Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

GGmap

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
5 odpovědí na toto téma

#1 zdf

zdf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2022 - 16:18

Ahoj, potřebuji poradit, po aktualizaci pluginů je chyba v pluginu Zobrazit mapu kešek (Ctrl+M).

Nezobrazí se totiž výběr kešek ze seznamu na mapě, ale zobrazí se jen mapa prázdná mapa s Home Coordinates.

Prosím o radu, jak to opravit? Je to naléhavé, jedu na dovolenou. :)


Tento příspěvek byl upraven od zdf: 17 červenec 2022 - 16:24

  • 0

#2 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 000 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2022 - 16:36

S mapou pracuju hodne casto a chybu v ni nepozoruju. Spis bych typoval, ze mas spatne nastavene volby toho, co se ma zobrazovat. Kdyz mas zobrazeny nejake kesky v seznamu, das CTRL+M a zobrazis mapu v okoli nektere z kesi v seznamu, jak jsou nastaveny volby pro to, co ma mapa zobrazovat?


Tento příspěvek byl upraven od gord: 17 červenec 2022 - 16:36

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#3 zdf

zdf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2022 - 17:39

Dík za rychlou reakci, ale nejde o volby.

 

Všechno bylo ještě před hodinou v pořádku.

Na seznamu keší jsem dal CTRL+M, a měl jsem zobrazené vybrané keše na mapě (jde o Řecko), kde jsem přepínači nahoře mohl filtrovat nalezené/nenalezené. Mapa fungovala bez chyby.

 

Ale potom jsem si všiml, že je něco špatně v seznamu keší pro sloupec nápověda, nic jsem tam neměl.

Tak jsem spustil Easy Instal, a přitom se to nějak pokazilo.(sloupec nápověda to samozřejmě neopravilo, musel se ručně stáhnout hint.ggv.pas).

Teď při CTRL+M na seznamu se nezobrazí oblast vybraných keší, ale jen mapa oblasti s HC (a ne oblast s kešky v Řecku).

Takže nejde o volby co se má zobrazovat, ale že se nezobrazí ani ta správná oblast. Snad jsem to teď popsal srozumitelněji. :)  


  • 0

#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 400 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2022 - 7:25

Mapa není plugin, a tak se ji ani jakákoliv reinstalace pluginů netýká. Sloupce v seznamu už vůbec ne.

 

Mapa se vždy otevírá v okolí aktuálního referenčního bodu, lhostejno co máš či nemáš na seznamu. Je to dáno technologií, kdy se nejdříve ukáže mapa, a ta se pak ptá geogetu, co má na zobrazeném území nakreslit.


  • 0

#5 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 000 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2022 - 16:59

Ale at je mapa zobrazena na jakemkoli referencnim bodu, ne mozne ji presunout na pozadovane misto rucne a pak by mely byt kesky zobrazeny i tam.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#6 zdf

zdf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2022 - 8:45

Jo zazmatkoval jsem. Kešky na mapě jsou zobrazeny, ale referenční bod jsem měl DOMOV, proto se mi nezobrazili.

Dík za rady.


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama