Přejít na obsah


Fotka

Logování eventů bez fyzické účasti

pravidla

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1 odpovědí na toto téma

#1 Dzafa_CZ

Dzafa_CZ

    Dzafa_CZ

  • Members
  • PipPipPip
  • 54 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2023 - 8:05

Zdravím vespolek. 

 

V poslední době jsem u jedné osoby s nevalnou pověstí na severovýchodě moravy (zatím nejmenuji lovil jsem s ním nekolik let keše a když to mluvení jak do dubu nepomohlo, ukončil jsem s ním lov kešek. Třeba se chytí za za nos a ty logy vymaže, u toho kvanta keší asi těžko probere), že u eventů přepisuje WA logy na attened cca půl roku zpětně a píše, že tam byls jistými kešery, přičemž alespoň jeden mi potvrdil, že tam vůbec nebyl a na těch konkrétních eventech jsem byl po celou dobu.

 

Dá se s tím něco udělat shora, alespoň nějaká výstraha? Mám snímky logů i s jedinečnými kódy logu. Dlouhodobě pozoruji v průběhu času stále větší "Joneismus" u tohoto konkrétního člověka. Případně mohu předložit snímky, na jejichž základě stavím svoje vážné podezření z porušení pravidel. (Abych měl zameteno před vlastním prahem, tak musím přiznat, že před cca 5-10 lety jsem si jednou zapsal kešku, kde jsem nebyl a kousalo mě svědomí natolik, že jsem si tam o měsíc později zašel, kešku odlovil a svoje svědomí očistil. Jediná lekce mi stačila, abych toto nikdy více nedělal a od té doby jsem tak nuečinil. To jen k tomu, že Kamenem házet nemůžu a nikdo není bezchybný). 

 

Ten člověk má v posledním roku vzhledem k mojí osobě občas takové přiblblé poznámky psané plně publikovatelnou češtinou. Nebavím ses ním, nelovím s ním a nehodlám na spolupráci v lovu keší s touto osobou navázat. Nejedná se o urážky, ale nedokáže si přiznat že chybu na svojí straně. 


  • 1

#2 DarkLord Reviewer

DarkLord Reviewer

    Advanced Member

  • Reviewer
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2023 - 7:47

Pokud je to tak, jak píšeš, tak v prvé řadě by bylo vhodné upozornit ownery těch eventů, aby mu Attended logy smazali. A pakliže ani to nepomůže danému cacherovi se vzpamatovat a začít hrát hru poctivě, pak nezbyde, než na něj upozornit vedení Geocachingu, aby mu učinili výstrahu, např. v podobě dočasného banu.

 
DarkLord Reviewer

  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:pravidla

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama