Přejít na obsah


Fotka

Zámek a klíč


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
89 odpovědí na toto téma

#41 Dain & Olik

Dain & Olik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 17 prosinec 2008 - 20:46

dp.man - proste zabil sis zajimavy napad s nahodou, kde nikdo nevi, kde je tb. bohuzel, kdyz to pak vyjde najevo, jak to bylo ve skutecnosti, je z toho jen fraska. priste nedavej klic a kdyz uz ho das, nepis do listingu, aby ostatni hledali. a kdyz uz das a napises, nevymyslejte si bachorky. (a zejmena ne tu o sociovyzkumu :D) napsal vxp, ale ty ji mas v prispevku, tak nevim, kdo je autor tehle perly :D. game over
  • 0

#42 awercz

awercz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 17 prosinec 2008 - 21:02

Nejvic me bavi, ze to nejlepsi co na tehle kesi bylo, Dp.man zaseknul predanim klice VXPmu. Ten napad s klicem, ktery mel byt v nezname prazske kesi byl vynikajici. Lov takoveho klice mne hodne bavil, protoze je to takova hodne tezka mysterka, kdy se hleda nezalogovana kes po cele praze. No a kdyz jsme dali treti kes ze seznamu co jsme si udelali, tak nam napsal clovek, ktery vysel s pravdou ven. Pak to trvalo jeste par dni a par smazanych logu, nez se VXP a Dp.man priznal ze karty byly rozdany pred publikaci :@
  • 0

#43 awercz

awercz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 17 prosinec 2008 - 21:08

Dpman napsal/a:
O sondě nic nepíšu.


a muzes mi prosim vysvetlit tohle :
Proc si teda psal ke kesi ze uz klic nekde lezi, kdyz jsi vedel ze ho ma VXP a nez se rozmysli tak to nikdo najit nemuze?
  • 0

#44 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 17 prosinec 2008 - 21:19

Dpman napsal/a:
Mažu to protože jsem vám tam napsal že se máte vyjadřovat jinde. Třeba tady. Nevím co je na tom k nepochopení.

A kde jinde by se měl člověk vyjadřovat ke keši než v logu keše... od čeho je asi Write note? Pokud by jsi se nestyděl za to, co se dělo, pak by jsi to tam nechal nebo jako chlap prostě odpověděl co a jak se děje a ne mlčel a mazal... to je klukovina.
  • 0

#45 harald.cz

harald.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 17 prosinec 2008 - 21:41

DP.Mane, prosím, dej do listingu keše ještě to původní zadání.
  • 0

#46 awercz

awercz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 17 prosinec 2008 - 22:01

harald napsal/a:
DP.Mane, prosím, dej do listingu keše ještě to původní zadání.



No jasne uplne mizelo tohle:

Aby jsme vynechali z prvotního odlovu bežné FTFkare (protože se jedná o hru a nikoli soutež) a udelali radost také tem "bežným" lovcum umístil jsem TB klíc do jedné z Pražských keší bez toho abych ho do ní zalogoval. Už na Vás nekde ceká :D:D:D:D
  • 0

#47 TOREX

TOREX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 17 prosinec 2008 - 22:53

Jsem se pobavil čtením vlákna.za sebe říkám že je to dobrý nápad. Konečně změna proti krabkám mrsknutým pod šutrem. Ne nic proti. I takové jsou důležité. Tim chci říct: Je to jen HRA ! Tak si hrejte, bavte se, lámejte hlavy (obrazně ,samozřejmě ) a chvalte dobré krabky. Anebo ještě lépe. Vymyslete lepší, mazanější, vypečeňejší, než ty které jste již našli! Zvedněte uroveň geocachingu kvalitou a důmyslností skrýší a provedením. Dejte je do terénu, který je výzvou. O tom to přece je, hrát si..... nebo jsem ve špatném vlákně ? Na špatných stránkách ? Kdysi jsem zaslechl pár slov v krátkém filmu o geocachingu.. Ta slova mám stále v paměti.....říká se tam : " Geocaching je hra...... Tak si pojďme hrát :)
  • 0
Geocaching je hra.........

#48 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 17 prosinec 2008 - 23:04

To je teda otevřených otázek... Nechápu tak nějak tu pštrosí politiku. Fajn, seknout se může kdokoliv. Jednou zapomenu dát krabičku před jejím zveřejněním na místo, příště si vymyslím pohádku pro kačery a kámošovi pomůžu k FTF. Fajn, to se stává a příště pomůže kámoš. Když holt nejde uhrát nějaké to FTF normálně, pomůžeme se. Ale dělat z ostatních hlupáky, to je zbytečný... Keše mají být pro všechny a mají být normálně dostupné. Toto je keš na pořadník. Čekej, až na tebe příjde řada na klíček a pak jdi, odemkni, zaloguj a zase jdi... Proto ten výpočet, kdy reálně tak může na běžného kačera přijít řada, aby si tuhle kešku odlovil a je jedno jestli proto, že nesnese neodlovenou kešku ve svém regionu nebo jen proto, že ji chce mít... Nevím, proč by zrovna takováto keš měla být uprostřed města. Nezlob se, ale tahle keš může stát vedle obchodního centra Zličín a nic se nestane. Nemá žádný podstatný základ k místu a Praha je opravdu hodně velká. Chápu jiné, že jsou naštvaní, když jim nanicovatá keš zaplácne místo pro možná tématickou i když ne lepší keš. Ano, máme právo položit krabičku kam chceme, ale taky bychom měli trochu ctít kulturní, historický a umělecký kontext místa... trubka je trubka. Bohužel. Podobnou jsem viděl ve Stromovce nebo taky Vrchlického sadech... Co ti vadí na vygooglených mysterkách? Tam se aspoň u dobré mysterky něco naučím a je zcela putna, jestli je to pak nějaká mikro či ne. Tady to nemá s mystery nic společného, jen čekání na klíč...
  • 0

#49 awercz

awercz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2008 - 0:44

Dain & Olik napsal/a:
dp.man - proste zabil sis zajimavy napad s nahodou, kde nikdo nevi, kde je tb. bohuzel, kdyz to pak vyjde najevo, jak to bylo ve skutecnosti, je z toho jen fraska. priste nedavej klic a kdyz uz ho das, nepis do listingu, aby ostatni hledali. a kdyz uz das a napises, nevymyslejte si bachorky. (a zejmena ne tu o sociovyzkumu :D) napsal vxp, ale ty ji mas v prispevku, tak nevim, kdo je autor tehle perly :D.

game over


Nejak jsem prehledl velmi rychly vyvoj na vlakne "Sazava Pacific Tour?"
a tudiz se te zamindrakovanej Daiine-spamere zeptam zde, kde si ty nase penisy premerime? Na geoskorapkach, nebo to nechame na nejakou komornejsi akci? :D:D:D
A az ti naprosto nezamindrakovany a uplne pohodovy VXP posle tech tisic spamu, tak mi je prosim preposli a i ja vim co jsi za havet ;)
P.S. koukam ze na drsnokese chodi i velci drsnaci, mozna ti nejdrsnejsi B)
  • 0

#50 Benjo5

Benjo5

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2008 - 1:02

Zdravím Dp.mane a VXP,
Geocaching je hra a všichni se snažíme, aby nás to bavilo, ale že by mě tato keš pobavila – to tedy spíš naopak. Proto si neodpustím malý komentář z vlastního úhlu pohledu.

[quote]Dpman napsal/a:
Veřejné prohlášení

VXP:
takže už je na čase, vyjádřit se ke všem legendám a jiným věcem ohledně této keše,
nuže čtěte:

Legendy o umístění:
- klíč byl vložen do cache „Noční metro“ ve které se sice moc dlouho neohřál, ale není to nic v rozporu z úvodním zadáním zámku,
a úvodní „hon“ za klíčem byla tak trošku sonda čeho všeho jsou kačeři schopní a jak se budou chovat když se klíč aspoň týden neobjeví...
A výsledek?[/quote]
Výsledek sondy byl systematicky mazán a nakonec se tady na foru objevilo pouze resumé opačné od většiny smazaných logů, takže lidi, kteří nevěděli o co jde, si udělali naprosto zkreslený obrázek..
[quote]
- Brute force odlovy typických FTFkařů těžkých, málo navštěvovaných keší
[/quote]
Omlouvám se, že jsem informaci o vynechání běžných FTFkařů nepochopil jako zákaz tuto keš lovit, dokud nebude FTF pryč. Ale když se dočtu, že Klíč je v utajené keši a ani po týdnu není zalogovaný, tak mi přijde normální, že po něm logicky začnu pátrat. Navíc byla vyloučená velikost mikro, takže v Praze Pocket querry vyhodilo cca 20 teoreticky možných keší. Nejžhavější tipy byly napřed Tramway, pak Robertova měsíční. Docela to začínalo vypadat na fakt pěkné pátrání, o což větší zklamání bylo, když jsem se náhodou pak dozvěděl, že ten Klíč nikdy v žádné keši na žádného náhodného kačera nečekal.
[quote]
- stejní lidé budou potom mluvit o tom co je a není fér (přitom jsou sami na fórech probíráni že jejich FTF nejsou úplně košer...)
[/quote]
Tak tohle mělo být asi pro mě, že? Fora na geocaching v podstatě nesleduji, takže fámy mám jen z doslechu. (tohle jsem objevil jenom proto, že v logách keše začaly chybět souvislosti)
Nevím, co máš na mysli - jestli jde o přírodní drive-iny při FTF, tak těch jsem zpočátku skutečně pár udělal, ale už poměrně dlouho nic podobného nedělám.
A jestli jde o "neférovost" s handlováním FTF u Magic Crystal keše, tak tam mi přišlo fér dát možnost Co-FTF i ostatním držitelům krystalů, kteří to pak otočili na ruby, takže jsem pak vypadal v očích mnohých jako vyvrhel.
To jen na obranu vůči bludům a pomluvám, i když to sem tolik nepatří, ale když už jsi to zmínil, tak reaguji. Nevím proč by můj názor měl být kvůli tomu jakkoli méně legitimní.
[quote]
- „rozhořčení“ dalších účastníků FTF eventů o tom jak je to těžké, úplně na *** apod
- není trošku zvláštní, že to super utajené spiknutí ohledně FTF klíče mělo možnost vidět x lidí na hromadném odlovu?
[/quote] Máš naprostou pravdu – je to hodně zvláštní. Z listingu jsem nabyl dojmu, že ho dp.man umístil někam tajně, aniž by o tom kdokoli věděl.
[quote]
ostatní „problémy“
- obtížnost ... aby byli všichni spokojeni, přidávám jednu hvězdičku obtížnosti...
protože není třeba nikde nic luštit, nikam lézt apod... stačí najít klíč a odemknout keš
- co je na tom těžkého? (stačí si počkat nějakou dobu, až se určitá skupinka kačerů vyzávodí)
- originalita ... kolik takových keší je v Praze? Že je to tak strašně neoriginální a okopírované? (zase za tím čtu nějakou uraženou ješitnost)
[/quote]
Pro tvou informaci v Praze je to 4. keš tohoto druhu po moving Coordinates, Magic Crystal a Najdi si mě. Když tato myšlenka byla docela svěží u prvních Moving Coordinates, tak ok. Ale s každou další kopií se z toho stává bohužel spíš větší a větší nepříjemnost spojená s naháněním zase dalšího klíče. Jistě, nikdo mě nenutí lovit keše, které se mi nelíbí. Ale pak se ptám, proč takové keše vlastně vznikají.
[quote]
- jestli někde klíč byl nebo nebyl ... opravdu čekáte že člověk zaloguje nějaký předmět
ve chvíli kdy ho tam vloží? Že mezitím není několik minut, hodin či dokonce dní prodleva?
[/quote]
Psal jsi, že to měla být sonda, proto nechápu, proč tady ted píšeš o prodlevě dní, jakoby ses nedostal k internetu.
[quote]
- mikro z klíčem + finálka? ... z rybářské keše víme, že se mikra s určitými předměty
mají tendenci ztrácet... benjo5 chápu že ti utekla FTF do sbírky, ale ty už jistě víš
jak si zařídit další, viď?
[/quote]
Viděl jsem Hradníkovu Botanickou a paráda. Viděl jsem Dlabačov a Královku a paráda. Tak nevím, co je za problém?
FTF do sbírky uteklo, ale problém s tím nemám. Mám ale problém s tím, že nebyla všem dána stejná šance, navíc si z hledajících dp.man dělal blázny, protože je nechal v zbytečném hledání do té doby, než dostatečně prosákné, že není co hledat. I když já zapomněl - tohle vlastně pro běžné FTFkaře nemělo být...
[quote]
- jeden klíč málo? ... jeden zámek, jeden klíč ... těšte se na pokračování s pracovním
názvem Korunovační klenoty...
- mazání logů ... pokud chcete diskutovat, máte na to fórum geocaching.cz a další...
tohle do logů ke kešce opravdu nepatří...
[/quote]
Fora skoro nesleduji, stačí ten ztrávený čas na GC.com. Kdyby to vzniklé forum někdo v logu nezmínil, vůbec bych se sem nekoukl. Diskuze podle mě patří ke keši, a ne tím tady otravovat těch 95%, kteří nevědí o co jde, či je to nezajímá. Mazání logů a řešení na jiných místech mi jako nějaké vylepšení komunikace nepřipadá.
[quote]

- kdyby jste místo stěžování radši použili mozek jako Harald.cz a napsali si poslednímu
nálezci prostě o klíč jako první, tak jste ho měli vy... nebyla tam absolutně žádná protekce...
prostě si napsal, dostal ho... uspořádal „mini“ event a rázem je o 9 odlovů keše víc...
což mi s jedním klíčem za dva dny zas tak špatné nepříjde...
- umístění keše ... kde jinde v praze by jste ji chtěli umístit? Klíč se má pohybovat pouze
na území prahy a kam jinam schovat finálku než do centra?


DP.MAN

Pánové, pánové, pánové.
Podívejte se jak se chováte. Jako dobytek. Napadání a záplava emailů nebere konce. Nebaví mě číst jak vás s.ru a že jsem id.ot, kr.ten a sv.ně. Dneska jste už vymysleli že klíč prodávám. To už je vrchol. Nejlepší je že tomu i věříte. Časem možná vymyslíte že ho měním za fet nebo tak něco. Klíč byl vložen a záhy i vybrán z Nočního metra. Tam končil můj vliv na něj. Druhého lovce Haralda jsem jaktěživo neviděl. Obzvláště Dáin tady vykřikuje komu klíč dále půjčím. Od vložení jsem ho neviděl. Ostatní mu samozřejmě věří.
[/quote]
Myslel jsem, že snad každému došlo, že s prodejem šlo o nadsázku, tak nevím, proč to tu pořád další rozebírají, když problém byl někde úplně jinde. [quote]
Počet odlovů.
Co říci. Vypočítáváte tady kolik asi tak kačerů může realně keš odlovit, že na vás nedojde. A proč by mělo? Uvědomte si že ne každá keš je pro každého. Já taky na spoustu keší nemám. A svět nespadne. Až na klíč narazíte tak odlovíte. O to větší radost bude lovec mít když na něj narazí. Není potřeba se někam hnát. Jste příliš zajetí v „normálních“ kolejích. Když je něco jinak už je zle. Za čím se ženete? Aby vám zmizla další keška z mapy? Jste normální???
[/quote]
"Jste normální?" Pak se nediv, že ti někteří lidi píšou výše zmíněné výrazy.
[quote]
Keš musí být v centru města aby odlov nebyl problém a klíč šel ve vašem zájmu co nejdřív dále. Proč by měla keš mít vztah ke svému okolí? To je zase jen další zvyk. Není třeba ho nikterak dodržovat. Že zabírám místo? Bože můj vždyť vám nikdo nebránil keš tady vytvořit. Dvakrát jsem chtěl dělat Národní divadlo a ani jednou to nevyšlo. Napadám někoho? Ani slovem.
[/quote]
Ano, chtěl jsem v této lokalitě udělat časem keš, ale ještě mají dvě nemostové časovou přednost, tak jsem si to tu nerezervoval. Když se podívám na mapu centra, které je plné zajímavostí, kouknu na keše a všechny mají nějakou spojitost s místem. Kromě Lokiho mystery, SMART keše a ZÁMKU. Možná se nebudu shodovat s ostatními, ale myslím, že keše bez souvislosti jsou o ničem. Zámek je toho přesným příkladem. Na této keši se mi líbil pěkný romantický obrázek zámku v listingu, který nabízel slušný potenciál a docela solidní krabice. Nicméně opakovaná nutnost k odlovu shánět TB, neférový způsob publikace a zaseknutí unikátní polohy zmíněné, jenom proto, že zrovna tady je trubka ze země a je to blízko metra, zmíněné klady zcela převáží - stačilo to aspon o té Opeře udělat a neřekl bych ani popel - být předbehut kvalitou, to respektuji. Ale když jsem viděl zdejší keš, nebo úroven kešky o Stavovském divadle, kde kačeři rozebírají chodník, protože ani není usměrnující hint, tak prostě nemohu než být rád, že jsem to Národní Divadlo zarezervoval před tebou. Taky tam mám zámek, ale ta keš se snaží mít i nějakou hlubší nápln než jenom dohnat někde Travel Bug nebo odlovit mikro.
[quote]
Můžu říct že jste mi geocaching značně znechutili. Říkal jsem si že to zavřu, zruším účet a kašlu na to. Ale proč? Bylo by mi to líto. Nedám se. Naopak vy se smiřte s tím že tahle keš je taková jaká je. Nikdo vás nenutí aby jste jí odlovili.
[/quote]
Jsem smířený – taky se nedám a toho Fantoma Opery přeci jen časem udělám. A nebude končit na Chodově, protože je to tady zabrané. ;)
[quote]
Máte právo výběru, já zase pravidel na své keši.
Ohledně mazání logů. Což taky někteří nemohou překousnout. Jasně jsem psal že se můžete svobodně vyjádřit na fóru. Založil jsem vám tam na to novou místnost. Směle do dalšího napadání a urážek.
V neděli já i VXP jdeme na Geoskořápky. Tam nás můžete, kdyby vám to slovní napadání nestačilo, ukamenovat, shodit do Čertovky nebo tak něco, za to že to vidíme jinak než vy.
S pozdravem DP.man.[/quote]

Ke všemi spáchané křivdě vůči DP.manovi a VXP: Nemyslíš, že pokud by tato keš byla v pořádku, tak by se zdejší diskuze vůbec neodehrála? Není snad odezva kačerů to, co by mělo autora keše zajímat nejvíc?

S pozdravem Benjo5.
  • 0

#51 Sutech

Sutech

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 197 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2008 - 1:07

P.S. koukam ze na drsnokese chodi i velci drsnaci, mozna ti nejdrsnejsi smiley


Tak moment, jediní ortodoxní Drsnokačeři jsme my :). Ta banda našich úterních napodobovatelů (tssss, kdo může chodit lovit keše v úterý :D) si nezaslouží, aby byla takto nazývána ;)
  • 0

#52 drobik

drobik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2008 - 1:14

Dpman napsal/a:
Nečekal jsem že pár šílenců bude probírat půl Prahy. Kvůli FTF???

Chyba :) Po tom co tu obcas citam by som sa nedivil keby ten kluc lovili aj vrtulnikom s termokamerou :)

MANIFESTO
========

Mile deti,
co sa stalo uz sa neodstane, tak sa nehadajte, lebo sa blizia vianoce... a kto bude mat pindy, dostane retazou cez drzku (z vtipu) :)
Uz som spominal ze riesite blbosti? :)
(d)robo.
  • 0

#53 Benjo5

Benjo5

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2008 - 1:50

Tak koukám, že jsem to napsal asi moc podrobně. Ale to resumé a popis, že se chováme jako dobytek, mě přivedlo do dost podobného stavu, ve kterém byl před pár dny Dorcadion, takže jsem musel. A jistě - už chápu proč je to tady na foru. Tady aspon bude pár brzdných sil v podobě nezúčastněných lidí, kterým naše dohadování přijde nesmyslné. :D:D:D "Nečekal jsem že pár šílenců bude probírat půl Prahy. Kvůli FTF??? Omlouvám se." Sice tedy nevím, co jsi Dp.mane jiného čekal, že se bude dít po týdnu bez logu (naopak mi spíš přišlo, že ti právě šlo o to pobavit se tím, když se tolik dní nelogovalo), ale budiž. Už jsem se uklidnil a asi nemá cenu z toho dělat další teátr, takže se za ostřejší reakci omlouvám. Každý at dělá keše, jaké chce a umí.
  • 0

#54 harald.cz

harald.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2008 - 2:58

sobikovi napsal/a:Keše mají být pro všechny a mají být normálně dostupné. Toto je keš na pořadník. Čekej, až na tebe příjde řada na klíček a pak jdi, odemkni, zaloguj a zase jdi...

Proč by tomu tak mělo být? Existuje řada keší, které normálně dostupné nejsou. Taková GCKYF0 může být odlovena za úplňku, GCRGDC zase jen za jasného počasí. Nápad s frontou na keš mi přijde zajímavý. Nemusí být každý keš odlovitelná všemi okamžitě.

Ze čtení debaty mám pocit, že řadě lidí jde jen o ego, že v tomto případě neměli šanci získat FTF. Ale proč kvůli tomu odsuzovat celý nápad na keš? IMHO je velmi pěkný. Osobně bych to hodil na difficulty 5 a povolil skutečně jen skákání přes keše. Formulace s retrievem vede k mini-eventům, které jsou sice společensky příjemné, ale z hledání klíče dělají skupinovou záležitost.
  • 0

#55 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2008 - 7:42

harald napsal/a:
Proč by tomu tak mělo být? Existuje řada keší, které normálně dostupné nejsou. Taková GCKYF0 může být odlovena za úplňku, GCRGDC zase jen za jasného počasí. Nápad s frontou na keš mi přijde zajímavý. Nemusí být každý keš odlovitelná všemi okamžitě.

To je ale něco zcela jiného... u Měsíční keše vím, kdy bude úplněk a může v ten čas na ni vyrazit kdokoliv a taky při prvním úplnku tam bylo hodně živo. Hrady jsou to samé, na místo odkud se nejlépe fotí se vejde stovka lidí a nikdo jim nebrání v přístupu na zahrádku od do. A hlavně, obě ty keše o něčem jsou. Tady ale musíš čekat až se jednou klíč někde objeví a teoreticky se k němu ani nemusíš nikdy dostat. Ano, mohu si volit keše které chci lovit a ano, nemusím mít všechny, ale... Nezlobte se na mne, ale tahle keš je pro mne na stejné úrovni, jako nováčkovská krabička na sídlišti pod cihlou. Díky za bod.

Benjo5 napsal/a:

Nenapsal bych to jinak. Včera večer jsem to radši vypnul, jinak bych sem napsal asi spoustu hrubších výrazů... Je snadnější mlžit dál než to vysvětlit a radši urážet ostatní....
  • 0

#56 drobik

drobik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2008 - 8:24

Benjo5 napsal/a:
...kterým naše dohadování přijde nesmyslné.

Vzhladom k tomu, ze ide o jednu jedinu kesku v hodnote jedneho statistickeho bodiku (ano, skutocne ide len o jeden bodik z 10 000+ moznych), tak mi to cele halooo okolo toho pride ako nezmyselne... (ne)myslite priatelia?

Namiesto toho aby sme pochvalili dp.mana za zaujimavy a nevsedny napad, tak to cast kacerov pojalo ako ego-masturbacny maraton urazenej jesitnosti. Dufam ze sa to skonci aspon hromadnym vyvrcholenim :)
  • 0

#57 awercz

awercz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2008 - 8:26

Sutech napsal/a:

P.S. koukam ze na drsnokese chodi i velci drsnaci, mozna ti nejdrsnejsi smiley


Tak moment, jediní ortodoxní Drsnokačeři jsme my :). Ta banda našich úterních napodobovatelů (tssss, kdo může chodit lovit keše v úterý :D) si nezaslouží, aby byla takto nazývána ;)


Moc se omlouvam, ted jsem projel forum a zjistil jsem ze mezi ortodoxni drsnokacery VXP opravdu nepatri. Mno ale kdyby jste potrebovali takoveho GEOratha, tak mu nezapomente rict ;)

Vase particka vypada fajnove, nekdy se rad pridam.
  • 0

#58 awercz

awercz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2008 - 8:31

drobik napsal/a:

Benjo5 napsal/a:
...kterým naše dohadování přijde nesmyslné.

Vzhladom k tomu, ze ide o jednu jedinu kesku v hodnote jedneho statistickeho bodiku (ano, skutocne ide len o jeden bodik z 10 000+ moznych), tak mi to cele halooo okolo toho pride ako nezmyselne... (ne)myslite priatelia?

Namiesto toho aby sme pochvalili dp.mana za zaujimavy a nevsedny napad, tak to cast kacerov pojalo ako ego-masturbacny maraton urazenej jesitnosti. Dufam ze sa to skonci aspon hromadnym vyvrcholenim :)


A tady je nadherny priklad proc se problemy dane kese maji resit write note, a ne tady na GC.CZ.
Za co mu mam podekovat? Ze delal 14dni z lidi blbce a pak jeste zatlouka jak maly chlapec?
  • 0

#59 awercz

awercz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2008 - 8:44

harald napsal/a:

sobikovi napsal/a:Keše mají být pro všechny a mají být normálně dostupné. Toto je keš na pořadník. Čekej, až na tebe příjde řada na klíček a pak jdi, odemkni, zaloguj a zase jdi...

Proč by tomu tak mělo být? Existuje řada keší, které normálně dostupné nejsou. Taková GCKYF0 může být odlovena za úplňku, GCRGDC zase jen za jasného počasí. Nápad s frontou na keš mi přijde zajímavý. Nemusí být každý keš odlovitelná všemi okamžitě.

Ze čtení debaty mám pocit, že řadě lidí jde jen o ego, že v tomto případě neměli šanci získat FTF. Ale proč kvůli tomu odsuzovat celý nápad na keš? IMHO je velmi pěkný. Osobně bych to hodil na difficulty 5 a povolil skutečně jen skákání přes keše. Formulace s retrievem vede k mini-eventům, které jsou sice společensky příjemné, ale z hledání klíče dělají skupinovou záležitost.


TO je porad do kola. To si fakt myslis ze se lidi rozcilujou kvuli jednomu FTF? Ne rozcilujou se proto, ze jim owner lhal a i kdyz vedel ze klic ma VXP tak nabadal k hledani klice! O nic jineho nejde. Sam bys pridal dalsi podminku - skakat jen pres kese. A k cemu si myslis ze by to vedlo? Akorat by se predavanii mezi lidma delo pres kese kde klic nikdy nebyl.
  • 0

#60 awercz

awercz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2008 - 8:49

A protoze se mi puvodni napad s nezalogovanym klicem moc libil, tak si prozmenu udelam sondu ja. Uvedu klic do vychoziho stavu. Bude lezet nezalogovany v Prazske kesi o obtiznosti 3+
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama