297 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2022 - 9:35

Pokud jsem BM, dokáže Geoget stáhnout všechny mé nalezené cache, i ty PMO? 

 

Respektive, pokud to nedokáži já u svých cache jako BM, mohl by to dokázat u mých cache ten, kdo má PM?


Tento příspěvek byl upraven od jidis: 12 únor 2022 - 9:36

  • 0

#5 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 397 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2022 - 10:34

O nálezu na PMO keši budeš vědět jen GC kód. Na stáhnutí podorbností o keši (jako jméno, druh, souřadnice, atd.) musíš mít PM. Stačí si pak třeba vyfiltrovat seznam keší bez souřadnic, a poprosit kamaráda, ať ti k nim pošle GPX.


  • 2

#6 jidis

jidis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 297 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2022 - 11:06

Nějak mi to nefunguje. Chci stáhnou všechny mnou nalezené cache. Zkouším to přes volbu Databáze > Import > Stáhnout kešky 

 

Nastavím tam :

Režim - zatrhnuto Vyhledat kolem nějakého místa

Oblast - zatrhnuto Libovolné umístění

Volby - zatrhnuto Pouze vyhledat

Vlastnosti keše - nezatrhnuto nic 

Uživatelské vztahy - nic

Možnosti vyhledání - Nalezeno uživatelem: shaman3

 

Dělám asi něco špatně, když mi to najde jen cca 470 keší místo 4356.


Tento příspěvek byl upraven od jidis: 12 únor 2022 - 11:10

  • 0

#7 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 397 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2022 - 13:19

Protože se Groundspeak rozhodl, že BM nemůže vyhledávat všechno. Ty to ale nemusíš vyhledávat, máš tam má to samostatnou funkci "stáhnout nálezy".
  • 2

#8 jidis

jidis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 297 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2022 - 4:55

Nalezl jsem pouze "Stáhnout vaše logy", ale díky za popostrčení, už jsem z mých logů vyfiltroval nálezy a sedí to. 


  • 0

#9 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 700 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2022 - 8:12

To je ale právě ono. Stáhne a označí to všechny nálezy, v rozporu s názvem včetně keší, jen pro BM jen základní údaje, pokud už ji v GG nemáš staženou. Aktualizovat vaše logy stahuje jen poslední, aby to netrvalo tak dlouho. Takže pokud to chceš i s listingy, nakonec stejně potřebuješ od někoho GPX, nebo si to stahovat po třech denně. Nebo to mít bez listingů.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 13 únor 2022 - 8:12

  • 0

#10 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 996 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2022 - 8:38

V souladu s nazvem to stahuje vsechny logy, nikoli jen nalezove logy - neni to zase tak davno, co Haluma ten nazev zmenil z nalezu na logy, aby byl vystiznejsi, podle meho spravne. Pokud keska v databazi neni, stahne take zakladni informace o kesi - podle me bez ohledu na BM ci PM - to proto, aby bylo k jake kesce ty logy priradit.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#11 jidis

jidis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 297 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2022 - 12:18

Nepotřebuji listing, souřadnice, nic, potřebuji jako BM jen vytvořit GPX soubor s cachemi, které jsem nalezl včetně s nalezenými PMO cachemi. To se mi v GG podařilo vytvořit si myslím. Díky.


Tento příspěvek byl upraven od jidis: 13 únor 2022 - 12:19

  • 0

#12 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 996 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2022 - 12:23

Nepotrebujes souradnice, ale vytvaris GPX, kde jsou souradnice zakladni informaci. Neodporujes si?

 

Ale to jen na okraj. Pokud jsi spokojen a mas problem vyreseny, netreba to dal pitvat.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 13 únor 2022 - 12:23

  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#13 jidis

jidis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 297 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2022 - 12:34

Jo zní to nelogicky, mohl bych to sice osvětlit, ale dostali bychom se na téma, které je tu TABU a obdržel bych zase mínusová hodnocení příspěvků od některých netolerantních jedinců, a BANána od moderátora.

Nepřišel jsem na jinou možnost, jak výsledku dosáhnout, než přes GeoGet. Leda zaplatit GS a to nikdy neudělám, nebudu podporovat komerci. Proto děkuji za to, že GeoGet vůbec existuje.


Tento příspěvek byl upraven od jidis: 13 únor 2022 - 12:38

  • -3

#14 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 727 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2022 - 10:04

Já bych měl jednu technickou připomínku - když se mi ztratí disk s datadirem a GeoGet spouštím tímto příkazem "C:\Program Files (x86)\GeoGet\geoget.exe" -d=g:\GeoGet (nemám tedy disk G:), tak od GeoGetu nejprve dostanu hlášku error1.gif, pak se objeví prázdné okno GeoGetu a to, když se pokusím zavřít, tak dostanu hlášku error2.gif a po jejím odkliknutí jsem zase v prázdném okně GeoGetu a nezbývá mi nic jiného než to okno sestřelit přes CTRL ALT DEL, neboť ta hláška se objevuje pořád dokola a GeoGet nejde řádným způsobem ukončit.

Přiložené miniatury

  • error1.gif
  • error2.gif

  • 0

#15 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 397 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2022 - 16:59

Dobře, přidám tam test na zapisovatelnost do datového adresáře. Když selže, GG vypíše chybu a ukončí se.


  • 0

#16 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 106 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2022 - 15:57

Po dlouhé době jsem nechal zobrazit seznam keší v Keškomapě. Následně Geoget začal zobrazovat tuto poruchu přístupu. Po kliknutí na OK se okno zobrazí znovu, budu to asi muset sestřelit jako proces.

 

jnLFlOH.png

 

Keškomapa funguje.


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#17 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 397 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2022 - 18:19

škoda, že neukážeš tu chybu pod tím...
JInak keškomapa není moje dílo, nevím jak to otevíráš, asi nějakým pluginem, co to zboří.


  • 0

#18 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 411 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2022 - 16:34

 Databáze -> Import → Stáhnout kešky - Stát "Syria"

 

nestáhne ani jednu, ačkoliv jich tam je cca 10
 
Je chyba u mne, v geogetu nebo u GS?

  • 0

#19 MikiHamza

MikiHamza

    MikiHamza

  • Members
  • PipPipPip
  • 862 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2022 - 17:46

Všechny kešky v Sýrii mají v záhlaví: "This cache has been locked, but it is available for viewing." Ale ručně po jedné ze stránky GS je stáhnout lze. Importem do GeoGetu všechny naráz přímo podle státu nelze.


  • 0

#20 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 411 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2022 - 18:49

Zajímavé. Takže se chovají při výběru jako archived, ale to nejsou.


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama